加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [;..憎 佢 憎 到 趴 地 !;..]
載入中 ...
`aH-j0annaX]
吹水中手
♥ろ j♥

會員編號 93541
精華 0
積分 18544
帖子 4393
威望 0 點
I-See幣 20087 錢
GAME幣 120 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 yi-彤`=)
閱讀權限 110
註冊 2005-12-29
註冊天數 6710
來自 命中注定 xd
狀態 離線
  只顯示 `aH-j0annaX] 的帖子
[;..憎 佢 憎 到 趴 地 !;..]

其 實 我 想 講 GeE 個 個 人 同 [ 小 漓 ] 1 樣 ,,
我 地 同 1 班 架 ,,
之 前 我 同 牙 [ 詩 ] 刀 FD FD 地 架 ,,
但 吾 知 幾 時 開 始 吾 LiKeY 我 ,,
又 係 人 地 面 前 講 我 壞 話 ,,
話 我 [ 似 住 ] 老 豆 係 警 察 ,, 有 少 少 $ 甘 ,,
就 發 大 小 姐 裨 氣 ,, 其 實 我 想 講 HKP 全 港 有2 - 3 萬 個 = =
佢 偏 偏 就 話 我 ;... 無 奈 到 趴 地 - - "
跟 住 又 哂 自 己 家 姐 好 錫 佢 ,, 要 乜 有 乜 ,,
講 真 ,, 我 1 D 刀 FeEl 吾 到 佢 有 $ 囉 ,,
我 去 過 佢 屋 企 OnCe ,, 我 覺 得 好 細 ,,
頂 濃 5 0 0 呎
LeE D 刀 未 係 MiNg PoInT ,,
TeArM TeSt ChInEsE 個 o 日 我 流 血 ,,跟 住 暈 左 ,,
佢 竟 然 係 我 FD 面 前 話 ;[低 佢 死 啦 ,, 鬼 吾 望 佢 吾 合 格 咩 ?! 哈 哈 --( 奸 笑 ).]
佢 仲 吾 收 手 ,, 仲 踩 1 8 3 ClUb 係 垃 圾 [ 包 括 我 ]
我 FD 問 佢 ,,;[你 刀 係 針 對 YiP LaI TuNg 先 話 紹 偉 樣 衰 姐 ,,RiGhT ?] 佢 話 ;[係] ;...

我 從 來 刀 未 見 過 D 甘 ChEaP GeE 人 LoOo !
我 同 我 D FD 賭 佢 3 0 歲 刀 未 嫁 得 出 ,,
佢 D 甘 ChEaP GeE 人 刀 有 人 要 GeE 話 ,,
甘 太 陽 就 從 西 邊 升 起 啦 - v +"
                  舒 服 哂 - 3 # "}

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
恩恩恩恩`
吹水使者
唯愛自閉。

會員編號 190924
精華 2
積分 22232
帖子 15929
威望 2 點
I-See幣 50212 錢
GAME幣 1284 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 小S-zE;]
閱讀權限 120
註冊 2006-7-19
註冊天數 6508
狀態 離線
  只顯示 恩恩恩恩` 的帖子
有 好 多 人 刀 系 甘 架 啦 `  吾 好 甘 嬲 .'

我決定的, 我做到.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
琪``
吹水新手
beckykiki是也

會員編號 46468
精華 0
積分 5972
帖子 2769
威望 0 點
I-See幣 14993 錢
GAME幣 751 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Kary``
閱讀權限 90
註冊 2005-9-28
註冊天數 6802
狀態 離線
  只顯示 琪`` 的帖子
真是令人討厭的,,
咁既人都有,,
無奈囉,,]]

何時能重獲小時候的天真?

頂部
Demon.
吹水師父

會員編號 148217
精華 0
積分 15777
帖子 9456
威望 0 點
I-See幣 26226 錢
GAME幣 95 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2006-4-5
註冊天數 6613
狀態 離線
  只顯示 Demon. 的帖子
你有冇做D野..
令佢好憎你先..? *33*
佢都有唔岩..
但你都唔應咁睇佢 ;

頂部
S.
吹水神手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 16234
精華 0
積分 9436
帖子 8153
威望 0 點
I-See幣 13686 錢
GAME幣 292 個
口水 25 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 beryl..
閱讀權限 100
註冊 2005-7-7
註冊天數 6885
來自 your heart.
狀態 離線
  只顯示 S. 的帖子
佢都幾無聊架啵..
警察就一定有錢架喇咩?!
有錢就一定系大小姐架喇咩?!
佢家姐點錫佢關人咩事?!
要乜有乜又點?!
有錢又錢?!
仲有佢好弱能LO..
如果TEST果陣暈左..
仲點會要佢考牙?!
無奈LO..
佢諗野都唔用腦GE..

[align=center][size=7][color=red]Lily Allen♥[/color][/size][/align]
頂部
ZOEY_君君
嬰兒上路
最愛5566..

會員編號 223164
精華 0
積分 578
帖子 90
威望 0 點
I-See幣 11200 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-26
註冊天數 6409
狀態 離線
  只顯示 ZOEY_君君 的帖子
點解D人可以咁嫁..

無辜既係要比人講..無奈囉-.-''

頂部
ぷ小漓°*〃
初級會員

會員編號 212594
精華 0
積分 756
帖子 178
威望 0 點
I-See幣 12728 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-9-19
註冊天數 6446
狀態 離線
吾 只 甘 樣 -        -
佢 恃 住 成 績 好 成 日 串 人 ,,
問 題 大 把 人 好 過 佢 ,,
一 次 半 次 高 過 佢 佢 就 要 話[ 懶 勁 ,, 一 次 姐 ,, 睇 下 考 試 邊 個 勁 !!]
連 我 地 的 好 朋 友 ,, 全 級 第 2 既 刀 話 有 點 兒 頂 佢 吾 順 ,,
甘 刀 未 算 衰 ,, 佢 成 日 系 新 識 既 人 面 前 UP FIONA 壞 話 ,,
其 實 已 經 好 多 人 吾 妥 佢 了 =﹏="

頂部
`aH-j0annaX]
吹水中手
♥ろ j♥

會員編號 93541
精華 0
積分 18544
帖子 4393
威望 0 點
I-See幣 20087 錢
GAME幣 120 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 yi-彤`=)
閱讀權限 110
註冊 2005-12-29
註冊天數 6710
來自 命中注定 xd
狀態 離線
  只顯示 `aH-j0annaX] 的帖子
發 完 PoSt 之 後 舒 服 哂 > 3 #
要 講 佢 GeE D 串 ! 事 績 ,,
真 係 1 0 頁 刀 未 講 哂 "

補 JeNnY GeE PoSt '
全 班 級 No.2 個 叻 女 好 正 經 GaA "
我 識 左 佢 1 年 多 "
刀 未 聽 過 佢 話 人 點 點 點 "
好 明 顯 個 [ 女 主 角 ] 好 討 厭 LaAa !

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...