加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉 + 自創 :]`||[ 當 小 丸 子 戀 上 蠟 筆 小 新 !!. xd
載入中 ...
w0ngzi
初生嬰兒

會員編號 325514
精華 0
積分 300
帖子 23
威望 0 點
I-See幣 11172 錢
GAME幣 108 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-5-28
註冊天數 6230
狀態 離線
  只顯示 w0ngzi 的帖子
個名型爆XD` 我鐘意`
故事不錯, 繼續加油吧`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
maggie12
初生嬰兒

會員編號 325062
精華 0
積分 259
帖子 35
威望 0 點
I-See幣 11109 錢
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-5-28
註冊天數 6231
狀態 離線
  只顯示 maggie12 的帖子
4 `=]

[ 電 話 中 .. ] *
琪 `:: 你 唔 係 呀 ma ` 作 都 作 第 2 樣 ` 鍾 意 金 庸 ` -0-"
婷 `:: 咁 唔 通 話 我 鍾 意 睇 新 monday 咩 `
琪 `:: 話 你 知 ` 我 幫 你 唔 到 架 ` ! 金 庸 裡 面 我 淨 識 姑 姑 架 咋 `
婷 `:: ` 幫 下 我 la ` 你 唔 係 唔 知 我 1 睇 小 說 就 訓 教 架 !`
琪 `:: , 唯 有 聽 日 搵 高 人 幫 你 la `
婷 `:: 高 人
琪 `:: 總 之 聽 日 你 就 知 ! ` 8 8
究 竟 高 人 係 邊 個 -3- ''
不 過 我 諗 婷 都 都 可 以 放 心 既 ` .. 希 望 la .. -.-"

[ 第 2 日 ] *
終 於 到 第 2 日 ` 不 過 我 諗 婷 估 都 估 唔 到 琪 竟 然 搵 2 個 所 謂 既 高 人 -.-"
婷 `:: e 2 個 就 係 高 人呀 `
琪 `::
逸 `:: 你 估 我 地 好 想 幫 你 呀 ` 姑 姑 ! { 擺 明 笑 婷 }
婷 `::
熙 `:: 金 庸 既 野 我 就 最 熟 ! `
琪 + 逸 `:: 係 真 唔 係 呀 `.. ( 重 色 輕 友 都 變 左 重 咸 輕 友 =.=" )
熙 `:: 金 庸 既 倚 天 屠 龍 記 既 角 色 我 全 部 識 架 ` 有 唐 3 藏 , 孫 悟 空 , 豬 八 戒 ..
婷 + 琪 + 逸 `::..唐 3 藏 , 孫 悟 空 , 豬 八 戒 .. 係 吳 承 恩 既 西 遊 記 架 `
熙 `:: 西 遊 記 , 倚 天 屠 龍 記 .. 聽 上 去 1 模 1 樣 `
婷 + 琪 + 逸 `::
鈴 鈴 鈴 ..
婷 `:: 唉 .. 我 諗 都 要 靠 返 自 己 ..
琪 `:: 你 唔 係 諗 住 睇 哂 金 庸 d 書 呀 `
婷 `:: 如 果 唔 係 咁 點 ? ` 唔 通 靠 你 d 高 人 咩 -_-" [ 灰 ]
係 婷 灰 緊 個 陣 ` 琪 擰 去 後 面 同 逸 傾 `
琪 `:: 喂 ` 你 幫 下 佢 `
逸 `:: 點 幫 呀 ` 我 又 唔 係 過 兒 -.-"
琪 `:: 溝 女 就 咁 叻 .. 叫 你 幫 下 手 就 推 3 推 4 ` 冇 q 用 `
逸 `:: 你 話 邊 個 冇 q 用 `!
琪 `:: 羅 俊 逸 呀 `
逸 `:: 好 ! 咁 我 就 有 用 俾 你 睇 ` [ 逸 kiss 左 琪 個 嘴 ` ] , 有 用 未 `
琪 `:: [ 1 巴 打 左 落 逸 到 ` ] 賤 格 ` .. [ 就 走 左 lu ` ]
ms `:: 蔡 嘉 琪 ! ` ..
男 1 `:: 咩 事 呀 `
成 班 男 仔 圍 住 逸 ` .. 男 `:: 你 蝦 佢 呀 !
e 個 時 候 .. 灰 緊 既 婷 終 於 醒 `
婷 `:: 咩 事 呀 ? *
熙 `:: 蔡 嘉 琪 係 逸 既 衛 生 署 ( 其 實 係 維 納 斯 ) !`
婷 `:: 你 講 野 好 難 明 ` -0-"
熙 `:: 出 去 搵 返 你 個 fd `
婷 `:: 咁 e 道 `!
熙 `:: 佢 搞 得 掂 !` 更 可 況 你 都 幫 唔 到 手 `
婷 ` :: =口="

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
 Ca`
吹水學徒
  愛...

會員編號 246539
精華 0
積分 3793
帖子 2001
威望 0 點
I-See幣 14096 錢
GAME幣 1163 個
口水 2 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-13
註冊天數 6396
來自 ♥♥老母肚子"
狀態 離線
  只顯示  Ca` 的帖子
甘耐先p0
搞到我吾記得晒
要重新睇過-0-"

[color=red]已經過去[/color]
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6203
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子

好好睇牙*
   琪好多人鍾意-__-''
   +卜+卜你

頂部
siuka-3-
初生嬰兒

- 小 嘉 愛 宥 嘉 x)

會員編號 338373
精華 0
積分 316
帖子 37
威望 0 點
I-See幣 11224 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-26
註冊天數 6202
來自 *` 迷 幻 幫 xD
狀態 離線
  只顯示 siuka-3- 的帖子
我要謙謙`xd

頂部
~阿雪~
初生嬰兒

會員編號 387377
精華 0
積分 228
帖子 16
威望 0 點
I-See幣 11056 錢
GAME幣 100 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-20
註冊天數 6055
狀態 離線
  只顯示 ~阿雪~ 的帖子
都唔錯呀!
幾好呀

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...