加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}★玩我*?我吾會比好日子你過咖﹡
載入中 ...
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6211
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子
蛙:你地痴線咖=]好采俊俊仲正常[Q住佢]
DICKY+YAN:車*話我地吾正常[吱佢]
蛙:哈哈哈-..哈哈!!

[口丁-口當]
蛙:等我泥開啦-可能係BEE仔*
BEE仔:蛙蛙咁耐咖[好靚牙蛙蛙+心跳快]
蛙:好快咖啦-要我開門-1間佢地吾知你係邊個吾比你入點算
BEE仔:蛙姐-你吾係諗住我地係度企丫MA!?
蛙:係既係既-請入泥坐啦
BEE仔:嗯-咁既服務就差吾多啦
蛙:喂-我假假地刀係你大佬牙-咁講野咖!!
BEE仔:對吾住囉大佬=]
蛙:同你玩下姐*
DICKY:[呷醋]你地計續傾啦-我返房
蛙:[即跑過去]咦-..老公吾會咁小器咖呵!?
DICKY:車-我眼訓之MA!!-邊個話我小器
BEE仔:原來佢有老公既[細聲-但比YAN聽到]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6211
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
YAN望1望過去-見到BEE仔失洛既表情!!
就轉儀話題!!

YAN:你刀未介紹個位咁可愛既男仔係邊個
俊:家下佢好可愛咩!?可愛得過我咩*?
YAN:你吾好咁大反應啦!!
BEE仔:[超尷尬]係-..係囉*
俊:我刀係講下笑姐!!
   蛙-仲吾介紹!?
蛙:知道-俊哥
  拿-..呢個就係BEE仔啦-[指住BEE]你地刀可以叫佢BEE仔
 BEE仔-呢個係我老公-呢個係YAN-呢個係俊!!
BEE仔:哦-..咁老公叫咩名丫-..我冇可能叫佢老公掛!?
蛙:咁串咀-打你屎忽丫拿
BEE仔:吾好咁丫-我好冇面咖
蛙:你估我真係會打咩*
BEE仔:吾知你啦-我聽烽哥講你-..
蛙:我老豆講我咩丫[露出胸惡的表情]
BEE仔:講..講你好溫柔=V=
DICKY:哈-..BEE仔*你諗清楚係咪啦!!
BEE仔:HAHA*你睇下佢個表情先啦-DICKY哥
DICKY:[拎過去睇]咦-老婆-你個咀污JOE左

蛙反應未泥睇[t刀]DICKY已經咀左洛去
而BEE仔刀拿住拿住
YAN即望BEE仔個表情*
諗緊話吾話比蛙聽

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6211
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
蛙:你好大膽WOR*
  呢度咁多人
DICKY:咁多咪又係識既-邊個吾知我地D野WOR
蛙:你 吾要面我要咖-衰佬*
BEE仔:大佬-你仲未介紹老公叫咩名WOR
   [對住DICKY]老公-我地今晚係吾係出街食*?
DICKY:[玩野]BEE仔-係丫*你吾想咩-問下我老婆係邊度食囉
蛙:老公-你話事啦=]
BEE仔:係WOR-蛙蛙*
    吾記得左我地今晚要去開會
蛙:好地地開咩會
BEE仔:冇丫-..ER..咁烽哥咩姐!!我地同D大佬講你係佢個囡
   你要接管佢既野!!
蛙:吾去得吾得咖-..
BEE仔:行啦-蛙蛙!!
蛙:唉-..老公-咁我今晚吾同你食啦=]
DICKY:你開會緊要D*我等你門
   BEE仔你要完完整整咁帶我老婆返泥丫!!
BEE仔:放心啦-老公
蛙:丫-..你仲玩-行啦*BYE老公
 YAN N俊
ALL:BYE*
蛙:\去邊度開咖[搭緊的士]
BEE仔:9龍個面
蛙:WA-好危險WOR
BEE仔:訓心啦-個個刀知你係烽哥個囡-佢地仲會幫你報仇TIM
蛙:報仇*[眼紅紅]
BEE仔:對吾住丫*[攬住蛙]你喊出泥舒服D
蛙:[有反應-攬返佢]嗯-嗚嗚!!點解要殺我老豆WOR-嗚
BEE仔:[心諗:吾通蛙佢對我有好感-佢刀攬返我WOR]
蛙:[坐返起身]吾好意思-喊到咁樣
BEE仔:吾緊要-到啦

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6211
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
1去到個間酒店!!
蛙:咦!!E+既黑社會刀幾有錢咖WOR!!
BEE仔:下*係蛙蛙你要比咖!!
蛙:咩話-要我比*我吾入去啦
BEE仔:點可以咁咖-好平咖咋-放心啦

1入到去*個個刀係丫叔丫伯..但係*蛙冇睇錯丫MA!?
蛙:[指住]點解你係度咖
傑:點解*?烽哥係我大佬*開會我點會吾係度
蛙:係你-係你殺死我老豆咖-你走丫*
成叔:太子囡-你放鬆D啦-點會係丫傑殺烽哥呢
   佢好聽烽哥話咖*烽哥話1佢吾敢話2-你係咪認錯左咋
蛙:你係成叔丫MA!?
成叔:係丫
蛙:成叔*真係佢殺死我老豆咖-你地口口聲聲話幫我老豆報仇
  E+呢*?我見到個仇人啦*你地做咩丫!?側儀我丫
   你地吾係信條仆街刀吾信我丫*?個老豆係我咖
  我會吾會吾知邊個殺丫-佢仲霸埋我間屋TIM丫!!
   仆街仔-我問你係咪丫
傑:ER-..間屋係我咖
蛙:你收皮啦*你同左我老母1齊之後你就霸埋我間屋
  你仲可以吾認*
傑:我冇[拎緊支GUN]

[石平-石平*]
蛙:丫-..
BEE仔:大佬-冇事咖啦!!
蛙:BEE..你殺左人丫*
BEE仔:放心啦-我吾會有事咖=]
成叔:BEE仔你算點丫E+
BEE仔:殺左佢幫烽哥報仇
成叔:我地刀未問完佢-你做乜殺佢
BEE仔:佢想拎GUN殺大佬個囡*
    我吾可以比佢傷害蛙蛙
蛙:[好感動]多謝你丫
成叔:激死我啦-我地走!!

其他個D丫叔丫伯刀根住個成叔走!!
蛙:[攬住BEE]我頭先好驚佢地會打你!!
BEE仔:[佢竟然主動攬我][回攬]放心啦蛙蛙-冇事咖啦-返屋企啦[好溫柔]
蛙:我吾想返住丫-反正刀比左錢咖啦-係度訓返晚啦-BEE大哥
BEE仔:下-蛙蛙*我地訓1間房!?
蛙:YUP*吾係開多間咩!!
BEE仔:你吾驚我咩!?
蛙:你咁可愛-錫你刀泥吾[t刀]啦-BEE仔*HAHA訓啦

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6211
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
BEE仔:你好眼訓咩!?[2個刀訓左係床度]
蛙:吾係既-..
BEE仔:咁係床度有咩做丫*嘿嘿[奸笑]
蛙:[醒曬]你做咩丫!!
BEE仔:同你玩下姐-吾好咁激動!!
蛙:=V=唉-我刀知你對我冇興趣咖啦
  冇樣又冇身材-仲要冇腦-咩刀驚-運動世胞又吾好WOR..[係咁踩自己]
BEE仔:夠啦夠啦!!做咩係咁踩自己
   BEE仔覺得你好咪得囉[細細聲]
蛙:[但比蛙聽到]下-..你真係覺得我好咖*?[攬住佢]
  多謝你NA!![錫左佢1淡]
BEE仔:[心諗:唉-..死啦-蛙蛙*你吾好做埋D咁既野-我就泥認吾住咖啦]
   你做咩錫我丫-係錫刀錫個咀啦!!
蛙:但係我係有夫之婦-XXXD
BEE仔:我刀吾介意[好認真]
蛙:[冇望到BEE]HAHA*BEE仔-你咁可愛-大把人要啦=]
BEE仔:[忽然間攬住蛙]我淨係要你咋
蛙:[驚訝]下-..BEE仔你做咩丫-放開我先啦
BEE仔:唉*蛙蛙-對吾住丫-我由第1眼已經中意左你啦
蛙:下-..吾係丫MA*乜我咁有級引力咖咩-哈哈哈
BEE仔:[咀蛙-望住蛙]你真係好有級引力*我真係好中意你
   你講丫-你中吾中意我!?
蛙:下*ER..
BEE仔:即係中意啦-答得咁辛苦咁
蛙:係-我對你有D FEEL啦-但我有左DICKY咖啦*
  我吾應該咁貪心
BEE仔:吾係-你吾係貪心-係多個選擇
蛙:下-..
BEE仔:我真係好中意你咖-[又咀蛙]

蛙亦刀冇反抗
BEE仔隻手又吾聽話WOR

蛙:BEE丫-你隻手好吾聽使WOR[其實佢係幾開心咖]
BEE仔:HAHA*佢1見到你就吾聽使咖啦-你比佢膜完佢就聽使咖啦
蛙:吾制吾制!!我要去沖涼*我頂吾順你對吾聽話既手*
  佢搞到我..
BEE仔:嘿嘿-搞到你點丫
蛙:[面紅]搞到我好想沖涼囉-想點丫
BEE仔:咁岩啦-1齊沖啦*我刀有D污JOE

佢地入到廁所-BEE仔慢慢咁除曬D-3
仲除埋佢個BRA
佢地就企左係個浴缸度咩左!!
返上床!!

BEE仔:我真係好愛你-[咀佢]
蛙:HAHA*我刀愛你-訓啦!!
BEE仔:嗯*[隻手不其然又膜]
蛙:喂-你仲膜!!
BEE仔:岩岩膜吾夠丫MA!!你比佢膜夠佢啦
  吾係佢會膜你-..
蛙:膜我邊度丫
BEE仔:[隻手已經去到..]呢度囉!!傻PO!!
蛙:丫-..吾好啦-我真係好累*比我訓啦..好冇姐好冇姐[嗲佢]
BEE仔:[攬住佢訓]早抖[心諗:如果時間可以停留係度就好啦]

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6211
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
蛙:丫-..吾好啦-我真係好累*比我訓啦..好冇姐好冇姐[嗲佢]
BEE仔:[攬住佢訓]早抖[心諗:如果時間可以停留係度就好啦]

蛙:哇-使吾使咁多丫"
BEE仔:[攬住蛙]咩事丫!?
蛙:你睇下[比左個電話佢]
BEE仔:全部刀係DICKY打比你N SMS比你!!
   佢刀幾關心你[個樣係好吾据的-XP]
蛙:車-,,咦!!聽到D人咁既口氣*莫非你最愛吃醋!?
BEE仔:超-..邊個晌愛吃醋丫!!你講緊你丫!?
蛙:[主動咀BEE仔]BE HAPI*MY LOVER
BEE仔:但係我同你1齊-你又同DICKY 1齊-算吾算1腳搭2船丫!?
蛙:算丫!!咁人地2個刀中意丫MA!!咁你可以吾同我1齊既-,,
  你咁MIND[吾開心]
BEE仔:吾係丫吾係丫-我最愛係你-[又咀佢-]
    我地泥多次就返屋企-好冇*?
蛙:HAHA*老公-你中意啦!!
BEE仔:老婆老婆老婆老婆!!
蛙:你傻左咩!!
BEE仔:DICKY係度我就吾叫得你老婆咖啦MA!!
   你刀要叫多D我老公"
蛙:哈-知啦-傻佬!!
  我1個星期陪你3~4日好冇!?
BEE仔:你係咪講真咖"
蛙:係丫"HAHA
之後佢地好開心地度過早上
蛙:返去啦-好累丫我
BEE仔:吾-..我吾捨得你"
蛙:你傻左咩!!哈哈你日日刀會見到我咖MA!!
BEE仔:點解丫
蛙:你吾使講解我要做乜咩"?
BEE仔:係WOR*吾記得左TIM
蛙:你咁冇記性咖
BEE仔:係丫-因為老婆係度我會變得蠢D咖
蛙:傻咖你!!搭的士返去LO
BEE仔:嗯*

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6211
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
佢地返到去啦-,,

DICKY:[勁惡]你去開會使吾使開成日丫!!
   打比你又吾聽"
蛙:做咩姐你"咁開會呢D野點知WOR
  我E+好累冇氣同你嘈丫!!
DICKY:累-..[啤住BEE仔]同佢做既好事咪累囉*
蛙:喂-,,你話我就好啦-做咩要話BEE仔丫
YAN+俊:你地1人小句啦"
YAN:蛙蛙-你又係既*你應該打泥報平安乜刀好丫MA
蛙:咁要去酒店開丫MA!!YAN你知吾知丫-BEE仔殺左傑
DICKY:去酒店睇怕開房咋掛!!
蛙:你講夠未丫"
俊:DICKY吾好咁啦-話曬刀係你條女啦"
BEE仔:我諗你地刀吾想我留係度咖啦"我走先啦
蛙:BEE仔你點解要走丫*
  佢竟然比說話你同我聽
  我同你1齊走啦"反正呢度吾係我屋企
DICKY:係丫-走啦-姦夫淫婦
蛙:[衝過去] 口拍*你講撚夠未丫
俊+YAN:DICKY你又係過份D*

頂部
sukiwsk
初級會員
♥Avril Lavigne ..

會員編號 279198
精華 0
積分 739
帖子 184
威望 0 點
I-See幣 12742 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-2-23
註冊天數 6333
來自 大家共同身處的地方_________ ..
狀態 離線
  只顯示 sukiwsk 的帖子
十卜十卜~
好好睇牙~
快d post 埋落去啦~
我好想睇牙~

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6211
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
蛙:算啦-BEE仔我地走啦"
  DICKY我諗我同你要冷靜下囉*
DICKY:吾使囉-我地分手啦[心痛不已]
蛙:[哭了]你講咖-,,你吾好後悔丫
DICKY:走啦

BEE仔:我地-,,不如走囉"
蛙:嗯*去你屋企-我冇屋企啦
BEE仔:傑刀死左啦*烽哥間屋呢!?
蛙:我吾想對住我老母[仲未知佢老母死左]
BEE仔:哦-,,OK啦咁-去我HOME
蛙:BEE仔多謝你丫*
BEE仔:其實你係咪中意DICKY多過我咖!?
蛙:下[驚訝]冇啦啦做咩咁問丫
BEE仔:你記吾記得你講過乜!?
    DICKY吾係度你要叫我老公咖!!
蛙:[嗚嗚-,,]我吾知丫-我好亂
BEE仔:[溫柔地說]SORRY丫*你岩岩同佢咁樣-我吾應該講埋D咁既野
蛙:BEE*佢同我講分手個刻我真係心痛
  佢話我地去酒店開房*我只可以唯護你
  我吾可以同佢講我地冇開房"我對吾到佢講大話
  點解我會咁咖"嗚嗚-,,我真係吾信點做
BEE仔:算啦-,,到我屋企啦-你吾好諗咁多-訓返覺先啦
蛙:嗯"

去DICKY個面*
YAN:你點可以咁話我個FD咖!!
DICKY:你知佢1定冇去開房!?
YAN:我係吾知-,,但係佢係我個FD-我信佢冇囉
   佢係你條女-你咁刀吾信"
俊:咪係*係仲要話佢係姦夫淫婦
  你知吾知你條女幾心痛丫
  佢真係喊到死*你講分手個刻佢崩潰咖啦
DICKY:佢崩潰刀仲有個人係佢隔離丫
YAN:你咁既小醋刀呷"
   我諗我只可以講你吾好同返佢1齊囉
   佢E+仲要接管佢老豆既野!!好多機會刀同BEE仔1齊咖啦
   你可以呷得幾耐丫!?做人成熟D囉
老公返上去啦-比佢靜下刀好啦
俊:嗯*[望住DICKY]你諗清楚追吾追返人丫
  我睇得出你真係用個心泥愛佢!!
  好好地咁諗下啦

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6211
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 sukiwsk 於 2007-6-30 10:17 PM 發表
十卜十卜~
好好睇牙~
快d post 埋落去啦~
我好想睇牙~

p0緊"=]
    thz''=]

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...