加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [[原創]] [[點解我會鍾意左一個唔應該鍾意既人呀??]]
載入中 ...
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6423
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
[[原創]] [[點解我會鍾意左一個唔應該鍾意既人呀??]]

[[原創]] 點解我會鍾意左一個唔應該鍾意既人呀??   

人物: 呀瑜(女仔+靚女+有錢)
          呀俊(男仔+靚仔+好cool+有錢)
          呀詩(佢係呀瑜個好朋友,呀瑜有咩事都會搵佢黎傾..... )
          呀希(呀俊個好友,幾靚仔既...+佢鍾意呀瑜)

希望大家中意la......有人回我先post故事!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
vera199384
嬰兒上路

會員編號 257545
精華 0
積分 446
帖子 77
威望 0 點
I-See幣 11073 錢
GAME幣 112 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-5
註冊天數 6358
來自 H.K.
狀態 離線
  只顯示 vera199384 的帖子
好好咁喎但係why冇po既???
好想see啊!!!
+oil

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
cHaU``
高級會員
♥♥♥reina`

會員編號 219909
精華 0
積分 1967
帖子 720
威望 0 點
I-See幣 10851 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-10-15
註冊天數 6441
來自 亂亂一族``
狀態 離線
  只顯示 cHaU`` 的帖子
好似好好睇bo...
快d po啦...
心急+期待...

I'MCY.雨=]]`

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
GAME幣 245 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6423
狀態 離線
~第一集~

故事就開始啦!!!!

新學期開始啦!!!!
呀瑜同呀詩一齊番學....
呀瑜見到一個男仔,之後佢面紅....呀詩問呀瑜
呀詩:喂喂喂~ 有咩咁好睇呀?! 睇到面哂紅呀?
呀瑜:冇~
呀詩:咁行快d啦! 就遲到啦
呀瑜:哦><
到左學校啦!!!!
Miss話叫我地自己搵個位坐......
呀詩:點解冇哂雙行位既?!><
呀瑜:算啦.........
呀詩:(無奈)哦><

miss:好啦~ 今日就係新學期!! 大家又大左一年啦~ 依家我地就要同大家分好位坐啦~
呀瑜佢見到一個男仔..........係佢小學同學,小學個陣佢成日蝦呀瑜....但呀瑜就好似有一種好特別既feel................ 難道呀瑜鍾意左一個不能鍾意既人??

呀瑜為呢件事.......諗左好耐,原全冇聽到老師講既野。
佢仲心諗(呀瑜) 如果我真係鍾意佢既話..我地都係冇可能,我地都過左三年啦,佢會記得我咩.....可能我真係好[一相情原]啦!!!!!

之後.....MISS話呀瑜同呀希坐....而呀希係呀瑜心諗個個男仔,,
                        呀詩同呀俊坐

大家坐到埋位個時..呀希同呀瑜既對話:
呀希:HIHI!= ="" 你好!
呀瑜:HIHI- -"
呀希:做個朋友好嗎? 今年先識你仲要坐一齊...一定要做個朋友先啦~
呀瑜:好呀~ 但我有個問題要問呀!
呀希:咩問題呀?!
呀瑜:你讀邊間小學?
呀希:我讀?! 我讀xxxxx小學囉
呀瑜:哦哦><
呀希:我讀個間小學時...成日蝦個女仔架,而我又中意佢,不過都過左3年,如果佢係到讀既話,佢都唔會記得我啦~ ><
呀瑜:哦~ 希望你會搵番你個女仔啦!
呀希:多謝你呀! ^^
呀瑜:唔洗~

頂部
傾城之戀
初生嬰兒

會員編號 303004
精華 0
積分 209
帖子 4
威望 0 點
I-See幣 10992 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-10
註冊天數 6263
狀態 離線
  只顯示 傾城之戀 的帖子
快d         post~要睇

愛.回憶
頂部
《婷婷B]]
嬰兒上路

會員編號 211885
精華 0
積分 501
帖子 67
威望 0 點
I-See幣 11043 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-9-16
註冊天數 6469
狀態 離線
  只顯示 《婷婷B]] 的帖子
好睇ar~~
十卜十卜!!

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
GAME幣 245 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6423
狀態 離線
好多謝大家既回覆呀~ 我會+油架!!

第二日....呀瑜同呀詩都係一齊番學,佢地返到學校.............呀瑜同呀希的對話::
呀瑜:hihi~ 咩你咁早o既?
呀希:係呀!今日睇錯鐘呀......好早返左黎!
呀瑜:哦......
呀希:^^
呀瑜:其實......你有冇同過你鍾意既人表白呀?
呀希:未呀! 做咩咁問呀?!""
呀瑜:冇.............如果我講左你可能會嬲......
呀希:點解呢?! 我依幾日好開心呀!!!!
呀瑜:咁........................我講啦!
呀希:講啦!!!!好心急呀~
呀瑜:其實琴日你講個個小學女同學...就係我黎架~
呀希:下........(好無奈) 咁我咪姐係同你表白?!""
呀瑜:可以算係.............
頭先係呀希同呀瑜既對話............依家.....到呀俊同呀詩既對話啦!!!!!!!!!
呀俊:呀詩~ =]
呀詩:hihi~呀俊........咩你咁早呀,,
呀俊:係呀...今日我要d唔開心呀,so我好早返黎
呀詩:哦哦><
呀俊: 咁你又咁遲既?""
呀詩:我好眼訓呀-3-
呀俊:哦~~
---------在食件午餐的時候------
呀詩同呀瑜既對話:
呀詩:喂喂喂~ 呀瑜,你知唔知今日呀俊同呀希佢地好早返左黎呀!
呀瑜:我知,咩呀俊都咁早返咩??? -口-
呀詩:係呀....佢話佢有d唔開心,要同呀希講.....
呀瑜:咩呀希唔係睇錯鐘先咁早返啵~~
呀詩:係咩,呀俊話佢同呀希...............................

係呢個時候,估唔到呀瑜鍾意既人會呃左佢,會唔會係誤會呢???

想知?! 等下回啦~~!!!

頂部
richetiktik
嬰兒上路

會員編號 283859
精華 0
積分 473
帖子 82
威望 0 點
I-See幣 11104 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-4
註冊天數 6301
狀態 離線
  只顯示 richetiktik 的帖子
我好想知ar....下回下回下回...十卜ar........

頂部
《婷婷B]]
嬰兒上路

會員編號 211885
精華 0
積分 501
帖子 67
威望 0 點
I-See幣 11043 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-9-16
註冊天數 6469
狀態 離線
  只顯示 《婷婷B]] 的帖子
快d po ar!!
十卜u~

頂部
小傻同學
初級會員

會員編號 296301
精華 0
積分 522
帖子 171
威望 0 點
I-See幣 11586 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-3-29
註冊天數 6276
狀態 離線
  只顯示 小傻同學 的帖子
十卜十卜呀~
好睇呀~
好想睇呀!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...