加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}怎麼會那麼笨=]{口語}{粗口}=]+卜吧xD
載入中 ...
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6176
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子

QUOTE:
原帖由 77love你 於 2007-6-29 06:12 PM 發表
十卜十卜_快d post la!!!!

thz"!!!呢家p0=]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6176
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
NO. 31

傑 :你地做咩咁樣望住我老婆呀

純 :WOW..咁快有戀情喇XD!

嘉 :咩呀,,唔得咩

昕 :SO SWEET!!!

兒 :我地當中又多一PAIR了

樂 :叻仔..

好似個個都有祝福既說話...唯獨係阿偉同阿麟冇出色..神情怪怪的..但沒誰留意到..

佢地係呢晚玩玩玩..玩到天光就個個訓哂了....

第2日..6點鐘..

純 :喂喂喂 [拍一拍訓係身邊既阿瑜]

瑜 :嗯..老婆咩事呀?

純 :原來6點喇

瑜 :星期6咋嘛,...又唔洗番學

純 :咁都冇理由係度訓架..我又想沖涼果D

瑜 :一係番我屋企囉

純 :你屋企人係度既...

瑜 :唔緊要啦傻豬

純 :洗唔洗同佢地講聲

瑜 :佢地訓到死豬咁..唔好啦

純 :咁我去個TOILET先

阿純用左10分鐘汁番好個樣就跟阿瑜回家了

去到阿瑜家門口...

純 :死啦..真係要入呀?

瑜 :驚咩姐..

純 :唔知呀.....

瑜 :行啦...[開門]

一入到去...佢地食緊飯

純 :UNCLE..AUNIT...

佢地兩個都用D怪怪既眼神望住阿純..之後AUNIT先講野

瑜媽 :尋晚去左邊

瑜 :去左阿樂度咋嘛

瑜媽 :哦..做咩帶人番黎屋企呀..點稱呼

瑜 :冇呀..佢屋企人番左大6尋日..佢又唔記得帶KEY..佢叫阿純呀

瑜媽 :阿純呀..

瑜 :唔講喇..入房先

之後阿瑜就拖左阿純入房

純 :我覺得你屋企人唔多中意我

瑜 :下..點會..第一次見姐

純 :就係第一次見都咁

瑜 :傻妹..冇事架..你沖涼先啦

純 :嗯 [行左去沖涼] [瑜間房有埋TOILET的]

瑜DAD :個女仔幾靚..但好似唔多正經 [可能著得太性感]

瑜 :佢混血兒..鬼妹仔性格嘛

瑜媽 :你今晚同佢訓呀?

瑜 :係呀

瑜媽 :唔好亂攪事

瑜 :得喇..阿媽..我咁多個仔..唔講啦..訓啦

瑜DAD :咁早

瑜 :尋晚玩到癲..好累

講完阿瑜就番左入房..好采阿純未沖完涼..如果唔係個傻妹又亂諗野架喇..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6176
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
NO. 32

阿瑜入番房..阿純都未沖完涼..

大約10分鐘到就出黎喇

瑜 :哇..咁耐架你..等死人咩

純 : 唔係呀//我慣左沖涼沖咁耐架嘛

瑜 :傻婆..咁而家有咩做呀

純 :唔知呀..我覺得呢...

瑜 :又覺得咩呀?我屋企人唔中意你呀?

純 :連你都咁講啦...[唔開心]

瑜 :傻婆..唔係咁架..佢地緊張我唔知我女朋友咩人咋嘛

純 :係咩....[唔信]

瑜 :唉..老婆呀[攬住左阿純]而家係我同你拍拖..唔係佢地同你拍拖..我中意邊個...我揀邊個..係我既事

純 :[望住阿瑜咁認真既樣即刻心都甜埋] 係喇..傻佬

瑜 :而家睇碟好冇呀?

純 :睇咩呀?

瑜 :[搵左好耐只係搵到隻鬼馬狂想曲] 得呢隻咋

純 :唔緊要啦..睇呢隻啦

之後佢地兩個一齊係度睇碟///

委幸福的兩小口子

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6176
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
NO. 33

美好既日子...係唔係通常都唔長久...

BBQ之後既1個月...阿昕同阿偉....阿兒同阿麟都係埋左一齊...

當然阿瑜同阿純...嘉嘉同阿傑..依然幸幸福福咁生活...

只係阿樂身邊再冇女仔出現..唔係冇女痴埋去..只不過阿樂再冇接受...

呢D時間..就係咁..過左半年...

半年後既一日...

瑜 :老婆..我有D野想同你講呀

純 :有咩同我講呀老公 [即刻放左睇緊既小說..攬任阿瑜]

瑜 :[溫柔咁推開阿純] AI......我唔知點講

阿純終於感覺到唔妥了...幸福中的人通常都觀察不到世界再轉...所以才受到傷害...

純 :做咩呀..你唔好嚇我啦

阿瑜冇出聲

阿純已經眼紅紅了 [同左阿瑜一齊之後..個人變得好軟弱]

阿瑜見到阿純咁即刻好緊張

瑜 :老婆..你唔好咁啦..我好心痛架

純 :你想唔要我呀..嗚嗚嗚 [已經喊左出黎了]

瑜 :唔係呀唔係呀..[好緊張]

純 :咁做咩事呀 [聽到唔係...已經定左好多個心]

瑜 :我屋企人要我去英國....

純 :下..點解呀

瑜 :佢...要我過去讀書..

純 :讀書唔可以係香港讀既咩

瑜 :我都唔知..我講左好多次架喇

純 :真係冇其他辦法..

瑜擰擰磺

純 :幾時要走

瑜 :下個月.....[阿瑜都眼紅紅]

純一直喊..喊左好耐

阿瑜一直攬住佢..冇放過..直至阿純著左 [都有成個幾鐘架]

先出左去煲支煙...

其實阿瑜都好唔捨得阿純..但冇辦法....係呢半年..已經有好深感情...

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6176
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
NO. 34

雖然果日之後....阿純同阿瑜依然幸福...什至比現在更珍惜對方...但始終係有期限...

好快就黎到阿瑜上機之前果晚...阿純上左阿瑜屋企食飯...

阿純同阿瑜一家人係屋企食飯..

瑜媽 :衰仔..你過到去呢..就比心機讀書..唔好掛住玩呀!

瑜爸 :係呀..咪哂錢

瑜 :得喇..講左好多次喇

瑜媽 :阿純..你為佢好..就唔好成日搵佢..比佢讀書啦

純 :我知道架喇

阿純好難先捱完呢餐飯....因為佢一早就已經知道孫瑜既屋企人唔中意佢..但原因係咩?佢唔知道...佢一直冇咩做得唔好

食完飯之後...阿純同阿瑜入左房

純 :黎啦...我幫你汁行李

瑜 :嗯..我拎D 3出黎先

阿純係度摺每一件3...好唔願意放入個喼度...

純 :仲有咩要帶去 [低頭摺3...其實已經喊緊]

阿瑜一聽就聽到阿純把聲咩事...就攬實佢

瑜 :對唔住對唔住...我一定會番黎..一定唔會溝女...一定會番黎娶你!!!!!!

純 :我好唔捨得你..我好掛住你..我好愛你.....

瑜 :我都係...[都有喊]

純 :點解...點解我地最開心既時候..要我地分開...

瑜 :我會番黎...

純 :我會等你...

呢一晚..佢地一齊攬住訓...過佢地最後一晚....

第2日...一早就去機場..佢DAD,MUM冇去到

純 :不如坐多陣丫

瑜 :嗯....坐多5分鐘...就一定要走架喇

純 :嗯....

呢5分鐘佢地根本冇講過野...可能佢地有太多太多想講...根本唔知講邊一句先好...所以選擇了沉默///

5分鐘好快過去

瑜 :真係要行喇

純 :嗯 [之後起身拖住阿瑜行去閘口]

阿瑜攬實阿純 :我愛你呀老婆...永遠都係

純 [喊哂口] 我會等你..你一定要打比我...唔可以唔要我

阿瑜 :我知道喇...番屋企..小心D....

純 :嗯...

瑜 :走喇 [講左好多次...其實好唔捨得]

阿瑜上左機之後....阿純自己一個番屋企......

番到去...係度計幾點阿瑜會到機....應該係3點鐘...但等極都等唔到電話.....最後訓左了...

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6176
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
NO. 35

上集講到阿純等唔到阿瑜電話就ZZ著左了

阿純訓左一陣...早上7點到就彈左起身....之後就打去阿瑜之前比佢果個電話...

打通了...

電話傳來的是阿瑜熟睡的聲音..

瑜 :喂

純 :我呀...你做咩唔打比我 [已經喊緊..心諗..你根本唔在乎我]

瑜一聽到係阿純把聲即刻醒哂

瑜 :老婆?做咩喊呀傻豬

純 :點解你唔打比我..係唔係想唔搵我喇

瑜 :點會呀..我落左機之後就汁行李...岩岩好累..諗住訓醒先打比你..你都訓緊喇傻豬 [好溫柔]

純 :我一直等你電話等到3點幾...頭先恰左陣...我等緊你呀 [好激動]

瑜 :傻豬 [自己係度笑] 你又咁叻打比我既

純 :之前你講過比我知個NUM架嘛..我咪話番你國家編號同地區編號囉..

瑜 :叻女..

純 :我好掛住你呀

瑜 :我都係呀..傻妹你打黎好貴架

純 :我知道呀..但唔係點姐..你又唔打黎

瑜 :傻婆..我一陣出去買卡打比你囉..我想訓多陣呀..我汁野汁左好耐..

純 :好啦..我都訓多一陣 [阿純其實好累]

瑜 :老婆..拜拜

純 :拜拜老公

瑜 :AI..

純 :做咩呀?

瑜 :我愛你呀老婆

純 :[即刻甜哂]傻佬:::好啦~一陣打比我

瑜 :拜拜

純 :拜拜

收左線之後..阿純個心好安定...訓著左

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6176
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
NO. 36

阿瑜過左澳洲既日子...差不多阿純每日都喊...不過佢唔會比佢心愛既人知//

佢喊唔係因為傷心..係太過掛住阿瑜姐...但佢又唔想比煩惱佢...唯有每晚訓果時先可以喊...

為左阿瑜..佢已經冇出街好耐..連番學都唔多...

只想每一日..等阿瑜放學就講電話..係MSN玩下CAM..

就係咁過左4個幾月..仲有個幾月..阿瑜就番黎...好開心呀阿純..

O都O都O都...[阿純電話響]

純 :喂

電話傳來既係一個女仔既喊聲

純 :喂..嘉嘉..做咩呀,.唔好喊啦

嘉 :阿純呀...嗚..佢...[喊到收唔到聲]

純 :咩事呀???阿傑呢..佢冇陪你咩

嘉嘉一聽到阿傑個名喊得仲西利...阿純都估到10成9同阿傑有關..都唔敢再問落去

純 :嘉嘉 ...一係我而家出黎搵你丫::

嘉 :嗯

純 :咁你想去邊丫..

嘉 :[好似冷靜左小小] 你黎我度得唔得呀..我屋企冇人

純 :好丫..我而家換衫黎你度丫

嘉 :嗯..拜拜

阿純收左線之後就即刻換衫,,,之後打比阿瑜...

瑜 :喂,,

純 :老公

瑜 :做咩呀傻豬..我而家番緊屋企架喇..唔等我打比你

純 :唔係呀,,頭先嘉嘉打電話比我呀,,喊哂口...應該同阿傑有關..我想去佢屋企睇下佢

瑜 :哦..好丫 [有DD唔開心咁..因為慣左阿純日日都係屋企等佢既日子]

純 :老公..乖丫..唔好咁..你可以隨時打比我架嘛

瑜 :咁好啦 我要錫錫

阿純係個電話錫左佢一啖

瑜 :咁好啦..我番到去打比你啦..你自己小心D呀

純 :知喇..拜拜老公

瑜 :拜拜老婆

阿純收左線即刻過去搵嘉嘉

叮噹:::::: [門鐘]

嘉嘉一開門個樣相當嚇人...

冇化妝...隻眼喊到腫哂..阿純見到都心痛

純 :做咩呀傻妹...

嘉嘉一聽到阿純講野...即刻攬住佢黎喊...喊左一陣

純 :好啦..乖..我地入去先..比人睇到邊好睇架

嘉嘉UP一UP頭...就關門入左屋

阿純汁左杯水比嘉嘉...等佢冷靜下 [阿純當自己屋企咁..因為好熟架喇]

嘉嘉飲左啖水開口講野

嘉 :原來我一直都比阿傑玩...

純 :點解咁講..你知道D咩 [阿純從來處理朋友既感情事都好冷靜分析]

嘉 :其實我同佢一齊左3個幾月果陣..已經好怪..成日都唔搵我..又話出去搵FD..次次打比佢..佢身邊都有女仔

純 :佢識左第2個呀?

嘉嘉又開始喊 : 我先係第3者

阿純就算幾冷靜都有D O咀

純 :姐係....

嘉 :阿傑有一個2年既女朋友...叫阿寶

純 :但..佢同你一齊..佢女朋友冇可能唔知架

嘉 :佢女朋友果段時間去左日本..同屋企人...

純 :哦哦...咁你知道左之後點呀??

嘉 :我知道既原因..係因為阿傑太蠢...果次我打比佢...佢諗住唔聽我電話..點知唔小心禁到個制自己又唔知////我咪繼續聽囉...已經聽到條女發哂脾氣...之後聽到阿傑話 [阿寶呀...對唔住呀..我知道自己今次做錯左..但2年感情..你捨得咩....仲有..我當佢雞架咋.....]咁囉....

純 :下..你同佢咩左呀???

嘉 :嗯...[係嘉嘉既第一次]

純 :呢D衰人唔好理佢喇...

嘉 :我覺得佢玩我咪算囉..點解要咁話我呀!!!!

就係咁..阿純安慰左佢成晚....等嘉嘉訓左先回家...

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6176
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
p0左喇=]
     你地要比cm我牙=]

頂部
`妍
吹水新手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 216480
精華 0
積分 3926
帖子 2897
威望 0 點
I-See幣 14357 錢
GAME幣 3463 個
口水 647 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-10-2
註冊天數 6442
狀態 離線
  只顯示 `妍 的帖子
cm唷
加油na ~

*{-把頭靠在你的肩膀 能感受到最暖的心房♥

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6176
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 傻妍 於 2007-6-29 08:41 PM 發表
cm唷
加油na ~

嗯嗯=]
   多d cm先p0丫=]

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...