加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉* 眼部保養速成班!!
載入中 ...
{癲}蚊`-.-
中級會員
艾粒9菜``

會員編號 159788
精華 0
積分 1507
帖子 451
威望 0 點
I-See幣 13250 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-3
註冊天數 6582
來自 MAMA`肚子
狀態 離線
  只顯示 {癲}蚊`-.- 的帖子
轉* 眼部保養速成班!!

冬天又到
眼睛就需要更好既保養!
但系如果係懶得去保養同埋今日吾回帖既話
你就會好似A小姐咁..
[ A小姐: OMG! 我隻眼崩潰了 /口\ ]
所以快D跟大字典學番幾招喇!

第一招- 要它好就要保護它!

眼睛吾好 有各種既問題
多數都系 :
吾夠訓 !
生理時鐘失調!           而引起
所以, 如果要明亮照人既眼睛加上白白滑滑既BABY SKIN
就要訓訓訓 !
當然  如果係系有化妝的話
就要徹底咁落好妝先好訓喇 ! :)

第二招   好好的保養 自然大放光芒 !!

有錢既朋友 大家不放花多小小錢去保養你既眼睛呀!
眼霜就系一樣好好既保養品! >V<
晚上塗上眼霜之後
要好好既按摩 但千萬吾好大力
因為眼4周圍既地方都好薄
大力捽系會捽傷咖!
更加重要既 就系吾好相信愈多眼霜就愈好呢D咁冇根據既理念呀!
太多的話 眼霜既油份系會系眼周形成油脂粒
到時就真系後悔喇 !
冇錢同天生麗質既朋友  你地吾好灰心呀
如果你地可以從基本護養方面, 比有錢既朋友落更多心機
你地都可以保養得好好 ! 系就系辛苦D -_-"
但系就可以拍得上有錢既朋友呀!
所謂既基本護養, 就系平日既洗臉同落妝既動作!
記得比心機呀!

第三招  對付天敵 戰無不勝!

黑眼圈 都系大家既天敵
有幾多個人又會想請佢寄居系大家既眼周呢?
吾想?!!!! 就要對付佢喇 ! \口/
但就要適得其法!
都系個句 吾好信冇根據既方法!
A小姐:有人話 用茶包可以消黑眼圈 又等我用下先!
錯錯錯!
茶包系會令色素沉澱
又何來消眼圈?!
就等我比三個比茶包更有效既TIPS比大家喇!

黑眼圈附錄:

第4招         毛巾熱敷法 (增加血液循環)

用熱毛巾熱敷10分鐘即可減緩

第5招  按摩

以指腹按摩眼周5分鐘 可促進血液循環

第6招    食療

多食含有維他命A既食物
ECT: 芝麻 花生 黃豆 豬肝 雞肝
眼圈就會快快咁消失!

第7招  先天不足 後天培養

如果你覺得你系一個吾可以日日持之以恆去完成上既方法的話

本人就可以叫你用眼線去解決!
初學的 用筆的好了
老手的話 可以選更好的眼線液去試試
如果你怕眼線太誇 就學下畫內眼線吧
既吾會誇 又可以增大你既眼睛兩個碼!
妹妹們千萬吾好問我邊度有得買
一個最宜接既方法
就系去SASA 卓悅 呢D大型化妝品裹面行個圈
我相信吾會搵吾到!

另外 單眼皮既女生
你地既恩物未就系眼皮膠紙呀!
都系個句 : 去行個圈吧!

有人問點令D眼睫毛長D彎D...?
答: 以我所知呢..痴假眼睫毛應該可以做到你既要求..茶D眼睫毛液則可以令D眼睫毛彎D既..

I NEED FREE!!`XD              
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
GEMINI_KW
初生嬰兒

會員編號 261287
精華 0
積分 336
帖子 10
威望 0 點
I-See幣 11022 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-14
註冊天數 6326
狀態 離線
  只顯示 GEMINI_KW 的帖子
幾詳細喎 =]]
THZ

-  我係一個好樣衰既人;
衰到成面瘡/.\
仲要係好肥,
同埋成個男仔咁款/.\
唉;;*
一直都冇咩朋友,,
如果大家唔嫌棄我既話,
我都想同大家做個朋友;]

mSn:
karry_wong0614@hotmail.com
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
angel1992
嬰兒上路
高級會員

會員編號 103426
精華 0
積分 870
帖子 86
威望 0 點
I-See幣 12525 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-1-15
註冊天數 6690
來自 hongkong
狀態 離線
  只顯示 angel1992 的帖子
ok...thx
我想問下點樣可以令眼睫毛又長又彎ar??

頂部
☆豆★GinNY
初級會員

會員編號 271636
精華 0
積分 707
帖子 225
威望 0 點
I-See幣 12980 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-2-5
註冊天數 6304
狀態 離線
  只顯示 ☆豆★GinNY 的帖子
thx you ar......
等我試下先.....

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...