加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: (轉)愛你\/_*由KiSs開始
載入中 ...
S!U思
吹水新手
蚊小癲..*

會員編號 64034
精華 0
積分 783
帖子 3200
威望 0 點
I-See幣 33669 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-10-31
註冊天數 6814
來自 ``哇SzEeee..*|||*
狀態 離線
  只顯示 S!U思 的帖子
(轉)愛你\/_*由KiSs開始

人物介紹

兒--單純.可愛.膽小.怕事.係一位好靚既女仔.自己1個住.父母出外工作
雯--兒係新學校認識的一位好朋友.膽大.經常幫兒.樣子一般.
瑤--新校既校花.樣幾靚.(兒之下)成日蝦兒.好姣

樂--好靚仔..有錢..係所有女仔夢中既白馬王子..開始好花心...但一愛上1個人就.....
俊--一時溫柔.一時cool.都好靚仔.有錢
傑--樣子ok靚..鐘2兒..後來....

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
S!U思
吹水新手
蚊小癲..*

會員編號 64034
精華 0
積分 783
帖子 3200
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6814
狀態 離線
第一集

屋企
媽:囡囡..今日就係新學校既第1日啦..唔好遲到..我e+要同爸b要坐早班機去美國啦

我:得啦..(仲未訓醒既樣)

媽:你要照顧自己呀..得閒我地會返黎睇你...有咩事打比我地

我:係啦...長氣..仲唔行快d就上唔到機嫁啦..

媽:我都係好唔捨得囡囡..不如跟埋媽咪去啦...(攬住我)

我:琴晚咪講好左囉...放心啦..我唔會有事....

爸:老婆..放心啦....囡囡會照顧自己嫁啦....

媽:咁好啦...我地走嫁啦...

我:嗯....bey

媽+爸:掰掰

望住個鐘...

我:哇....7點啦...遲到定啦....

之後就拿拿臨洗面換衫返學..到左學校

我哇...間學校好大wo..搵左老c先)

行左好耐.....d男女學生都望住我...

我有d驚驚地><""係咪我樣衰得濟..定係我塊面有野呢...點解d人望住我嫁...
仲有...教c室係邊嫁...搵黎搵去都搵唔到ge...老c快d出黎啦T^T)

加快腳步....見到有成班女仔=口=...好多人...去開片咩..d女仔行過係咁望住我...
我驚嫁-口-行行下...見到個有間好似教員室既房.....

我:搵到啦....kaka

本帖最近評分記錄
H1u`   2006-3-26 01:27 AM  代幣  -10   違規版規
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
S!U思
吹水新手
蚊小癲..*

會員編號 64034
精華 0
積分 783
帖子 3200
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6814
狀態 離線
我一開門..就見到個男仔企係度..我地2個互相對望左一陣

我面青青....點解..教員室..會有坐廁ge...仲有男仔係度ge...唔通我=口=)

我:...........呢度......係咪...教員室...=口=?

個男仔:有坐廁同男仔係度你話係教員室定廁所呢(笑)

我望左望4周....又幾似廁所wo....)

我:哈哈哈.....

男仔:哈哈哈....(跟住我笑)

我清醒返...)呀............(大叫)

男仔:噓...唔好咁大聲....(用手按住我個咀)

我:放手呀><我冇心入黎嫁..我以為係教員室渣..請原諒我呀=口=(驚得濟係咁講野...我係度up緊乜野-口-)

佢:都叫你唔好咁大聲囉.....

我:sor....我唔想入....(仲係語無倫次...未講完....個男仔1野咀過黎....)

我:..........(呆曬....)

咀時聽到....有d女仔講....樂都唔係度既....去第2度搵啦大家....2分鐘後

佢:你終於收聲唔講啦?(笑)

我:.......(仲呆緊)

佢:喂....

我醒曬...)呀...變態佬呀.....(推開左佢)....

我心諗...冇啦冇啦...我既初吻冇左啦-口-媽咪呀.....)想喊

佢:喂...咀一下渣wo..唔駛喊下話....幾多人想同我咀都冇呀....何況你咀得好差wo...好似石像咁...

我:嗚.....(我咁大個女都冇比爸b媽咪以外既人錫過嫁>/\<)

佢:唔通....係你既初吻??.....

我:嗚嗚嗚(喊得仲大聲...)

佢:唔係真下話(有d驚訝...但仲好開心)

我:嗚嗚...還返比我呀...

佢:真係要還??

我:嗚嗚...還返比我....(只識係度喊同講呢句)

佢捉住我雙手...就咀左過黎....呢次係5分鐘....咀完佢就幫我抹乾d眼淚

我只係呆住咁望住佢....個腦一片空白)

佢:唔好喊啦...我還左比你啦...

人人親近我 無人爭奪我 無人關懷是誰(電話響)

佢:喂...講野...嗯嗯..好...e+黎啦...(收左線)

佢:我要走啦...下次唔好入錯廁所啦...2樓直行轉左就到教員室嫁啦 88

我:........(呆左...企左係度..唔識郁)

頂部
[[細粒x*
高級會員
■×。不 知 不 覺 已 成 回 ..

會員編號 117403
精華 1
積分 1747
帖子 568
威望 0 點
I-See幣 13705 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-9
註冊天數 6712
來自 [[火 星X*-
狀態 離線
  只顯示 [[細粒x* 的帖子
好好睇牙...[]合[]合....仲好好笑牙..
[[我一開門..就見到個男仔企係度..我地2個互相對望左一陣

我面青青....點解..教員室..會有坐廁ge...仲有男仔係度ge...唔通我=口=)

我:...........呢度......係咪...教員室...=口=?

個男仔:有坐廁同男仔係度你話係教員室定廁所呢(笑)

我望左望4周....又幾似廁所wo....)

我:哈哈哈.....

男仔:哈哈哈....(跟住我笑)]][]尼度好好笑牙...

頂部
abcww123
初級會員

會員編號 81357
精華 0
積分 609
帖子 129
威望 0 點
I-See幣 11082 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-12-3
註冊天數 6780
來自 `=HOUSE,"MY┌ LOVE=-`
狀態 離線
  只顯示 abcww123 的帖子
我係第2個呀,我又十卜你既,我都係love死你既.......小說

頂部
蓓蓓;!
吹水學徒
惡魔↘小癲

會員編號 50518
精華 0
積分 2845
帖子 1204
威望 0 點
I-See幣 9441 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-8
註冊天數 6836
來自 地球;!
狀態 離線
  只顯示 蓓蓓;! 的帖子
= =入左次所,,呠呠=3=十卜蚊蚊

頂部
`CecIIII-
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 81473
精華 0
積分 4431
帖子 1935
威望 0 點
I-See幣 16500 錢
GAME幣 90 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-12-3
註冊天數 6780
來自 你呀媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 `CecIIII- 的帖子
+卜你也XDD*
快D POST啦XDD*

頂部
kar_choi0408
中級會員

會員編號 56727
精華 0
積分 1581
帖子 389
威望 0 點
I-See幣 13534 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-18
註冊天數 6826
狀態 離線
  只顯示 kar_choi0408 的帖子
好睇呀∼快d post la∼
十卜十卜><”

頂部
~mei~!
初生嬰兒

會員編號 72227
精華 0
積分 546
帖子 26
威望 0 點
I-See幣 11075 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-11-15
註冊天數 6798
來自 H.K
狀態 離線
  只顯示 ~mei~! 的帖子
好好睇ar~~
十卜十卜~~kaka

頂部
☆-Love↙*
初生嬰兒

會員編號 112072
精華 0
積分 559
帖子 4
威望 0 點
I-See幣 11036 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 傑bb
閱讀權限 50
註冊 2006-1-31
註冊天數 6721
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 ☆-Love↙* 的帖子
哈哈~好似音哥哥呀~~我笑..佢又起到扮哂野串我...起到學我哈哈哈~~仲係好假tim...=.=""

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...