加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {原創`x]*心 愛 的 你___` 我 心 疼 了/\// CH.4 已出
載入中 ...
tsz-魁.
吹水中手
" Endless.+ ♥ 鬼;`

會員編號 359144
精華 2
積分 7266
帖子 3615
威望 3 點
I-See幣 24102 錢
GAME幣 1694 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-8-15
註冊天數 6160
狀態 離線
  只顯示 tsz-魁. 的帖子
好 難 得 見 到 沒 有 粗 口 的 文 ;
很 好 喔 -v-`

加 油`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
S!U飯}}}
初級會員

會員編號 360082
精華 0
積分 400
帖子 127
威望 0 點
I-See幣 10592 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-17
註冊天數 6158
狀態 離線
  只顯示 S!U飯}}} 的帖子
CH.3 終於戀愛了!!* >3<~
我喊左好耐,,,好耐,,,,
其實我點解要喊aR???
我....真系中2 aR嵐咩??
咪玩la...我同佢5會有可能ga ma....
同埋,,,金次泥日本系受訓
而5系去旅行ga!! >"<
於是,,,我就番左去酒店......

{DaY 2-*
我1早就起左身,,,
打算去食早餐...
我`咦??南哥??早晨aR
南`早晨aR....琴晚你去左邊到aR??我地幾驚你又5見左aR....
我無理由同佢講我去左喱埋喊ga,,,
所以就....
我`無aR...我肚痛去左爆石je =v=;; [某`好1個藉口 -v-]
南`O....I seE =v=
我同南哥1齊去cantEn食早餐,,,
又巧遇1個雀巢頭ge人.....
我`南哥,,,個位邊個泥ga?? @@" [手指前方]
南`5洗理佢...大佬傑泥ga -3-
我`嚇?!?!?!?! [驚嚇過度] = =|||
南`佢1訓醒個頭就系甘ga la...好搞野aR可~~ >V<// [笑]
咦咦?? @@" 我ge背後又傳泥1陣寒氣la!!
5系aR ma...日光日白刀有貞子?!?!
X`邊個話我個頭搞野話?!?!?! [火]
南`aR!!大..大佬傑.....s0rrY...我無心ga!!! [淆]
1切刀泥5切la....
此時此刻,,,,南哥已經比大佬傑ge[酷刑]搞到5體投死la.... =口="
[編`由於太過暴力兼且費是教壞細路,,以上過程1律5會公開.... =v=]
南`...... [死]
我`....... [嚇親]
跟住,,,南哥同大佬傑刀話要去探aR嵐,,,,
我原本刀5想去ga,,,,
不過始終刀系fd,,,
睇下佢好d ge.... =3=

{e院-*
我`我想去廁所aR...你地入去s!n la =]
眾`好aR...
我去完之後,,,
系aR嵐ge病房出面又聽到d野....
嵐`aR悠呢??無泥咩?? [緊張]
南`你甘緊張佢ge??霖人aR??你琴日s!n話當人aR妹ja wo A_______________A
aR嵐無出聲,,,
但系我見到佢塊面紅晒......
個時,,,,其實我真系5想行入去,,,,
因為我好驚佢再1次話當我aR妹....
可惜...上天並無眷顧我....
仲整架手推車泥兜野落撞我到 =3=~*
我`哎o也!!!!! [痛]
aR嵐1聽到我嗌,,,
就衝左出泥睇下發生咩事....
嵐`aR悠!!!
我`我隻腳aR!! >"<
aR嵐2話不說即刻抱我去搵e生....
e生`um....佢無咩野ga la...只系扭親,,,休息下無事ga la =] {日文
嵐`5該e生 {日文
之後,,,aR嵐又抱番我出去...
我`aR嵐....你不如放低我la,,,你仲未好番ga wo
嵐`你隻腳夠未好番lor
我`你緊張我aR?? [暗囍]
嵐`無aR...甘多聲氣自己落番泥!! [面紅+放低我]
OMG....又整到la....好痛!! >"<
我`哎o也!!!
死人嵐玩野aR?!?!好痛aR!! T^T~
aR嵐即刻扶住我,,,
搵張凳坐低左....
嵐`s0r aR...我5知你甘傷ga....
我`無野ge....最多痛1陣je.... =3=
aR嵐忽然間無講野,,,
我望住佢,,,
覺得佢真系好型 *0*//
之前1直刀5覺ga ma...
而家竟然......=3=
嵐`其實,,,,我.....我知你琴晚聽到我講個d野ga....
我`下??
嵐`我5知你點諗,,,所以s!n話當你系我aR妹....其實我系.....中....中2你ga... [面紅]
我`OMG!! [嚇~]
天aR...你系咪真系要玩到甘盡aR.... T^T
我`你咪玩la....
嵐`我認真ga [痴到好近]
我`妖!!刀話5好玩lor!! [推開aR嵐]
aR嵐佢無反應,,,
只系呆左甘望住我,,,,
望左1陣,,,,
我見到佢喊緊....
我`你....做咩....
嵐`無野..... [扮c0oL]
我`你系咪講真ga??
嵐`系aR.... =3=
好感動aR~~~~
小女子生平第1次有男仔為我喊aR!!! >3<
我攬住左佢,,,,
佢呆呆滯滯甘問我
嵐`你5系5中2我ge咩??
我`5系aR..5系aR!!! >/\< 我以為你.....
我未講完,,,
已經比佢咀左la~~~ *0*!!
嵐`你搞到我甘樣好lor aR,,,,你要賠償ga!!
我`好aR!! ^^
之後,,,aR嵐就不停甘咀我....
金日真系好幸福aR~~~ >///<

續..

thz大家ge cM!!
我會努力ga la!!
為左答謝大家
金次作得長d =v=
THX aR!! >3<
                                by 飯biii

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
S!U飯}}}
初級會員

會員編號 360082
精華 0
積分 400
帖子 127
威望 0 點
I-See幣 10592 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-17
註冊天數 6158
狀態 離線
  只顯示 S!U飯}}} 的帖子
CH.4 多謝你甘愛我`_*!!
大約過左1個禮拜到,,,
aR嵐已經可以出院 [某`康復能力甘好ge?!?!]

收費單
編號:價格:金額 已付費的會員名單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

d人lor
5留CM lor
5該買左po ge要回,,,
如果5系我blacklist你ga =3=

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...