加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}★玩我*?我吾會比好日子你過咖﹡
載入中 ...
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6211
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子
{轉}★玩我*?我吾會比好日子你過咖﹡

主角*

蛙!!:生於富裕家庭*成日洛D!!得1個真正既好朋友-就係YAN*
YAN!!:生於普通家庭*刀係成日洛D*同蛙超FD!!

DICKY!!:就係玩蛙個個*之前刀好SWEET!!但係-..
仲搞到蛙成日洛D-..
   好有錢-..黑道好有料!!同俊好FD
俊!!:有錢*黑道!!中意-..
   同DICKY好FD*好Q

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6211
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
有日*
蛙同YAN行緊街又睇仔WOR

YAN:蛙*你睇下個條仔*?
蛙:挑!!個個好D[指住DICKY]

DICKY望到就行過去!!好有禮貌咁講
DICKY:小姐-你岩岩係咪指我A!!?
蛙:係咁又點!!?
DICKY:你做乜LUN野指住我A
蛙:我中意指咪指囉-..
DICKY:DIU*刀吾LUN知你係咪ON9咖
蛙:下-..你冇野A*?指住你10秒刀吾夠就係ON9*?
  ON9個個係你多D囉
YAN:算LA*蛙-..我地走LA*
   對吾住A[對住DICKY講]
DICKY:拿-..你個FD就識做LA!!咪再比我見到你LA
俊:算LA!!人地刀SAY左SOR!!廢事搞得咁大LA!!
蛙:唉!!點解呢個世界咁多種人!!刀係你講FD好D
  YAN我地走LO

臨走個刻-..YAN同俊既眼神接觸到!!2人刀面紅﹡[/color
]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6211
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
蛙:E+D細路仔真係冇大冇細咖-你覺吾覺A!!?
YAN:[諗緊俊]...............
蛙:喂-YAN我同你講緊野A!!
YAN:[如夢初醒]你講咩?
蛙:唉*刀吾知你做乜-..
YAN:聽日返學LA WOR﹡
   星到中4你有咩感想呢*?
蛙:冇乜感想!!我吾醒點星中4-..完全係因為我聰明
YAN:自大狂!!
蛙:行LA!!去買返D校服個D LA
YAN:我陪你買A!!我個套仲著得
蛙:你個套著左成3年LA
YAN:冇謂曬D冇謂錢A MA
蛙:唉!!你A MA冇比錢你咩!!?
YAN:有A*不過我要草錢!!
蛙:草錢*?
YAN:嗯!!我想出過部新電話!!廢事A MA比錢咪草囉
蛙:個幾千蚊我送比你做生日禮物咪得囉﹡
YAN:下-..仲有成半年!!吾使LA!!我草得咖LA-快D買LA

去到買校服間野-..見到DICKY同俊
蛙+DICKY:呢個世界真係細A!!
蛙+DICKY:仲有根尾9 TIM
YAN+俊:好齊WOR你2個
DICKY:你刀吾差A!!哈哈
YAN+俊:[面紅]
YAN+俊:快D買校服LA你!!
YAN+俊:[互望+面紅].................

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6211
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
YAN+俊:[面紅]
YAN+俊:快D買校服LA你!!
YAN+俊:[互望+面紅].................

蛙:真係黑衣!!
YAN:咩事*?
蛙:我好吾中意既人同我同1間!!唉*真係想轉校
DICKY:刀吾知D人係咪知我中4先讀呢間
   你係咪問米A*?小姐[對住蛙講]
蛙:你-..你痴線咖*
DICKY:我刀知我魅力沒法擋!!你刀吾使咁
蛙:哈-,,吾知羞!!你魅力沒法擋*?笑死人LA
DICKY:好男不與女鬥!!
蛙:吾夠人講咋掛!!..

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6211
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
蛙:哈-,,吾知羞!!你魅力沒法擋*?笑死人LA
DICKY:好男不與女鬥!!
蛙:吾夠人講咋掛!!..
俊:嗯*多個朋友好過多個[迪]人A MA
蛙+DICKY:要好似你地咁1唱1和
蛙+DICKY:成對夫妻咁*?
YAN:蛙蛙A*你講乜A[面紅]
蛙:哈*你吾知我講乜咩
YAN:喂-你再講我嬲你咖!!
蛙:吾講LO!!
  你叫咩名A!?[望住俊]
俊:我叫A俊A-佢叫DICKY
蛙:哦!!我叫蛙蛙-佢叫A YAN
  張會係你妻子既好朋友
YAN:蛙蛙-..你..你..[紅面乜咁]
  [走左]
蛙:A俊-仲吾追返你老婆*?
俊:下-..我同佢冇野咖[望住佢走個度]
蛙:係係係-咁你可吾可以幫我追返個FD A
俊:好A-BIBI
DICKY:你地吾記得左我LA-喂!!A俊
俊:[走到大西洋咁遠LA]........
蛙:哈-..你吾值得人地想起你!!
DICKY:[正面望住佢-..傻得可愛A條友]車!!
蛙:吾使車LA!!本小姐約你去飲野-去吾去A
DICKY:我可吾可以SAY NO先
蛙:絕對可以-..不過我個FD同你個FD吾知去左邊之MA
DICKY:算LA*我好人D陪你LA
蛙:哈!!你刀幾好人WOR*
DICKY:吾同你嘈刀傾得埋BOR
蛙:1開始係你令我嘈你之MA
DICKY:咁SORRY小姐原諒我好MA*?
蛙:好是好!!但請我飲野就算你LA
DICKY:OK*吾該-..我想要ABCDEFG

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6211
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
DICKY:咁SORRY小姐原諒我好MA*?
蛙:好是好!!但請我飲野就算你LA
DICKY:OK*吾該-..我想要ABCDEFG

YAN:你做乜追出泥*?
俊:蛙蛙叫我追A MA
YAN:[吾係你自願咖-灰曬]哦T^T
俊:做咩個樣咁吾開心A*?
YAN:冇A-..佢地呢
俊:下-..吾知WOR!!
YAN:搵下佢地LA不如
俊:我地2個自己行吾好咩*?
YAN:咁佢地點A*?[咁刀吾知人地想點]
俊:咁我地2公婆行街街吾通要人地做電燈膽A!?
YAN:下-..[驚訝]2..2公婆*?
俊:係A!!你吾想*?定係你吾中意我A!!?
YAN:你講野吾好咁直接好WOR..
俊:我講野吾中意轉彎姐*
YAN:我地識左1日刀冇=]
俊:時間係問題咩*?
YAN:吾係既-..
俊:咁咪係囉*我地可以慢慢了解對方咖MA
YAN:我係對你有好感
   但你會吾會玩我咖
俊:傻豬泥咖

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6211
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
YAN:邊個叫你中意傻豬A-HAHA:)
俊:我地去睇戲囉!!
YAN:嗯!!

轉返去DICKY個面*

蛙:吾知佢地點呢*?
DICKY:冇我地呢面咁好既!!
蛙:痴線!!你講咩A
DICKY:冇A-去搵佢地LA
蛙:好過聽你9 UP既[細聲]
DICKY:你講咩A!!?[真係聽吾到*?]
蛙:叫你行快D!!

我地就係咁搵佢地-但係冇可能搵到佢地既
佢地睇緊戲!!
點知我..

蛙:丫...
DICKY:做咩事A!?[好緊張]你係邊A
蛙:你望地下LA*T^T
DICKY:你做咩坐係地下度A..
蛙:我行行下仆左係度!!吾係坐係度T^T
DICKY:你..痛吾痛A[超溫柔]
蛙:嗯[UP頭]
DICKY:泥LA-我扶你LA
蛙:吾係[咩]我咩!?
DICKY:我先吾會-..
   你樣衰時我刀樣衰!!
蛙:超-..想[HI]油咋掛[細聲]

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6211
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
蛙:吾係[咩]我咩!?
DICKY:我先吾會-..
   你樣衰時我刀樣衰!!
蛙:超-..想[HI]油咋掛[細聲]
蛙:我隻腳有事咖囉-行快D-咩我咪行快D囉
DICKY:你好麻煩-上泥LA
蛙:呵呵!!柴可夫C機-GOGOGO
DICKY:你有冇諗過去邊咖!!?
蛙:冇-..
DICKY:去住我屋企先囉!!反正我屋企係彎仔!!同CWB-OK近
蛙:好LA-吾洗講咁多-出發*
DICKY:搭的士LA-我冇力*
蛙:你咩意思wor*=______________=
DICKY:係我冇力姐!!

去到DICKY屋企佢幫我擦藥!!
蛙:SSSSSSS..細力D*
DICKY:好細力咖LA!!忍住LA
蛙:再細力D-好痛!!
DICKY:你等我陣*去拎[交布]
蛙:佢間房刀幾大咖WOR
  [周圍行]好多相*..[拎張相係手]
  同佢又幾襯既!!
DICKY:喂[超大聲]做乜撚野搞我D野A
蛙:你刀冇話吾搞得
DICKY:你尊重D好吾撚好!!詬曬刀係我屋企囉
蛙:DIU*咁LUN吾中意我咪走囉!!
  [口拍][好大的1聲3門哦]
DICKY:仆街-..做乜好地地我要鬧佢[去追]
DICKY:蛙蛙!!
蛙:[冇理佢-仲開始跑]
DICKY:你吾好走LA!!E+9點幾夜蚊蚊你咩刀睇吾到
蛙:[點解佢會知我夜蚊蚊睇吾到野*?]PS:蛙蛙有夜盲證的
DICKY:吾好走LA!!你隻腳整親咖
蛙:關你咩事姐!!丫..[又仆街]我DIU!!!
DICKY:乖LA-根我走LA!!
蛙:你自己返屋企LA-我吾識尊重人咖囉
  吾好搞我LA吾該
  [喊緊-..]我咁大個女刀未比人話我吾識尊重人T^T
DICKY:對吾住A!!我知我火爆左D..

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6211
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
蛙:你自己返屋企LA-我吾識尊重人咖囉
  吾好搞我LA吾該
  [喊緊-..]我咁大個女刀未比人話我吾識尊重人T^T
DICKY:對吾住A!!我知我火爆左D..
____________________________________________________--
蛙:吾使SAY SOR WOR*
  反正吾係識左好耐!!當吾識咪得囉
DICKY:下-..吾好LA..人地岩岩對你有D FEEL[超細聲]
蛙:[刀聽到既]咩rrr**?你對我有FEEL吾好玩LA-哥哥
DICKY:我講真咖!!好小女仔令我心動!!
蛙:即係刀有*你仲好愛佢個個TIM
DICKY:係-..但係某D原因同佢散左*
蛙:你吾使講咁多比我聽-..同你有親咩[其實好想知]]
DICKY:吾好嬲LA-蛙蛙B*
蛙:嘔心的名子-..吾好再叫我!!
DICKY:咁即係吾嬲LA*?
蛙:吾嬲-..你累我仆多次!!我可以吾嬲咩*?我好小器咖
DICKY:蛙姐!1!你想點A咁[扮小孩子]
蛙:吾好扮野LA*[咩]我返去先講LA!!
DICKY:係-..小姐!!
蛙:呵呵!!你令本小姐開心本小姐可不會責備你!!但你令本小姐不高興的話
  有排你受-唷呵呵呵!!
DICKY:痴線咖你=____________________________=

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6211
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
DICKY:係-..小姐!!
蛙:呵呵!!你令本小姐開心本小姐可不會責備你!!但你令本小姐不高興的話
  有排你受-唷呵呵呵!!
DICKY:痴線咖你=____________________________=
蛙:哈-..UMM*幫我張呢個人[指住DICKY]拖出去

點知佢咩住周圍走!!
蛙:我好暈NA!!HELP
DICKY:訓陣先LA你
蛙:我會*[I]左洛去!!

DICKY刀咩我返屋企LUU

另1面*
YAN:吾*套戲好好睇WOR
俊:係A*老婆仔我地去吃DINNER LO
YAN:刀好WOR*睇到肚餓LU
俊:你要食多D野-等人吾要你
YAN:咩話[扮嬲]連你刀吾要我T^T
俊:傻婆-係等其他人吾要你-我要你A MA
YAN:HA*傻佬-我好肥咖LA=]PS:100磅刀冇=________=

俊冇LALA抱起YAN
YAN:WA-放我洛泥A
俊:又話肥-肥係指我抱你吾起!!
YAN:我寧願吾肥刀要比你抱A

佢地2眼再次過電了
開始咀咀>3<

YAN:[推開左俊][面紅]呢度街泥咖
俊:怕咩姐[深情的目光]
YAN:你又要抱住我-又要咀我=]
俊:你吾中意咩
YAN:中意[細聲]但係呢度係街泥咖MA-我地去食野LA
俊:咁好LA*聽曬老婆仔既話
YAN:HAHA*乖仔!!
俊:我吾要做你個仔-我要做你條仔
YAN:=_____=傻佬[笑得好甜-肯開心呢]

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...