加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [完][少少18+][粗口]你老味o丫__家下好好玩呀*
載入中 ...
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
I-See幣 22912 錢
GAME幣 306 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-16
註冊天數 6463
來自 大埔官中
狀態 離線
  只顯示 《呀軒﹏ 的帖子

收費單
編號:價格:金額 已付費的會員名單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6463
來自 大埔官中
狀態 離線

收費單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6463
來自 大埔官中
狀態 離線

收費單

頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6463
來自 大埔官中
狀態 離線
祺又朦住菲既眼 : 我開始啦...呵呵!

菲 : 5好呀...放左我呀  嗚嗚"""

祺 : 5制=)

菲 : 你老味丫...死開呀!我同你分手呀...走呀..走呀!

祺 : 咁我走LOR

菲 : 解左我先呀!>/\<"哼

祺解開左菲 : 老婆...生日快樂~

菲唔小心快手一野好好好大力咁打左祺一下

祺 : 呀.....好痛呀

菲見到一個大大生日蛋糕同禮物 : SORRY呀老公...

頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6463
來自 大埔官中
狀態 離線

收費單

頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6463
來自 大埔官中
狀態 離線

收費單

頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6463
來自 大埔官中
狀態 離線
第二日---[[[係要番學既XD~]]]

老師 : GODD MORNING CLASS

ALL : GOOD MORNING MISS 煩人

老師 : -口-""呵呵...大家咁比面呀...哈!有冇掛住我先!?-V-"?

ALL : 冇 WO~

老師 : 呵呵...多謝支持WO~不過我冇掛住你地...

ALL : -口-"" ......

老師 : 今晚有個晚會呀...有得錫錫架...全中四都要去喔! 8 : 00 係XXX大酒店等啦...我走先啦88

ALL : 唔送啦 >V<" [[[ MISS : =_=""傷心....]]]]

夢 : 菲菲...你著咩三呀@@"?

菲 : 我都吾之呀>_<" 冇咩興趣去WO~

夢 : 係LOR  咁悶...咁吾好去LOR  我地去游冬泳 =)  [[[ p.s  菲係唔鐘意游水]]]

菲 : o丫...夢夢...我地去買三三去晚會啦..一d都吾悶架!我好有興趣呀=)

夢+正+祺+路人 : -口-""  [[ 夢心諗 : 嘻... 菲菲好蠢xd ]]

正+祺 : 咁今晚見啦...88 [[ 走左 ]]

祺 : yo~好野...冇老婆理我!可以食kfc lu~呵..

正 : 服左你=V=""

祺買完 KFC 下午茶4號餐...仲加多左杯薯容

正 : 嘩...食咁多野..你食得晒拿???

祺 : 梗係啦...最後一次食啦  呵呵** [[ 諗住一淡咬樂隻雞比度個時  比人MET住塊面  ]]

原來係菲  祺大鍋啦..XD

菲 : 係咪好想食呀?? [[[ 因為菲話祺好重...要佢減肥  呵~ 祺應成菲唔食KFC   1個月  而今日先係1個月入面既....第2日=_=" ]]

祺 : O丫...老婆!唔係呀...我諗住MET定比你食之MA  呵呵[[[笑得好勉強]]]

菲 : 咁我吾客氣啦...食晒祺既寶貝KFC~[[ 祺心諗 : 嗚嗚~唔制呀> /\ <"" ]]]

頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6463
來自 大埔官中
狀態 離線
晚會中)))))

miss : 各位同學...大家鐘意點就點啦...88!

有d去左打機...有d跳舞...有d玩t or d...有d唱歌...

菲 : 嘩...老公!我地去跳舞lor! [[[祺冇出聲...望住食物個邊]]]

正 : 喂...祺![[[望個去食物個邊....竟然...有kfc呀

菲 : 你好想食咩?[[[祺點點頭  菲就行左過去攞左d雞比祺食

祺 : 我可以食咩???[[[[嘟嘴]]]  [[[菲點點頭]]]

菲 : 吾食就算..我食![[[諗住咬樂去個時  祺都搶左黎食lu ]]]

all : 哈哈...

miss : 呵呵...各位同學...依家大家搵個人黎錫錫之後跳舞啦..[[[關燈]]]

點之正捉住左菲...以為係夢..! 祺捉住左夢...以為係菲...

錫錫完後))))[[[開了燈]]]]

菲+夢 : 下-口-" .....

miss : 菲同學  ,  夢同學  唔可以講野!

咁菲就同左正跳   夢就同左祺跳

菲心諗::: 點解岩岩同正kiss咁好feel既><"吾通我鐘意正??咁祺呢??-口-"...

正心諗::: 我吾係鐘意夢架咩...點解岩岩咀菲咁有feel!!- -"

夢心諗::: 死啦...咀錯人天...正會吾會嬲我架-/\-"但岩岩同祺咀..心跳得咁快既><"

祺心諗::: 咀錯人 -3-" 希望菲吾好嬲啦...估吾到夢既身材咁正..feel到佢心跳好快..呵呵!夢鐘意我呀??-v-"?

跳完後))))

夢拉左菲入廁所 : 如果我鐘意左祺你會點呀?

菲 : 如果我鐘意左正咁...你會點?

夢 : 睇下我仲鐘吾鐘意正先..

菲 : 如果我吾鐘意祺咪會吾要佢..

所有都比風聽到晒  風就出去講

風 : xx祺...xx夢話鐘意你...xx菲就話吾鐘意你吾要你wo~

祺 : [[[[ 嬲到塊面紅晒...飲酒]]]

風 : xx正...xx菲話鐘意你wo~xx夢話吾要你!

正 : ....[[走埋一二邊喊 +飲酒]] [[[正好純架>v<"比人吾要..hurt爆佢]]]

但依個先係故事既開始...呵呵呵

頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6463
來自 大埔官中
狀態 離線
菲 : 夢...見吾見祺呀???

夢 : 吾見WO~見吾見正呀?[[[點解我會介意佢問見吾見祺既><"吾得吾得...朋友大個天]]]

菲 : 佢地吾之去左邊呢....分頭搵下啦[[[心入面有D吾舒服]]]

夢 : OKOK~我去左..你去右  搵到打比你!

菲 : OK [[[行左去右面]]]

菲行行行行行...行左好耐..見到正! [[[跑左埋去]]]

菲 : 正...做咩飲咁多酒呀?

正 : [[飲酒]]...夢吾要我啦...[[[好DOWN]]][[[眼濕濕]]]

菲 : 夢同你分手咩???[[[見到正就黎趺咁  就去扶住佢  點之正太重兩個人一起趺  仲要男上女下  錫埋天]]]

風就即刻影低佢 ---- 當然菲同正都吾之啦...

風再行行下見到  夢同祺一起

夢 : 祺...吾好飲啦...

祺 : ..吾好理我呀  我又吾係你邊個.. [[[冇心機...但吾係DOWN個隻...]]]

夢 : 我鐘意你呀!

祺 : 下-口-"

夢 : 岩岩你錫我個時我好有FEEL...>..<"我鐘意左你呀!

祺 : .....我.....[[[祺未講完  夢就咀祺]]

風又錄低左  

電話中))))

菲 : 我搵到正啦...你地依家係邊?

夢 : XXX個度

菲 : O...好啦..8!

菲同正就行左個去  見到祺同夢仲咀緊

菲同正離佢地1米遠  佢地咀咀下終於見到菲同正呆左企係度!

頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6463
來自 大埔官中
狀態 離線
祺 : 菲...吾系咁架...其實..

菲一巴COM左樂去 : 好ENJOY呀..係咪呀?呵呵..[[[笑得好假]]

夢 : 正...對吾住呀..UM...

正 : 我地分手啦 [[[COOL  心痛爆  第一次拍拖既結果係咁...=3="]]]

夢 : SORRY....

之後菲同正都走左  菲跑左  正行右~~

夢 : 祺...你...

祺 : 吾好同我講野...我要冷靜下![[走左]]

夢 : 嗚嗚...我係咪好過份??嗚...我係咪好花心??嗚嗚...係咪我折散左人地??嗚...

菲同正個邊))))菲一入到DISCO就見到正啦><"

菲 : 令仔...我又飲...[[[搶左支酒]]]

正諗住打菲個時先見到係菲 : 係你呀... [[[COOL]]]

菲 : 哈哈...大家一樣心情姐...好吾想見到我咩...哈哈[[[又喊又笑]]]

正 : 吾係...[[[飲酒]]]

就係咁...正同菲就係咁飲  之復佢地仲去左....酒店

正 : 我訓啦...[[[[叺底左]]]

夢 : 我都訓啦  [[[就係咁  佢地兩個同床  不個冇搞野]]]

風偷偷地入左間ROOM  因為佢地冇山門

風仲影底佢地同床既相...到底風咁做有咩目的呢??

祺個邊))))

祺 : 喂!喊咩燃野呀你...

夢 : 嗚嗚...都係我衰...嗚..係我吾好...嗚...折散你同菲...嗚嗚...

祺 : 哦...咪喊啦...吾關你事!如果吾係XX菲又話去依個舞會...都吾會搞成咁...

夢 : 嗚嗚...係MISS話要去之MA...嗚嗚...

祺 : 如果XX菲話吾去..咪可以去游冬泳LOR...吾好喊啦[[[溫柔]]]

夢 : 你幫我都吾幫菲???

祺 :嗯∼都吾之佢依家嬲咩LOR!

之後夢同祺就係度飲酒  之後上左酒店  其實間酒店同菲佢地既一樣  仲係間離ROOM

菲同正既ROOM : 2035   夢同祺既ROOM : 2036

之後最仆街既就係  夢同祺係度扑野...仲要冇山門

風又拍底左啦...之後又會點呢><"

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...