加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 點解冇人會愛我..>x<"
載入中 ...
aRmo0n=]
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 192537
精華 0
積分 3219
帖子 2451
威望 0 點
I-See幣 9125 錢
GAME幣 5806 個
口水 0 滴
MSN宣傳 14 次
性別  女
配偶 Exia-Meister
閱讀權限 60
註冊 2006-7-23
註冊天數 6519
來自 火星@O@"
狀態 離線
  只顯示 aRmo0n=] 的帖子
點解冇人會愛我..>x<"

我好唔開心牙..
依家連我最愛o既人都離開我都土厭我..
我好HUrT牙..>x<"
我就係到猛咁介手..
諗住佢會擔心下我..
點知唔係..
跟住上堂又冇lala係到介手..
我依家真係唔知點算好牙>3<"
依家晚晚係到喊..
整係可以同爸B訴苦同喊..
每次返學佢都係到猛講我壞話..我整係想佢關心下我姐..
PS..我左手介左15次..右手介左25次..係咪好變態呢..=w="

我叫aRmo0n!!
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
笨小喵
初生嬰兒

會員編號 88051
精華 0
積分 506
帖子 49
威望 0 點
I-See幣 10971 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-12-18
註冊天數 6737
來自 wFL屋企
狀態 離線
  只顯示 笨小喵 的帖子
傻妹..黎嫁..唔好介手喇好冇...我都介左6年手喇..宜家都冇介喇..如果你鍾意果個人既話..就唔應該介手...你仲俾佢睇到..就算你點對我都好..我都唔會傷害自己...唔會唔開心....仲會慢慢等你...你呢D野我之前都做過曬...條仔只會覺得你白痴...就算你入埋院都好丫...佢末又系唔會理你..咁不如唔好傷害自己...慢慢放低佢囉..鍾意一個人唔一定要同佢一齊..要佢關心你..錫你..對你好..只要你見到佢..都開心喇..係末先..傻妹..唔好再介手喇..* 介到隻手唔令...到時大個會後悔嫁...>V<...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
愛麗絲.雪仙兒
初級會員
愛德華的情人*

會員編號 232929
精華 0
積分 595
帖子 129
威望 0 點
I-See幣 11326 錢
GAME幣 100 個
口水 -1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-11-19
註冊天數 6400
來自 加拿大
狀態 離線
你咁樣為佢..
值得咩,
佢見到咩..
唔好再白痴啦..

你問我,你變唔變態,
好,我答你,

我覺得你係超變態,味見過D咁變態既人。
想HELP番自己,就停止你既變態行為。

我都係想幫你,先咁樣講野,
你係時候清醒啦!

頂部
自戀美女
吹水哨兵
天下無傷 - 米米

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 71851
精華 0
積分 13748
帖子 11646
威望 0 點
I-See幣 22508 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 自戀帥哥`
閱讀權限 100
註冊 2005-11-13
註冊天數 6771
來自 銀時萬事屋
狀態 離線
  只顯示 自戀美女 的帖子
我以男生角度同你講~如果個位先生真係冇理你~你係唔應該為佢傷害自己~
呢種人唔值得要你咁為佢~呢個世界唔係冇左佢唔得~你係可以搵到個比佢更好既男仔~
唔好成日諗住佢~搵d野分散自己注意...慢慢你就會忘記~早d面對現實啦

hideyewmei@yahoo.com.hk
頂部
自戀美女
吹水哨兵
天下無傷 - 米米

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 71851
精華 0
積分 13748
帖子 11646
威望 0 點
I-See幣 22508 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 自戀帥哥`
閱讀權限 100
註冊 2005-11-13
註冊天數 6771
來自 銀時萬事屋
狀態 離線
  只顯示 自戀美女 的帖子
我以男生角度同你講~如果個位先生真係冇理你~你係唔應該為佢傷害自己~
呢種人唔值得要你咁為佢~呢個世界唔係冇左佢唔得~你係可以搵到個比佢更好既男仔~
唔好成日諗住佢~搵d野分散自己注意...慢慢你就會忘記~早d面對現實啦

本帖最近評分記錄
巾巾;D   2006-11-30 07:16 PM  代幣  -5   違規版規

hideyewmei@yahoo.com.hk
頂部
InEz`
初級會員

會員編號 8288
精華 0
積分 1454
帖子 259
威望 0 點
I-See幣 13290 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-6-4
註冊天數 6933
來自 HK~`
狀態 離線
  只顯示 InEz` 的帖子
邊個呀
為左d咁既人界手唔好架~
唔好再界手啦!!

頂部
aRmo0n=]
吹水學徒

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See認證章

會員編號 192537
精華 0
積分 3219
帖子 2451
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 14 次
性別  女
閱讀權限 60
註冊天數 6519
來自 火星@O@"
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 笨小喵 於 2006-11-26 12:51 AM 發表
傻妹..黎嫁..唔好介手喇好冇...我都介左6年手喇..宜家都冇介喇..如果你鍾意果個人既話..就唔應該介手...你仲俾佢睇到..就算你點對我都好..我都唔會傷害自己...唔會唔開心....仲會慢慢等你...你呢D野我之前都做過曬 ...

唔..好多人都覺得我唔好為左呢個人而介手..
但我都冇聽佢地講繼續介..
可你你地呢番令我諗清楚我唔應該再介la..

我叫aRmo0n!!
頂部
aRmo0n=]
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 192537
精華 0
積分 3219
帖子 2451
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 14 次
性別  女
閱讀權限 60
註冊天數 6519
來自 火星@O@"
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 愛麗絲.雪仙兒 於 2006-11-26 02:14 AM 發表
你咁樣為佢..
值得咩,
佢見到咩..
唔好再白痴啦..

你問我,你變唔變態,
好,我答你,
我覺得你係超變態,味見過D咁變態既人。
想HELP番自己,就停止你既變態行為。
我都係想幫你,先咁樣講 ...

我唔介意你咁講..
我仲好多謝你咁講..
係你地罵醒左我..

我叫aRmo0n!!
頂部
aRmo0n=]
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 192537
精華 0
積分 3219
帖子 2451
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 14 次
性別  女
閱讀權限 60
註冊天數 6519
來自 火星@O@"
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 松本hide 於 2006-11-26 01:31 PM 發表
唔好成日諗住佢~搵d野分散自己注意...慢慢你就會忘記~早d ...

多謝你用男生o既角度同我講牙..
我之前真係冇左佢就唔得..
但係我依家應該可以慢慢放低佢..

我叫aRmo0n!!
頂部
aRmo0n=]
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 192537
精華 0
積分 3219
帖子 2451
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 14 次
性別  女
閱讀權限 60
註冊天數 6519
來自 火星@O@"
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 *紫微* 於 2006-11-26 09:40 PM 發表
邊個呀
為左d咁既人界手唔好架~
唔好再界手啦!!

講你都唔識架 la..
OK..我應承你地唔會再介手..

我叫aRmo0n!!
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...