加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉貼]♥*`係數學書入面識到你*
載入中 ...
紫鈴草
初生嬰兒

*戀↖紫星↘戀*~§

會員編號 12708
精華 0
積分 583
帖子 9
威望 0 點
I-See幣 11075 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-6-19
註冊天數 6947
來自 ※草莓堤☆~*
狀態 離線
  只顯示 紫鈴草 的帖子
好睇ar.....快d post la....

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
YING
初級會員
CRAZY 盈

會員編號 102487
精華 0
積分 854
帖子 228
威望 0 點
I-See幣 12874 錢
GAME幣 299 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-1-14
註冊天數 6738
來自 CRAZY "
狀態 離線
  只顯示 YING 的帖子
好 睇 ,,,
十 卜 你 =]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
::Y0伶-3-
初級會員
y0linG▪▫

會員編號 190109
精華 0
積分 1370
帖子 287
威望 0 點
I-See幣 13334 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-7-17
註冊天數 6554
狀態 離線
  只顯示 ::Y0伶-3- 的帖子
好睇好睇
SUP

頂部
琳L側田
初級會員

會員編號 166286
精華 0
積分 689
帖子 158
威望 0 點
I-See幣 12602 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-5-20
註冊天數 6612
來自 1B1B~~
狀態 離線
  只顯示 琳L側田 的帖子
佢又SD野比我`"我好愛你`"睇到之後都唔知講咩好=0000=`無奈LAW*唔知A`
又好似有D鍾意佢`XD*又好似唔想拍拖咁*xDD`都唔知自己想點!?xD
星期一番學LA`*之後唔知點解老師,,
SIR:XX謙你係咪抄人功課!?
謙:冇喎`
SIR:你同呀XX怡D答案差唔多BO`
謙:咁又點呀!?你條底褲夠同我老豆一樣LA`你偷我老豆條底褲呀!?
SIR:你而家同我落去搵訓導!![嬲]
謙:哦`好呀`唔使見到你`再見!
HA`好多人係咁笑!`爆笑*XD之後LEI`小息`佢上番黎*
我:點呀`死得未!?
謙:我成個人企係你面前死得未!?
我:有冇記野!?
謙:冇喎`=]*
之後同佢傾下計咁`XDD*放左學`佢冇黎接我`有D失望*XD`
跟住行下街咁LA`番屋企ONLINE`玩左陣電腦佢打比我`
希:喂`今日我唔得閒接你`SORRY*
我:唔緊要LA`你唔得閒!?
希:冇呀`打交`!
我:打咩交呀你又!?
希:人地吹雞丫MA`幫拖`
我:有冇事!?
希:損左小小JAI`未死得!
我:咁算LA`唔阻你`=000=
希:聽日或者先黎搵你LA`
我:嗯`好LA*BYEEE`
之後就收左線*=]`聽到佢話損左我心痛*XDD`可能真係鍾意佢`!!
第二日番學``我又抄功課!!=000=
我:喂`借黎LA`
同學:唔借`老師話要記野!
我:妖你`你唔好咁驚得唔得呀!?=V=
同學:痴線LA*唔借`過主LA*
我:"吊"`麻煩=333=*
之後冇人借比我抄=00000=`都唔知做咩Q*個個都玩曬野咁`
咁唯有亂做功課*XDD`123321咁樣*XDDHA`放學`--------亂做功課比人罰!!
留到5點幾`出到去仲見到呀希係到`
我:等左好耐呀!?
希:個幾2個鍾LAW`
我:你走先丫MA`
希:唔怕LA*`=]*
心諗`佢都幾好*XDDDDD`
之後過左好多日`到左星期六`--------我去左LAW`XD*

頂部
琳L側田
初級會員

會員編號 166286
精華 0
積分 689
帖子 158
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6612
來自 1B1B~~
狀態 離線
星期六同佢地班友去左燒野食`=]*-------去到之後``*0*
希:男左女右` [大家分番開`]XDD*[好搞笑]
樂:你咪白痴LA`我地仲細咩*
希:你理得我`XPP*快D分番男左女右`XDD*
之後我地好白痴咁真係去分左`
希:乖LA*=DD`
西:唔該你食屎LA*=V=`
希:你同我收聲LA*=PPP``男仔起爐*女仔扯開D野食!!快手快腳LA*XDD`
之後我地照做`=]*我整緊野個時`
樂:喂`呀嫂D咁粗重既功夫等我做LA*=]`
我:下`=00000=*白痴!!!
樂:你坐低得嫁LA*[佢推我走`]
都唔知搞咩`=000000=*跟住我燒野食`佢班FD又幫我燒=000000=*都唔知做咩鬼`=V=*
跟住7點幾8點LA`佢地某幾個FD黎左`拎住左生日CAKE!`之後大家食CAKE啦`
佢地一齊唱歌`[成班低B仔`]跟住呀希許願`
希:我要同呀琳起埋一齊過出年生日`=]
佢班FD: WOO..WOO...` [係到叫叫叫=000=]
搞到我勁無奈=VVV=`都唔知點*
希:受唔受呀!?
我:下`M,,如果你係5分鍾整到D令我感動既野我就應成你XDD* [本身諗住講下笑XD`睇死佢唔得]
希:好呀`你唔好偷睇!!
我:你唔可以搵FD幫你手`!!
希:好呀`你可以叫佢地行埋一邊*VV*
我:好呀`我就睇你有咩搞=DD`
之後我冇偷睇LA*
5分鍾後--------------------------
佢帶左我行出沙灘`我見到`[佢拎佢\D煙`插落個D沙到`點著左`整左個心型`用左10幾20支煙`
點著左識得發光加埋有煙出`真係勁令`]大家可是試下*XD`
希:我好想溝你`!!我好鬼死鍾意你!!!
我:鍾意咁簡單咋!?
希:唔係`係好愛你!!!
我:傻瓜=]*
之後佢攬住我`XDD*開心死*=D`佢班FD`---
FD: WOO...點曬LA*XD`
傑:呀希咁都比你諗到呀!?你一早諗定嫁!?
希:冇呀`一早諗定就整令D去LA*搞多D心思落去LA*VVV*`
個日真係開心死`=]*XDD`都幾感動`佢係5分鍾諗到D咁既野`
可能你地覺得唔特別`
但係LEI`係你鍾意既人咁整比你地`你一定會開心死=]*

頂部
琳L側田
初級會員

會員編號 166286
精華 0
積分 689
帖子 158
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6612
來自 1B1B~~
狀態 離線
跟住9點幾10點都走LA`我呀媽都叫我走`=0000=*唔想走`XDDD*之後`
我:咁多位走先LA我`我要番屋企-00-`
希:我送你LA*VVV*`
我:唔使LA`你同你D FD玩啦`我自己一個FD都OK啦`!=]*
希:唔LA`我送你走`
佢D FD:咁我都走LA`一齊走LA*
之後我地個個都走曬`呀希佢拖住我隻手``
希:你隻手點解咁凍既!?=000=*你發冷呀!?
我:下`我隻手時冷時熱*XD`我控制唔到XD*
希:咁我比多D溫暖你LAW`*VVV*"
我:傻豬黎GE*XDDD`
希:E..你講野咁核突嫁=333=`好想死`*
我:係咩`!?傻豬豬`希希小豬豬*XDD`[我狂講XD]
希:你收聲LA`好想死T^T*XD
我:希希豬豬B*XD`
希:走開LA`好想死呀`!!XDD*唔好再講`唔該你!!=]
我:好丫`我走LA*再見!! [扮嬲`]
佢捉住我隻手`=]*
希:錫番你LAW`=]*你嬲呀!?
我:擺明係GA啦`=]*XD`
之後佢咪同我KISS囉`=DDDD*`我落到元朗就走LU*`
番到屋企------------------
媽:番黎LA!?
我:係呀!!!`
媽:嗯`
之後我去左沖涼`*VV*`訓覺都訓唔著`XDDD*其實唔知點解佢比唔到安全感我咁`
我成日都覺得佢好似會去溝女咁`我都唔知A`=]]*`諗諗下`訓著左*XD
星期一`----------------*一番到學班男仔FD`
男1:CONDOM姐`你番黎LA!?=]*
我:食屎LA`又咁叫我=333=
男2:CONDOM姐`早晨!!XD
我:妖`不要再多講LA你=]*
男2:CONDOM`做曬功課未!?借本野黎抄!!-0-*PLZ*
我:你話LEI!?廢話`我一樣都冇做=VV=`
男2:哦`咁冇野LA*
因為我個名LEI`讀出黎好似羅CONDOM`所以個個都叫我CONDOM姐`XDD*

頂部
琳L側田
初級會員

會員編號 166286
精華 0
積分 689
帖子 158
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6612
來自 1B1B~~
狀態 離線
某老師經過`, 咁O岩有條友----
男3:CONDOM`我好掛住你`!!XDD* [佢講笑`唔0係真!!]
之後有老師聽到LAW`=333=老師入左黎*
SIR:邊個掛住邊個呀!?
我:冇喎=V=`
SIR:你做咩叫CONDOM!?你好想要呀!?
男3:下`冇喎!`=V=*叫下唔得咩=33=
SIR:你知唔知你好冇禮貌!?
男3:唔知!!=00000=`哼*XD
SIR:你地兩個拍拖呀!?=口=*
我:=口=*咪玩LA*講下笑都唔得!?
SIR:有咩好講笑!?
男3:全班聽住A`呀SIR話唔比講笑GA*你地千奇唔好講笑!![對住全班講]
我係咁笑*XDDD`個呀SIR指住我`=DD*
SIR:你笑完未!?
我:未`仲笑緊![我仲笑緊=DD]
男3:喂`大家聽住呀SIR唔比人笑`你都唔好笑呀!![對住全班講]
SIR:你叫咩名!?
男3:陳大明!!XDDDD&* [笑LUN笑我*XD]
SIR:拎手冊出黎`
嬲3:冇帶喎`
SIR:你同我出黎!![個呀SIR好嬲*XD]
之後我個FD跟住呀SIR出去*XDDD`好鬼好笑*佢跟住老師出去丫MA`佢用枝筆吉個呀SIR屎眼`XD
SIR:你同我企係到`你咁樣知唔知好冇禮貌!? [發火]
男3:唔小心咋`=333=對唔住囉@V@*
SIR:跟我落黎`
我地成班人係咁笑*XDDD`放學------------
出到學校門口見到呀希都唔係到既=333=`咪打比佢囉`!!
我:係邊呀!?
希:NEWAY唱K!!`你黎唔黎!?
我:是但LA`而家過黎!
希:嗯`快D啦`行得咁鬼死慢GA*
我:O岩O岩先出門口咋大佬=333=*
希:得LA*快D啦`=]*
我:OK`係咁LA*`不要再多講LA*!BYE!
之後我快速行過去`=DDDDDD*

本帖最近評分記錄
. s!uyu`   2006-7-19 08:49 PM  代幣  -10   無用開PO教學
頂部
琳L側田
初級會員

會員編號 166286
精華 0
積分 689
帖子 158
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6612
來自 1B1B~~
狀態 離線
去到K房`一入去勁多煙味`@@*成個煙灰缸都係煙`=VV=*一日食咁多佢地痴線GA=VVV=*
我入到去LA`當然坐埋去呀希個到嫁LA*`
希:8婆琳`=DD*
我:點呀!?7頭希`=333=又咁叫我,,,-00000-
希:我鍾意呀`唔"能"鋸咪走LAW`=DD*
我:好呀` [小小嬲=33=]
之後我起身LA`跟住佢又拉番低我`=DDD*佢錫番我*XDD`
希:講下笑咋MA*唔好嬲LA*T^T
跟住同佢打情罵悄*XDD[唔知有冇打錯=0000=]7點幾8點個時LA`
我:我番屋企LA`你地唱到幾時呀!?
樂:10點幾掛`=0000=*
希:我送你搭車`
我:唔使LA`我自己得嫁LA*`=]
希:哦`咁小心D*今晚打比我LA`=]
我:嗯`
跟住我開門走LAW`
我:BYE* [對住全部人]
大家:BYEBYE呀嫂`
之後我笑一笑就走左LU*=DDD`HA`=]*跟住LEI`冇咩特別野*=DDDD`番到去LA`玩電腦`
咁我有時得閒會睇下人地個INFO`我就睇下呀希個INFO`=333=見到,,,=00000=
[臭嘉`我好掛住你A*=DDD]`心諗`邊個係臭嘉!??=00000=*好嬲!!所以冇打電話比佢`
第二日-------放學* [4點幾]行到去元朗廣場``佢打比我*
希:喂`琳姐姐`!你係邊呀!?
我:係元朗廣場!!=00000=
希:邊個激嬲你呀`!?把聲咁既!?
我:冇人`=333=
希:我而家過黎`好快到!!OK!?
我:好`有野想同你講=0000=*
希:哦`好丫`!!
之後佢黎到`---------
我:希哥`咁得閒搵我呀!?
希:做咩呀!?@@`把聲咁既!?
我:唔搵你個嘉嘉!?
希:下`
我:下咩呀!?搵你條女LA*
希:做咩呀你`!??

本帖最近評分記錄
. s!uyu`   2006-7-19 08:49 PM  代幣  -10   無用開PO教學
頂部
琳L側田
初級會員

會員編號 166286
精華 0
積分 689
帖子 158
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6612
來自 1B1B~~
狀態 離線
我:搵你條女LA`係咪佢唔得閒你悶得制先走黎搵我呀!?=0000=
希:下`你講咩呀!?我條女咪你囉=VVV=*你古古怪怪都唔知做咩!!
我:你自己知自己事`你唔鍾意就咪玩我LA唔該你`=333=
希:我幾時有話玩你呀`唔該你唔好再屈我!!
我:你咁鍾意咪去搵你第二條女LA*`同個條女一齊緊又要同我一齊`
   你想我點呀!?=00000=*你唔好玩我LA`我玩唔起呀`希哥哥!=00=
希:做咩"能"野呀你而家`!?都唔知你做咩Q發脾4`低9能=0000=
我:係呀係呀`我好鍾意發你脾4`我係低9能`!!!!我唔想再見到你`你搵番你
   條女臭嘉LA唔該=0000=*再見`
希:喂`我都未講完`
我:我地之間已經冇野好講=000000=*再見+永別!!!!我地玩完LA` [苦笑+小小眼淚!]
希:喂`
之後我走LAW`冇認佢=3333=*哼`之後咪番屋企LAW`都冇野做=0000=*
佢打左好多次黎`我冇聽`SD MESSAGE黎`"喂`做咩呀!?"之後我都冇覆佢=33=
因為我真係好嬲佢`=0000=*
第二日-----------番到學校!!叫呀XX謙借功課黎抄`佢都有借比我!
抄抄下數學`有人拍我張"台"`
我:咪"能"阻住我LA`仲未抄曬呀`行開LA*妖`` [個時好"吻"`仲有好多未抄!!得番5分鍾]
佢再拍我出\"台"`
我:你食屎大GA!?我好唔得閒呀`邊個同你玩呀`死開LA*!!!
之後佢再拍`=0000=*我忍唔住起身`一起身
我:妖你煩......[未講完=0000=]
點知係老師`死LA`今次真係死=000=`
老師:你都講好多粗口`加抄功課!!!!你而家想點呀你!?
我:冇野=VV=*
老師:抄左咁多功課記你一個缺點先LA``講粗口講左咁多`記個小過LA*唔紮頭髮記個缺點LA!!
     剪埋D奇怪髮型記多個警告LA`對老師冇禮貌記個缺點LA!!`帶耳針記多個警告LA!!!!
     一日記咁多野夠未!?
我:唔好LA`記咁多`SORRY啦`!!

本帖最近評分記錄
. s!uyu`   2006-7-19 08:48 PM  代幣  -10   無用開PO教學 -1 ..
頂部
琳L側田
初級會員

會員編號 166286
精華 0
積分 689
帖子 158
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6612
來自 1B1B~~
狀態 離線
老師:咁你教我點做
我:MISS呀`唔好LA`對唔住`以後都唔會`
老師:咁輕易放過你?=00000=`同學你想我點做?
我:MISS呀`我聽日搞點番我D耳針個D野LA`好冇呀?唔好LA*以後都唔會T^T`
老師:你呢個月LUNCH落黎罰企`表現良好就唔使再企`知唔知?
我:知道=0000=`
老師:咁你唔黎記一個缺點`聽到未?
我:聽到=V=*
之後個個老師走左`T^T*慘爆`真黑仔`=333=
FD A: DOM`DOM姐`XD*講粗口鬧老師咁堅呀?XD
我:我知佢係老師就唔會講粗口鬧佢\LA*=0000=`哼,
FD B: CONDOM姐`你好臭呀` [笑]
我:仲笑`車巴你=0000=`
之後就打鍾`上堂`=333= LUNCH落去企`悶到死`班男仔見到我比人罰係到笑我`T^T*XD
超想過去打爆佢地班賤人*XD超慘`
放學---------出到門口見到呀希係到我扮睇唔到=33=
希:喂`
我:你叫我?
希:係呀`
我:你識我GA?=000=`
希:唔好扮LA`我地之間係咪有D咩誤會?
我:係呀係呀`我錯曬`咁OK未?
希:你係咪睇到我INFO個句野?
我:搵你個臭嘉LA`=333=
希:我地坐低先講好冇呀?
我:好呀`睇下你有咩講`
之後去左某個地方`好小人GE*
我:有咩好講?
希:個個臭嘉係男仔黎=000000=`唔係女仔`佢轉左校`好耐冇見咪話掛住佢LAW`=000=*
我:下`講真GA?
希:呃你做咩Q=33=*岸j條野A仲係到嬲我`-00-*唉`心灰LA*又吾開心`T^T*
我:對唔住LA` [溫柔既聲XD`]
希: D女仔點解可以360度轉變?頭先你仲好惡咁鬧我GA`而家又咁既`?@V@
我:SORRY囉`你係咪咁呀?
希:錫番先LA*V*`
跟住咪咩囉`XD*之後佢送我搭車番屋企`=DD*HAPI*XD`

待續,,,

你有好多次冇用開PO教學...
請你用番..!!
在扣40!
BY YU

本帖最近評分記錄
. s!uyu`   2006-7-19 08:48 PM  代幣  -10   無用開PO教學
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...