加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [ 轉 ]! * 2006-2007 超準開學星座指南 .....\*
載入中 ...
SIU‵
吹水學徒

會員編號 5660
精華 0
積分 7716
帖子 2426
威望 0 點
I-See幣 27522 錢
GAME幣 710 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-5-20
註冊天數 6919
狀態 離線
  只顯示 SIU‵ 的帖子
[ 轉 ]! * 2006-2007 超準開學星座指南 .....\*

山羊座 CAPRICORN 22.12-19.01

學年預測
愛情:
你仲未想定落嚟,10月嘅一段戀情只會維持到年尾。之後你會同幾個迷人嘅男生約會,但佢哋只適合做朋友。直到夏季你先會搵到個長久嘅對象。
學業:
開始覺得某啲科目好難,甚至會跟唔上進度。你更可能要喺暑假參加補習班惡補一下吓。最後你會發現所有努力都係值得嘅!
朋友:
你嘅Best fd可能要移民,對你嚟講係好大損失。不過你身邊仲有大把老友支持你。記住佢哋有時都需要你撐o架。

水瓶座 AQUARIUS 20.01-18.02

學年預測
愛情:
你唔係想玩玩吓,只係想愛情同自由兼備。太黐身嘅男生唔啱你。放心,今年你將會遇到更多獨立嘅Cute Guys。
學業:
秋天時你對主要科目嘅記憶力會下降。揾個會突擊考你嘅老友一齊溫習,所有讀書功力就自然返晒嚟。
朋友:
你要學懂點樣將唔同性格嘅Fd連繫起來嚟。春天時你會認識一位火速熟落嘅新朋友。

雙魚座 PISCES 19.02-20.03

學年預測
愛情:
你份人超Sweet,就算只係普普通通同啲男生傾吓偈,佢哋都以為你對佢哋有意思。新學年你會同一位男性朋友一拍即合。
學業:
人人都以你今年淨係掛住Social,成績一定好差。假期之後,你從後趕上,仲名列前矛,邊個仲夠膽睇小你?!
朋友:
人緣極佳,吸引不少真朋假友。唔洗擔心,你有一班永遠唔會呃你嘅好朋友同Best Fd。

白羊座 ARIES 21.03-19.04

學年預測
愛情:
夏秋時嘅一段戀情佔據咗你唔少時間。但到咗春天,你不想再受到束縛。
學業:
今年學業運佳。秋天尾起,老師同同學會對你另眼相看,你仲可能喺暑假前勝出某啲比賽。
朋友:
你開始比其他Fd變得成熟。冬天時你會結識一班新朋友。但唔好完全唔理班舊Fd,夏天一到你會發現唔可以無咗佢哋。

金牛座 TAURUS 20.04-20.05

學年預測
愛情:
今年你超受男生歡迎。唔好咁急就下決定,睇清楚先。到春天你自然會揀到個好人選。夏天你仲會同佢糖黐豆。
學業:
秋天起渾身充滿創意正能量,但冬天一完就打回原型。解決辦法係揾個同你有共同目標嘅朋友一齊溫習,互相鞭策。
朋友:
你唔想再同班淨係吃喝玩樂嘅Fd埋堆,想揾啲有共同興趣嘅朋友。夏天時你可能會對擇友無咁執着。

雙子座 GEMINI 21.05-20.06

學年預測
愛情:
你不斷與唔同嘅男生約會。了解佢哋之後,你就會知道邊類男生至啱自己。春天時你就可以作出抉擇。
學業:
你淨係顧住玩課外活動,將學業完全拋諸腦後。直到1月你先發現原來兩者息息相關。
朋友:
今年同啲姊妹關係超好。你哋互相尊重,而佢哋好欣賞你,你嘅說話對佢哋仲好有影響力添。

巨蟹座 CANCER 21.06-22.07

學年預測
愛情:
今年你會有多段戀情,最難係要學識點樣講分手時唔Hurt到對方。直覺話你知真命天子仍未現身。
學業:
秋天時頭腦敏銳,但一踏入冬季讀書就力不從心。今年不妨參加外語班,滿足你對外地文化知識的渴求。
朋友:
秋天時某個Fd會妒忌你,令你在朋友中暫時變得唔可信。新一年問題會迎刃而解,你哋嘅友誼會因此而加深。

獅子座 LEO 23.07-22.08

學年預測
愛情:
秋天時愛情運佳,聖誕假前會同個Hot Guy發展。雖然只係去吓街,但同佢一齊都幾開心。
學業:
雖然全年學業成績不俗,但都提唔起你嘅興趣。直至春天你先會揾到你鍾意嘅科目。
朋友:
你好受歡迎,班Fd會選你做某些比賽嘅冠軍。雖然夏天時會引起某些朋友嘅妒忌,但真正嘅Fd會撐你。

處女座 VIRGO 23.08-22.09

學年預測
愛情:
雖然今年無刻意揾男友,但仍然會畀你遇到。起初你唔會留意佢,但到春天,你會不知不覺愛上佢。
學業:
即使在學業上揾唔到滿足感,你對功課依然認真,你想快些升大學或者出來工作。記住種瓜得瓜,今日要努力,他朝方成功呀!
朋友:
同班舊姊妹越越來越越唔夾。春天時你會識到一班志同道合的新朋友。

天秤座 LIBRA 23.09-22.10

學年預測
愛情:
今年超多人追,你會同至少兩個男生交往。春天時一位特別嘅男生出現,令你為佢而定落嚟。
學業:
為了要升到間好大學或者參加交流活動,除了一向好叻嘅語文同歷史科外,你連其他科都一樣咁掂。
朋友:
今年你會同不同文化背景或宗教信仰的朋友特別Fd,你會覺得同佢哋有好多共同興趣。

天蠍座 SCORPIO 23.10-22.11

學年預測
愛情:
秋天時不斷覓食,但要等到春天先有戀事出現。夏天會同個Cute Guy糖黐豆,但好快你就會熱情冷卻。
學業:
今年讀書好醒,令所有人大為震驚。秋天時有幾科要揾人幫手,但漸漸你會幫返人轉頭。
朋友:
唔係所有朋友都信得過。你同學校啲Fd玩好過同出面啲Fd玩,因為後者會為你帶來麻煩。

人馬座 SAGITTARIUS 23.11-21.12

學年預測
愛情:
今年戀事多。你深入發展一段戀情前要學懂接受別人嘅意見,同BF的嘅每個拗撬都會幫助你哋更了解對方。
學業:
你有時留心,有時發夢,但整體學業尚可。你要揀啲自己有興趣嘅科目讀。
朋友:
你一直係班Fd嘅Leader,今年你會搞清楚究竟想同邊啲朋友玩。

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CHARMAINE晴
吹水之帝

會員編號 82947
精華 0
積分 38332
帖子 23107
威望 1 點
I-See幣 77550 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊 2005-12-6
註冊天數 6719
狀態 離線
  只顯示 CHARMAINE晴 的帖子
山羊座 CAPRICORN 22.12-19.01

學年預測
愛情:
你仲未想定落嚟,10月嘅一段戀情只會維持到年尾。之後你會同幾個迷人嘅男生約會,但佢哋只適合做朋友。直到夏季你先會搵到個長久嘅對象。
學業:
開始覺得某啲科目好難,甚至會跟唔上進度。你更可能要喺暑假參加補習班惡補一下吓。最後你會發現所有努力都係值得嘅!
朋友:
你嘅Best fd可能要移民,對你嚟講係好大損失。不過你身邊仲有大把老友支持你。記住佢哋有時都需要你撐o架。

暑假過左LA BO...

我BEST FD無移民...但係唔係同我同一間中學...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
tching
中級會員

會員編號 171230
精華 0
積分 1219
帖子 439
威望 0 點
I-See幣 10954 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-6-1
註冊天數 6541
狀態 離線
  只顯示 tching 的帖子
白羊座 ARIES 21.03-19.04

學年預測
愛情:
夏秋時嘅一段戀情佔據咗你唔少時間。但到咗春天,你不想再受到束縛。
學業:
今年學業運佳。秋天尾起,老師同同學會對你另眼相看,你仲可能喺暑假前勝出某啲比賽。
朋友:
你開始比其他Fd變得成熟。冬天時你會結識一班新朋友。但唔好完全唔理班舊Fd,夏天一到你會發現唔可以無咗佢哋。

冇諗過會拍拖.....

頂部
lilylee1081993
初生嬰兒

會員編號 212035
精華 0
積分 350
帖子 10
威望 0 點
I-See幣 11020 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-9-17
註冊天數 6434
來自 香港
狀態 離線
天秤座 LIBRA 23.09-22.10

學年預測
愛情:
今年超多人追,你會同至少兩個男生交往。春天時一位特別嘅男生出現,令你為佢而定落嚟。
學業:
為了要升到間好大學或者參加交流活動,除了一向好叻嘅語文同歷史科外,你連其他科都一樣咁掂。
朋友:
今年你會同不同文化背景或宗教信仰的朋友特別Fd,你會覺得同佢哋有好多共同興趣。

本帖最近評分記錄
VICKY   2006-9-19 05:13 PM  代幣  -6   違規版規
頂部
初生嬰兒

會員編號 208248
精華 0
積分 416
帖子 23
威望 0 點
I-See幣 11089 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-9-3
註冊天數 6448
狀態 離線
  只顯示 00123456 的帖子
愛情:
秋天時不斷覓食,但要等到春天先有戀事出現。夏天會同個Cute Guy糖黐豆,但好快你就會熱情冷卻。
學業:
今年讀書好醒,令所有人大為震驚。秋天時有幾科要揾人幫手,但漸漸你會幫返人轉頭。
朋友:
唔係所有朋友都信得過。你同學校啲Fd玩好過同出面啲Fd玩,因為後者會為你帶來麻煩。

本帖最近評分記錄
VICKY   2006-9-19 05:14 PM  代幣  -3   違規版規
頂部
呀文﹏”
嬰兒上路
呀文﹏”

會員編號 5770
精華 0
積分 1029
帖子 52
威望 0 點
I-See幣 11054 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-5-21
註冊天數 6918
來自 天蠍
狀態 離線

學年預測
愛情:
學業:
朋友:

本帖最近評分記錄
VICKY   2006-9-19 05:14 PM  代幣  -3   違規版規
頂部
RodeoEDO
中級會員
Qoo♀美和

會員編號 32884
精華 0
積分 644
帖子 465
威望 0 點
I-See幣 9441 錢
GAME幣 120 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-8-23
註冊天數 6824
狀態 離線
  只顯示 RodeoEDO 的帖子
獅子座 LEO 23.07-22.08

學年預測
愛情:
秋天時愛情運佳,聖誕假前會同個Hot Guy發展。雖然只係去吓街,但同佢一齊都幾開心。
學業:
雖然全年學業成績不俗,但都提唔起你嘅興趣。直至春天你先會揾到你鍾意嘅科目。
朋友:
你好受歡迎,班Fd會選你做某些比賽嘅冠軍。雖然夏天時會引起某些朋友嘅妒忌,但真正嘅Fd會撐你。

依家仲未開學.....
等到時再睇吓準唔準先.....

//先天戀聲宅//
♥置鮎龍太郎×子安武人×谷山紀章×桑島法子×坂本真綾♥
頂部
=小田=
中級會員
.反Br組織 *毒男組•

會員編號 54084
精華 0
積分 2655
帖子 454
威望 0 點
I-See幣 13498 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-14
註冊天數 6771
來自 日本
狀態 離線
  只顯示 =小田= 的帖子
雙魚座 PISCES 19.02-20.03

學年預測
愛情:
你份人超Sweet,就算只係普普通通同啲男生傾吓偈,佢哋都以為你對佢哋有意思。新學年你會同一位男性朋友一拍即合。
學業:
人人都以你今年淨係掛住Social,成績一定好差。假期之後,你從後趕上,仲名列前矛,邊個仲夠膽睇小你?!
朋友:
人緣極佳,吸引不少真朋假友。唔洗擔心,你有一班永遠唔會呃你嘅好朋友同Best Fd。

我唔想拍拖喎-.-..哈哈.
希望成績真係會好啦><!

頂部
淋:)
吹水新手

會員編號 19033
精華 10
積分 6860
帖子 3005
威望 7 點
I-See幣 23347 錢
GAME幣 110 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-7-17
註冊天數 6861
狀態 離線
  只顯示 淋:) 的帖子
水瓶座 AQUARIUS 20.01-18.02

學年預測
愛情:
你唔係想玩玩吓,只係想愛情同自由兼備。太黐身嘅男生唔啱你。放心,今年你將會遇到更多獨立嘅Cute Guys。
學業:
秋天時你對主要科目嘅記憶力會下降。揾個會突擊考你嘅老友一齊溫習,所有讀書功力就自然返晒嚟。
朋友:
你要學懂點樣將唔同性格嘅Fd連繫起來嚟。春天時你會認識一位火速熟落嘅新朋友。

咁咪要揾多d..1月到識fd..下

♥後藤小姐 林先生♥

頂部
啤.3.
吹水中手

會員編號 77124
精華 0
積分 7170
帖子 4142
威望 0 點
I-See幣 14172 錢
GAME幣 135 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-11-24
註冊天數 6730
狀態 離線
  只顯示 啤.3. 的帖子

學年預測
愛情:
學業:
朋友:

哈哈∼∼∼∼thx啊∼∼∼十卜十卜∼∼∼>w<

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...