加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 你地知唔知男仔點哄嫁@__@* 我唔想冇佐佢...=[[[
載入中 ...
嵐颽君`=]
吹水中手
★ 金毛獅王`xpp

會員編號 185221
精華 0
積分 4380
帖子 3916
威望 0 點
I-See幣 20777 錢
GAME幣 1129 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-7-4
註冊天數 6556
狀態 離線
  只顯示 嵐颽君`=] 的帖子
你地知唔知男仔點哄嫁@__@* 我唔想冇佐佢...=[[[

一個幾月前...佢仲係我個勁好fd...太家都唔係單身既...我之前既老公[名叫呀殺]就係佢個fd...
有一次呀殺無啦啦話分手...我勁唔開心...同勁down...之後我有成2個星期冇番學...
因為太唔開心...就叫佐佢上佐我屋企劈酒...點知大家都wing晒...我仲忍唔住喊佐出黎...喊到...隻眼勁腫...
我仲有小小清醒既...所以就出房掉佐d空罐...我入番房之後...唔小心仆佐落佢果道...我講對唔住啦...
點知佢無啦啦話好愛我...跟住就嘴佐落我果道...我係咁話你有老婆嫁之類既野...佢話唔緊要囉...仲話對佢老婆以經淡曬..
問我可唔可以做佢老婆...我心諗...可能佢wing佐既關係姐...點知佢黎真...勁嘴我...我超無奈...只好答應佢...
11點半...我去送佢搭車...因為佢太wing...雖然佢只係飲佐8罐...
行去地鐵站期間...我就扶住佢...我怕佢跌...所以捉得好緊...
行去地鐵站要經過個公園...入面有個遊樂場...點知俾佢推佐入去...仲俾佢勁嘴...-0-
我又諗起呀殺...之後又狂喊...佢今次終於夠膽攬住我...我隻眼又腫過...
我要佢搭車...因為就黎冇車啦...佢係都唔走...仲要嘴多一陣-.-
[我地就係咁開始]呢日係5月27日
之後果2個星期我地日日見...可能係因為咁...所以佢對我淡佐啦...但係我冇呀...
6月14日係佢既生日...我好其待呢日既來臨...
我整佐個生日蛋糕同買佐對情侶介子...點知佢話果日可能要同屋企人慶祝...真想死...
不過佢都搵佐d時間出黎...俾我同佢一齊慶祝...我特登入佐荃灣搵佢...仲要囉住個雪糕蛋糕...d乾冰凍死我啦...
入佐k房之後...佢勁冷淡...我係道諗...係咪我做錯佐咩呢...但又諗唔倒...
個蛋糕佢食佐一半...話好好食...我好開心呀...不過過佐一陣又冷淡番...=[[[
佢嘴佐我一陣...之後好似話我太愛你啦...我好又開心過...出佐k房之後...佢冇拖我...失望...
佢送佐我去地鐵站之後...勁快咁走佐...我好唔開心...仲係地鐵道喊佐出黎...
6月27日之前...佢一直都好冷淡...我唔知佢係特登定係咩...啱啱好一個月同我講分手...
msn仲打住...[最緊要你開心快樂]...我唔知咩事...可能呢句唔係同我講啦...
我失控...係咁喊...我打俾佢...我冇講野...只係不段咁喊...佢就話...喊咩_野呀...就cut佐我線....
我到而加都唔知佢做咩...佢性格唔係咁嫁...我識佐佢咁耐...
前幾日佢msn冇block我嫁...而加仲block埋我...我真係唔知點算嫁呀..=[[[
有冇人可以教我有咩方法可以哄倒佢呀...我真係唔可以冇佐佢...我真係愛上佐佢...=[[

本帖最近評分記錄
Carpi.   2007-7-3 04:57 PM  代幣  -2   發錯區
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
★癲小敏﹏
吹水新手
私之晴空

會員編號 200076
精華 0
積分 6169
帖子 2982
威望 0 點
I-See幣 21704 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-8-12
註冊天數 6518
來自 香港
狀態 離線
下..丁男仔好鬼難哄架喎= =
試下同佢傾下點樣啦..或者..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
嵐颽君`=]
吹水中手
★ 金毛獅王`xpp

會員編號 185221
精華 0
積分 4380
帖子 3916
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-7-4
註冊天數 6556
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ★癲小敏﹏ 於 2007-7-3 02:09 PM 發表
下..丁男仔好鬼難哄架喎= =
試下同佢傾下點樣啦..或者..

-口-'真嫁??@@
佢唔理我呀...T^T傾唔倒waT^T

頂部
siushuk`
初級會員

會員編號 236267
精華 0
積分 418
帖子 135
威望 0 點
I-See幣 9990 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-11-26
註冊天數 6412
狀態 離線
  只顯示 siushuk` 的帖子
唔好咁先喇!你諗下咩原因..可能佢過左一排冇野呢- -"

頂部
★癲小敏﹏
吹水新手
私之晴空

會員編號 200076
精華 0
積分 6169
帖子 2982
威望 0 點
I-See幣 21704 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-8-12
註冊天數 6518
來自 香港
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ◎牙[海]← 於 2007-7-3 02:11 PM 發表

-口-'真嫁??@@
佢唔理我呀...T^T傾唔倒waT^T

我就覺得丁男仔係難哄個女仔LOR
依家丁男仔都好小器下架= =

頂部
aHSky:P`
吹水師父

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 208950
精華 0
積分 14599
帖子 9028
威望 0 點
I-See幣 36527 錢
GAME幣 470 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 鈍;
閱讀權限 110
註冊 2006-9-6
註冊天數 6493
來自 吾關你事 -_-v
狀態 離線
  只顯示 aHSky:P` 的帖子
哄 男 仔 牙 `UM . . UM . .

我 都 吾 系 好 識 t333333t`

我 之 前 就 算 系 條 仔 嬲 左 我 `

我 都 吾 系 去 哄 番 佢 - , -

因 為 我 覺 得 `

如 嬲 佢 真 系 愛 我 既 `就 會 搵 番 我 :)

[ 個 人 覺 得 `xD ]

所 以 我 吾 系 好 識 哄 仔 的 t3t`

本帖最近評分記錄
蝶蝶蝶;3   2007-7-5 09:36 PM  代幣  +2   講個人經驗
頂部
嵐颽君`=]
吹水中手
★ 金毛獅王`xpp

會員編號 185221
精華 0
積分 4380
帖子 3916
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-7-4
註冊天數 6556
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 siushuk` 於 2007-7-3 02:37 PM 發表
唔好咁先喇!你諗下咩原因..可能佢過左一排冇野呢- -"

佢琴日終於sd佐個sms黎...話佢邊佐心...
點解遲唔講早唔講係都要琴日先講wor=[[

頂部
嵐颽君`=]
吹水中手
★ 金毛獅王`xpp

會員編號 185221
精華 0
積分 4380
帖子 3916
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-7-4
註冊天數 6556
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ★癲小敏﹏ 於 2007-7-3 03:00 PM 發表

我就覺得丁男仔係難哄個女仔LOR
依家丁男仔都好小器下架= =

嗯嗯><
好小器啊-0-

頂部
嵐颽君`=]
吹水中手
★ 金毛獅王`xpp

會員編號 185221
精華 0
積分 4380
帖子 3916
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-7-4
註冊天數 6556
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -`孖;小膠.! 於 2007-7-3 03:59 PM 發表
哄 男 仔 牙 `UM . . UM . .

我 都 吾 系 好 識 t333333t`

我 之 前 就 算 系 條 仔 嬲 左 我 `

我 都 吾 系 去 哄 番 佢 - , -

因 為 我 覺 得 `

如 嬲 佢 真 系 愛 我 既 `就 會 搵 番 我 :)

...

但係我唔明點解佢要係msn道寫住最緊要你開心快樂....=[[

頂部
SiuKi.
吹水學徒
Ar 琪`*v*

會員編號 314231
精華 0
積分 2952
帖子 2370
威望 0 點
I-See幣 13289 錢
GAME幣 234 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-5-4
註冊天數 6253
來自 火星x]
狀態 離線
  只顯示 SiuKi. 的帖子

我 覺 得 .. .
如 果 佢 系 真 心 鍾 意 你 既 `
就 算 你 吾 哄 `
過 左 一 陣 佢 都 會 搵 返 你 *

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...