加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉貼]♥*`係數學書入面識到你*
載入中 ...
琳L側田
初級會員

會員編號 166286
精華 0
積分 689
帖子 158
威望 0 點
I-See幣 12602 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-5-20
註冊天數 6612
來自 1B1B~~
狀態 離線
  只顯示 琳L側田 的帖子

我真係唔係幾信個條友唔係呀希佢囉`我覺得係佢*但唔知係咪真LA*廢事問佢啦*
一陣又激嬲佢-00-*到時又SIU我T^T*xDD`跟住係某年某月某日某星期六`=DD*又去左
唱K`-33-*悶死=D*唱唱下`後面間房D人係咁DUM我地`勁嘈*我地又DUM`
你地明唔明咩意思?-VV-*O者我地係咁打"長"`唔知你地明唔明`我唔識打-VV-`
之後個間房個D人走黎我地房`拍我地門XD`呀希佢地又走去玩佢\地對門`拍黎拍去`XD`
之後佢地打開我地個門`=DD*一班女仔黎-00-*但有兩條仔係到 [仲以為係一班男仔TIMXD]
女仔A:喂`你地玩完未呀?=D` [個樣OK]
西:你地玩先咋`=]*`
男仔A:唔LUN鋸呀?XD`  [OK令`]
希:邊敢呀`?XD*
男仔B:做個FD丫`一齊唱K丫`=D*我地好悶多D人好玩D` [OK]
傑:我識你好令咩`XD*
男仔A:玩玩下就識嫁LA`=DD*
樂:是但LAW`-00-*
女仔B:WOO`有MSN/ICQ嗎?做個FD=DD` [幾令]
希:你咁都得呀-00-*=D`
女仔A:WHY NOT?=D*
恆:OK`JUST FINDXD`
之後同佢班人一齊玩`-33-*呀希左邊係女仔A`右邊係我`-00-*有D唔鋸嫁LA我XD`
不過我左邊係呀希右邊係男仔A*XD`[放心`我唔溝仔GAXD]
之後女仔A問呀希ICQ`-33-*小小唔LIKEY-___-*
女仔A:有冇ICQ`?點叫你呀?
希: 2378XXXX`叫我呀希就OK
佢比ICQ個個女仔A個時都望一望我`我啤住佢-33-*我琳姐啤住佢佢\仲比ICQ個條友仔-00-*
嬲死我/_______\``妖*之後佢掛住同個條女傾計`我都冇理到`激死我-33-*
心諗:[盧X希`你好野呀你/____\*哼`]之後我特登同男仔A傾多D計`特登笑大聲D`-33-*
鬼叫佢咁賤`我仲問佢`
我:比你電話我丫`同你都幾好傾*得閒傾下電話`=DD* [特登大聲D]
男仔A:哦`好呀6855XXXX`=D
我:你會唔會聽我電話嫁`?我諗住同你傾下心事`XD` [我特登大聲D`=D]
男仔A:琳姐你同我傾WO唔得都要得LA`XD`
我:XD`
車`呀希佢都係咁LA`學佢咋`-33-*佢自己都係係咁溝女仔A同女仔B啦`比著你都嬲LA*
我唔知佢聽唔聽到我講野LA`但我聽到佢`..
希:喂`我地多D出黎玩丫`我平時都冇咩野做GE`
女仔B:好呀`@V@*
希:得閒CALL下我囉`如果悶既話`
女仔B:唔好唔聽我電話BO
希:點會O者`=]
嬲死我-_____________-*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
琳L側田
初級會員

會員編號 166286
精華 0
積分 689
帖子 158
威望 0 點
I-See幣 12602 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-5-20
註冊天數 6612
來自 1B1B~~
狀態 離線
  只顯示 琳L側田 的帖子
跟住8點幾一齊走LA我地`我明明同佢一齊行緊`之後條女`佢又行埋過黎-33-*
我勁想推開佢+打佢`=000=*跟住呀希佢拖住我隻手`之後我縮開`-33-*
希:唔拖咪咪LUN拖囉`
我:我好想拖呀你估我`白痴`* [我口硬心軟XD`佢咁講搞到我想喊`T^T*]
之後佢冇理我`行開左一邊`-0000-*賤格`之後佢同個兩條女玩到勁癲`
玩到扯黎扯去`扯頭髮個D野`見到真係好想喊`不過我一定唔會喊LA`
佢地愈玩愈癲囉`-33-*
樂:喂`呀希呀*呀琳佢係到嫁`
希:`[好似冇理佢講野咁`]
之後男仔A佢行埋黎`
男仔A:你叫呀琳呀?
我:嗯`點叫你?@@`
男仔A:下`我叫呀偉`=]
我:哦`
偉:個個你條仔黎GA?
我:唔好提`提起佢我就想殺佢\全家`燒佢屎忽
偉:你嬲左佢MA?
我:你睇下佢`-33-*佢竟然可以係我面前同D女玩到咁癲`我唔係到`佢會做D咩
   我都唔敢想像`
偉:好似好賤咁WO
男仔B又行埋上黎`-000-*
男仔B:你地傾緊咩呀`?
偉:傾緊你D衰野`=33=*
男仔B:唔係呀`
偉:呀琳呀`佢叫提子呀=]
我:個名咁得2嫁`HA*
提子:吹呀?
之後係到同佢地傾計`9點幾番屋企`
星期日---------冇搵我`+冇打比我`
星期一---------冇接我`+冇打比我`
星期二`個日放學佢打電話黎`
我:喂`
希:係既`而家出黎MA?
我:做咩呀?
希:你而家黎元朗廣場吉野家搵我LA`係咁LA`再見*
之後我行過去睇下佢做咩Q`-3333-*去到`我坐佢對面`
希:唔搵你兩條仔`-33-
我:妖`
希:我係你邊個呀?你個日之後冇打過比我`
我:喂`你好啦喎*你唔好癲倒事實係你自己去溝女`+係你唔搵我`
希:你溝仔先咋`
我:你唔溝女我會去同呀提子+呀偉玩呀`
希:O者係而家又我錯曬?OK囉`你講曬`
我:講曬個個係你`
希: DIU`我買野食先`=00000=*

+++++++++++++++++++++++++++++++
這次 又再騙我一次
何不狠心一試
太害怕害我變得寂寞
我想試 始終不敢亂試
擔心得你一個 呆坐到六時
敷衍都算關注 瀟洒點結束不等於自私
我為何怕事

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
紫鈴草
初生嬰兒

*戀↖紫星↘戀*~§

會員編號 12708
精華 0
積分 583
帖子 9
威望 0 點
I-See幣 11075 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-6-19
註冊天數 6947
來自 ※草莓堤☆~*
狀態 離線
  只顯示 紫鈴草 的帖子
好睇....甘跟住點ar...

頂部
呀怡`
高級會員

會員編號 188838
精華 0
積分 1130
帖子 562
威望 0 點
I-See幣 12215 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-7-13
註冊天數 6558
狀態 離線
  只顯示 呀怡` 的帖子
一次過睇哂你個故仔`
十卜`
快D PO NA`!!>33<`!!

頂部
YING
初級會員
CRAZY 盈

會員編號 102487
精華 0
積分 854
帖子 228
威望 0 點
I-See幣 12874 錢
GAME幣 299 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-1-14
註冊天數 6738
來自 CRAZY "
狀態 離線
  只顯示 YING 的帖子
好 好 睇 ,,
十 卜 *]

頂部
三水妹:) (lily:))
吹水師父

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 176061
精華 0
積分 1747
帖子 9913
威望 0 點
I-See幣 17532 錢
GAME幣 125 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 `傑
閱讀權限 60
註冊 2006-6-14
註冊天數 6587
狀態 離線
  只顯示 三水妹:) 的帖子
吾錯bo!!

快d post la∼∼

supp u∼∼∼

頂部
yi6200
高級會員

會員編號 175449
精華 0
積分 2046
帖子 513
威望 0 點
I-See幣 13925 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-6-12
註冊天數 6589
狀態 離線
  只顯示 yi6200 的帖子
仲有冇牙”

好想睇牙”

之後佢地會係點嫁!?

+卜你

快d po啦..

頂部
[[*鮑如
初級會員

會員編號 113157
精華 0
積分 991
帖子 263
威望 0 點
I-See幣 13026 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-2
註冊天數 6719
來自 〞大陸 =]
狀態 離線
  只顯示 [[*鮑如 的帖子
好睇牙!!  快d po 牙!!

正牙!!>v<十卜牙!!

頂部
名稱所需金錢
吹水之臣

會員編號 78384
精華 4
積分 20423
帖子 13273
威望 2 點
I-See幣 24909 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2005-11-27
註冊天數 6787
狀態 離線
快 D PO 埋 佢 啦  >\/\/< 好 鬼 吊 引 好 鬼 正 @\/\/@

頂部
嘉之神子
初生嬰兒

會員編號 195537
精華 0
積分 373
帖子 10
威望 0 點
I-See幣 11016 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-7-31
註冊天數 6540
狀態 離線
  只顯示 嘉之神子 的帖子
十卜你 呀0..
好睇

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...