加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉[口語+粗口]}`]♥♥`是誰教壞誰`愛根本沒科學根據!}{完}十卜下啦
載入中 ...
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6091
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
{半夜*3*}個個都zzz了*00*.
唯獨系傑.-0-
俊;;哈哈..妳身材幾正w00衰鬼..[發開口夢.]
傑;;咁我都知我正既..[邊講邊推開俊隻腳*0*]
俊;;哈哈.怕醜ah令女..推開我..[又搭番.]
傑;;妖..都吾知你系咪吹水..又話成日同d女一齊訓.
我仔都頂吾順.何況女[一野踢佢落床t3t]
俊;;哈哈.屌..推我出馬路..車撚死左..[講完又zzz.]
傑行出聽諗住針水飲@3@
跟住嘈醒左我-000-.
傑;;sor-3-嘈醒妳.
我;;吾緊ah..=333=
傑;;入黎訓丫.
我;;咁俊呢?!
傑;;佢訓死左NA.系地下.妳入黎訓..
我;;*3*好ah..
傑飲完水就拖左我入房.
我地而家訓埋一張床.個又開始強烈地跳動*0*
傑攬住左我黎訓..成個身都好近佢*0*
傑;;咦..妳咁熱既?!
我;;-0-下..系咩..[摸下自己個頭]又系w00..
傑摸下我個頭.
傑;;-0-妳冷親發燒頂NA!.點算[好緊張*0*佢個緊張樣永世難忘XD]
我;;無野咖w00.訓NA-3-
傑;;點得咖..我去搵冰袋..
我坐系張床等ah傑..等等下吾小心訓著左.=\/=
我起身果陣已經系天光嚕..摸下個頭..w0w.好冰ah*0*原來冰袋-3-
之後我行出房..見到ah傑.....

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Jan
嬰兒上路

會員編號 117444
精華 0
積分 653
帖子 98
威望 0 點
I-See幣 11179 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-9
註冊天數 6712
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 Jan 的帖子
快POST`禾追緊滴*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6136
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
  只顯示 ×°酷愛♀欣 的帖子
快D POST啦..好想睇呀!!XDXD

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6091
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
{哥哥哥哥*0*天光了.}
起身摸下個頭好冰..-3-原來系冰袋.
都無琴晚咁熱了*3*thz g0d!.
我一起身..就見到ah傑吾知系邊到整d bobo撐撐*0*
諗住落床..
俊;;aiya.我屌你老味..撞完我仲要碌鳩我隻手.釘你牌!
我;;-00-咩事幹ah..系我踩親你w00w@@釘咩牌?
傑;;妳起左身NA.-3-快D出黎食粥.吾洗理佢*0*發緊夢ah仲.
我;;*3*好哇..你煮既?
傑吾出聲-33-
傑;;快d坐低食..吾好問咁多=3=
我一食.-0-好難食.但系我都照食*0*.
呢個時候俊都起埋身LU..'
俊;;臭傑..點解我會系地下咖.v.
傑;;你撞車丫嘛..有令女推你出馬路..xdd
俊;;-_____-都吾知你up乜..咦@@有野食w00.拿拿聲坐低先.
傑;;拿..呢碗你既..
俊;;得咁少既?榕姐咁多既-0-
傑;;人地系病人嘛.v.
俊;;0k-__-
俊;;哇!!咁叉難食既!!邊間買咖..等我提防下!!
傑;;-___-咳咳..我BO咖..[月講月細聲]
俊;;咩話..哈哈哈哈..我地既傑仔長大嚕..曉bo粥嚕..
我;;喂ah俊-___-!!
俊;;榕姐你又真系得咖w00..咁難食都照食-0-仲要食左咁多.真讚!xd
我;;-__-咩w00..
傑;;哇..乜原來真系咁難食-___-ah榕妳吾講?!
我;;下-33-0k丫我覺得.吾太難食.
傑;;妳病左仲要食d咁難食既野.真sor-0-吾好食NA.一陣同妳落街.
俊;;-__-哇蟹.幾叉耐無聽過你講sor.
傑;;妖你![拍佢個頭-3-]
俊;;@@一陣我又去.
傑;;.v.咁煩咖你..
俊;;兄弟嘛..一於咁話..
我;;系啵!!今日要番學咖w00..
傑;;我幫妳請左假..
俊;;轉黎我地到讀NA榕姐@@
我;;但系...

頂部
Jan
嬰兒上路

會員編號 117444
精華 0
積分 653
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-9
註冊天數 6712
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 Jan 的帖子
同1個既`POST錯了!!

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6091
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
俊;;轉黎我地到讀NA榕姐@@
我;;但系...[望一望ah傑]
傑;;好ah..我都想妳黎讀..[收碗ing*0*]
俊;;一於咁話NA,,等我打比廢柴華先XD{廢柴華系校長蕭柴華}燒柴XD
我;;哦..好-333-
[通話中-00-]
俊;;喂..廢柴華聽電話!
華;;咳咳..我系..咩事呢呢位同學.V.
俊;;有人要報校w00.開心NA你..廢柴華^3^
華;;嗄?!邊個?!!
俊;;我個FD囉..有無問題也廢柴華?!
華;;無無無..!!聽日番學有無問題?!*0*
俊;;吾撚洗你講都聽日番NA..廢柴真系廢柴..收線NA系咁.
我;;廢柴華系校長?-0-
俊;;系也..好好蝦咖佢*0*吾洗驚w00.xd校長吾恐怖既xd
我;;-0-哦.....
傑;;我汁晒碗LU!去食野NA=]
俊;;哇..好YEAH..@W@拿拿林NA..
傑;;俊..你落去M記等我地.
俊;;吾一齊行?@@
傑;;你吾好理NA..你落去先..一陣見..
俊;;哦-0-好NA咁..一陣見..
我;;BYEBYE-0-
我;;系呢..@@究竟咩事要佢落去先?!

*0*究竟咩事呢?

頂部
Jan
嬰兒上路

會員編號 117444
精華 0
積分 653
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-9
註冊天數 6712
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 Jan 的帖子
SOR` 打錯`
再POST*!!..巧睇-^-

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6091
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
整返左喇~
睇得喇~

頂部
Jan
嬰兒上路

會員編號 117444
精華 0
積分 653
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-9
註冊天數 6712
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 Jan 的帖子
快POST`...
熱設地追`

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6091
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
俊就落左去M記先LU..
得番我同傑系屋企.
我;;其實..咩事ah?@w@
傑咩都吾講就一野咀左埋黎*0*
我無避無推.*3*0h g0d.xd
過左一陣.放開左.
傑;;終於都得*3*
我;;嗄?!
傑;;我終於都錫左妳NA=3=
我;;之前你吾系都咀過NA咩.
傑;;但系個陣妳推開左我..
我;;早知都推開XD.
傑;;妳話咩話-0-
我;;無野ah..哈哈..行NA,,ah俊系下面.
傑;;老婆妳點話點好:].
傑拖左我落樓搵ah俊.
{M記.}
俊;;你兩條友仔吾好再耐D!!2019年先黎丫嘛!!.V.
又話轉頭落黎!昆鳩我.V.
傑;;都系遲左D姐-0-.死柒佬又吾叫住野食先.
俊;;等你地丫嘛!!你真系..[望到我地隻手]哇!!你兩個..行埋左?!
我;;er..系ah-3-
傑;;吾得咖咩.XD[拖得我更實]
俊;;掂抽野NA!我去買野食..幫你地買埋NA..系位煙UN下先NA下-0-
我又面紅-333-
傑;;老婆.同我住好無?!
我;;嗄?!但系我媽咪..
傑;;好NA..我吾逼妳..妳想點.
我;;.......我都吾知也..我想打比佢..
傑;;都好既..[比左佢部電話我]
----------------------------------------------------
媽;;喂?!邊個ah?!
我;;.................
媽;;丫!!系咪ah榕ah?!ah榕?
我;;媽咪..
媽;;ah榕!!妳琴晚去左邊ah!!
我;;我打黎系同妳講..我搬走NA.
媽;;咩話?!妳搬去同邊個住ah?!
我;;我識take care自己咖NA,,拜拜..
媽;;走ah走ah!!以後吾好番黎!!
------------------------------------------------------
我忍吾住喊左出黎..
我;;收線了../____\
傑;;你真系決定左?
我;;系ah..我要同你住..
傑;;好[佢咀左我塊面一啖.]
俊;;hey!!我番黎NA![拎住好多野食]
傑;;傻婆..吾好喊NA..食野NA=]
我;;嗯..

就系咁..我同傑就開始展開同居生活.
而我聽日..亦正式番傑同俊既BAND 3學校..

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...