加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: **///*~讓愛~*///** (100%自創)
載入中 ...
大阪燒
初級會員

會員編號 373015
精華 0
積分 528
帖子 119
威望 0 點
I-See幣 12632 錢
GAME幣 100 個
口水 2 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-9-23
註冊天數 6121
狀態 離線
  只顯示 大阪燒 的帖子
第九章:*//秘密~*
Sir:好啦,,到啦~快d落車…..徐sir等緊我地嫁……..
希:徐sir?乜水呀………
Sir:講你都唔識嫁啦……….快d落車啦……………
希:你講左我咪識lo…………
Sir: (無視希ge存在)好啦…….落快d啦……….xx希……….你都係呀………
希:超…………
一落車,呀sir就帶左佢地去佢地訓ge地方
雪: (開心)藍~我要同你一齊訓>v<
藍:呀………….好呀…………….冇所謂啦~
到左營舍,雪發現有好多間房………..有5間房……….
希:喂……..得5間房渣………..我地有6個人wo……..點算呀??
雪: (開心,攬住藍)我要同藍一間房~
軒:咁公平d,你地訓最大個間房啦…………
藍+雪:好野呀~有大房訓………
文:我要依間…………
大家各自番左入房,等左一陣,希去左梓間房(注:依家係夜晚)
梓: (未訓醒)嗯?希你搵我有事呀?
希: (cool)你同我出一出尼……….梓………
梓跟左希去左依個營ge籃球場………
梓:希,你帶我尼依到做咩?
希: (神色凝重耶!!)我問你……………你係咪鍾意左雪………………….
梓:……………
藍心諗:下??梓佢…………
原來希同梓嘈醒左藍,藍見到佢地出去,又偷偷地跟住佢地………..
希: (激動)梓呀!!!你清醒下啦佢唔係瑤尼嫁…….
梓: (激動)我知…………我知………….我知佢唔係(講下講下流眼淚)瑤…..但係你知唔知我好痛苦呀??活於一個冇愛情ge生活………..我受夠啦!!!我唔想再比瑤綑綁呀!!你明唔明呀?我真係好辛苦,好辛苦呀!!當我遇上雪時,我就認定佢係我ge女神…………
藍心諗:瑤?雪好似瑤?瑤係邊個呀……..?
希: (驚訝)梓………
梓: (冷靜左d@@)我都知你鍾意雪……..咁……….我地可以公平競爭……….
希:同意………
梓:就咁話啦………..我走先…….
藍心諗:嘩!死得~!一定要快過梓番去的……..
番到去營,梓入左雪間房,藍已經番左尼啦……….
梓: (傷心)雪………對唔住呀……….(喊了!!)
之後,梓就走左
終於搞掂啦!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
garylam527
初生嬰兒

會員編號 376028
精華 0
積分 204
帖子 2
威望 0 點
I-See幣 10986 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-9-30
註冊天數 6114
狀態 離線
  只顯示 garylam527 的帖子
好好睇呀!!!!

QUOTE:
警告 :: 請留意多次的字數不足! by fufu.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
大阪燒
初級會員

會員編號 373015
精華 0
積分 528
帖子 119
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 2 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6121
狀態 離線
  只顯示 大阪燒 的帖子
第10&11我諗聽日先post到啦................吊住你地胃口先>v<

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6447
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子

雖然你話我賤
但係你作得都幾好~
加油喔
希望你唔好亂講野啦~

頂部
KaYe
初級會員

會員編號 307030
精華 0
積分 542
帖子 126
威望 0 點
I-See幣 12597 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-4-18
註冊天數 6279
狀態 離線
  只顯示 KaYe 的帖子
好睇呀,,,,
雪雪系L邊個的?!
P0吧!*V*~

頂部
幹你娘;)
初級會員

會員編號 376242
精華 0
積分 450
帖子 232
威望 0 點
I-See幣 9276 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-10-1
註冊天數 6113
狀態 離線
  只顯示 幹你娘;) 的帖子

QUOTE:
原帖由 大阪燒 於 2007-9-30 08:45 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
第10&11我諗聽日先post到啦................吊住你地胃口先>v

做得好
吊住引先好睇架嘛

頂部
大阪燒
初級會員

會員編號 373015
精華 0
積分 528
帖子 119
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 2 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6121
狀態 離線
  只顯示 大阪燒 的帖子

QUOTE:
原帖由 aszxyoyo 於 2007-9-30 10:55 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
雖然你話我賤
但係你作得都幾好~
加油喔
希望你唔好亂講野啦~

= ="真係sor..........我一時意氣.......真係好對唔住呀...........><'多謝十卜

頂部
大阪燒
初級會員

會員編號 373015
精華 0
積分 528
帖子 119
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 2 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6121
狀態 離線
  只顯示 大阪燒 的帖子
第十章:↖琳//←*
第二朝,希同梓都好早就起左身………
希: (未訓醒)早晨呀………梓……..
梓:尋晚訓唔着………
希: (笑)白痴…………
藍: (打喊露)哇………….早晨……..><”陽光好刺眼呀…………
希:雪呢?
藍:=0=仲訓緊嘛………咁早起身有寶咩= =
梓: (cool)我出去行下…….
希:等埋我啦………..
[籃球場]
梓: (坐左係地下)呀……….好眼訓呀~
希心諗: (一齊坐)咦?咁熟面口ge……….個個咪係坐雪後面ge琳?
梓: (見希睇到眼眼定定,一齊望埋) 咦?係琳?
琳: (見到希同梓) 咦?係你地呀?真係岩呀~(笑)
梓: (起身走左,返左去營)我返去先………
希: (cool)我同你一齊啦………
[營]
雪: 咦?你地出左去呀…………..咁早就起左身ge…….= =”
梓: (cool)嗯………….
軒: (打喊露)呼~仲想訓下……..
藍: (敲軒個頭)要練跑嫁啦!仲訓………..懶訓豬~!
軒:係、係、係!要練跑嘛!唔訓啦………
文: (惡)頂……….你地好x煩呀…………
藍: (唔開心)雪…我同你去散步………..
雪: (苦笑)好哇~
[營ge外面]
藍:雪…….你想去邊呀??
雪: (笑,指住地圖)去依到啦…….
佢地行下行下……….竟然見到琳~!(作者:真係冤家路窄!= =)
雪: (有dd開心)琳……….乜……..你都尼左呀?
藍: (有d惡)你尼做咩呀?(藍一直都睇琳唔信眼)
琳: (驚)我…..我報名參加左………「快樂營」………所以尼左依到……
雪:真係岩呀!要唔要去散步呀??
琳: (睇到藍ge樣,驚)呀………唔洗…唔洗啦!你地去啦…….我……..我走先啦…..
雪: (見住琳走,有d無奈)又會走得咁快ge= =算啦……..去散步啦~
藍: (心不在焉)嗯…………..心諗:點解個個八婆琳會尼左ge?一定要搞清楚先得!

你地要十卜十卜喔~

頂部
garylam9021
初生嬰兒

會員編號 376335
精華 0
積分 202
帖子 11
威望 0 點
I-See幣 11031 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-10-1
註冊天數 6113
狀態 離線
  只顯示 garylam9021 的帖子
快D作呀!

QUOTE:
警告 :: 請留意多次的字數不足! by fufu.

頂部
大阪燒
初級會員

會員編號 373015
精華 0
積分 528
帖子 119
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 2 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6121
狀態 離線
  只顯示 大阪燒 的帖子
第十一章:→*//琳的bf?↗*
佢地成班人練完跑之後,已經6點幾……
雪:呀sir呀?幾時食夜晚個餐@0@好肚餓啦~
呀sir:嗯………就依家啦,,,快d去食飯!要跑過去!!
成班人除文+梓: (勁大反應)下??唔好啦……..
文:跑咪跑lo……….(好細步咁跑)
梓: (冇理呀sir,照行)
成班人跑左起尼,,一路跑一路傾,,有陣時大笑,成班大細路咁
[canteen]
雪:我同藍去不飯啦~
藍:嗯………….好呀~
掛隊不飯ge時候,又見到琳了喔@@
琳:你地尼不飯呀??
藍: (惡)唔通尼做咩呀?不屎咩!?
琳: (驚)………….
一個男仔行左埋尼,搭琳ge肩膀
x:琳你不快d啦~
琳: (面紅)係…….
雪:琳………呢位係?
琳: (怕醜)……….佢係我bf…….叫峰……
[新增人物]峰:令仔,18歲,係琳bf,後尼鍾意左藍
峰: (笑)hello兩位令女~
藍: (嬲)雪你番去先,等我不………..
雪走左,,,峰都叫琳走左
峰: =0=(笑)唔洗咁呀?我又唔會食左你- -
藍: (惡)咪噪啦,同你好熟咩……….(不完飯,走左)
峰心諗:真係一個特別ge女仔……..同科學產品ge琳大大不同……
[注:琳因為唔令,所以成面都係化妝品,面峰則鍾意自然ge女仔,佢同琳拍拖只係玩玩下]
藍:拿……拎住啦~(比左d飯軒,一個一個咁傳)
雪: (有少少唔開心)大家食飯~
食完飯,佢地就番番去營,文唔見左………
文:你尼左啦?
x:嗯~!今次真係要多謝你……….
文:唔洗多謝,,只要你拆散到雪同希就得……..
x:嗯…….我會的!咁d錢……..?
文:番到去再問我d 手下攞……
x: (開心)係ge係ge!!
文: (cool)咁你走啦…..
x: (開心)係、係、係~!
多謝大家~我會陸續有尼~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...