加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 班際歌唱. ..
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 RAIn屎 的帖子

QUOTE:
原帖由 YanYan~ 於 2007-1-4 10:21 PM 發表
我地個班承接唔到你地個班,sorry   ar~~

唔洗SAY SOR,,,
記住{唔好衰俾人睇}!!
下年贏番佢地!!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 YanYan~ 的帖子
回復 #31 rain306 的帖子

55!!!
好呀!!!
下一次,我地一定會贏番佢地!!!
你地都要努力,都要贏番佢地!!!
永遠都會支持你個班同你!!!!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

回復 #13 Sa_yee 的帖子

你唔好係度扮野,知你勁!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

回復 #14 yanco``千 的帖子

無錯!!!!!
我都覺得ar!!!!!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Heyo. 的帖子
其實我都係覺我1c唱得都唔好聽,,
1a好d,,
(1d某某人上)

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 蘇蘇 的帖子

QUOTE:
原帖由 p001040 於 2007-1-6 11:36 PM 發表
其實我都係覺我1c唱得都唔好聽,,
1a好d,,
(1d某某人上)

其實大家(1a)都很用心唱,不過我們的班主任都覺得不夠好!!咁不如算吧了,忘記最好不過了!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

回復 #35 p001040 的帖子

係LI一度,
首先要多謝你噤讚我個班,
不過都算LA!!
唔好提LA!!!
噤樣,我地右會好傷心!!
你地個班好似都無WIN到!!!
下一次,
不如我地一齊努力,
WIN番1C,
好唔好AR?????????
加油加油!!!!!!!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 HEi 的帖子
嘩,你班友仔呀,係人背後講人壞話咁缺德@@”

又唔預我””我係超級超級憎3b囉,條陳永健『冷』係型咁,牙杰佩白色眼鏡佢又佩,佩左成年幾啦,佢依家先佩,最唔鋸陸運會,班際4x4幾串呀”

講開班際歌唱比賽,我地唱得咁好聽都輸..”由其係我><”條『亂』毛佬食左屎..唉,心淡””

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 林[邦] 的帖子

QUOTE:
原帖由 HEi 於 2007-1-8 07:04 PM 發表
嘩,你班友仔呀,係人背後講人壞話咁缺德@@”

又唔預我””我係超級超級憎3b囉,條陳永健『冷』係型咁,牙杰佩白色眼鏡佢又佩,佩左成年幾啦,佢依家先佩,最唔鋸陸運會,班際4x4幾串呀”

講 ...

講真,,我都好Q憎條陳永健,,,好傻仔呀,,叫佢唔好咁串啦
大鼻都話打柒佢,,證明佢幾oN9呢=0=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 HEi 的帖子

QUOTE:
原帖由 林[邦] 於 2007-1-8 07:21 PM 發表

講真,,我都好Q憎條陳永健,,,好傻仔呀,,叫佢唔好咁串啦
大鼻都話打柒佢,,證明佢幾oN9呢=0=

跟住陞哥lunch先搞野,走去兇鳩佢..”跟住條友勁無奈,超撚搞野,我仲大聲唱歌tim∼

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...