加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [完][少少18+][粗口]你老味o丫__家下好好玩呀*
載入中 ...
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
I-See幣 22912 錢
GAME幣 306 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-16
註冊天數 6463
來自 大埔官中
狀態 離線
  只顯示 《呀軒﹏ 的帖子
[/sell]祺 : 令女  5使咁嬲呀FU ? 你扮野個時可愛好多

我 : 死仆街...我係要咁嬲既啦...點丫!我可唔可愛都唔關你事!

祺 : 同你玩個GAME丫... =)

我 : 唔玩...

祺 : 淆底... =)

我 : 咁玩LOR 我驚你淆底咋...

祺 : 以後串人唔比用粗口!得唔得丫...

我 : 怕你唔得咋~

祺 : 第二  做我條女1個月...呵

我 : 你....[[[[忍粗口中]]]]唔得WO

祺 : 唔係話唔淆底既咩...

我 : 好...你好野!做LOR>3<""

祺 : 要同我同居,拍拖...[[[未講完就比菲CUT左]]]]

菲 : 得啦...唔好嘈!

---------------放學-----------------

夢 : 菲菲..我地返歸LOR

菲 : 好呀...

祺一手拖住菲 : SORRY呀令女...[[[[同緊夢講野]]]]我同佢拍拖...依家仲同佢同居!

夢 : @0@""拍拖...????

菲 : 5...[[[底頭]]]

夢 : 好啦...BYE BYE[[[走左]]]]

菲 : 你拖夠未呀...

祺 : 未WO..[[[拉住左菲去自己屋企]]]]

菲 : 嘩!依間屋企你架??[[[仲大個我個間呀...我個間都有成3千幾尺]]]]]

祺 : 嗯~有問題咩?

菲 : 依間屋幾多尺呀?

祺 : 4千幾尺...做咩??

菲 : 冇野...問下姐...

祺 : 冇野就跟我上ROOM啦 [[[淫笑]]]][[[[捉左菲上去]]]]拿...你要同我同床  呵~你唔會淆掛???

菲 : 我梗係唔會淆啦...怕你呀!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6463
來自 大埔官中
狀態 離線

收費單
編號:價格:金額 已付費的會員名單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6463
來自 大埔官中
狀態 離線

收費單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6463
來自 大埔官中
狀態 離線

收費單

頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6463
來自 大埔官中
狀態 離線

收費單

頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6463
來自 大埔官中
狀態 離線

收費單

頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6463
來自 大埔官中
狀態 離線
-----------放學-----------

夢 : 正!我有D野想同你講  你上黎天台丫![[[超爆正經  COOL]]]]

正 : 嗯 [[[心諗 : 咩事呀??講分手???5要呀  MA咪呀T^T]]]

正 : 做咩呀?[[[到左天台]]]]

夢 : UM呢....[[[[講晒菲同祺D野比正之]]]]你可唔可以同我保守秘密??

正 : 你..[[[5講住]]]]...佢???點得架....你係我女朋友黎WO~

夢 : 但係菲係我最最最好朋友喔  

正 : UM...-0-"算啦...支持你.!我5爆  你要話比我之你仲愛我呀T^T""

夢 : 我不嬲都咁愛你=)  我要走先啦...唔同得一起放  計劃開始啦!

正 : 咁好LU~88[[[夢走左]]]

----------------------------------------------------------------------------------------------

DISCO入面)))))

夢著到鬼火咁令  超短DRESS  小貝心+外套  SET左一個型爆既頭  

夢 : 令仔  一個人呀?

祺 : 依...??你咁似夢既??-0-"?

夢 : 我真係夢丫MA

祺上下打量個夢一番後 : 好索WO~夢姐....((淫笑)))

夢 : SURE啦 XD"//

祺同夢飯到醉下醉下  夢 : 我去一去次所...之後就走!

電話中)))

夢 : 喂? 菲呀!你到左未呀?

菲 : 55 到左啦  得動開始  你引下佢啦..

夢 : 好NA  希生色相都要啦-3-"

菲 : OK BYE

頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6463
來自 大埔官中
狀態 離線
祺 : 去祺所去咁耐既-.-"?

夢 : 多人係入面搞野=3=

祺 : O..HAHA~走LOR

夢 : 可唔可以去時鐘走店呀?聽講D服務好正=)

祺 : O..好呀[[[嘩!咁主動既]]]

一去到酒店門口

菲 : 祺  夢...你地點解...會???嗚嗚[[[扮喊  走]]]

祺 : 5係咁架...呀菲!

菲 : 嗚嗚"""我唔聽呀  唔聽呀

夢 : 老公我地走得啦>V<

正 : 你好索

夢 : 5好諗Y野 唔該

正 : 老婆...可唔可以比我??

夢 : 比咩你??[[[扮唔之]]]

正 : 依 -3-" 咁我有性需要既MA>3<""

夢 : 使唔使我幫下你?

正 : 好呀=)

夢一腳踢去正既小DEE DEE度  痛到正呀媽都唔認得

正 : 嗚...哼[[[走左]]]

頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6463
來自 大埔官中
狀態 離線
祺 : 菲...菲呀[[[拉住菲]]]

菲 : 唔好意思...我5識你WO!

祺 : 呀菲....我真係愛你架...點解...點解要咁屈我..

菲 : 我屈你咩呀??2係要捉姦左床呀?[[覺得自己有D過份]]

祺 : 我...唔好1離開我呀 嗚嗚~[[[攬住菲喊]]]

菲 : [[心軟]]嘻嘻...我同夢玩你咋...睇你你會唔會對我唔住...!

祺 : 哈...玩我???哈哈...一D都唔好玩LOR[[[走左]]]

----夢個邊-----

夢 : 你嬲呀???

正 : 唔之

夢 : 哦  咁算啦  仲諗住比個驚喜你TIM  咁我返去先啦 88

正 : [[拉住夢]]我冇嬲呀>V<""[[[擺明講大話  想之係咩驚喜姐>V<""]]]]

夢 : 我5信...你話比我之係咪嬲丫~

正 : 岩岩係唔開心  0.0000001%嬲姐...我點捨得嬲我老婆仔>V<""

夢 : 呵呵~

正 : 個驚喜係咩???

夢 : 一個KISS=)

正 : KISS咋=(  [[[扮唔開心]]]]]

夢 : 唔要就算...88

正 : 要呀要呀...[[[攬住夢KISS]]] SURE濕吻 >V<""

頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6463
來自 大埔官中
狀態 離線
第二日))))

夢 : 菲菲...你做咩咁DOWN???

菲 : ...講晒比夢之... [ >/\<"]

夢 : 下 -口-" 咁點算呀...

菲 : 5之呀  [[D姣婆見到呀菲好恰  就去玩佢 ]]

+新人物::: 怡  姣婆一件  係男仔就溝  廢人  冇料... 樣衰...!

怡 : 平時你恰我  今次到我恰你啦 哈哈  同我打...

怡既手下就係咁打  打到菲暈左

菲 : 嗚嗚...祺...嗚...

祺 : 我有D唔舒服  我去醫療室呀...

MISS : OK~

祺經個女廁  聽到有D聲  見到菲暈左  好心痛  比人打成咁  就抱起左菲番屋企

菲 : 祺....對唔住呀  嗚嗚  [[想喊]]]

祺 : 我嬲你...[[嘟嘴]]

菲 : 我去沖涼先...唔好嬲啦T^T

沖完出黎見到祺訓在  D三又換晒  一定都沖好涼  菲想哄番祺  為有希生色相

菲訓係祺上面  祺LOOK大左隻眼  菲一野錫去祺個嘴到

菲 : 5好嬲啦老公 [[[係咁錫祺係度挑引祺  菲FEEL左祺下面硬硬地

菲 : 5好嬲啦~[[[好溫柔]]]

祺一野嘴呀菲  可能佢以經忍唔住  呻吟聲由開始傳出黎

完事後)))

菲 : 仲嬲唔嬲我姐??唔好嬲啦  我之錯啦>/\<

祺 : 你呀...下次再係咁  我就以後都唔睬你

菲 : HAHA~[[[又咀過]]]

-----夢個度-----

夢 : 老公...[[[嘟嘴]]]

正 : 老婆做咩呀?

夢 : 生日快樂  [[錫左正個面一淡]]]

正 : 錫面咋>/\<""

夢 : 番到屋企先啦...我今晚去你屋企啦=)

正 : 好呀...我屋企都冇人

放學  去到正HOME)))

正 : 你黎拿?

夢 : 嗯~[[[唔咁望正  因為正只係下身有著三]]]]

正 : 老婆你面紅呀?呵呵~

夢 : 生日快樂呀...比個份生日禮物正...

正 : 多謝...我個嘴都生日WO~

夢就攞左件蛋糕掟去正個咀到  :  生日快樂...呵呵~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...