加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉貼]♥*`係數學書入面識到你*
載入中 ...
琳L側田
初級會員

會員編號 166286
精華 0
積分 689
帖子 158
威望 0 點
I-See幣 12602 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-5-20
註冊天數 6612
來自 1B1B~~
狀態 離線
  只顯示 琳L側田 的帖子
[轉貼]♥*`係數學書入面識到你*

HA`係中一下學期*咁呢我最唔鍾意數學堂LAW*-3-`所以呢得數學書係買舊書`
其他本本書都係新書黎GE*=]`之後LA,,係某日既數學堂=33=*我聽個個死人老師
講書悶到我痴線`咁我訓著左`訓訓下`
MISS:羅X琳`你又訓覺!? [鬧我/0\]
我:下`` [仲好眼訓=000=]
MISS:你再訓罰你抄書!!`
我:哦`=000=
真係悶到我頂自己個肺唔順LAW=333=`仲要上兩堂先想死T^T`咁我係書都寫下情詩XDD`
畫下公仔咁LA*XDD`之後我畫到某頁`見到,,,
[喂`你而家用緊我本書BO*V*`你番到去ADD我`想同你做FD*XXXXXXXXXX@HOTMAIL.COM
你牙`記住ADD我LA*=]`HAHA*VV*`你而家上緊MATHS堂係咪好鬼悶LEI!?底死XPP`
好心你LA`咁鬼8掛*聽你既書LA*係到睇我寫野!!XDD*聽你既書LA*KAI子XP!*]
之後睇到我覺得呢條友仔勁好笑LAW*XDD`之後覺得佢爆搞野!*跟住勁想ADD下佢
同佢做下FD囉`XDD`跟住終於放學LU*=]`
穎:去食野LA`=]*
我:去邊到迨j條野r`!?肥婆XD`
穎:我邊忽肥呀!?屎忽婆`XP
我:廢事同你串*HA`=]*
穎:GO`
之後去左吉野家食野!!*好食+平*=]``之後迨j條野像它璆狐}街咪走LAW`=]
跟住我要行去冇雷公咁遠T^T`勁想死LAW`=33=*之後行左好耐先到=000=
搭左15分鍾車`番到屋企=00=`一番到屋企`,,,我拎住本數學書上房`
跟住ADD個條友`HA`=]*之後佢冇ONLINE=33=`之後我同人傾電話`個D*食埋飯!!
睇左陣電視``個時9點幾佢先ONLINE`*VV*
佢:你係...!?=口=
我:我用左你本數學書個條友LAW`
佢:哦`如來你條8婆買左我本書*XD
我:我都唔想GA*被逼*XDDD
佢:你收LA`XDD*你讀邊間GA!?
我:我讀XXX*=]你呢!?
佢:我讀XX`
我:哦`!!*
佢:點叫你呀`8婆!?
我:算LA`叫我琳姐姐就算數LA*=]`
佢:你食屎LA*我大都大過你LA*白痴婆!
我:挑`咁我點叫你LEI!?
佢:叫我希哥哥LA`XP
我:算吧LA你`番屋企食屎LA!!XDD+XPP`
希:唔同你講LA`我而家出街=33=
我:而家9點幾10點LA喎`你仲出街!?
希:係A`!你唔係唔X比呀!?
我:邊敢呀`走LA你*
希:BYEx2`

待續..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
琳L側田
初級會員

會員編號 166286
精華 0
積分 689
帖子 158
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6612
來自 1B1B~~
狀態 離線
跟住同個FD傾電話傾左好耐`傾到3點幾*XD傾到頂自己個肺唔順訓左`=]到左第二日呀
媽嘈醒我`又要番學=33=*慘爆LAW`我扮唔舒服!XDD`
我:呀媽`我好想嘔A*
媽:睇下有冇發燒` [佢睇下我有冇發燒LAW`]
我:都話有GA啦`
媽:冇發燒`你唔使扮野*換校服!!=VV=`
我:魚,,,我唔想番A*/0\
媽:唔番以後都唔好再番!!
之後我冇出聲``番到學校!*我超快放低書包`,,
我:喂`琴日有咩功課做A!?
同學:英文,,,,數學,,,!![好鬼多`都唔記得LA*]
我:快借`
同學:NO MONEY NO TALK!!!!!
我:你係咪咁呀!?我地咁好朋友咁都收我錢T^T`[同個條友唔係好FD*扮FD!XD]
同學:邊個同你FD!?一樣$5`3樣$10!!`
我:算`當我請你食飯XPPP`
之後咪抄LAW`HA`=]*之後好快抄鬼完`*VVV*"之後咁又過左一日`
番到屋企`見到佢又ONLINE`
希:喂`8婆`!
我:你唔好叫我8婆得唔得呀7仔!?
希:你食屎LA`我邊忽7呀!?
我:你SD張相黎睇下7唔7*XDD
希:我驚令仔到嚇親你`XP
我:SD黎LAA`
希:OK!
之後咪SD左比我睇`個頭JAI得幾好睇`個樣一般LA!`
我:OK LA`
希:你LEI!?8婆!?
我:OK`
之後咪又SD左比佢LAW`
希:OK喎`=]
我:SO WHAT!?
希:喂`傾唔傾電話!?
我:是但你LA`6285XXXX`
之後佢咪打左黎LAW`
希:8婆知唔知我係邊個呀!?
我:知LA`7仔丫MA*`
希:X你丫`
我:你搵到我咪比你X LAW*XPP
希:我聽日就黎接你放學`
我:你收LA*你聽日唔黎就死XPPPPP`我睇死你唔黎XP`
希:好丫`*VV*
之後咪同佢串左成晚LAW`XDD

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
琳L側田
初級會員

會員編號 166286
精華 0
積分 689
帖子 158
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6612
來自 1B1B~~
狀態 離線
番學如常`抄功課+訓覺+畫公仔*XDD`所以我成績差到可以係好尾*=]`HA`*VV*
放學我去左廁所搞搞個頭`除"辦"個D*洗頭*XD吹頭*[用吹手個D機黎吹頭*XDD]
之後LEI`電話響`=]*呀希打黎LAWWW`=]
希:8婆`放學未呀!?
我:放左10世LA`豬兜*XD
希:X你`你收LA*同我死出黎LA*我到左LA喎`
我:你咪昆我LA`講得多大話會甩牙GA*XD
希:你幾"碎"呀!?BB仔先信嫁咋`KAI子`你同我死出黎LA*`
我:等陣先LA*`XPP [CUT佢線*XDD]
之後我D FD又比人罰留堂*咁我咪自己一個人出去LAW`出到學校門口`
都冇人既!?=333=比人玩=VVVV=`我嬲死`打去鬧爆佢`
我:希哥哥`你點呀!?又話係到`我話左你吹水GA啦`你而家係到扮咩偉大呀`!?
   死人白痴仔`昆我`你未死過`我而家想打爆你*XPPPP`+=00000=*
希:琳妹妹你發火呀!?HA`幾得2喎*
我:得你條屎忽*=0000=`
希:咪嬲住LA`你直行`轉左就見到我`=]*
我:你食屎LA*係到扮曬野`一陣又唔知做咩LA*又比人玩番轉頭`一陣你可能呀`放
   D狗屎係地上面`!!哼=0000=*
希:咁你而家係邊SIN!?
我:學校門口`=333=
希:你直行轉左先LAA`
我:唔同你玩`呢個遊戲都唔好玩既`!GAME OVER`=00000=*
希:喂`唔係呀...[未講完`我已經CUT左佢線]
之後我嬲嬲地`行LAW`之後行左幾步`,,,,突然*...有人,,
希:8婆琳`XD*[都幾大聲]
之後個個都望住我搞到我勁無奈LAW`-333-*
之後佢行過黎`
希:過黎LA`
之後拉左我走`直行跟住轉左`見到一大班男仔企係到=VVV=`嚇死我`
全部人:呀嫂`=]*
我:邊個係!?=000000=
男仔1:你LAW`
我:痴線`
希:咪亂UP啦`FD黎咋MA*>V<`

頂部
琳L側田
初級會員

會員編號 166286
精華 0
積分 689
帖子 158
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6612
來自 1B1B~~
狀態 離線
之後LA`我勁無奈LAW*跟住佢地行`佢地行左去M記食野LAW=V=*哼`真好笑*=]
跟住咪去M記囉`
希:食咩呀你!?
我:10號餐*你請我食XDD`
希:怕左你`!=000=`
之後咪買LAW`個個都食M記!!心諗`一人叫一個餐`WA`M記好發達!XDDDD`
男仔:喂`你叫咩名呀!?
我:問黎做咩呀!?=33=
男仔:講LA*
我:你鍾意既可以叫我琳姐姐`XDD+XP`
男仔:我地個個都大個你LA!`姐姐`唔好玩LA`妹妹仔`!HA`=]
我:算吧LA你地`人多蝦人小*T^T`XDD`
希:HA`
之後呢呀希佢指住佢\地介紹比我識*XD`+=0000=*佢話一個叫,,[傑`恆`樂`嵐`傑`臭西*XDD`
AND一個叫`偉哥喎*XDD`]HA`=]!!`我初時都唔係好記得D名LAW`記下記下就記到`=]`!
我:點解咁多人既!?我仲以為得呀希一條友黎=0000=`
嵐:係咪好唔想我地係到SIN!?對唔住LAW`琳妹妹*XD
我:白痴仔*=0000000=`XD*
傑:你好串喎XD`
我:`你地成日蝦人既*XDDD`[發姣XDD`]
希:你不要再多講LA`!XP
我:你食屎LA`你唔夠我樣衰仔=33=
希:X你丫`死8婆*XPP`
我:哼`=3333=
之後LEI`上左呀恆哥哥屋企玩LAW`=]* [我坐係到`好無奈LAW*都唔知做咩好*XDD]
AND THAN,,,,

頂部
琳L側田
初級會員

會員編號 166286
精華 0
積分 689
帖子 158
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6612
來自 1B1B~~
狀態 離線
突然`有人開門`!我地個個眼金金睇下係邊個黎GE!`原來係佢呀媽LAW`=]
之後佢呀媽開左門`佢呀媽呆左`我地都呆左*XD
佢呀媽:咁多人既!?聽日唔使番學咩!?
恆:要呀`=0000=*
媽:WA`多左個女仔GE!??
恆:呀希條女`
我:唔係喎=333=
媽:人地都話唔係LA`咪亂UP啦!
恆:你今日咁早番既!?=00000=`
媽:早放*VVV*`
恆:X`我而家同班FD出街*今晚可能唔番=333=`
媽:哦`小心D!
之後我地咪著鞋走LAW`=]*跟住又落番去LAW=00000=`佢地係某公園堡煙=VV=`
樂:要唔要A!?
我:唔LA`XDD`
希:扮曬野`=000=
我:吹呀!?=333=`
之後LEI`係到傾計XDDD`傾埋D 你係好人野*XDD`傾傾下佢地又傾淫野*=0000=`
我:仆X`咪咁淫LA`=333=*前世未做過呀!?XDD
西哥XD:係呀`你點知!?XD
我:睇你個屎忽樣都知!XD`=0000=*
西哥:你食屎LA*X過幾多次你唔知咋`=]
我:扮曬野*XD
跟住8點幾LA`我咪話走LAW`我唔可以咁遲番嫁MA*我乖女來的*XD`
咁又過左一DAY`第二日放學同我個FD走LA`=333=一出門口又見到佢地班死野=V=`
我扮睇佢唔到*XDD`
希:8婆琳`扮唔識我呀!?
我:下`睇你唔到BO!!=]
穎:邊個黎GA!?[呆樣XD]
樂:我地咁出名你都唔X識!?=]
穎:[呆左*XD]
我:收LA`點呀你地!?
之後LEI佢地一大班人企係門口到丫MA*跟住諗住走個時`=0000=訓導出左黎=VV=`
SIR:同學你叫咩名!?
我:叫我!?
SIR:係!
我:羅X琳`=33=
SIR:你班咩同學黎!?
我:FD囉=V=`
SIR:聽日8點3黎見我`[惡]
我:OK`=VVV=`

頂部
琳L側田
初級會員

會員編號 166286
精華 0
積分 689
帖子 158
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6612
來自 1B1B~~
狀態 離線
之後第二日番到學校=333=`8點3準時搵佢=VVV=`明明係8點3準時到左=000=!
訓導:你遲到左30秘喎`!
我:下`有咩=VV=`無奈LAW=000=
SIR:個班人做咩係門口等你放學!?
我:FD黎咋MA-3-`
SIR:佢地係咪黑社會!?
我:唔清楚=VV=`
SIR:唔該你守本份`
我:下`我有問題!?
SIR:識埋曬D不良份子`加埋唔紮頭髮!=000=
我:我頭痛丫MA*XDD`[其實係我唔記得左*=V=]
SIR:頭髮關紮頭髮咩事!?
我:下..UM`紮住會D頭髮會扯住D肉嫁MA`咪仲痛LAW`
SIR:唔關你一陣紮番!!
我:一陣先LA`=00=
之後比佢話左好耐就叫我番去上堂=000=`白痴GA!*上到去又係數學堂LAW=00000=`
MISS:羅X琳`你又遲到!?
我;冇喎`=0000=
MISS:咁O者係擴課LA!?
我:冇喎=V=`比訓導話呀`唔信你去問佢LA*[火爆]
MISS:你咩態度!?=V=
我:[冇出聲`好唔鋸佢=33=]
之後咪番埋位坐LAW`=33=魚`好鬼死嬲=33=`不過睇番呀希佢寫個D野我又笑番`
我最記得係P.60頁`*佢寫[SIU`好Q悶呀=VV=`],,[我係臭臭臭臭臭LUN希*XDD`]
仲有好多野*XD`

待續...

本帖最近評分記錄
. s!uyu`   2006-7-19 04:52 PM  代幣  -10   冇用開PO教學
頂部
Tung0123
初生嬰兒

會員編號 170374
精華 0
積分 375
帖子 8
威望 0 點
I-See幣 11020 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-5-30
註冊天數 6602
狀態 離線
  只顯示 Tung0123 的帖子
好睇十卜十卜十卜

頂部
琳L側田
初級會員

會員編號 166286
精華 0
積分 689
帖子 158
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6612
來自 1B1B~~
狀態 離線
之後如常放學`=]*佢都有等我放學`一出到門口`!
希:喂`
我:點呀`臭"能"希`XD*
希:你睇到我本書!?
我:YES*我讀書人黎嫁MA*=]`
希:食屎LA你`
我:唔同你嘈=00000=`你班FD LEI!?佢地今日冇黎A!?
希:做咩呀`!?掛住個到其中一個呀!?
我:冇喎=33=*
希:有就有LA`唔使唔認``
我:話左冇就冇LA`你係咪白痴嫁!?
希:挑`有咪出聲LAW`我又唔會鬧你既=0000=*
我:"吊"你`你要我講幾多千次你先聽到呀!?你係咪白痴嫁!?咁簡單既廣東話都聽唔明`唔話你白痴
    我都唔係人!!=000=`我話左唔係就唔係嫁LA*
希:係呀`我係白痴`!=[`我D FD就係最唔白痴!!我D FD就係最令仔`最型最勁`我就係白痴!!黑人憎
   你唔夠我樣衰頭一個`賤格到死!!`呢個答案你開心未呀!?
我:我幾時話你D FD最令仔最型仔A!?你而家擺明老屈我囉`=000=*我幾時話你咁樣答我會開心呀!?
   你唔好屈我!!/____\`
希:我冇屈你`你口講唔係心係丫MA*你鍾意我D FD其中一條友丫MA*你估我唔知呀!?
我:你就係唔知係到屈我!!=[`你係我屎忽條蟲呀!?又會知我咁多野=0000=`
希:你有諗過咪認LAW`唔使咁GA喎`我都唔會MIND既/____\`
我:妖`你仆*街LA*我講左好多次我冇A!!`妖妖妖妖妖`=00000=
希:係LAW`又係我錯曬`OK THAT'S FIND!!!!
我:係呀`唔係你錯`係我錯呀!!我應該認我鍾意你D FD先係O岩丫MA!!係咪咁呀!??
   係咪要我認我鍾意你個FD咁先唔使比你鬧!??我而家係鍾意你個FD`咁得未呀!?
之後我發脾氣走左`吾開心LA*咁比人屈=333=`我走緊既時候,,
希:喂`
我冇認佢LA`照走`=[*

本帖最近評分記錄
. s!uyu`   2006-7-19 04:52 PM  代幣  -10   冇用開PO教學
頂部
琳L側田
初級會員

會員編號 166286
精華 0
積分 689
帖子 158
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6612
來自 1B1B~~
狀態 離線
之後LEI`佢成日打比我`!*我冇聽到=00000=*星期五個日`佢又打黎`我聽左`
我:點呀!?`
希:而家出黎丫`
我:唔出`=3333=*
希:聽日出黎LAA*`一定要出!!!
我:出去邊A!?
希:聽日你出左黎元朗先LA`好冇A!?
我:=000000=`聽日先算*
希:唔知你`聽日唔到我殺你全家`
我:係咁LA`BYEx2`
之後咪收左線LAW*HA`第二日起生11點幾12點`=]*之後咪換衫出去LAW`>V<*
出到去之後我`就打比死人臭LUN希`=33=
我:希哥`點呀你!?
希:等緊你LAW`
我:等左好耐A!?=000=
希:由琴日等到你而家`都唔係好耐JAI!!!
我:咁都叫唔耐!??=333=`
希:係邊呀你而家!?
我:千色門口`=0000= [千色係一間商場黎`]
希:而家行過黎!!!
之後咪收左線LAW``=]*跟住行到黎`
希:咪嬲LA`*VVV*
我:不要再多講LA你`=000000000=*
希:咁惡GA`/___\*
我:出黎做咩呀!?悶死=000=`
希:冇呀`食野先好冇!?
我:是但LA`
之後咪去左食野LAW`一坐低佢坐到好埋LAW`唔知佢想點!?XD
我:你坐開D LA`坐咁埋白痴GA你!?
希:我唔鍾意喎`XP
我:唔係下下你鍾意就可以做嫁LA喎`XP
希:我本少爺想做既野冇話冇野做唔到GA`XPPP*
我:唔該你不要再多講*!!!!!XD
希:唔該你含"能"`!!!!!!!XD
我:冇"能"比我含!!!!XD
希:我個條!!XD
我:你個條發臭*XD
希:噴左香水都臭!???XD
我:彈開LA你`=P*
之後LEI`迨j條野像奶XMA`咪係到行下LAW`=33=行行下佢拖住我隻手=000=*我當然縮手LA`
我:你有問題呀!??
希:冇問題`
之後佢又拖住我隻手`
我:放開LA`同你有親A!?
希:你做我條女咪OK囉`!!=]
我:唔LA``=0000=*
希:點解`!??

本帖最近評分記錄
頂部
琳L側田
初級會員

會員編號 166286
精華 0
積分 689
帖子 158
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6612
來自 1B1B~~
狀態 離線
我:點解!?唔想LAW`
希:而家我係咪咁差SIN!??
我:下`唔知呀=0000=*我唔想!
希:有咩話想唔想JAI`=33=*
我:點解會冇得想唔想!!你係咪KAI嫁!?
希:我大把女鍾意我`
我:你不要再多講LA`
希:講真喎`係學校D女仔成日都發姣嫁LA`=]*
我:係咩`=0000=
希:大把女鍾意我`=0000=*你點會唔鍾意我GA!?哼`
我:咁多女鍾意你你咪去溝佢地LAW`=333=
希:我唔鍾意佢地`我鍾意你一個`=]*
我:唔該你不要再多講`!!=000=*唔好再吹水+唔好再發夢`!
希:收咩皮呀!?=0000=*我冇吹水同發夢`係鍾意就鍾意`=333=*
我:算吧LA你`=000=*溝你學校班索女LA`=000=*我唔O岩你``
希:唔試過點知`!?
我:咁唔係讓讓野都要試過先知`
希:就係要試下先知`
我:咁你試下偷銀行錢丫笨`你夠未試過LA`唔去做!?去做狗丫笨`你都未做過狗你唔去做!?
   你試下去女人買底褲既地方試女人底褲丫`你夠未試過LA`唔去試!?
希:你咁都得呀!?
我:係*-_____-`
希:"吊"你老尾丫``但係我真係鍾意你`=]
我:下`唔知喎=000=*
希:比你諗下先LA`下星期六我生日`你一定要黎`
我:或者LA`=000=*
希:唔得`你一定要黎`係咖啡灣燒野食`你一定要黎=]*
我:得,,,,,掛`=000=
希:一定要黎`
我:嗯`

本帖最近評分記錄
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...