加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉 停p0◆﹏遺忘在櫻花樹下的約定◇×[5/8"4:32pm更新封面"No.26]
載入中 ...
丫詩`
吹水新手

會員編號 206323
精華 0
積分 4813
帖子 2512
威望 1 點
I-See幣 12266 錢
GAME幣 75 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-8-29
註冊天數 6514
狀態 離線
  只顯示 丫詩` 的帖子
嘻 ... 一 陣 p0 Na*
而 家 吾 得 閒 喔 -vvvvvvvvvvv-`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
§嵐嵐§
吹水學徒

會員編號 300823
精華 0
積分 4518
帖子 1971
威望 0 點
I-See幣 20558 錢
GAME幣 105 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-4-6
註冊天數 6293
狀態 離線
  只顯示 §嵐嵐§ 的帖子
詩姐,,
好好睇呀=]],,,

謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝。。謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝。謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝。謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝。謝謝謝。。謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝。。。。謝謝謝謝謝謝謝謝謝。謝謝謝謝。謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝。。。謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝。謝謝謝謝。。謝謝謝謝
謝謝謝謝。。謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝。謝。。。謝謝。謝謝
謝謝。。謝。謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝。。謝謝謝。謝謝。。。謝
謝謝謝謝謝。謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝。。。謝謝謝。。。謝謝謝謝
謝謝謝謝。。。謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝。謝。。謝。謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝謝。謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝。。謝。。謝。。。謝謝
謝謝。。。謝。。謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝。謝謝謝謝。。謝謝謝謝
謝。謝謝。。。謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝。。。謝。。。謝。謝謝謝謝
謝謝謝謝謝。。謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝。謝。。謝謝。謝。謝謝謝謝
謝謝謝謝。。。。謝謝謝謝謝謝謝謝。謝謝。謝謝謝謝謝。謝謝謝謝
謝謝謝。。謝謝。。。謝謝謝謝謝謝。謝。。謝謝。謝謝。謝謝謝謝
謝。。。謝謝謝謝推。。。謝謝謝謝謝謝謝。謝謝謝。。。謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝。。。謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝。謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
丫詩`
吹水新手

會員編號 206323
精華 0
積分 4813
帖子 2512
威望 1 點
GAME幣 75 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6514
狀態 離線
  只顯示 丫詩` 的帖子

QUOTE:
原帖由 §嵐嵐§ 於 2007-7-28 04:16 PM 發表
詩姐,,
好好睇呀=]],,,

謝謝謝謝謝。。謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝。謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝。謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝。謝謝謝。 ...

{咩} 左 喎 -vvvvvvvvvvvv-`
個 個 { 支 持 }
-vvvvvvvvvvvvvvvv-`

頂部
丫詩`
吹水新手

會員編號 206323
精華 0
積分 4813
帖子 2512
威望 1 點
GAME幣 75 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6514
狀態 離線
  只顯示 丫詩` 的帖子

第11章:

牙峰:e一把.代表我同你ge完結!〔惡〕

牙潔:錢我都收左啦..唔爭左比你打!〔忍住唔喊.走左〕

牙倩:牙潔!!

牙峰:唔.准.追!

牙倩:牙潔佢可能有苦衷呢..:

牙希:牙倩牙..唔好自己呃自己啦..

牙峰:牙爸點解你知你唔同我講牙..

峰爸:...我驚你接受唔到...〔心諗:牙潔..對唔住..〕

牙峰:估唔到佢咁cheap!

---牙潔個邊---

牙潔:嗚..牙峰...你幸福就得架啦..我唔介意比你誤會...〔喊〕

牙潔:你憎我..咁就算我走..你都唔會唔開心啦..

牙潔:為左你..值得咁做..

〔之後過左幾日.牙潔都冇返學.牙倩就好擔心.打極電話比牙潔都冇人聽.牙希就安慰牙倩.牙峰就好似好憎牙潔咁..但係佢個心..好痛.好痛..牙峰個牙爸就覺得自己好衰..但係為左佢幸福.佢唯有咁樣做..〕

〔有1日放學..牙峰佢地3個遇到牙潔...〕

牙峰:機票!?咁又係.大把錢.去環遊世界都得啦∼∼〔見到牙潔拎住張機票..但係佢唔知.牙潔佢買機票係要離開佢.離開香港〕

牙潔:〔扮野〕係牙..最慘就係佢生個仔咁蠢啦..比我呃到..

牙倩:牙潔..你做咩唔返學牙..

牙潔:返咩學牙∼收到錢仲返學!?我返學都係為左呃你地炸

牙希:你一早計劃好呃我地架啦!?

牙潔:係牙..估唔到咁快比佢個老豆識穿囉.如果唔係.食埋佢副身家牙!

牙峰:我真係好後悔.點解我當初會鍾意過一個咁低賤ge女人!

牙潔:〔心諗:牙峰..你鍾意我!?但係..我地冇可能..〕

牙潔:因為你蠢囉!哼..我e家就要去機場啦!!〔走左〕〔其實牙潔因為想喊先走.佢真係好想見到牙峰..佢話比牙峰知佢e家去機場..係因為佢想牙峰去搵佢..就算明知冇可能..〕

--牙潔走左之後--

牙希:牙倩..我地返屋企啦..

牙倩:唔唔..我想去..送牙潔牙..

牙峰:唔准!你今日黎我地屋企!你唔好去送佢!!

牙倩:但係牙峰..

牙希:牙倩..我地返屋企啦!

牙倩:好啦..

頂部
丫詩`
吹水新手

會員編號 206323
精華 0
積分 4813
帖子 2512
威望 1 點
GAME幣 75 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6514
狀態 離線
  只顯示 丫詩` 的帖子

第12章:

〔點知牙峰返到屋企.聽到佢牙爸牙媽傾計..〕

峰爸:唉..今日牙潔佢就要走啦...我真係好對佢唔住..

峰媽:唔好咁啦..你都係為牙仔好姐..

牙峰:〔細細聲咁講:咁都叫對我好!?〕

牙希:〔細細聲咁講:唔好嘈住先啦〕

峰爸:但係我睇得出牙潔佢真係好愛牙仔..寧願比牙峰佢誤會..淨係想佢幸福..

峰媽:唔唔..牙潔佢做戲呃牙峰..比牙峰打..離開牙峰..佢都唔緊要..

峰爸:我真係好對佢唔住..

〔真相大白啦!!原來牙峰佢地誤會左牙潔牙!!〕

牙峰:牙爸!牙媽!你地講咩牙..

峰爸:牙峰..點解你會係到架..

牙希:unlce..你好過份牙!!

峰媽:我地都係為你好炸..牙峰..

牙峰:我誤會左牙潔牙!

牙倩:離開牙峰!?死啦!!岩岩我地米見到牙潔ge...佢要走啦!!!

牙希:unlce.佢要去邊牙!!

峰媽:英國..!

牙倩:咩機場牙..

峰媽:123456機場..

牙峰:我地快d去搵佢啦!!〔想走〕

峰爸:牙峰..你可唔可以唔好去搵佢牙..

牙峰:唔可以!因為..我.愛.佢〔如果牙潔聽到..佢一定會好開心..但係可惜..〕

---的士---

牙峰:司機.唔該開快d啦!!

司機:最快架啦..你地趕住去搵人牙...

牙倩:唔唔..〔心諗:問咁多不如開快d!〕

牙峰:我..誤會左佢...

司機:唉..e家先去追返人..當初又唔珍惜人!?又唔信人!?

〔e位司機ge一番說話..令到車上ge人都覺得好後悔..〕

---機場---

牙峰:牙潔!!!牙潔!!!〔大嗌〕

牙倩:牙潔牙!你係邊牙..〔眼紅紅〕

牙峰:牙潔!!對唔住牙!!你原諒我啦!!〔大嗌〕

牙峰:我唔信你.係我唔岩!!你唔好走啦!!〔大嗌〕

牙希:唔好咁啦..我地去問下d人去英國班機走左未啦..

牙倩+牙峰:好牙..〔所有可以搵到牙潔ge方法.佢地都會去試〕

--客戶服務中心--

小姐:你好.請問有咩幫到你!?

牙希:我想問下去英國班機飛左未!?

小姐:唔好意思..請等一等..

〔e個時候.個個人都希望班機未飛..〕

小姐:飛左啦喎..

牙倩:牙潔..〔喊〕

牙峰:牙潔..對唔住牙..〔牙峰佢..流下男兒淚..〕

牙希:〔抱著一絲希望..〕咁小姐..

頂部
~小晞~
初級會員

會員編號 339916
精華 0
積分 514
帖子 140
威望 0 點
I-See幣 12861 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-6-30
註冊天數 6209
來自 H.K
狀態 離線
  只顯示 ~小晞~ 的帖子

十卜你呀

頂部
丫詩`
吹水新手

會員編號 206323
精華 0
積分 4813
帖子 2512
威望 1 點
GAME幣 75 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6514
狀態 離線
  只顯示 丫詩` 的帖子

QUOTE:
原帖由 ~小晞~ 於 2007-7-28 06:37 PM 發表
十卜你呀

多 謝 你 唷 ''

頂部
嘿嘿嘿嘿.
吹水大王
D0 y0u k0nw it t_t ?

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 282339
精華 0
積分 29695
帖子 18270
威望 2 點
I-See幣 29847 錢
GAME幣 1761 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2007-3-1
註冊天數 6329
狀態 離線
  只顯示 嘿嘿嘿嘿. 的帖子
好睇呀..
而家真係十卜你啦~~~

Bl0g ♥♥♥ http://blog.qooza.hk/loven_lam

I zhang yun jing

頂部
露西亞人魚公主
初級會員

會員編號 162850
精華 0
積分 1099
帖子 242
威望 0 點
I-See幣 13374 錢
GAME幣 110 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-11
註冊天數 6623
來自 hk
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 {-詩|] 於 2007-7-28 11:28 發表

第 一 次 p0 =]

-________-
不過都十卜你啦

頂部
aHSky:P`
吹水師父

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 208950
精華 0
積分 14599
帖子 9028
威望 0 點
I-See幣 36527 錢
GAME幣 470 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 鈍;
閱讀權限 110
註冊 2006-9-6
註冊天數 6506
來自 吾關你事 -_-v
狀態 離線
  只顯示 aHSky:P` 的帖子

感 動 t33t`

快 p0st 吧 `

sup `

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...