加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 〝樂壇新進歌手的他偏偏愛上平凡的她﹏{轉}
載入中 ...
tung10131994
初級會員

會員編號 348119
精華 0
積分 542
帖子 107
威望 0 點
I-See幣 12827 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-7-18
註冊天數 6188
來自 宇宙
狀態 離線
  只顯示 tung10131994 的帖子
唔錯牙~快d post牙~
我想睇睇牙@w@

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
上官芷
中級會員

會員編號 345968
精華 0
積分 1129
帖子 445
威望 0 點
I-See幣 14118 錢
GAME幣 310 個
口水 14 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-7-13
註冊天數 6193
來自 地獄的某一忽
狀態 離線
  只顯示 上官芷 的帖子
快d繼續po啦...
好好睇呀..
十卜你...
心急心急..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
上官芷
中級會員

會員編號 345968
精華 0
積分 1129
帖子 445
威望 0 點
GAME幣 310 個
口水 14 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6193
來自 地獄的某一忽
狀態 離線
  只顯示 上官芷 的帖子
仲有無嫁...-3333-
我要c呀....
十卜...

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6211
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子
幫你推下先XDDDD

頂部
wingyi23
初生嬰兒

會員編號 349652
精華 0
積分 287
帖子 43
威望 0 點
I-See幣 11119 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-22
註冊天數 6184
狀態 離線
  只顯示 wingyi23 的帖子
各位對呀住呢
咁遲先po

第15回﹏﹡
琳:我有咩地方值得你甘對我。。我又惡。。又串。。(超激動)

朗:就算你惡。。串。。我知道你係想保護自已。。唔想張軟弱既一面表露俾人睇。

。(摟住琳)

琳:好la。。唔好再講la。。(想喊)

朗:好。。我唔講。。唔講。。(摟住琳)

琳:我。。我只係一個平凡既中學生。。而你係樂壇既新星。。我地根本一d都唔襯

架。。(喊緊)

朗:我估唔到你會甘諗。。(冇再摟住琳。。有d驚訝甘望住佢)

琳冇望住朗。。佢地沈默咗一陣。。

琳:我想返屋企。。(望住地下。。好細聲)

雖然好細聲。。但係朗都聽到。。

朗跟住打電話俾輝叔。。

輝叔:喂。。

朗:輝叔。。你黎遊樂場。。送琳返去先la。。(有d失望甘講)

輝叔:咦。。朗少。。你好似唔係幾開心bor。。(甘都聽得出。。勁)

朗:我冇野。。你過黎先la。。黎到打俾我。。(講圻nY收線)

跟住朗繼續夾公仔。。

琳都唔知講咩好。。只係坐埋一邊。。

過咗大約20分鐘。。朗既手機響起。。

朗:喂。。(總夾近)

輝叔:朗少。。到la。。

朗:甘我而家同琳過黎。。(講完之後收咗線)

琳企咗起身。。

朗諗住陪佢去輝叔到。。

琳:唔洗la。。我自己去得架la。。(笑咗笑)

朗:隨便你。。(有d惱)

跟住琳就去咗遊樂場既門口。。

琳見到輝叔。。即刻行咗過去。。

琳:輝叔。。

輝叔:咦。。朗少呢。。佢冇陪你出黎咩。。

琳:我話唔洗佢陪我。。(微笑)

輝叔:係bor。。你隻眼好似紅咗既。。喊過黎。。(好擔心甘問琳)

琳:你好8牙。。不過好多謝你。。(笑)

跟住琳就上車。。而輝叔就開始〝渣 〞車。。

輝叔:你知唔知道朗少用咗好大勇氣先返黎呢個遊樂場。。(問琳)

琳:下。。黎遊樂場都要勇氣。。(好想搞清件事)

輝叔:甘你想唔想知。。

琳冇講野。。只係點點頭。。

輝叔:我末講過呢間遊樂場係夫人俾朗既生日禮物黎既。。

琳:嗯。。

輝叔:其實夫人同朗少簡直係水火不容。。一見面就好易鬧交。。因為朗少接受唔到

佢。。

琳:下。。親生牙媽都接受唔到。。(好驚奇)

輝叔:因為佢牙媽係一個貪慕虛榮既人。。果陣佢生朗少既時候。。只不過係想留住

老爺既心。。朗少根本只係一件工具。。(無奈)

琳:唔。。(唔知講咩好。。只係覺得朗好慘)

輝叔:跟住係朗少。。(都末講野=•=)

琳:唔好再講。。朗既野同我冇關。。(忽然醒起頭先同朗講既野)

輝叔好驚奇甘望住琳。。過咗一陣。。輝叔繼續專心〝渣 〞車。。

琳忽然好後悔頭先同輝叔講果句野。。但係講咗冇理由收返。。

過咗一陣。。

輝叔車到琳去度屋企樓下。。

琳:唔該你牙。。輝叔。。(落咗車)

輝叔:唔駛客氣。。(笑咗笑)

輝叔講完呢句就走咗lu。。

忽然有個人企起琳眼前。。

佢係。。。。。。?!

▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊▊

頂部
wingyi23
初生嬰兒

會員編號 349652
精華 0
積分 287
帖子 43
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6184
狀態 離線
第16回﹏﹡
佢係海。。

琳俾佢嚇咗一跳。。

琳:你。。你點解會係到架。。(有d驚佢)

海:果個朗帶咗你去邊牙。。(超激動)

琳:你唔好甘好冇。。總有朗帶我去邊到都唔關你事牙。。(講完之後。。琳即刻衝

入去屋企樓下果大堂)

海想追上去。。

但係琳已經入咗〝live 〞。。

跟住琳即刻跑入屋。。

琳:真係嚇死我。。(冷靜中)

忽然有人按門鈴。。

琳心諗唔會係海牙化。。

但係如果唔開門既話。。係其他人甘點好。。

琳:係。。係邊個牙。。(超大聲)

果個人:韻牙。。

琳知道係韻。。即刻開門。。

琳:韻。。好掛住你牙。。(即刻摟住韻)

韻:嘩。。冇見一陣就甘掛住我。。唔好嚇我la你。。(嚇咗一跳)

琳:掛住你唔得既。。(不過都鬆開咗手)

韻:你個書包牙。。(拎返俾佢)

琳:係bor。。差d唔記得添。。(擺返)

韻入咗去。。

韻:下次同朗偷情記住拎返個書包牙。。知冇。。(奸笑)

琳:偷你老鼠。。佢帶我去玩炸。。

韻:真架。。(問佢)

琳:係牙。。如果唔係係咩牙。。(冇韻甘好氣)

韻:車。。(好失望)

琳冇理佢。。

走去廚房拎汽水飲。。

韻:拎汽水記住拎埋我果份牙。。

琳:嘩。。甘都俾你睇到。。(不過琳都預咗)

韻:當然。。(好自豪)

鈴。。鈴。。鈴。。鈴。。鈴。。

韻:咦。。係邊個呢。。(起身想開門)

琳:唔好開牙。。(講到講唔〝徹 〞)

韻冇聽琳講。。

就開咗對門。。

琳唔敢睇。。

驚係海。。

但係琳8既關係。。

都係由廚房望下門口果個係邊個。。

原來佢係。。。。。。?!
◢◣◢◣◢◣◢◣◢◣◢◣◢◣◢◣◢◣◢◣◢◣◢◣◢◣◢◣◢◣◢◣◢◣◢◣◢◣◢◣◢◣◢◣◢◣◢◣◢◣◢◣◢◣◢◣◢◣◢◣◢◣◢◣◢◣◢◣◢◣◢◣

頂部
wingyi23
初生嬰兒

會員編號 349652
精華 0
積分 287
帖子 43
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6184
狀態 離線
第17回﹏﹡
原來佢係朗。。

韻:咦。。點解你知琳住係呢度既。。(有d嚇咗一跳)

朗:咦。。甘點解你又係度既。。(反問)

韻:車。。我住係琳對面之麻。。如果我甘都唔知。。甘我即係〝無知 〞la。。

朗:我冇興趣知道你住係琳上面。。下面。。右面定左面。。快d俾我入黎。。(有

d惡)

韻:我唔係主人家。。你想入就問下佢la。。

韻竟然指住係廚房既琳。。

琳立刻〝理 〞入廁所。。

韻:佢入咗廁所bor。。幫唔到你bor。。對唔住bor。。

朗:你〝bor 〞夠末牙。。算。。好男不與醜女鬥。。你幫我交俾琳la。。

韻:哈。。係牙。。我係醜女黎架。。好小氣架。。所以幫唔到你bor。。

朗:我唔同你玩。。我求下你。。幫我交俾琳。。(好認真牙)

韻都知佢唔係玩。。所以就拎咗佢手上個隻公仔。。

韻:放心。。我一定會幫你交俾佢。。(拍哂心口)

朗:唔該哂。。

跟住朗就走咗。。

而琳亦都由廁所出返黎。。

琳走個去韻果邊。。

琳:你罐汽水。。

韻:而家總汽咩水丫。。朗叫我交呢樣野比你。。

跟住韻咗隻公仔俾琳。。順便拎埋罐汽水。。

琳睇清楚隻公仔。。

原來係頭先琳想夾果隻公仔。。Pooh。。

琳:佢真係夾咗比我。。好傻牙佢。。(摟住隻公仔。。好感動)

韻:人地甘做。。盲既都睇到佢對你有意思la。。(坐係梳化講)

琳:哼。。但係我對佢一d意思都冇bor。。(人地睇都知佢講大話la)

韻:你對佢冇意思。。甘點解你頭先見朗。。即刻〝理 〞入廁所牙。。甘又點解你頭

先摟住朗果隻公仔係度喊牙。。(勁牙)

琳:我。。我。。(唔知講咩好)

韻:琳牙。。有d野唔可以避架。。而且你搞唔清既。。就更加需要去面對。。(成

個牙媽甘)

跟住韻企返起身。。

韻:我走先la。。(笑笑口甘走咗)

韻走咗之後。。

琳決定。。。。。。?!
◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤

頂部
上官芷
中級會員

會員編號 345968
精華 0
積分 1129
帖子 445
威望 0 點
GAME幣 310 個
口水 14 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6193
來自 地獄的某一忽
狀態 離線
  只顯示 上官芷 的帖子
琳決定點呀..??
我要C喔...
十卜...

頂部
charco_yik
中級會員

會員編號 54391
精華 0
積分 1383
帖子 403
威望 0 點
I-See幣 13725 錢
GAME幣 100 個
口水 2 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-15
註冊天數 6829
狀態 離線
  只顯示 charco_yik 的帖子
身份地位不是問題呀~ 兩個人真心相愛就可以啦

頂部
wingyi23
初生嬰兒

會員編號 349652
精華 0
積分 287
帖子 43
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6184
狀態 離線
第17回﹏﹡
原來佢係朗。。

韻:咦。。點解你知琳住係呢度既。。(有d嚇咗一跳)

朗:咦。。甘點解你又係度既。。(反問)

韻:車。。我住係琳對面之麻。。如果我甘都唔知。。甘我即係〝無知 〞la。。

朗:我冇興趣知道你住係琳上面。。下面。。右面定左面。。快d俾我入黎。。(有

d惡)

韻:我唔係主人家。。你想入就問下佢la。。

韻竟然指住係廚房既琳。。

琳立刻〝理 〞入廁所。。

韻:佢入咗廁所bor。。幫唔到你bor。。對唔住bor。。

朗:你〝bor 〞夠末牙。。算。。好男不與醜女鬥。。你幫我交俾琳la。。

韻:哈。。係牙。。我係醜女黎架。。好小氣架。。所以幫唔到你bor。。

朗:我唔同你玩。。我求下你。。幫我交俾琳。。(好認真牙)

韻都知佢唔係玩。。所以就拎咗佢手上個隻公仔。。

韻:放心。。我一定會幫你交俾佢。。(拍哂心口)

朗:唔該哂。。

跟住朗就走咗。。

而琳亦都由廁所出返黎。。

琳走個去韻果邊。。

琳:你罐汽水。。

韻:而家總汽咩水丫。。朗叫我交呢樣野比你。。

跟住韻咗隻公仔俾琳。。順便拎埋罐汽水。。

琳睇清楚隻公仔。。

原來係頭先琳想夾果隻公仔。。Pooh。。

琳:佢真係夾咗比我。。好傻牙佢。。(摟住隻公仔。。好感動)

韻:人地甘做。。盲既都睇到佢對你有意思la。。(坐係梳化講)

琳:哼。。但係我對佢一d意思都冇bor。。(人地睇都知佢講大話la)

韻:你對佢冇意思。。甘點解你頭先見朗。。即刻〝理 〞入廁所牙。。甘又點解你頭

先摟住朗果隻公仔係度喊牙。。(勁牙)

琳:我。。我。。(唔知講咩好)

韻:琳牙。。有d野唔可以避架。。而且你搞唔清既。。就更加需要去面對。。(成

個牙媽甘)

跟住韻企返起身。。

韻:我走先la。。(笑笑口甘走咗)

韻走咗之後。。

琳決定。。。。。。?!
◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤◥◤

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...