加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 邊個係校草...?
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Kaimui-` 的帖子
XD ` ..
我都想學校有令仔 -__-` ..

( 我諗 [ 娘娘腔 ] 個啲多野講啲 =     = V )

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 SKY-`Aquarius 的帖子

QUOTE:
原帖由 Kaimui-` 於 2006-10-1 12:02 AM 發表
XD ` ..
我都想學校有令仔 -__-` ..

( 我諗 [ 娘娘腔 ] 個囍h野講 =     = V )

其實咁樣對男仔好似唔係好公平...
點解女仔講野似男仔唔會俾人話...
但男仔講野似女仔又會俾人話呢...?

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 SuzukiMiyako 於 1 - 10 - 2006 12:17 AM 發表

其實咁樣對男仔好似唔係好公平...
點解女仔講野似男仔唔會俾人話...
但男仔講野似女仔又會俾人話呢...?

會 - V -" , 我成日比人話我男人婆 = 0 ="
是公平的 --- ( I THINK - , - )

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 c99108michelle 的帖子

QUOTE:
原帖由 zero` 於 2006-9-30 06:43 PM 發表

抱歉..沒有-V-

哈..
xd..
咁又係ge...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 vivien2006 於 2006-9-30 10:17 PM 發表

咁又係...,.
校草既定義係咩先???

我都唔知..
xd..

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 Kaimui-` 於 2006-10-1 11:07 AM 發表

會 - V -" , 我成日比人話我男人婆 = 0 ="
是公平的 --- ( I THINK - , - )

可能啦 -.-"
性別定型問題
其實每個人都存在異性既心理...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 SuzukiMiyako 於 2 - 10 - 2006 12:22 AM 發表

可能啦 -.-"
性別定型問題
其實每個人都存在異性既心理...

嗯嗯 .. `

通常真係校草 .. 個腦都係放草嫁我覺得

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 -★nga. 的帖子

QUOTE:
原帖由 Kaimui-` 於 2006-10-2 01:38 發表

嗯嗯 .. `

咁串XDD

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 Kaimui-` 於 2006-10-2 01:38 AM 發表

嗯嗯 .. `

我都覺-,-
我阿媽話, 美貌同智慧係唔可以並存架= =

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 SuzukiMiyako 於 2006-10-2 12:02 PM 發表

我都覺-,-
我阿媽話, 美貌同智慧係唔可以並存架= =

May Be* 喇..xd.*

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...