加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}-`結局*完**界手的情人*當我失去你那一秒心突然就變老:)
載入中 ...
欣. (` fAnjaii;])
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
I-See幣 19589 錢
GAME幣 2861 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 女亭babiii`-}
閱讀權限 100
註冊 2006-4-10
註冊天數 6644
來自 MY LOVER xDD
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
`|*{ 我 欠缺勇氣__ 面 對你﹡-

`|*{       我 欠缺勇氣__  面 對你﹡-

佢竟然咀我,,,,不個我係唔想,,我係咁推開佢*

5分鍾*

杰:::你可唔可以唔筒我分手,,,,

我:::但係.....

杰:::我唔會再逼你筒我結婚嫁la

我:::咁,,,南點呀??

杰::佢,,,

我:::我唔可以咁自私的,,佢一曰都味好番,,我一曰都要做住佢女朋友先*

杰:::咁,,咁好啦

南聽到全部野,,,,仲陰陰嘴笑,,佢有咩計劃呢??

7.18我生日^_^快d同我講聲生日快樂先la^0^^
我真的累了..
msn;;LUV_FOR_YAN@hotmail.com
QOOZA: http://blog.qooza.hk/xxxBABYxxx

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
嘿嘿嘿嘿.
吹水大王
D0 y0u k0nw it t_t ?

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 282339
精華 0
積分 29695
帖子 18270
威望 2 點
I-See幣 29847 錢
GAME幣 1761 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2007-3-1
註冊天數 6318
狀態 離線
  只顯示 嘿嘿嘿嘿. 的帖子
哈哈`
好搞野呀..
呀媽

Bl0g ♥♥♥ http://blog.qooza.hk/loven_lam

I zhang yun jing

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
0o芸芸o0
初生嬰兒

會員編號 304111
精華 0
積分 229
帖子 35
威望 0 點
I-See幣 10742 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-12
註冊天數 6276
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 0o芸芸o0 的帖子
加油...十卜u  ..
繼續po啦......我要cc>33<....

頂部
-★`癲小詠×°
吹水高手
不得不愛。

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 290059
精華 0
積分 642
帖子 5436
威望 0 點
I-See幣 9828 錢
GAME幣 130 個
口水 2 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-3-16
註冊天數 6304
來自 外太空XD
狀態 離線
呀杰幾時生左咁大個既仔嫁xdd
睇哂結局啦xd
呀詩好傻

頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
I-See幣 13928 錢
GAME幣 687 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6645
狀態 離線
  只顯示 Hiu_-細曉 的帖子
好搞野牙
牙杰係牙南既牙媽
不過我覺得牙南有D野

我叫Dong : ]
MsN:SkY_MhT@hotmail.com
♥可以做個朋友嗎?
頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6644
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
--- ))°°×何事我每次都不知不覺越來越想你ˊ﹒•

--- ))°°×何事我每次都不知不覺越來越想你ˊ﹒•

我返到去*

南:::女朋友,,我有d肚餓

我:::咁我去買野比你食

南:::唔洗,,我筒你去食,,,呀媽返屋k先

我:::下,,但係

杰:::算啦,,我返屋k啦

m記::;

南:::女朋友,,你食咩??

我:::下,,,咩呀

南咩都冇講就咀左我,,但係我都要忍下啦

5分鍾*

南:::哈哈,,好好食*

我:::-0-係咩...我唔覺既,,,

南:::不如,,,,

-0-佢仲想點??*

我真的累了..
QOOZA: http://blog.qooza.hk/xxxBABYxxx

頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6644
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
, ♥你是不可取替 :::`

, ♥你是不可取替 :::`

南:::不如我哋...

我:::-0-我要返屋k呀

南::;唔好啦,,,不如我哋去玩下先啦

我::你岩岩就係想講依d??

南:::對對*

我:::-0-哦哦

跟住去左酒吧*我睇到d,,,,

我真的累了..

頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6644
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
[◆``很怕跌倒[×▲!因為跌倒之後我便振作不來★*

[◆``很怕跌倒[×▲!因為跌倒之後我便振作不來★*

我睇到杰起到筒人咀*

哈哈*真可笑*我係一個娃娃,,,只係比人玩弄,,,

我::::南,,,黎,,我哋再飲*[醉*]

南::::好[醉*]

跟住*杰見到我哋

杰:::詩,,你

我:::走呀,,,我唔想見到你呀....

杰:::對唔住

跟住杰走左*

我:::黎,,,南,,,

南:::夠啦[醉唔哂啵]

南慢慢咁接近我,,,,佢想點??

我真的累了..

頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6644
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
-{♡]` 誇大快樂 -*:掩蓋傷痛!】*|\; `

-{♡]` 誇大快樂 -*:掩蓋傷痛!】*|\; `

[拍*]   
  南佢竟然com我*

南:::你可唔可以唔好咁呀,,你知唔知我會心痛??

我:::你講咩呀,,[扮唔知*]你係我最好既朋友

南::::但對我黎講你係我愛得最深既朋友,,,唔通你冇理過我既感受*

我:::對,,,對唔住

南:::我對你咁,,,換番黎係一個對唔住,,,,

跟住南就走左,,,我真係衰,,,我係一個傷人的娃娃,,,,*

胡清藍 - 兩個世界

傷感故事
誰真的愛聽
特別那是你
怎麼忍心
oh memory
多年不停逃避
對你的感情一直累積
hey dear my friend
請給我你的笑臉
兩個不同世界
路有多遠
goodbye my wonderful world
一句再見都沒留
是我怕你淚流
還是我說不出口
愛得最深的朋友
最需要我的那時候
卻走到了盡頭

oh memory
多年不停在逃避
對你的感情
卻一直都在累積
hey dear my friend
請給我你的笑臉
兩個不同世界
要走一遍路會有多遠
一句再見都沒留
是我怕你淚流
還是我說不出口
愛得最深的朋友
最需要我的時候
我轉身走沒留下理由
一句再見都沒留
是我怕你淚流
我哭過後還說不出口
愛得最深的朋友
最需要我的時候
我的一生卻走到了盡頭

我真的累了..

頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6644
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
!!))找我了嗎?_▂

!!))找我了嗎?_▂

南走了...最撐我既人都走了....

我返左屋K....做由以前到怡家都會做既野....介手

杰打左好多廁電話比我....

佢想點呀....係佢傷害左我...

我支力....

跟住我起個脤博到大力咁介一介.....

砰......

我真的累了..

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...