加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ※'':.『承諾變悲傷↑●''
載入中 ...
bling
初級會員

會員編號 173861
精華 0
積分 674
帖子 133
威望 0 點
I-See幣 12545 錢
GAME幣 329 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-6-8
註冊天數 6533
狀態 離線
  只顯示 bling 的帖子
※'':.『承諾變悲傷↑●''

女主角:

雪: 爆令女...好多人鍾意'''好nice..比人一種好特別的感覺..一d都唔姣..
        係每一個人心目中ge天使..但係佢only每一次都係玩仔...
        因為佢覺得d男仔冇一個係好人''後來希鍾意佢..
        希同佢示愛...佢拒絕左希''其實佢都鍾意希嫁
        但係點解佢唔接受呢...因為佢自己GE一個承諾

詩: 幾令女..幾可愛..但係d人唔鍾意佢...其實佢好好人..
        不過做野打爛野..就係咁樣搞到d人唔鍾意佢''~~
        只係雪先明白佢''同雪好fd

男主角:

希:爆令仔..佢超cool.所以冇咩女仔鍾意佢..但係有d女仔都鍾意佢...
       而佢都從來未鍾意過一個女仔..因為佢覺得d女仔好姣''
       自從識左雪之後同峰好fd

峰:幾令仔...好好人..好多女仔鍾意佢''佢鍾意雪''後來鍾意左詩

冇+原創..
    By [[愛.戀.gill`

本帖最近評分記錄
Athena`   2006-11-12 08:28 PM  代幣  -4   違規版規
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
bling
初級會員

會員編號 173861
精華 0
積分 674
帖子 133
威望 0 點
GAME幣 329 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-6-8
註冊天數 6533
狀態 離線
1.故事開始la~~

miss:好啦..今日我地學校泥左二個插班生...

成班同學<冇希>: woo!!miss係男定係女呀??

miss:女仔泥嫁..唔好蝦人呀..好啦..等我叫佢地入泥先..
      入泥la..你地自我介紹一下  <<<<對著雪同詩講>>>

雪: 大家好...我叫謝穎雪..可以叫我雪嫁''^.^

詩: 大家好...我叫陳詩..可以叫我詩...

d人開始嘈起上泥~~

男a:wa..雪好令a...一間問佢囉電話先..kaka''

男b:好心你咪發夢la..雪係我嫁..我咁令仔..''kaka''

希心諗:呢個女仔<雪>比我一種好特別ge感覺..''點解呢??
        唔係ge,,佢咪一樣好似其他女仔咁姣!!

峰就對著希講: 喂!!你諗咩諗到咁入神呀??喂!!!

希:冇!

峰:你覺唔覺得阿雪好令呀..??我想識佢ar

希:覺掛..

miss:唔好嘈la!!xx雪你同xx希坐,xx詩你就同xx峰坐la

坐位如下::    雪  希
               詩  峰

跟著佢地就返坐位坐la

上堂ge時候::

詩就同峰係咁講野...

詩:hi

峰:hi...你有冇tel??

詩:有~~6xxxxxx

峰:你同雪好fd嫁

詩:係呀...我地同一間中學轉過泥ge

峰對著雪講: hi~~

雪:hi

峰:不如今日去唱k ar

雪+詩:好呀..

峰:希~~你去唔去呀??

希:士但la..

峰:咁je係去la...好yeah~~

`過左一堂la...到左小息

男a走埋去雪度

男a:hi..做個fd a..今晚得唔得閒ar..我想同你去街a??你有冇tel ar??

雪:hi~~今晚我唔得閒呀..sor..下次先la''

男a好失望走左

雪覺得希好cool..但係比佢一種好特別ge感覺

於是佢主動叫希

雪:hi..希

希:hi~~<<<<<<<<<<<<跟著走開左

雪:=.=

放學la...'''鈴鈴...''

雪tel響<怎樣說忘記就忘記..這甜蜜的過去..>

雪: 喂

某人:今日得唔得閒呀..??老婆豬..

雪: 唔得呀..老公豬...

某人:咁算la..88..>3<

雪: 88..>3<

到底某人係邊個泥呢?????????????????????????
            下回解決~~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
bling
初級會員

會員編號 173861
精華 0
積分 674
帖子 133
威望 0 點
GAME幣 329 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-6-8
註冊天數 6533
狀態 離線
冇人回GE'''''''''''
咁我唔PO LA'''''''

頂部
hilaryjan
初生嬰兒

會員編號 147500
精華 0
積分 679
帖子 20
威望 0 點
I-See幣 11205 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-4-4
註冊天數 6598
狀態 離線
  只顯示 hilaryjan 的帖子
幾好睇...
post 啦...plz...

頂部
bling
初級會員

會員編號 173861
精華 0
積分 674
帖子 133
威望 0 點
GAME幣 329 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-6-8
註冊天數 6533
狀態 離線
2. 峰就問: 邊個泥嫁???

雪:我老公呀...佢叫輝..''

峰心諗:唉...冇望la...'''

希聽到都有d唔開心

詩:喂..一間係XXXX等''..我地要換衫ar'''

峰&希&雪:好呀...

跟著大家都去左巴士站~~

8號巴同12號巴泥左

雪: .我走la

希:我都走la

佢地兩個一齊上左12號巴

雪: 咁Q GE??
                <<<<<兩個一齊講
  希: 咁Q GE??

雪:我住係xxxaxxx街嫁

希:我都係bo..咁你住邊??

雪:xcc大廈..我諗唔同你一樣la掛

希:我都係住係xcc大廈bo..又咁q..咁你住幾多樓??

雪:8樓d

希:你講大話a..我都係bo...不過唔係e''係a

雪:<<<無奈中>>>

到左xxc大廈8樓la''

雪:一間30 minutes之後係我屋企門口等a

希:ok~~

點知希10minutes就搞好曬d野..於是佢走左去8樓e''暗''鍾<<<雪屋企

有一個女人開左門...

等待下回LA..''

頂部
bling
初級會員

會員編號 173861
精華 0
積分 674
帖子 133
威望 0 點
GAME幣 329 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-6-8
註冊天數 6533
狀態 離線
3.女人:你係...??

希:我係雪ge朋友..

女人: oo...入泥坐a..'''

希:唔該..'''

女人:阿雪佢沖緊涼呀'''你等一陣先la

雪出左泥..佢著得好令...

希嚇傻左'''

雪: e...點解你係度ge??媽...你比佢入泥嫁

雪媽:係呀...

希:你..行....得...未.....ar??

雪:行得la...<<<然後佢笑左一笑..'''佢呢一個笑...殺死人la...

希:5..5...<<<<佢發覺雪真係好令...又nice..唔似其他女仔咁''

在XXXXXX

雪:我要唱''我只想要'''~~~

峰:揀d合唱歌la..

詩:係lor..係lor'''人地峰想同你想ar

雪:鬼得閒同佢唱..係唱都同希唱la

詩:woo...雪你鍾意希ar..你唔係鍾意輝ge咩?

雪:費事彩你..希..同我唱A??

希:好A...<<<<好開心

雪+希合唱之後...

詩又唱左幾首...之後雪又同詩唱...全程峰係冇唱過...
  只係見到佢好DOWN...

跟著希+詩話走..然後咪走LO..戈時已經係9:30

希:我車你呀..雪...

雪:好呀...

峰:詩.我車你呀...我有D野問你呀...

詩: OO..好呀

各散東西LO..

詩:問我咩呀...係咪雪呢??

峰:你又知GE...佢好似唔多鍾意我咁GE??

詩:算LA..你冇機嫁LA...佢都唔鍾意你呢D類型??希戈D就岩佢多D
      就算你同佢係埋一齊都冇結果嫁LA..因為佢唔會好認真嫁
      佢覺得D男仔唔可信..佢同我講過..佢話遇到一個對佢真心
      佢都唔會接受..因為一個承諾

峰:咩承諾?咁戈個輝??

下回分解

頂部
湯圓
認證會員

會員編號 51025
精華 0
積分 2984
帖子 928
威望 0 點
I-See幣 13671 錢
GAME幣 110 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-9
註冊天數 6775
狀態 離線
  只顯示 湯圓 的帖子
究竟係d咩ge承諾牙??
十卜你牙~

頂部
bling
初級會員

會員編號 173861
精華 0
積分 674
帖子 133
威望 0 點
GAME幣 329 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-6-8
註冊天數 6533
狀態 離線
4.   詩:咩承諾你唔好理'''因為我唔講得嫁..輝呀??LATER會比雪飛嫁LA....

峰:咁JE係我有機LA

詩:算LA..你鍾意點就點LA...

峰:你知唔知雪鍾意D咩嫁??

詩:我同佢咁FD..有咩理由唔知A...等我話比你知LA...佢鍾意粉紅色...LITTLE TWINS STAR
      .XXXXXXXXXXXXXXX等等

峰:哦..唔該曬..88

詩:886

另一方面

雪:喂..到左LA~~88

希:唔好走住LA...好悶AR~~

雪:咁你泥我屋企AR

希:好A''''''

雪間BEDROOM

雪:我訓LA...你訓地下LA

希:哦..~~~~ 下!!!!!!!!!!!!!訓地下???

雪:係呀..唔係你想訓床AR???

希:係呀....

雪:咁士但你LA..我訓LA......ZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

希發覺雪訓覺個樣好得意...
    得意到睇睇下自己SLEEP左

朝早..

希迷迷糊糊聽到雪講TEL

以下係講TEL GE內容

雪: 分手LA

輝: 唔好LA

雪:我話比你知''我XX雪同你XX輝再冇任何關係!!!!!!!!!

頂部
bling
初級會員

會員編號 173861
精華 0
積分 674
帖子 133
威望 0 點
GAME幣 329 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-6-8
註冊天數 6533
狀態 離線
5.  輝:我而家泥你屋企?你呀!!
     <<<講完就CUT左線>>>

雪就叫希:喂'''起身LA...

希:哦..今朝你係咪同輝講TEL呀?

雪:係呀...你知我講左咩呀?

希:係呀..SOR呀''冇心聽到嫁''

雪:算LA..遲早都會咁嫁LA''

希:我有D野同你講A..

雪:講咩??不如返學先LA..而家7:45 LA BO''

希:咁好LA..<<<有D唔開心

雪:喂''一間輝會泥呀...你可唔可以幫下我...做住我BF先呀??

希:OK..<<不知幾開心..

出到門口

輝:雪..唔好同我分手A''

雪:算LA..如果你再係咁..我連FD都冇得同你做嫁

希好識做,就話:佢係我GF ..你唔好再煩佢LA..大家做FD咪幾好

輝:雪''無論點都好..我都會等你..88<<<<超DOWN

在返學校GE途中:

雪:頭先唔該你呀...

希:唔洗''''

雪:咁我地做戲一定要做到足''因為輝係讀我地間學校嫁
     所以我地要比所有人知我地係拍緊拖GE..同埋唔可以講比
     詩同峰知

希:OK..咁即係....

呢個時候..
  雪拖著左希隻手...

雪就話LA:咪就係咁LOR..

希:^^

等待下回LA''^^

頂部
士多啤梨*||]]
初級會員

會員編號 153213
精華 0
積分 1074
帖子 235
威望 0 點
I-See幣 12815 錢
GAME幣 264 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-4-17
註冊天數 6586
狀態 離線
跟住點呀??
唔錯呀∼好想快D睇埋佢呀

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...