加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 06-07年度最不受歡迎老師選舉  多選 [參與投票的會員]
Daniel Mak(新仔,,賤到出晒面)   15 (9.43%)
Christine(痴線)   25 (15.72%)
劉健文   10 (6.29%)
何秀瓊   6 (3.77%)
郭文康(成日帶著個死人hello kitty袋嘰)   21 (13.21%)
歐子強   4 (2.52%)
阮嘉雯(新女)   8 (5.03%)
李德強   8 (5.03%)
麥國榮(老mak)   19 (11.95%)
黃愛華(自認家政高手bo,,)   19 (11.95%)
李源光(串咀+鬧人鬧到超行)   20 (12.58%)
other(請回覆)   3 (1.89%)
以上皆不是   0 (0.00%)
以上皆是   1 (0.63%)

標題: 06-07年度最不受歡迎老師選舉
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 -★nga. 的帖子

QUOTE:
原帖由 紫劍NT 於 2006-10-30 10:50 發表
仲有陳桂媚呀,你比佢教就知咩事架啦,
最離譜有一次罵我地班係廢物,叫佢收一收啦.

佢有病咖
好中2鬧人

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 SKY-`Aquarius 的帖子

QUOTE:
原帖由 nga 於 2006-11-2 08:43 PM 發表
我投左好多 @.@

, ... .\ /.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 背影●○ 的帖子
得好小老C先我地中2,,,,,

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 紫劍NT 的帖子

QUOTE:
原帖由 nga 於 2006-11-2 08:44 PM 發表

佢有病咖
好中2鬧人

吾知點解,我覺得佢個心好多怨氣囉,
成日好吾鋸咁,好想發脾氣.

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 紫劍NT 於 2006-11-3 09:22 AM 發表

咁咪好快D!N LOR*

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 背影●○ 於 2006-11-3 07:52 PM 發表

咁咪好快D!N LOR*

成日黑口黑面,都就快爆發架啦

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 紫劍NT 於 2006-11-3 09:22 AM 發表

佢有躁狂症....

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 M-IYAKO 於 2006-11-3 08:12 PM 發表

佢有躁狂症....

明顯啦,比佢教果D人都知

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 紫劍NT 於 2006-11-3 11:19 PM 發表

明顯啦,比佢教果D人都知

但係佢對我地班又冇咩野..

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

冇俾佢教T!M,,,,
好想睇下*

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...