加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 收 集 任 何 對 板 規 的 意 見 - !
載入中 ...
cathy!
吹水學徒

會員編號 37516
精華 0
積分 5645
帖子 2283
威望 1 點
I-See幣 30487 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 兒-Y!..`
閱讀權限 90
註冊 2005-9-3
註冊天數 6842
來自 I-SEE
狀態 離線
  只顯示 cathy! 的帖子

QUOTE:
原帖由 [[kC-!` 於 2006-9-24 07:17 PM 發表

咁佢地夠可以

" 有冇搞錯牙,, 佢衰成咁嫁"

個個都可以咁講啦,,

根本就唔關事.

拿 ,
如 果 廢 左 呢 條 既 話 ,
換 黎 既 結 果 會 吾 會 系 咁 呢 ??

{ 十 卜 你 ! 吾 好 吾 開 心 ! } // { 我 都 登 你 激 氣 ! } // { 有 無 搞 錯 牙 ! 十 卜 十 卜 }

吾 系 個 個 會 員 都 會 守 板 規 ,
如 果 系 咁 都 吾 洗 定 立 板 規 啦 :]

••••••
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
KC;! (♥)
吹水使者

會員編號 88745
精華 0
積分 20263
帖子 14549
威望 4 點
I-See幣 39485 錢
GAME幣 37 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 moon.-v-
閱讀權限 120
註冊 2005-12-19
註冊天數 6735
來自 有雞先定有蛋先 ..? xd
狀態 離線
  只顯示 KC;! 的帖子

QUOTE:
原帖由 `CaThY} 於 2006-9-24 07:50 PM 發表

咁 我 覺 得 扣 人 分 吾 系 太 嚴 重 吾 洗 PM 哇`
例 如 : { D 人 咁 架 , 我 十 卜 你 架 ! } << 呢 度 9 個 字 ,, 咁 我 地 咪 扣 1 分 囉`
吾 通 扣 1 分 都 要 PM ??
咁 如 果 人 流 多 D 既 話 ...

扣人分係希望人地唔好再犯同樣既錯誤,,

人地都唔知道錯,, 點改"

可以自動PM人的,, CHECK個BOX就得 :]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
巾巾;D
吹水之臣

會員編號 152024
精華 0
積分 7525
帖子 12276
威望 0 點
I-See幣 9245 錢
GAME幣 120 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ni:)
閱讀權限 90
註冊 2006-4-13
註冊天數 6620
狀態 離線
  只顯示 巾巾;D 的帖子
回覆 #12 [[kC-!` 的帖子

你 甘 講 刀 有 道 理 ,
旦 你 可 知 道 我 地 系 有 一 個 PO 叫 做 ...
被 扣 分 的 會 員 ,
個 PO 會 定 期 更 新 ,
被 扣 分 GE 會 員 系 可 以 系 果 度 睇 到 自 己 扣 左 幾 多 分 + 點 樣 比 人 扣 分 =)

頂部
Tigris`翼仔:
灌水高手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 159473
精華 3
積分 51931
帖子 40285
威望 5 點
I-See幣 101296 錢
GAME幣 13394 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 140
註冊 2006-5-2
註冊天數 6601
狀態 離線
  只顯示 Tigris`翼仔: 的帖子
唔該
我想問下點為止洗版?
例如開多過一個PO OR回多過5個PO
因為我回緊第6個-0-
可能我又發雞盲
睇唔到邊條版規有寫啦。。"
有D淆底
黎問下

頂部
cathy!
吹水學徒

會員編號 37516
精華 0
積分 5645
帖子 2283
威望 1 點
I-See幣 30487 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 兒-Y!..`
閱讀權限 90
註冊 2005-9-3
註冊天數 6842
來自 I-SEE
狀態 離線
  只顯示 cathy! 的帖子

QUOTE:
原帖由 。GraFfi+!翼〞 於 2006-10-13 05:21 PM 發表
唔該
我想問下點為止洗版?
例如開多過一個PO OR回多過5個PO
因為我回緊第6個-0-
可能我又發雞盲
睇唔到邊條版規有寫啦。。"
有D淆底
黎問下

其 實 回 覆 就 吾 算 既`
不 過 1 日 開 成 4 , 5 個 POST - 我 既 意 思 系 開 新 帖 子 .
又 或 者 佢 回 覆 太 少 果 D ` SAMPLE OF - ^0^ ! SUP!
呢 D 呢 ` 就 算 只 系 回 覆 我 地 都 當 佢 洗 板 `

••••••
頂部
巾巾;D
吹水之臣

會員編號 152024
精華 0
積分 7525
帖子 12276
威望 0 點
GAME幣 120 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 90
註冊天數 6620
狀態 離線
回覆 #14 。GraFfi+!翼〞 的帖子

板 規 有 講 [ 我 冇 記 錯 GE 話 } 一 日 只 可 以 開 一 個 PO =]

頂部
Hydro;)
贊助會員

會員編號 714
精華 2
積分 24901
帖子 4846
威望 10 點
I-See幣 55263 錢
GAME幣 1008 個
口水 29 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 Kate;)
閱讀權限 220
註冊 2004-11-10
註冊天數 7140
來自 Computer Science Department
狀態 離線
  只顯示 Hydro;) 的帖子
想不到做壇主都要回這個post 唷

================================
i-SEE 名 -uid : 714
邊     條 -18
改     成 -唔比post 相
                                                  多 謝 你 的 建 議   :]
================================

我理解唔到點解只係校服相唔得

頂部
~Nicole~詩~
高級會員

會員編號 78725
精華 0
積分 2782
帖子 567
威望 0 點
I-See幣 23345 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 索女喪屍機關槍
閱讀權限 60
註冊 2005-11-27
註冊天數 6757
狀態 離線
  只顯示 ~Nicole~詩~ 的帖子
我認為呢``唔比講粗口[同音字都唔比]好似過分左D`

咁你話明[發洩區]梗係比人用黎發洩架啦``

用粗口黎表達自己火爆到點GE地步都唔得咩``

頂部
欣_yan
初級會員
::::*Fly To Me*::::

會員編號 225528
精華 0
積分 739
帖子 133
威望 0 點
I-See幣 12675 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-11-2
註冊天數 6417
狀態 離線
  只顯示 欣_yan 的帖子
i-SEE 名 -
對 板 規 的 意 見 -我覺得d板規好嚴格
黎發洩區唔覺得火爆就唔會黎發洩區,就會去吹水區la
對 板 規 的 建 議 -希望改下d板規
                                                  多 謝 你 的 建 議   :]

You Will Alway In There?
頂部
巾巾;D
吹水之臣

會員編號 152024
精華 0
積分 7525
帖子 12276
威望 0 點
GAME幣 120 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 90
註冊天數 6620
狀態 離線
回復 #17 Hydro;) 的帖子

系 蚊 改 的 ,
系 吾 系 好 明 ,
旦 系 講 事 有 點 道 理
THX 意 見 , 現 改 =\/-

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...