加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉][{我係1個中2生,都係1個媽媽}]
載入中 ...
dingdong
認證會員

會員編號 273464
精華 0
積分 1897
帖子 834
威望 0 點
I-See幣 14216 錢
GAME幣 224 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-2-9
註冊天數 6347
狀態 離線
  只顯示 dingdong 的帖子

QUOTE:
原帖由 貓女婷 於 2007-11-6 07:49 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
幾好睇喔
快 D PO PO
SuP 你 *

thz~陣間post

QUOTE:
警告:字數不足 by fu

愛你愛到要扮作不知
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
dingdong
認證會員

會員編號 273464
精華 0
積分 1897
帖子 834
威望 0 點
GAME幣 224 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-2-9
註冊天數 6347
狀態 離線
第12回

倩訓左個間房度..
和也第1時間去睇佢..
立山唔甘心都走埋過去..

和也:[你走過黎做咩者!??行開d好無!?]
立山:[唔好!個BB係我既!係我同小倩生既BB!]
和也:[係有點!??你有照顧過佢咩!??]
立山:[收聲啦!]
和也:[你收唔好!?]
嘉義:[同我收聲牙!加下小倩要休息嫁!你地要嘈就黎去先嘈!]

某A:[嘩~你睇下個女仔!點都唔過20啦!!]
某B:[甘都生BB...1定係d唔讀書..出黎玩果d人啦!]
某A:[個男仔又係衰既!!不過呢個女仔都唔方個乖嫁啦!]
倩爸:[你地收聲牙!我個女1向都好乖女嫁!考試默書都9字頭!你地有無佢甘叻牙!??]
倩媽:[係個男仔衰!!唔關我個女事嫁!!!!!!!!!!!!!!!!]
某A,B:[唔好意思牙下....都係我地多事!SORRY!!!]
佢地走左..
倩爸又打左立山1下..好重手..倩媽就打左立山1巴...
倩爸:[都係你牙!!!]
倩媽:[我地個女不嬲都好乖女嫁!!!都係你衰!!]
立山:[又關我事!?係你個女比我搞嫁!]
和也又打左立山1下...
和也:[我無話可說..]

小倩醒左...
倩:[你地...]
和也去捉住小倩隻手...
倩爸就同小倩講:[小倩...不如唔好要個BB..比左人算啦!]
倩:[唔得!]
倩媽:[女!我地無能力嫁!]
倩:[我唔可以唔要BB!]
和也:[我會睇住佢嫁啦!]
護士:[你地係神木倩既屋企人!?]
倩爸:[係呀..]
倩:[有咩事!?]
護士:[無..我確認下者...唔該你地..]
倩:[和也..我地個BB叫咩名好牙!?]
和也:[傻豬..呢d野可以遲d先諗嫁嘛!!]
倩:[我諗住叫神田眷戀!] ( 唔會比人扣分分嫁可!?)
和也:[眷戀!?]
倩:[嗯...]
和也:[好牙!]
倩媽:[都幾好聽牙!好特別..不過要比人..唔洗甘好聽都得..]
倩:[我唔會比人嫁!!!!!!!!!!!!!!!媽~~你唔幫我無人幫我嫁啦~> <]
倩媽:[女~眷戀會比你1個好大既負擔..]
倩:[唔會嫁!]

媽唔想要眷戀..但係我唔會放棄嫁...

愛你愛到要扮作不知
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
貓女婷
初級會員
肥肥黑黑古古力

會員編號 65868
精華 0
積分 1076
帖子 254
威望 0 點
I-See幣 13086 錢
GAME幣 119 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-3
註冊天數 6810
狀態 離線
  只顯示 貓女婷 的帖子
繼續 PO ,,
SuP
我好想知之後會點呀

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6136
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
嘩..好好睇呀!!快d post啦..好想睇呀!!>.<

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
頂部
W. (此用戶已被刪除)
贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 21175
精華 3
積分 17189
帖子 4636
威望 11 點
I-See幣 209995 錢
GAME幣 825 個
口水 14 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2005-7-23
註冊天數 6914
狀態 離線
  只顯示 W. 的帖子
POST LA POST LA>33
好心急 = =

頂部
ar_wing10
初生嬰兒

會員編號 379564
精華 0
積分 278
帖子 42
威望 0 點
I-See幣 11159 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-10-16
註冊天數 6098
狀態 離線
  只顯示 ar_wing10 的帖子
十卜十卜~
好好睇呀~
快D POST~

頂部
大笨
中級會員

會員編號 384619
精華 0
積分 1061
帖子 370
威望 0 點
I-See幣 14255 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-11-8
註冊天數 6076
來自 小哲的懷抱:)
狀態 離線
  只顯示 大笨 的帖子
好睇 XD
十卜`

頂部
~~根根~~
認證會員
●○●沒有愛就會死的人◆◇◆

會員編號 374938
精華 0
積分 1850
帖子 914
威望 0 點
I-See幣 15626 錢
GAME幣 6391 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 junior01
閱讀權限 60
註冊 2007-9-28
註冊天數 6116
來自 我老豆同我老母
狀態 離線
  只顯示 ~~根根~~ 的帖子
好好睇呀~~~!!
十卜十卜~~!!

~~根根~~

☆  ---◇◇◇   永遠的永遠...回憶著回憶...等待著你曾經的等待~

■♂我愛你◆◇◆~….`☆♀愛到甚麼時候●○●♂愛到妳不愛我的時候….■

[[對不起....我愛你]]
頂部
dingdong
認證會員

會員編號 273464
精華 0
積分 1897
帖子 834
威望 0 點
GAME幣 224 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-2-9
註冊天數 6347
狀態 離線
第13回

--放左學--
和也去探小倩..
小倩係度睇緊書..
倩:[和也..]
和也:[甘勤力讀書牙!?]
倩:[嗯..我驚追唔上功課..]
嘉義又黎左..
嘉義:[你快過我甘多既!?和也..]
和也:[當然!!]
嘉義:[小倩!我係堂上抄左d筆記...睇下你岩唔岩用!另外我幫你攞埋功課!]
倩:[多謝你牙!嘉義你真係好啦!]
倩爸媽都黎埋..
倩媽:[甘多同學仔嫁啦!?小倩..媽媽攞左d飯同湯比你!!你食啦!]
倩爸:[爸爸買左本有BB應該點做既書比你...]
倩:[多謝你地牙!>v<]
嘉義:[呵!加下係得和也無野比小倩喳喎!!!]
和也:[我緊係有啦!!]
和也:[小倩....呢份係你份生日禮物....係你生日果日我咩都無做過!你原諒我啦!]
倩:[唔洗....可唔可以開黎睇下牙!?]
和也:[可以!]
小倩打開左....係1個小倩同和也1齊影既相..係1個鍊上面...仲會發光同有音樂..
倩:[好靚牙!和也..多謝你牙!]
嘉義:[唔洗問...和也你自己都1定有1條啦!=w=]
和也:[嗯....我同你1人1條...我仲買多左1條bb鍊比眷戀!^^]
倩:[你好細心牙!!和也!]
護士:[神木倩小姐....現加係可以睇BB既時間...你同你d屋企人可以去睇下你個BB嫁!]
倩:[好牙...唔該你牙..]
佢地去左睇眷戀..
倩:[眷戀...媽媽好掛住你牙~]
眷戀:[嘩~嘻嘻~> <]
和也:[眷戀好活潑牙!!]
倩爸:[眷戀!!我係公公牙!!]
倩媽:[我係婆婆!]
倩:[媽..你地..唔比眷戀人啦!??]
倩爸:[我好鍾意做人公公!!都係唔比啦~>v<]
倩媽:[係你個FRIENDS-嘉義勸我地嫁!!!!都幾有道理牙~> <]
嘉義:[小倩......我有條件嫁!]
倩:[係咩!?]
嘉義:[我要做眷戀既姐姐~> <]
倩:[下!??得!無問題!哈哈!]
護士:[3日嫁啦!你地可以帶走BB嫁啦!]
倩:[真既!??]

佢地出左醫院..
立山突然出現...

====================================
THZ 你地ge support...
我e+再post>3<

愛你愛到要扮作不知
頂部
dingdong
認證會員

會員編號 273464
精華 0
積分 1897
帖子 834
威望 0 點
GAME幣 224 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-2-9
註冊天數 6347
狀態 離線
第14回

立山:[YEE!??你地出左院啦!??]
倩爸:[關你咩事!?]
倩:[你正衰人黎嫁~]
和也:[小倩...我同你坐的士返去!]
立山:[唔得!!你聽住!個BB係我既!!我要返佢!!]
倩:[你想要返眷戀!?咪傻啦~]
立山:[佢叫眷戀!??難聽死啦~]
倩打左立山1巴....
倩哭得好厲害..
倩:[你同我收聲呀....嗉....你有為BB付出過咩!??...嗚..你呢個人只係會玩女仔!!!!!!!!!!](大叫)
立山:[咩......]立山未講完..倩又打多1巴....
倩:[唔好嘈呀你~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~]
倩:[你知唔知點解我叫BB做眷戀呀!?因為.....因為.....我好掛住你................但係....]
立山:[但.....]倩打多1巴....痛死牙立山.....
倩:[比我講牙~~你無資格係我面對講道理~~~~~嗉...嗉......你自己都做唔好!!!!!!]
倩:[你唔洗只意我比返眷戀你牙!!!]正當倩想轉身走時....立山1隻手想打去小倩度..
小倩捉住佢隻手...佢打唔中.........
倩:[我低打咩!?唔夠你呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~衰人~~~~~~~~~~~~]
小倩放開立山隻手.....上左車...
和也:[..小倩........你仲掛住佢嫁!?]
倩:[...........少少啦..............都唔係既...T/\T]
嘉義:[和也!!!!!!!小倩巳經夠累嫁啦!!]
和也:[SORRY....]
眷戀:[嘩.........嘩.........]
倩:[眷戀乖乖!!!媽媽錫~]
眷戀笑啦....
倩:[你好懂事呀....眷戀~]

--第2日--
小倩返返學校..
嘉義:[小倩!?你唔休息多幾日既!!??]
倩:[得嫁啦!!!無問題~~]
立山走到小倩班房..
立山:[神木倩~~~~~~~~~~~~~~~~同我出黎~~~~~~~~~~~]
倩:[咩事呀!?]
立山想打小倩...不過嘉義好重手甘打左立山1巴!
嘉義:[頂你嫁~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~唔好掂小倩呀~~~]
立山:[咩牙!?????上次仲打唔夠咩!!!??]
嘉義:[~~~~~~~~~~~你好煩呀~~~~~~~~]嘉義又打多左立山1巴...
倩:[打你係應該嫁~]
嘉義不停甘打立山......打左成10幾巴...
立山:[好痛牙~~~~~~你好啦下!!!!!!!!!!!!!!!]
嘉義:[你SAY SORRY先~~~~~~~~~~~]
立山:[SOR................都係唔講..........]
嘉義:[甘打多幾巴囉~~~]
立山即刻返返班房...
嘉義:[小倩....]
倩:[THANK YOU AH~~~]

愛你愛到要扮作不知
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...