加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: E+ D F.1 咁 冇 大 冇 細`!?
載入中 ...
BU`H01-)
高級會員
自 閉 -!`

會員編號 46550
精華 0
積分 3996
帖子 624
威望 0 點
I-See幣 23543 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ):):):):):
閱讀權限 60
註冊 2005-9-28
註冊天數 6802
來自 水星`X]-
狀態 離線
  只顯示 BU`H01-) 的帖子
E+ D F.1 咁 冇 大 冇 細`!?

咁 樣 今 日 我 就 去 練 波 啦`
班 F.1 都 有 黎`
咁 個 AR SIR 就 叫 我 地 幫 佢 地 練 NA W00`
呀 A {我 個 FD} 就 叫 佢 地 要 坐 低 個 身 黎 接 波`
佢 地 就 懶 晒 好 笑 咁 蹲 低 W00`
跟 住 又 成 日 粒 死 人`
有 一 個 仲 打 左 個 波 上 去 天 花 板 咁 高`
汁 都 汁 唔 到` 睇 得 出 佢 玩 野 L0 ,,
果 陣 AR SIR 就 開 始 火 啦`
跟 住 AR SIR 就 叫 佢 地 自 己 打 波`
我 同 班 FD 就 系 到 練 上 手 開 波`
跟 住 佢 地 整 左 個 波 入 場`
我 個 FD 呀 B 就 大 叫 {波 車}`
AR SIR 聽 到` 就 鬧 我 地`
話 {女 仔 唔 好 打` 淨 系 男 仔 打` 女 仔 出 去` 點 解 你 地 咁 多 波 車}
呀 A 同 呀 B 解 釋` 話 個 波 唔 系 我 地 打`
AR SIR 唔 聽 W00`  一 味 話 系 我 地 錯` 搞 錯 AR!?`
跟 住 我 地 坐 坐 下 去 扣 球`
班 F.1 仲 打 緊 波`
冇 啦 啦 我 打 打 下 望 去 F.1 果 面`
個 個 都 學 我 地 系 到 扣 球`
我 地 叫 佢 地 番 去 打 波`佢 地 當 我 地 冇 到 W00`
冇 大 冇 細` 算 點 AR E+`?!
話 晒 我 地 系 校 隊`
你 地 只 系 學 會 成 員 乍`
教 你 地 打 波 你 地 又 唔 聽`
跟 住 呀 A 過 去 鬧 佢 地`
佢 地 鬧 番 呀 A 轉 頭`

大 佬 AR` 就 算 我 地 唔 系 勁 ,,
但 系 話 晒 系 你 地 師 姐`
唔 該 可 唔 可 以 唔 好 冇 大 冇 細 AR`
自 己 整 波 車 出 去 又 唔 汁` 又 唔 敢 認`
累 到 我 地 比 人 鬧 + 冇 得 打 波`
仲 咁 開 心`冇 野 AR 你 地 !?`
教 你 地 打 波 你 地 唔 聽`我 都 算 ,,
仲 要 系 到 偷 懶` 懶 晒 野 咁 坐 系 到`
比 人 鬧 仲 唔 識 改` 仲 鬧 番 人 !?`
冇 事 AR!?`

我 是 f.2 的`xD

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
賤熊`L
吹水新手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 32143
精華 0
積分 292
帖子 2587
威望 0 點
I-See幣 8229 錢
GAME幣 838 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-8-21
註冊天數 6840
來自 North Pole
狀態 離線
  只顯示 賤熊`L 的帖子
你打排球架@@
哇`乜佢地咁衰架...
都幾似我之前...
我之前試過,,激到爆

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
蝶蝶蝶;3
吹水老手
   - jennifer beliba .

會員編號 171693
精華 0
積分 10433
帖子 6189
威望 0 點
I-See幣 25478 錢
GAME幣 130 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 wsyan.
閱讀權限 100
註冊 2006-6-2
註冊天數 6555
來自   - 're missing you.
狀態 離線
  只顯示 蝶蝶蝶;3 的帖子
好過份囉我覺得 !
我都試過嫁`之前係學校體操校隊隊長` { 感覺上都係得個名.v.}
開學入左班新既男仔 `佢地都係勁冇禮貌囉 !`
唔聽話都算 `又嘈又煩 `我地做d動作 `佢地偷懶 `仲話我地{ 有幾勁牙超!}
好憎=v=
不過而家唔玩lu .v.

頂部
kiaa_kaa
吹水學徒
我中意你笑 你是我心中的第一位

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 188589
精華 0
積分 608
帖子 1514
威望 0 點
I-See幣 15489 錢
GAME幣 134 個
口水 35 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-7-13
註冊天數 6515
來自 水星
狀態 離線
  只顯示 kiaa_kaa 的帖子
我都打排球的...
你可以叫佢地去守波(執波)cc

頂部
巾巾;D
吹水之臣

會員編號 152024
精華 0
積分 7525
帖子 12276
威望 0 點
I-See幣 9245 錢
GAME幣 120 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ni:)
閱讀權限 90
註冊 2006-4-13
註冊天數 6605
狀態 離線
  只顯示 巾巾;D 的帖子
D 岩 岩 升 F.1 的 人 系 小 學 做 慣 大 家 嘛 ..

梗 系 甘 GA 啦 !

頂部
j0ey.;)
吹水學徒
愛上 battle xd

會員編號 59429
精華 0
積分 6480
帖子 1920
威望 1 點
I-See幣 19304 錢
GAME幣 145 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 cathy!
閱讀權限 90
註冊 2005-10-23
註冊天數 6778
狀態 離線
  只顯示 j0ey.;) 的帖子
甘 冇 大 冇 細  .
我 地 吾 系 嫁 BO `
我 地 學 校 D 姐 姐 好 好 人 `
我 地 好 乖 . 一 邊 聽 姐 姐 講 一 邊 打 波 `

頂部
Tigris`翼仔:
灌水高手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 159473
精華 3
積分 51931
帖子 40285
威望 5 點
I-See幣 101296 錢
GAME幣 13394 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 140
註冊 2006-5-2
註冊天數 6586
狀態 離線
  只顯示 Tigris`翼仔: 的帖子
會唔會係你地既態度有問題。。?
D F.1通常都係咁
佢地會扮哂大個咁
基本上係一個共同既心理問題
佢地只係想話比我地D大既聽
佢地都做到
但佢地唔知咁反而會令人更加睇唔起佢地
其實我地做F.1果時都會。。
請不要嬲了呀

頂部
kAYa}=D
高級會員

會員編號 140979
精華 0
積分 1988
帖子 625
威望 0 點
I-See幣 13186 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-3-21
註冊天數 6628
來自 【﹏保良局馬錦明中學*MK ...
狀態 離線
  只顯示 kAYa}=D 的帖子
係 我 就 唔 忍 喇!
即 刻 去 嘈 佢 啦

頂部
BU`H01-)
高級會員
自 閉 -!`

會員編號 46550
精華 0
積分 3996
帖子 624
威望 0 點
I-See幣 23543 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ):):):):):
閱讀權限 60
註冊 2005-9-28
註冊天數 6802
來自 水星`X]-
狀態 離線
  只顯示 BU`H01-) 的帖子
菜*v*::系ar`:]嘻嘻`xD

蝶兒.33.::睇唔起人t^t`搞錯的.\/.

×°單車男_蔣㏑::.0.同道中人`xD
                          唔得ar`ar sir要佢地練一傳``

熹熹::系ge`但系就算系對細過佢的`
        都唔應該咁ge態度啦``.\/.

兒豬::你緊系乖啦`xD佢地曳姐..kAkA`

翼翼::我地已經好平心靜氣講ga na``你講得岩`
        但系老實講``我做f.1果陣真系未試過咁-3-'
        唔嬲唔嬲`xD

CA::鬧佢地只系會比ar sir鬧``唉./\.

頂部
月妍
中級會員

會員編號 209549
精華 0
積分 1229
帖子 355
威望 0 點
I-See幣 13579 錢
GAME幣 105 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-9-8
註冊天數 6457
狀態 離線
  只顯示 月妍 的帖子
你好慘呀,,,
依家d細路係咁衰架啦,,,,

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...