加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: (口語)(有粗口)【原創】是否說一句《我愛你》就可以一生一世....
載入中 ...
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
I-See幣 24765 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6599
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 湯圓 於 2006-6-13 07:58 PM 發表
快d post la~
好想快d睇牙!!!
十卜你~

多謝呀

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6599
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 給天使看的銘 於 2006-6-13 08:07 PM 發表
一定係姣婆美la.....\_/

你睇落去咪知囉........嘻嘻

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6599
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線
no.6

(返到屋企)
儀:我返入房先.....

娜:唔好諗傻野呀><(娜聽到聽得出儀喊緊啦)

(儀入左房)

儀:嗚.....點解呀?點解要比我睇到呀?只要我咩都唔知咪好囉~我就可以傻傻地咁同呀傑一齊囉....嗚.......

娜:唉.......果個呀傑又係既,點解會同果個女仔一齊,聽日我要問下佢....(係客廳果到,自言自語)

儀:嗚...........我好鐘意佢,佢點解要咁對我?(喊到個枕頭都濕哂)

====================================================

(到左第2日既小息)

傑:儀......諗好未呀?

儀:我諗好左啦......(果時又諗起琴日既事,又好想喊)

傑:咁....做唔做我女朋友呀??

儀:我....唔做啦........你都.......有.......女友啦...(跑左去女廁)

傑:呀儀佢做咩呀??(問娜)

娜:你自已知自已事啦.......

傑:咩事呀??

健:係囉....咩事呀??點解儀唔做佢女友?

娜:你自已問下佢做過d咩....

傑:我冇做過d咩呀.....

娜:琴日呀.....我同儀出去買d野食,返屋企途中,我地見到你同一個女仔傾得好開心......

傑:哦.....果個呀?

娜:係呀.........

傑:果個係我個表妹黎嫁.......佢都有左男友啦.......哈

娜:咁......姐係誤會啦....

傑:當然係啦.....我要同返儀解釋.......

健:快d啦........遲左....比人溝左呀.....哈哈

傑:當然啦><

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6599
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線
作到依到先啦..........

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6599
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線
點解好似冇人睇嫁><

頂部
小戀x
吹水學徒
*"♥ 愛 關 智 斌..}

會員編號 25357
精華 2
積分 8237
帖子 1321
威望 10 點
I-See幣 33149 錢
GAME幣 380 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 小滴x
閱讀權限 100
註冊 2005-8-1
註冊天數 6845
來自 關生屋企` xP!
狀態 離線
  只顯示 小戀x 的帖子
快手D POST =]
+卜你-
憎爆姣婆-*

ME ♥ 珍 寶 v3v
                                                            ♣ MR. funG  =]`
頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6599
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線
no.7
(一直...儀都冇理到傑.....咁傑同同儀解釋呢?)

儀:我一定唔會再理佢(心諗)

(放學啦.....呀儀要留堂....咁娜,健就走先,傑就係學校門口等呀儀)

.....到左7點啦........呀儀出黎啦......

傑:儀.....我有d野想同你講嫁...

儀:我冇野同你講.....我都係走先啦.......(果時呀儀都唔想咁同呀傑講野)

(呀儀好快就跑走左......)

傑:呀儀....呀儀.....(追住呀儀)

儀:依......呀儀呢?佢跑得好快呀><

(突然.....呀傑聽到呀儀把聲)

儀:救命呀......呀傑......救命呀....

a:小妹妹.....唔洗驚喎........

b:呀哥...唔好講啦........快d除佢d衫啦.......

a:好呀....

儀:唔好呀........救命呀.......呀傑......

===================================================

想知點??就要睇落去啦......嘻嘻......(係到賣關子)

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6599
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線
no.8

a:嘻嘻...小妹妹.....唔好叫啦,依家咁夜,依到又好少人,冇人救到你嫁啦....哈哈(係到淫笑)

儀:嗚.....救命呀.......呀傑....你係邊呀....救我呀....

(傑見到儀比人除衫果時,就打果兩條友)

傑:你兩條仆街....係到整我條女?未死過呀.....

儀:傑.....救我呀

傑:我會打7佢地.........(開到果兩條友死死下)

a同b:大哥.....我地下次唔會嫁啦.......

傑:下次比我我見到你地,你地一定冇運行呀....聽唔聽到呀?

a同b:聽到.....(好快咁跑走左啦)

儀:傑.....嗚.....佢地....嗚....

傑:我知啦......你唔好講啦.....我依家開始我會保護你,唔會比你受到傷害啦...

儀:嗚.....傑.....

傑:其實....上次果條女係我個表妹,佢有左仔啦....你可唔可以做我女朋友?

儀;我.....我....我做你女朋友呀

傑:老婆...我愛你

儀:老公.....我...愛...你

(到左第二日啦)

娜:喂....你地兩個.....(見到儀同億拖住手)

健:佢地一定開始左啦....係到哂命....

儀同傑:邊有喎.....><

娜同健:哈哈....有就有啦...唔洗唔應啦

頂部
婷22
初生嬰兒

會員編號 154869
精華 0
積分 765
帖子 32
威望 0 點
I-See幣 12587 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-4-20
註冊天數 6582
來自 ★``老公*我愛你..×||*-
狀態 離線
  只顯示 婷22 的帖子
好睇wo*
十卜你ar*-!

--*

-`°[明白我尚記得 甜蜜時盟誓 其實從未背棄’:`×*◆||!        
頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6599
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 婷22 於 2006-6-22 03:35 PM 發表
好睇wo*
十卜你ar*-!

多謝.............

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...