加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 為何可以如此殘忍待我?
載入中 ...
ian2910
嬰兒上路

會員編號 303125
精華 0
積分 288
帖子 62
威望 0 點
I-See幣 10523 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-11
註冊天數 6253
狀態 離線
  只顯示 ian2910 的帖子
為何可以如此殘忍待我?

我真係唔知可以同邊個講我ge疑問…因為我個心真係好痛好痛…

女仔都係咪咁樣架呢?點解佢一開始同我做好朋友,會對我咁好…當佢識到第二個男仔,就會疏遠我?有d避忌我係明白,如果佢從來對我無意思我更加體諒(須然我會好唔開心,但係都知道呢種事無得勉強),點解佢要咁狠心,傷害完我一次又一次?點解要呼喝我?點解打個電話都要好侮氣咁,仲要好惡?點解要將我d秘密話比個男仔知?係我面前刻意同個男仔晒恩愛?

我想問下,為何個女仔唔鐘意我都算,點解要不停咁傷我個心…佢話當我係朋友,何以會連基本ge信任都唔存在?

我仲可以點先可以回到從前,戀人未滿ge時候?

仲有,如果個女仔一直祇當我係朋友,何以佢ge態度會轉變得咁差?

如果佢係曾經對我有dd好感,何以後來會忍心如此傷我?

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
愛.我願意
初級會員
錯過戀愛dê小怡

會員編號 294349
精華 0
積分 600
帖子 111
威望 0 點
I-See幣 12546 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-3-25
註冊天數 6269
來自 澳門
狀態 離線
  只顯示 愛.我願意 的帖子
唉...唔好咁啦.....無論男女都係會花心嫁啦.........我都好似你咁.....不過,我都已經習慣嫁喇
只好...係啱啱識個陣時...唔好咁投入啦~~BY;小怡:

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小夜=〕
吹水老手
好蠢好笨淨係識訓

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 73033
精華 0
積分 7354
帖子 5943
威望 1 點
I-See幣 10982 錢
GAME幣 34961 個
口水 9 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-11-16
註冊天數 6763
狀態 離線
  只顯示 小夜=〕 的帖子
諗咁多做咩- ...好明顯依架佢係唔鐘意你...
連朋友都係一般般..你未遲少少先搵下佢lor~...
加上..佢點變都唔關你事...佢鐘意邊個同邊個做朋友都係佢既事,,,
你想知未問lor~...只不過完完仲傷咁解...
ps只係個人覺得,不滿,可以當冇睇過

頂部
ian2910
嬰兒上路

會員編號 303125
精華 0
積分 288
帖子 62
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6253
狀態 離線
女仔可以立場好鮮明,好決絕,呢樣我明白,但係我唔明點解要咁樣對我…

佢態度轉變ge原因係乜?

唔好話男同女,就算兩個同性好友搞到咁都會唔高興啦!

頂部
愛.我願意
初級會員
錯過戀愛dê小怡

會員編號 294349
精華 0
積分 600
帖子 111
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6269
來自 澳門
狀態 離線
55...同意...唔係女仔先至會咁嫁.....原因可能係.....唉...算啦...你都係唔好花咁多心機係佢度啦........

頂部
ian2910
嬰兒上路

會員編號 303125
精華 0
積分 288
帖子 62
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6253
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 愛.我願意 於 2007-9-19 09:38 PM 發表
55...同意...唔係女仔先至會咁嫁.....原因可能係.....唉...算啦...你都係唔好花咁多心機係佢度啦........

你想話由頭到尾佢都係玩緊我?

定係佢係想報復,報復我當初無動於衷?

(佢以前試過整飯盒番泥話一齊食,但係我婉拒左…)咁好朋友會唔會整飯同個男仔食架…

頂部
ian2910
嬰兒上路

會員編號 303125
精華 0
積分 288
帖子 62
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6253
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 愛.我願意 於 2007-9-19 09:38 PM 發表

請話我知妳ge猜測,答案如何我都承受到,好比解脫,總好過現在不明所以…

頂部
愛.我願意
初級會員
錯過戀愛dê小怡

會員編號 294349
精華 0
積分 600
帖子 111
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6269
來自 澳門
狀態 離線
55....我會嫁...<整飯盒番泥話一齊食.>不過..係我鍾意ga男仔噃........我ga猜測,佢有可能鍾意過你...
不過..見你ga行為好似唔受咁....後來..就放棄囉...不過無論點都好我會支持你嫁..有勇氣d...
55...+油喔..我只可以比喱d意見你..

頂部
ian2910
嬰兒上路

會員編號 303125
精華 0
積分 288
帖子 62
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6253
狀態 離線
我還可以再追回來嗎?我祇知她在故意刺激我,我不知她想我知難而退,還是點…

她見我摺了一朵梅槐花,她就說她要金莎電視廣告裡那一大束…可是又無講,我送了會如何…

她那個bf要走了,她就準備轉工,我該挽留嗎?還是會傷得更重?

頂部
aHSky:P`
吹水師父

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 208950
精華 0
積分 14599
帖子 9028
威望 0 點
I-See幣 36527 錢
GAME幣 470 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 鈍;
閱讀權限 110
註冊 2006-9-6
註冊天數 6469
來自 吾關你事 -_-v
狀態 離線
  只顯示 aHSky:P` 的帖子
吾洗理佢`XD
好感姐`XD
吾系愛嘛`xp
佢好似好惡死甘`:)
吾理佢最好`xd

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...