加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: =原]] 老師跟老師談戀愛還是『師生戀』 ?! Ch,1 to F0uR
載入中 ...
惠`WAI-)
高級會員

會員編號 356658
精華 0
積分 1027
帖子 525
威望 0 點
I-See幣 11279 錢
GAME幣 118 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-8-8
註冊天數 6158
狀態 離線
  只顯示 惠`WAI-) 的帖子
=原]] 老師跟老師談戀愛還是『師生戀』 ?! Ch,1 to F0uR

老師跟老師談戀愛還是『師生戀』 ?!
人物介紹 ::
令女Miss Ho :全校最靚既女教師
Mr NG : 都係好靚仔既男教師..但佢暗戀左 Miss HO 好耐..又唔敢同人表白
偉(f.4既學生) : 佢不知不覺咁愛上左 Miss HO

ch.1  鈴鈴…..上堂既鐘打左..Miss HO 行左入課室..;;上堂個時..
偉係咁同人地玩..希望得到 Miss HO 既注意>33<
點知..Miss HO 理都唔理下佢..佢有 d 失望..就係小息既時候..
佢去左搵 Miss HO ..咁岩又見到 Mr NG 係度 w0r ,,就行埋去話.
Miss HO 我有 d 野搵你..Mr NG 聽到就行開左…偉就話:[Miss HO 你星期6得唔得閒;;一聽就知偉想約Miss HO 出街 la-]
跟住..Mr NG 就好心急咁話..Miss HO 星6我地可以一齊去聽音樂會嗎 ?
你地估下 Miss HO 應成邊個=]

♥;Rachel  `
♥;Rachel  `
♥;Rachel `
♥;Rachel  `
♥芷彤♥
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-ARx妍;]`
吹水新手
我不會愛:)

會員編號 263769
精華 1
積分 5583
帖子 3236
威望 0 點
I-See幣 28215 錢
GAME幣 100 個
口水 6 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-1-19
註冊天數 6359
狀態 離線
  只顯示 -ARx妍;]` 的帖子
好似少左dd咁bor,,

不過都幾好睇

我覺得佢會應承Mr.Ng..*

SUP!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
檸檬`
嬰兒上路

會員編號 349626
精華 0
積分 448
帖子 58
威望 0 點
I-See幣 12623 錢
GAME幣 125 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-22
註冊天數 6176
狀態 離線
  只顯示 檸檬` 的帖子
勁 新 鮮 感`
平 時 睇 既 愛 情 故 事 都 係 ..
學 生 v s 學 生 `

今 次 有 老 師 v s 老 師 同
學 生 v s 老 師

>v< 我 知 應 該 係 好 難 作 ..
但 係 我 支 持 你 牙 ``

頂部
惠`WAI-)
高級會員

會員編號 356658
精華 0
積分 1027
帖子 525
威望 0 點
GAME幣 118 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-8-8
註冊天數 6158
狀態 離線
Ch.2  跟住 Miss HO 話..唔好意思牙,,,,,,其實..其實...我星6..要返屋企食飯>33<
佢地兩當然唔開心 la-]] 偉話咁星期日呢 ?,,Miss HO 話星期日都可以牙..
呀偉成個人開心曬..就同Miss HO 講星期日去邊個 d 事情..;;
Mr NG 好似估到 d 野..Mr NG 放左工之後就打俾 Miss HO ..話 :[你 feel 唔 feel 到
呀偉好似暗戀你 ?] Miss HO 係電話度話 : [唔會掛..可能佢想同我做朋友姐,,Mr NG 你諗多左喇,,好 la ..我有電話入..bibi=]
Mr NG好無奈咁'修'左線.......

♥;Rachel  `
♥;Rachel  `
♥;Rachel `
♥;Rachel  `
♥芷彤♥
頂部
惠`WAI-)
高級會員

會員編號 356658
精華 0
積分 1027
帖子 525
威望 0 點
GAME幣 118 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-8-8
註冊天數 6158
狀態 離線
Ch.3 好怏就到左 Miss HO 同偉出街既日子喇!! 佢地約左係沙田火車站等..偉驚遲到..好早就到左..等左一陣.,,佢就見到令令既 Miss HO行緊埋黎..Miss HO同平時好唔同..佢比平時令左..仲有一陣香水味tIm >u<
偉見到 Miss HO 就話 :[Miss HO 你今日好靚-] 搞到 Miss HO 面都紅曬....
Miss HO 話:[你諗住今日帶我去邊牙?]
偉話 :[我地去睇戲,,之後去影貼子相,,再去行街街,,點牙?]
Miss HO:[好牙..好耐冇睇過戲喇-)
偉話:[你想睇咩戲 ?]
Miss HO :[Um..你話事 la =]
偉講 :[我話事牙..咁睇恐怖 la -] 其實Miss HO 好驚睇恐怖戲..但又唔好意思講  s0...
睇左半場之後 Miss HO 去左洗手間,,偉見佢去左好耐.....
就打電話畀佢喇...
偉問:[Miss HO 你冇事嗎? ]  Miss HO 好驚咁話 :[我...我...好驚..喊左出黎=]
偉再講 :[你係邊 ?我黎搵你]]  Miss HO 話 :[我係洗手間門口\]
偉好怏咁去左洗手間門口,,Miss Ho 一見到佢就
衝左埋去''籃''住牙偉,,;;
牙偉話 : [唔洗驚..發生咩事我都會係你身邊=]
Miss HO :[好..好....好多謝你牙...偉偉\]
Miss HO好似 feel 到牙偉鍾意佢咁,,叫佢偉偉*)
佢地跟住去影貼子相..雖然唔可以好似情侶咁影..
但..偉已經好開心...>33<
佢地食埋飯先番屋企
走之前 Miss HO 話 :[好多謝你牙偉..我今日好開心牙=]
偉話 :[我都好開心牙..下次再約你 la=]

♥;Rachel  `
♥;Rachel  `
♥;Rachel `
♥;Rachel  `
♥芷彤♥
頂部
-ARx妍;]`
吹水新手
我不會愛:)

會員編號 263769
精華 1
積分 5583
帖子 3236
威望 0 點
I-See幣 28215 錢
GAME幣 100 個
口水 6 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-1-19
註冊天數 6359
狀態 離線
  只顯示 -ARx妍;]` 的帖子
哈哈,辛苦曬喇,期待CH.4喔*

SUPPORT

頂部
惠`WAI-)
高級會員

會員編號 356658
精華 0
積分 1027
帖子 525
威望 0 點
GAME幣 118 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-8-8
註冊天數 6158
狀態 離線
Ch.4 好怏又到返星1喇'']
今朝Mr NG 見到 Miss HO 就好緊張咁問佢''
[Miss Ho,,聽講琴日你同偉出街w0r,,點呀..好玩嗎 ?]
Miss HO "[好好玩呀..,不如下次你又去 la ]]
Mr NG話''[哦..唔好喇]
Mr NG 再問''[你幾時得閒牙,,想搵你去聽音樂會'']
Miss HO "[哦..咁星6喔..我得閒'']
Mr NG "[嗯,,咁星6我黎接你..]
Miss HO "[哦..我要上堂喇']
Miss HO 到左課室''見到佢地班咁嘈']
就話..[我唔可以接受到你地咁嘈..all 企係度=]
D 人勁唔開心﹏×
好怏到左放學的 TIme,,偉諗住等Miss HO 放工請佢食飯..
多謝佢既教導|}
Miss HO行出黎,,"[ Miss 你得唔得閒呀,,?]
Miss HO "[得呀..有咩事?]
偉"[我想請你食飯,,]
"[吓! 毛la la 做咩請我食飯?]
[冇,,我想多謝你既教導姐,,畀個面喔'']
[好 la ,,']
偉"[你想去邊度食 ? ]
ms HO "[唔知呀,,不如食西餐la;;]
"[好呀,]

,,                                                  估下佢地食下食下,,會唔會食出感情@v@

♥;Rachel  `
♥;Rachel  `
♥;Rachel `
♥;Rachel  `
♥芷彤♥
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...