加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉][{我係1個中2生,都係1個媽媽}]
載入中 ...
dingdong
認證會員

會員編號 273464
精華 0
積分 1897
帖子 834
威望 0 點
I-See幣 14216 錢
GAME幣 224 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-2-9
註冊天數 6347
狀態 離線
  只顯示 dingdong 的帖子
第14回

倩:[我唔想返學牙...好MISS眷戀牙...]
嘉義:[早退啦...]
倩:[下!?咩話!?]
嘉義:[你要專心做1樣野!1係返學,1係返去!你返得黎要唔好掛呢樣掛果樣!]
倩:[哦哦...]我好無奈牙....上堂要上成8堂...會MISS死人嫁..
嘉義:[你同和也返去啦...]
倩:[唔啦...要專心返學...追返成績...上大學!]
嘉義:[加油~>v<]
唉....嘉義..你對我太好啦........眷戀既出生之後都要多謝幫我甘多....
可惜...我就幫唔到你甘多野.........

話甘快就放學啦....
倩:[行街囉~]
嘉義:[你唔洗做HOMEWORK咩!??眷戀點牙甘!??]
倩:[行1陣唔會死嫁!]
嘉義:[今日甘多HE做..你要行就自己行啦~]
倩:[我d野唔洗理你牙!!!!!!!!!!!你只係我個朋友!!!!!!!!!!!!!你理得我miss唔miss眷戀牙~]
嘉義:[你甘講咩意思牙!???????????]
倩:[你幫我甘多...對你又無好處~唔洗你幫我牙~~~]
嘉義打左小倩1巴
嘉義:[唔好逼我爆粗牙~絕交啦~~衰人~~~~]
嘉義好嬲甘走左...
SORRY AH 嘉義...你再甘好人...只會連累你...係立山同我講...你係佢新目標...
[[[[--琴日--]]]]
立山:[hi!小倩...]
倩:[又做咩!?]
立山強吻我...
倩:[你做咩牙..我同你無關係嫁啦~]
立山:[我地又再..]
倩:[收聲牙!再咩牙!!走牙~]
立山:[我話你知牙...我既新目標係你個friends....嘉義..]
倩:[咩話....]

愛你愛到要扮作不知
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
dingdong
認證會員

會員編號 273464
精華 0
積分 1897
帖子 834
威望 0 點
GAME幣 224 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-2-9
註冊天數 6347
狀態 離線
第15回

--加下--

倩:[嘉義......]
立山出現~
立山:[hihi~]
倩:[你做咩呀!?]
立山:[要點你個嘉義先做我gd嫁!??]
倩:[我點知呀!??]
立山:[你比佢個手電我~]
倩:[唔比呀~~唔好煩我好無!??]
立山:[你比我咪唔煩你囉~]
倩:[WAIT~]
小倩打手電比和也~

TEL""
倩:[喂~]
和也:[咩事!?]
倩:[你可唔可以黎我接我牙!!??]
和也:[可以可以~]
倩:[ok~bye~]

立山:[邊個呀!?]
倩:[又關你事既!?]
立山:[係唔係嘉義牙!??]
倩:[唔好煩我呀~]
立山想打小倩....嘉義黎左...
嘉義打左立山1巴...
嘉義:[你做咩呀加下!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????]
立山:[嘉義妹~~]
嘉義:[妖~~~~~~~~~~行開d啦你~~~~~~~~~]
立山:[嘉義~]
嘉義:[收聲啦~~~小倩!我地走~]
倩:[不過.............我等緊和也喎...]
嘉義:[下!!??我有1個問題想問你呀....你係唔係真係同我絕交呀!?]
倩:[......................]
立山:[你地絕交!??]
嘉義:[妖~~~關你咩事呀!!??唔好逼我講粗口呀~]
倩:[....我都係唔想你有咩事先同你絕交者.....]
嘉義:[我會有咩事!?]
倩:[.........um.............總之我唔會同你絕交啦...]
我係為左你好..嘉義...不過我唔可以唔理你...
嘉義:[多謝你呀~小倩~..]
立山:[有當我存在嗎!??=e=]
嘉義打左立山2巴..
嘉義:[無~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~]

愛你愛到要扮作不知
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
dingdong
認證會員

會員編號 273464
精華 0
積分 1897
帖子 834
威望 0 點
GAME幣 224 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-2-9
註冊天數 6347
狀態 離線
第16回

和也黎左接小倩走...佢地走左...
立山:[嘉義...你可唔可以做......做......]
嘉義:[咩事呀!?]
立山:[你可唔可以比我送你返屋企呀!?]
嘉義:[唔得呀~你好煩也~]
佢地1路行1路講...
立山:[比啦~~~]
嘉義:[妖~~~~~~~~~~收聲啦你~~~~~]
立山:[其實我好鍾意你嫁...]
嘉義聽到即刻等係到...
立山心諗{我知點追你啦..kaka}
嘉義:[你講真嫁!?]佢面都紅埋...
立山:[有假嫁咩!?]
嘉義:[雖然你中意我...不過我唔會出賣我既朋友...]
立山:[我都無真正甘愛過佢..]
嘉義好驚訝...
立山:[其實我1直留意既人係你....]立山唔理3721就KISS左嘉義...
嘉義知道立山中意佢..就無反抗...
嘉義:[得1陣...]
立山:[咩!?]
嘉義:[UM.....你真係中意我!?]
立山:[係]
嘉義:[你會對我負責任嘛!?]
立山:[會!]
嘉義:[不過你之前甘對小倩.....叫人點信你!?]
立山:[我之前係玩嫁喳....我都有話負責任嫁...係和也話唔洗我喳嘛!]
嘉義:[真!?]
立山:[真!]
嘉義:[甘....好啦....你唔好呃我WO~] 嘉義心都軟埋...
嘉義走前吻了立山1啖...
嘉義就係甘比人呃左...
返到屋企...嘉義開msn..
(msn)
嘉義:[hihi~]
倩:[嘉嘉義~~~返左屋企啦!?]
嘉義:[做咩叫人嘉嘉義WO~~好肉麻牙~]
倩:[KAKA~]
嘉義:[係啦...小倩....我......]
倩:[咩!?]
嘉義:[我同......我同......]
倩:[咩事呀!?]
嘉義:[我中意左佢...]
倩:[邊個佢!?]
嘉義:[早....早....田....]
倩:[性早田嫁!?係唔係早田剛呀!?]
嘉義:[唔係..佢甘樣衰...]
倩:[甘係....]
嘉義:[立.........山.....]
倩:[咩話!??你有無打錯!?早田立山你都敢中意!?]
嘉義:[佢同我講佢中意左我......]
倩:[甘你地無上....上...床呀嘛!!??]
嘉義:[無呀~~你甘問嫁!]
倩:[SOR!我擔心你呀~]
嘉義:[唔會有事既~]
係呢個時候...立山入左嘉義間房.....用布包住嘉義個嘴...令嘉義無得講野...
又用繩包住嘉義..令佢無得動...
立山:[你好靚呀!嘉義...]
嘉義:[唔~~~~~~~~~~~~~唔~~~~~~~]佢講唔到野...
立山:[可唔可以比我....]
嘉義:[唔唔~~~~~~~~~~~~~~~~~]
立山:[我黎啦....]

唔洗講你都知咩事啦可!!??

愛你愛到要扮作不知
頂部
dingdong
認證會員

會員編號 273464
精華 0
積分 1897
帖子 834
威望 0 點
GAME幣 224 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-2-9
註冊天數 6347
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 貓女婷 於 2007-11-6 07:49 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
幾好睇喔
快 D PO PO
SuP 你 *

thz~~~我都覺得呢個故事幾好睇...post左la**

愛你愛到要扮作不知
頂部
dingdong
認證會員

會員編號 273464
精華 0
積分 1897
帖子 834
威望 0 點
GAME幣 224 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-2-9
註冊天數 6347
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ×°酷愛♀欣 於 2007-11-6 11:29 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
嘩..好好睇呀!!快d post啦..好想睇呀!!>.

thz~~我都覺得好好睇,,,post左la~***

愛你愛到要扮作不知
頂部
dingdong
認證會員

會員編號 273464
精華 0
積分 1897
帖子 834
威望 0 點
GAME幣 224 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-2-9
註冊天數 6347
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ar_wing10 於 2007-11-7 05:36 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
十卜十卜~
好好睇呀~
快D POST~

thz~~~post左la***快d睇la~~

愛你愛到要扮作不知
頂部
dingdong
認證會員

會員編號 273464
精華 0
積分 1897
帖子 834
威望 0 點
GAME幣 224 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-2-9
註冊天數 6347
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ~~根根~~ 於 2007-11-8 01:27 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好好睇呀~~~!!
十卜十卜~~!!

hehe~~~~thz~~post左laaaa~~~

愛你愛到要扮作不知
頂部
~~根根~~
認證會員
●○●沒有愛就會死的人◆◇◆

會員編號 374938
精華 0
積分 1850
帖子 914
威望 0 點
I-See幣 15626 錢
GAME幣 6391 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 junior01
閱讀權限 60
註冊 2007-9-28
註冊天數 6116
來自 我老豆同我老母
狀態 離線
  只顯示 ~~根根~~ 的帖子
好好睇呀~~!!
十卜十卜~~!!
不過點係立山會係嘉義屋企GE~~!!

~~根根~~

☆  ---◇◇◇   永遠的永遠...回憶著回憶...等待著你曾經的等待~

■♂我愛你◆◇◆~….`☆♀愛到甚麼時候●○●♂愛到妳不愛我的時候….■

[[對不起....我愛你]]
頂部
`S!u敏;)
初級會員

會員編號 258988
精華 0
積分 842
帖子 246
威望 0 點
I-See幣 12693 錢
GAME幣 105 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-1-8
註冊天數 6379
狀態 離線
  只顯示 `S!u敏;) 的帖子
有d亂亂地-w-"
但系都0k既-0-
sup*

頂部
ar_wing10
初生嬰兒

會員編號 379564
精華 0
積分 278
帖子 42
威望 0 點
I-See幣 11159 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-10-16
註冊天數 6098
狀態 離線
  只顯示 ar_wing10 的帖子
再POST 再POST~
POST 多D 啦~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...