加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 我的電腦唔知點解移動桌面圖示會移勳唔到~~希望大家helphelp me~唔該
載入中 ...
alky
初生嬰兒

會員編號 216944
精華 0
積分 403
帖子 18
威望 0 點
I-See幣 11048 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-10-4
註冊天數 6414
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 alky 的帖子
我的電腦唔知點解移動桌面圖示會移勳唔到~~希望大家helphelp me~唔該

我的電腦唔知點解移動桌面圖示會移勳唔到~~希望大家helphelp me~唔該

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Tigris`翼仔:
灌水高手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 159473
精華 3
積分 51931
帖子 40285
威望 5 點
I-See幣 101296 錢
GAME幣 13394 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 140
註冊 2006-5-2
註冊天數 6569
狀態 離線
  只顯示 Tigris`翼仔: 的帖子
你係咪鎖左呀@口@?

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
alky
初生嬰兒

會員編號 216944
精華 0
積分 403
帖子 18
威望 0 點
I-See幣 11048 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-10-4
註冊天數 6414
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 alky 的帖子
唔知~咩野都移唔到~就連d字都移唔到~helphelp

唔知~咩野都移唔到~就連d字都移唔到~helphelp

頂部
Tigris`翼仔:
灌水高手

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章

會員編號 159473
精華 3
積分 51931
帖子 40285
威望 5 點
I-See幣 101296 錢
GAME幣 13394 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 140
註冊 2006-5-2
註冊天數 6569
狀態 離線
  只顯示 Tigris`翼仔: 的帖子
你上yahoo知識試下有冇計。0。
我都唔識
未試過

頂部
newwincatsp
嬰兒上路

會員編號 47814
精華 0
積分 609
帖子 63
威望 0 點
I-See幣 11246 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-10-1
註冊天數 6782
狀態 離線
  只顯示 newwincatsp 的帖子
是唔是tick左個(自動排列)o.o

頂部
熊  (曈)
VIP
〝●愛× 熊 啤 啤 ``

榮譽勳章

會員編號 99566
精華 0
積分 1302
帖子 2839
威望 11 點
I-See幣 25990 錢
GAME幣 4600 個
口水 3 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2006-1-8
註冊天數 6683
來自 熊之國
狀態 離線
  只顯示 熊  的帖子
移 動 唔 到 你 想 要 既 位 置 ? or 你 移 果 陣 佢 會 自 動 彈 返 去 跟 住 最 後 個 icon ?
應 該 係  右 CLICK MOUSE > 排 列 圖 示 依 > 自 動 排 列    . - V -

Life is a box like a chocolate ; you never know what you're gonna get .
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...