加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉[口語+粗口]}`]♥♥`是誰教壞誰`愛根本沒科學根據!}{完}十卜下啦
載入中 ...
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6091
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
我番到屋企.好支力`
比佢兩個搞一搞`連HW都吾想做`

一入門口無耐`
媽;;妳番黎NA榕?!
我;;我?!系也`[勁支力行入房]
媽;;哇!!妳系邊個?!妳系..AH榕?!
我;;系也!李子榕也我系!
媽;;妳搞咩黎!!!著埋D咁既衫!!整個咁既頭!!妳同邊個一齊!!
我;;無野AH`AH媽!我好支力`吾講住`[走左入房`]
媽;;妳幾時變成咁咖!!妳平時都同AH媽講清楚咖!!
我;;得NA得NA`有咩聽日講`
之後好快訓著左`
----------------------------------------------------------------------------
[NEXT DAY`]
我一行入課室`個個哇哇聲`
個個都認吾出我系以前柒頭李子榕`
好多人都問;;妳真系李子榕?!!
答都答到我煩`
而家吾同L00K`勁多人黎搵我針`尤其系男仔`-33-!
今日系我生平第一次欠HW`但系我開始吾CARE HW`
由佢欠`開始咩都吾在意`在意既開始系傑`*33*
我好CARE個一個吻`-33-諗起又會想見佢`
佢又話打比我?!吾打既?!太忙?!定系吾想再搵我/000\
我上堂開始訓`因為開始覺得上堂系悶`
同以前狂抄NOTEZ既我好大分別`MISS亦都開始打比我家長傾`/33\

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
§嵐嵐§
吹水學徒

會員編號 300823
精華 0
積分 4518
帖子 1971
威望 0 點
I-See幣 20558 錢
GAME幣 105 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-4-6
註冊天數 6291
狀態 離線
  只顯示 §嵐嵐§ 的帖子
好睇呀,,
sup,,,
快d再po啦,,

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
pinkymak
初生嬰兒

會員編號 217792
精華 0
積分 398
帖子 23
威望 0 點
I-See幣 11065 錢
GAME幣 105 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-10-7
註冊天數 6472
狀態 離線
  只顯示 pinkymak 的帖子
好像好好睇咁喎!!
十*卜加油

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6091
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
miss;;喂..系咪李子榕家長ah?!
媽;;我系ah..咩事?![斜啤我..]
-/\-我吾敢望佢..
miss;;妳個女呢排咩事ah!?個乖乖女l00k吾見左w00..
咁都算na.校方又吾系吾比人轉l00k..佢仲要吾交功課..
上堂吾take notez..咁都算..dict又吾溫..[下刪一百字..]
ah媽傾到面色都變晒..
媽;;好既..吾該miss妳![收左線]
媽;;ah榕!!妳有無搞錯ah?!發生咩事!!!
我;;無事發生t____t [好想見佢..好想好想佢打黎]
[呢個時候..電話響*0*!]
媽;;喂?!miss?!
x;;miss妳老m0!搵ah榕!
媽;;喂!!你邊位..就系你教壞我個女?!
x;;屌妳老鼠!系吾系到!
我一聽就知係傑打黎..即刻搶左個電話..
我;;喂!!ah傑?!
傑;;系也!妳老母都幾煩咖w00..
我;;做咩咁耐先搵我=/\=
傑;;而家咪搵妳囉傻p0!系mk mtr等妳丫!快d到!
我;;*v*好ah好ah!!拜拜..[開心到暈*3*]
我;;媽子..我出去lu!..
媽;;走左吾好番黎!![勁惡]
我;;t33t媽子,,,,,
媽;;而家妳變壞晒!妳究竟系咪我個女![摑埋黎]
我掩住塊面系到喊..沖左入房..一路喊一路換衫..
*00*順帶一提..我個衣櫃堅系好多mk衫=口=!
媽;;李子榕!妳出左去就吾好番黎!!講堅既!!
但系我都無理..拎齊野就閃左!t___________t

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6091
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
{mk mtr stati0n}
跑跑跑..跑去mtr stati0n..
好吾開心-/\-..我吾想同老媽子搞成咁咖!.
塊面好熱好紅='( 吾理na.只系想快d見到ah傑..
堅系好耐無見..*00*
一去到就見到ah傑企左系到..
傑;;咁耐咖!我吾等得咖嘛![ah傑系一個好無耐性既人-3-之前系sal0n都領教過xd]
我;;-00-sor v.
傑;;ee..妳塊面做咩咁紅?![摸下我塊面]
紅上加紅=3333=
我;;嗄?!無野ahhh..
傑;;@@見到我頂na..但系..紅得一邊既?!
我;;無野w00..[好想喊t33t]
傑;;妳..比人摑?![好認真哄埋黎睇]
我;;無ahh!![叫=皿=]
t^t喊左出黎..
傑;;吾好咁na妳-__-咪喊咪喊..[攬住我*3*]
傑;;帶妳去j0in ah俊..跟我黎:]
佢行得真系h0快=口=慢少少都追吾到..
系大街上..成個低能仔咁跟住佢..-/\-唉..好辛苦ahh..
果陣我系到諗;;死人野t__t吾系應該拖住我咖咩.
{去到一間cafe:3}
俊;;等死我na!.v.
{佢地真系一個二個無耐性-00-!}
傑;;大佬..要鬧就鬧佢..我都等得佢耐!.v.
我;;-/\-sor v..我已經跑黎..
傑;;算na..令女我等得既
{佢叫我令女@3@xd}
俊;;咁我令仔令女都等得既xd
傑;;其實系咪妳ah媽摑妳?!
我無言.
俊;;睇死系na..@3@而家佢憝鳩鳩咁無聲出xd
傑;;比我就用粗口問候佢xddd..
我;;我都吾講粗口既=x=
俊;;@@等我教妳na榕榕..
我;;-口-吾洗na!=x=俊俊
傑;;咳咳..跟我讀一次..釣魚好無
我;;玩咩花樣=口=!
傑;;照讀na!.v.
我;;=x=怕怕..釣魚好無..
傑;;釣魚好無..
我;;釣魚好無..
傑;;釣魚好無[讀快左]
我;;釣魚好無..
傑;;讀快d!!.v.
我;;釣魚好無[讀快左]
傑;;快d..
傑;;再快d..
我;;屌你老母..
俊已經笑到吾知乜咁..ah傑都系-___-
傑;;see?!you did it..xddd..
就系咁..傑教左我生平既第一句粗口[屌你老母]=___=
我心情都因為佢兩個好番好多..
不過我無屋番..訓邊?/33\

頂部
☆呀同☆
初生嬰兒

會員編號 382110
精華 0
積分 289
帖子 42
威望 0 點
I-See幣 10916 錢
GAME幣 257 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 ☆小婷★
閱讀權限 40
註冊 2007-10-27
註冊天數 6087
狀態 離線
  只顯示 ☆呀同☆ 的帖子
哇好好睇呀~post啦~

頂部
【野草】
初生嬰兒

會員編號 33381
精華 0
積分 448
帖子 19
威望 0 點
I-See幣 11055 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-8-24
註冊天數 6881
來自 地球某忽
狀態 離線
>V<好好睇,,好好笑
再黎>V<
十卜十卜U

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6136
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
  只顯示 ×°酷愛♀欣 的帖子
好搞笑呀!!笑我肚都冇埋呀!!哇哈哈
  快d post啦..哇哈哈..

呀..笑到停唔到口呀!!哇哈哈!!

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6091
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
{cafe`}
俊;;噓!hea完na..走未ah?!
傑;;系囉..我都悶悶地..我送妳番去na榕.
我;;-00-'去邊?
傑;;番屋企囉去邊.
我無言.
俊;;屌!臭傑..人地比老母車完..
傑;;妳既事na咁..總之妳要番去.走![蚊我走]
t^t為何他不懂溫柔呢.
佢開頭蚊住我番去..漸漸地鬆開手..我行佢後面..
t__t佢又行得快na..我成日都就黎跟吾上..
俊就同佢並排.
傑;;到na w00.早d休息.bye`
佢地咁就扔低我系樓下t^t.真糟糕.
我又吾敢上去..t^t吾知點咁.

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6091
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
俊;;喂..去打機ah!!手痕..heee*
傑;;好ah!!
俊;;你真系吾理ah榕?!
傑;;吾理ah.
俊;;點解@@
傑;;咪理na你..去打機.
{機鋪.}
傑;;ah俊你同我去昌100個c0in番黎..我要打機.
俊;;咳咳..錢呢咁
傑;;幫我比住先na..衰野*3*
俊;;是但na下.最遲聽日..我都打到手緊..hee..
即去先.十分手痕*3*100個ah可?
傑;;系也!
俊;;爭我成舊水ah你!
傑;;得na你番黎我即比.
俊;;好!你話既!![樂崩崩地像小孩般飛去昌錢xd]
傑見佢一轉身就即推門閃
傑;;死傻佬!傻柒到hihi咁*0*xdd
-------------------------------------------------------
t^t個死人傑真系咁狠心..拋下我.
t333t落起雨添仲!!唯有避去公園..
黑痴..堅系好凍既晚上!又下雨/333\
x;;硬膠膠咁系到做咩
我一望..
我;;ah傑?*333333*點解你會系到咖?!去左邊ah..[下刪一百字]
傑;;去左買野比妳ah.
我;;咩黎@3@介指?!hee..定手練
傑;;-00-傻柒左ah妳!?兩樣都吾系.系睡衣同埋d女仔日用品-3-
我;;嗄?!
傑;;今晚黎我到訓..睇妳柒柒下咁..實吾知訓邊咖na.
我吾出聲..塊面好紅*3*
傑;;咁黎吾黎ah!?吾出聲.
我;;黎ah黎ah!咩吾黎!*3*
傑;;落好大雨添..真煩.
傑除低左佢件嬲同佢條頸巾.用嬲姐住佢個頭..條頸巾佢同我
纏住系頸.*v*面紅到像快爆.hee
傑;;埋黎na.
我;;@@做咩ah.
傑;;-__________-吾入黎點姐雨..吾姐雨點行..吾行點番我屋企
吾番我屋企點訓覺.吾訓覺邊有精神.無精神邊番到學.乖乖女!
我;;可以了!-00-很長氣ah你.
[就系咁..同傑一齊系佢件嬲下..跑番佢屋企*3*]
{而我都好肯定..我h0中意傑*}

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...