加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ((_____全城熱話--溏心風暴[討論專用貼]--已更新[28/5]
載入中 ...
H0i-
VIP
放棄-

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 1420
精華 1
積分 13508
帖子 6455
威望 60 點
I-See幣 16669 錢
GAME幣 58 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2004-12-17
註冊天數 7073
狀態 離線
  只顯示 H0i- 的帖子
((_____全城熱話--溏心風暴[討論專用貼]--已更新[28/5]

最近溏心風暴熱爆全城..
歡迎各會員就劇情及人物角色發表意見..!!
請把有關該劇內容集中該貼討論..
避免有過多相同貼子GE出現...

今期討論: (1) 如果你係大鮑..你會同細契結婚嗎?
                  (2).如果你係常在心,你會選擇唐至安﹙陳豪飾﹚,定係程亮﹙林峰飾﹚呢??

最新討論: PROVIDED BY 冰.雪
1) 如 果 你 係 大 鮑 , , , 會 唔 會 分 身 家 比 細 契 ? 會 既 話 , , , 會 分 幾 多 ?

2) 如 果 你 係 大 契 [ [ 當 然  講 緊 之 前 ] ]  , , , 會 唔 會 將 細 契 趕 佢 出 去 , , , 從 此 一 D 關 系 都 冇 呢 ?

歡迎各位會員提出更多問題作討論..!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Cexi!_icey
認證會員
]+ + 葉子的離開,是因為風的 ..

會員編號 191886
精華 0
積分 2617
帖子 998
威望 0 點
I-See幣 17925 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-7-22
註冊天數 6491
來自 ▂〃Cexi的屋子●
狀態 離線
  只顯示 Cexi!_icey 的帖子
1...>>>
其實,,,,大鮑當初都唔知細契系咁加麻
結婚e樣野呢,,,,,,,我就唔知道啦
2...>>>
如果我系常在心,,,,,,,,我就會簡得得地啦
起碼得得地夠細心
唔會成日發脾4
加上程亮同常在心既性格好有衝突
兩個都有d硬頸
相反,,,,,,得得地好就得人
如常在心好配
所以,,,,,我系會簡得得地既^_^

個人意見詳盡...加2分..BY``小海

本帖最近評分記錄
H0i-   2007-5-22 09:31 PM  代幣  +2   有意義內容

型男索女請進*ˍ*
回帖是一種美德 如果所有人看了帖以後都不回帖 試問還會有人願意發帖嗎
請不要令有發帖者使用SELL PO
各位看帖不回 什致買帖不回者反省一下吧
如果大家認同我以上所的話  請把此話貼在你的簽名吧

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
H0i-
VIP
放棄-

榮譽勳章

會員編號 1420
精華 1
積分 13508
帖子 6455
威望 60 點
GAME幣 58 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 7073
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Cexi!_icey 於 2007-5-22 11:33 AM 發表
1...>>>
其實,,,,大鮑當初都唔知細契系咁加麻
結婚e樣野呢,,,,,,,我就唔知道啦
2...>>>
如果我系常在心,,,,,,,,我就會簡得得地啦
起碼得得地夠細心
唔會成日發脾4
加上程亮同常在心既性 ...

哈...其實我都覺得得得地係一個唔錯GE男仔*V*

頂部
Tigris`翼仔:
灌水高手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 159473
精華 3
積分 51931
帖子 40285
威望 5 點
I-See幣 101296 錢
GAME幣 13394 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 140
註冊 2006-5-2
註冊天數 6571
狀態 離線
  只顯示 Tigris`翼仔: 的帖子
(1) 如果你係大鮑..你會同細契結婚嗎?
打死都唔同佢結婚啦
巴喳到死
佢之前個低都花哂啦
仲唔驚哂佢咩
見到佢都當睇佢唔到啦

(2).如果你係常在心,你會選擇唐至安﹙陳豪飾﹚,定係程亮﹙林峰飾﹚呢??
兩個都唔揀
本身常在心對唐至安都冇果種FEEL
點係埋一齊姐
跟住同程亮一齊又冇安全感喔
成日驚哩樣驚果樣
命都短幾年- 3-

同埋我覺得常在心本身都好有問題
對方成日傷自己心都仲要番番去人地度
然後又猜忌人、又分手、又復合
煩死人

內容原創...加2分..BY``小海

本帖最近評分記錄
H0i-   2007-5-24 10:30 PM  代幣  +2   
頂部
CHARMAINE晴
吹水之帝

會員編號 82947
精華 0
積分 38332
帖子 23107
威望 1 點
I-See幣 77550 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊 2005-12-6
註冊天數 6718
狀態 離線
  只顯示 CHARMAINE晴 的帖子
(1)如果你係大鮑..你會同細契結婚嗎?

我會LO*因為自己係鍾意呢個女人*只係唔知呢個細契咁鬼奸O者 - -""""

(2)如果你係常在心,你會選擇唐至安﹙陳豪飾﹚,定係程亮﹙林峰飾﹚呢??

我會選擇得得地*因為得得地會關心常在心*每次常在心唔開心*得得地都會陪佢*守護佢*咁好GE男人*去邊到搵AR!?

xDDDD

具個人意見..內容原創..加2分..BY ``小海..

本帖最近評分記錄
H0i-   2007-5-24 10:29 PM  代幣  +2   

頂部
;cl0k`思樂
初級會員

會員編號 323442
精華 0
積分 575
帖子 131
威望 0 點
I-See幣 12570 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-5-24
註冊天數 6184
來自 ;7仔-
狀態 離線

(1) 如果你係大鮑..你會同細契結婚嗎?
吳會!睇距個賤格樣刀想嘔!`
得得地.就算alfred幾愛李.距亂甘發李脾氣-又問長問短.得得地就吳同na!

具個人意見..內容原創..加2分..BY ``小海..

本帖最近評分記錄
H0i-   2007-5-24 10:29 PM  代幣  +2   

XGid=       cl0k
頂部
冰.雪
初生嬰兒

會員編號 315327
精華 0
積分 257
帖子 24
威望 0 點
I-See幣 11075 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-5-6
註冊天數 6202
狀態 離線
  只顯示 冰.雪 的帖子
1)  如 果 你 係 大 鮑 . .你 會 同 細 契 結 婚 嗎 ?

吾 會 , , , 因 為 大 契 講 過 [ [ 普 通 朋 友 ] ] , , ,

2) 如 果 你 係 常 在 心 , 你 會 選 擇 唐 至 安  , 定 係 程 亮  呢 ? ?

本 人 意 見 , , , 會 揀 得 得 地 , , , 因 為 得 得地 係 真 心 想 常在 心 佢 開 心 既 , , ,

加分...內容原創..BY  小海

本帖最近評分記錄
H0i-   2007-5-28 12:28 PM  代幣  +2   
頂部
冰.雪
初生嬰兒

會員編號 315327
精華 0
積分 257
帖子 24
威望 0 點
I-See幣 11075 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-5-6
註冊天數 6202
狀態 離線
  只顯示 冰.雪 的帖子
禾 刀 想 出 問 題 ` '

1) 如 果 你 係 大 鮑 , , , 會 唔 會 分 身 家 比 細 契 ? 會 既 話 , , , 會 分 幾 多 ?
[ [ 本 人 回 答 : 會 , , , 1 億 ] ]

2) 如 果 你 係 大 契 [ [ 當 然  講 緊 之 前 ] ]  , , , 會 唔 會 將 細 契 趕 佢 出 去 , , , 從 此 一 D 關 系 都 冇 呢 ?
[ [ 本 人回 答 : 會 將 細 契 趕 出 去 , , , 叫 佢 地 唔 好 再 理 佢 ] ]

謝謝你的問題喔..
好NA..今期就用呢2條-0-
提供題目..加分..BY小海

本帖最近評分記錄
H0i-   2007-5-28 12:28 PM  代幣  +4   
頂部
H0i-
VIP
放棄-

榮譽勳章

會員編號 1420
精華 1
積分 13508
帖子 6455
威望 60 點
GAME幣 58 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 7073
狀態 離線
已為提供題目及發表意見會員加分

頂部
`CecIIII-
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 81473
精華 0
積分 4431
帖子 1935
威望 0 點
I-See幣 16500 錢
GAME幣 90 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-12-3
註冊天數 6721
來自 你呀媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 `CecIIII- 的帖子
如 果 我 係 常 在 心 ...緊 係 簡 得 得 地 喇 ,
因 為 得 得 地 咁 為 佢 ...系 佢 有 困 難 個 陣 幫 佢 ...
但 係 我 吾 係 話 程 亮 吾 好,,,

如 果 我 係 大 鮑 , , , 會 唔 會 分 身 家 比 細 契 ?
我 一 定 要 會 ,   除 非 佢 知 錯.
錯 吾 緊 要 最 緊 要 肯 改 呀 ` 吾 好 一 錯 再 錯...
希 望 細 契 明 白 喇 =]

本帖最近評分記錄
Tigris`翼仔:   2007-6-7 06:50 PM  代幣  +2   原創內容
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...