加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [完][少少18+][粗口]你老味o丫__家下好好玩呀*
載入中 ...
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6447
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
好好睇呀!!
十卜你先

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
yausainam
初級會員

會員編號 236830
精華 0
積分 499
帖子 106
威望 0 點
I-See幣 11271 錢
GAME幣 204 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-11-27
註冊天數 6421
來自 H.K
狀態 離線
  只顯示 yausainam 的帖子
十卜十卜...
好好睇!!!!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
上官芷
中級會員

會員編號 345968
精華 0
積分 1129
帖子 445
威望 0 點
I-See幣 14118 錢
GAME幣 310 個
口水 14 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-7-13
註冊天數 6193
來自 地獄的某一忽
狀態 離線
  只顯示 上官芷 的帖子
十卜十卜十卜....
good  good睇呀..
跟住點呀..??

頂部
路人甲`蚊
初生嬰兒

會員編號 345002
精華 0
積分 210
帖子 5
威望 0 點
I-See幣 10996 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-11
註冊天數 6195
狀態 離線
  只顯示 路人甲`蚊 的帖子
又話完左既-口-? 得2章-3-*  呠呠` 等你出A____A"!! +油,,

頂部
戀愛_fahrenheit
初生嬰兒

會員編號 322824
精華 0
積分 338
帖子 50
威望 0 點
I-See幣 11269 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-5-23
註冊天數 6244
狀態 離線
無ga喇????
又話po完既!!

頂部
 Ca`
吹水學徒
  愛...

會員編號 246539
精華 0
積分 3793
帖子 2001
威望 0 點
I-See幣 14096 錢
GAME幣 1163 個
口水 2 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-13
註冊天數 6405
來自 ♥♥老母肚子"
狀態 離線
  只顯示  Ca` 的帖子
下-0-"
超級無奈囉!]
完na?!
定你未p0完?!

[color=red]已經過去[/color]
頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
I-See幣 22912 錢
GAME幣 306 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-16
註冊天數 6463
來自 大埔官中
狀態 離線
  只顯示 《呀軒﹏ 的帖子
等我幫手po啦
-----------第二日---------

菲 : 哎呀...[[[有冇搞錯...又比人撞]]]

x : sorry呀....[[[又係尋日個個男仔  但菲又話要純就冇串佢]]]

菲 : 對唔住呀...你有冇事呀?[[[嘩!菲可以去做演員]]]

x : 嗯!我冇事  我叫xx祺呀你呢?[[[[唔認得菲...尋日又話認住佢]]]

菲 : 我叫呀菲>V<"多多指教[[[走左]]]]

祺 : 個女好令呀...呵呵呵~同佢一班就好啦>V<"

老師 : 我地班....[[都未講完]]]

全班 : 又有新生丫媽!令仔黎既天  叫佢入黎好個啦...

老師 : 你入黎啦...自我介紹下>V<""

祺 : 大家好 我叫XX祺...

姣西 : 嘩!好令仔呀?有冇女朋友..ICQ個D????......

祺 : 用電死人既眼神叫老師快D比佢坐

老師 : 你坐XX菲間離啦...>V<'''

頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6463
來自 大埔官中
狀態 離線
祺 : 哈佬~令女!我地又見啦...

菲 : 你叫邊個?-V-"

祺 : 出面 o個 隻雀仔lor 呵呵(((((明玩野))))))

菲 : =0=" .....[[[[忍串忍得好辛苦]]]]]

祺 : 我尋日話認住你架ma...我點會唔認得你?

菲 : = ="?咩尋日???=0=""?????認人住我??????

祺 : -0-"認錯人 sorsor~[[[[原來佢岩岩摶大冒]]]]]

菲 : -v-""" [[微笑]][[[[嚇到菲死左]]]]]

祺 : 嗯~

頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6463
來自 大埔官中
狀態 離線
((祺心諗 : 尋日個個女仔真係唔係呀菲@@"?試多次先...我唔信佢唔係 呵呵))

祺 : 呀菲...你有冇水呀?我想飲呀>V<"

菲 : 有呀...((比左支水佢)) [[[心諗 : 死仆街 飲飲飲...飲你老味呀!都唔之你有冇D咩病...^%*&&**(&*]]]]]

祺故意""笨""水去菲條校服個度 : 呀...SORRY呀...

菲 : 嗯~ 5.緊.要![[[心諗 : 死仆街...一睇就之你突燈既啦...我先唔會比你試到我...哼]]]

祺 : 我真係唔小心 [[自COM左幾巴]]]

菲 : 唔緊要啦...好快""幹""[[微笑]]  [[[心諗 : COM大力D啦...扮晒野...死仆街 你老味丫 哼]]]

((祺心諗5通真係唔係佢?5得...我放學跟住佢先  呵呵))

-----------放學--------------

夢 : 菲菲...走LOR

菲 : 嗯[[[[好快咁拉住夢走左]]]

夢 : 菲菲...行咁快做咩???

菲一出到校門就同夢爆晒粗 : 我間離個條仆街呀&&^*&^*&^&^%^&(*[[[[講晒比夢之]]]]]

夢 : 好小可WO...5串佢既>V<"?

菲 : 我唔會衰比個個死人作者睇架...哼!

作者 : 算吧啦...呵呵[[[閃左]]]

夢 : 你諗住玩佢???

菲 : 我依家都5算玩丫... 呵呵! 佢天日就之味到...呵呵!

頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6463
來自 大埔官中
狀態 離線
祺 : 呵呵~果然係里....

-------------第二日--------------

祺 : 早晨WO....

菲 : 早晨!

祺個咀哄到菲個咀好埋 : 我之到左你係個個女仔...哈[[[好輕快咁咀到菲一下]]]]

菲 : 死PK 仆你個臭街 你老味丫...咀咀咀  邊個比你咀呀...我係呀!咁又點丫..認住我又點姐!忍得你耐啦!哼~

全班 : WOWOWO....

菲 : WO咩WO...咁鐘意WO去做狗啦....

全班冇晒聲  老師 : XX菲 你咁大聲講野做咩呀!

菲 : 大聲有罪既...大把人大聲個我啦  你估好似你咁  把聲就黎死咁咩...

老師 : 你...你...哼~

夢 : 老師唔好嬲...菲菲都係太嬲先咁講咋...唔好嬲!

老師 : 今次比面XX夢...我唔罰你..哼!

菲想講野既時候比夢睥住...就冇講野啦...

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...