加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}♥公主不再漂亮::.. (口語}
載入中 ...
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6211
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子

QUOTE:
原帖由 ×°酷愛♀欣 於 2007-11-16 02:18 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好搞笑呀..哈哈..
快d post啦!>0

哈-*個果都笑傻了!!!okey"!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6211
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
[公主日記]06  肥人也有自尊

終於訓醒啦我!咦?"宜到系邊到牙?"
間房咁亂架!!!系吾系堆田區黎架?"
有人開門w0r!!

源[終於訓醒啦你!!!!訓咁耐成隻豬咁!!!]

我[如果我系豬,,你就系地下d屎!!!!]

源[你,,你,,]

我[我咩ah?"吾夠講就吾好講啦!!!]

源[好心收留你!!!真系好心冇好報牙!!!!真系豬咬令仔源牙!!!]

我[算,,多謝l0r!!!!!!]

源[系牙!!!出面有餸番俾你牙!!!!我去沖涼牙!!!咪偷睇ah!!!]

我[我好想生眼挑針咩?"}

源[算!!!吾同你嘈!!!](走佐)

好肚餓牙!!!!!!出去食野先!!!!!!
部42吋大電視播緊肥田囍事,,(作者:你地有冇睇過牙?")
我突然覺得我好似肥田牙!!!成日都俾人笑肥!!!
可能你地覺得我冇咩野!!!旦系我真系hurt架!!!
吾知點解見到肥田俾人笑個時,,好似我俾人笑咁,,
不知不覺咁流佐d眼淚,,
就系宜個時候有把好好好黑人憎既聲,,

源[你睇宜個都喊?"睇到覺得好似你自己牙!!!算啦咩叫你咁肥咩,,哈哈!!!](講笑!ng)

我[系又點牙?"你地宜d痩d就好巴閉咩?"我地肥既人都有自尊架!!!吾系俾你地鍾意叫豬就豬架!!!!](嬲+喊+大叫!ng)

源[梳牙!!!講下笑炸!!!](知到自己講錯野啦!!!)

我[梳一句就可以當冇事!!!咁我打完你同你講梳牙!!嗚嗚~~~嗚](喊+大叫!ng)

我吾知點解,,點解我會喊?"
我平時都可以當冇事!!!點解對住佢我忍吾到架!!!!
聽到佢叫我[豬扒]個時,,真系好hurt!!
點解我會咁在意佢一句說話?"

源[梳牙!!!!!!我吾知你會咁介意架!!!](攬緊我)

好溫柔牙!!!未過佢咁溫柔架!!(作者:你識佐佢好似識佐佢兩日都冇w0r,,點見牙?")
真系好溫暖牙!!!!!好想停留系宜一刻!!!!

源[吾喊啦你!!!!](放佐手)

我[嗯!!!!頭先梳牙!!!!我吾應該咁激動架!!!]

源[系我講錯野姐!!!!]

我[算啦!!!]

源[你訓教啦!!!!聽日我同你番學牙!!!!!]

我[嗯!!]

我去佐訓之後,,我訓吾著!!!
我諗我會吾會鍾意佐佢呢?"不過我地識佐吾系好耐!!!!
就算系都好!!!佢都吾會鍾意我啦!!!我地永遠最多都系fd!!
不過諗諗下,,好眼訓啦!!!算la,,訓啦!!!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
源[做咩會做緊肥田囍事架?"]

作者[其實系我錄定曬,,錄埋d廣告,,系吾系吾似錄既呢?"]

源[你咪死過牙!!!](想打作者)

作者[今次我吾驚你架啦!!!!有人俾佐枝ak47我!!!!](拎ak47出黎)

源[算啦!!!!都系冇野啦!!!!](驚到腳軟)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6211
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
[公主日記]07  食死你!!

到佐第二日啦!!!
咦!!!5點半喳!!!
好臭牙!!!咩味牙?"咁似煎{洞}野既!!
起身睇下先!!!

我[你搞咩牙?"]

源[盲架!!!整早餐俾你L0R!!!]

估吾到佢都幾好牙!!!!整野俾我食~~

我[食物中毒硬啦!!!!]

源[你整牙笨!!!!!]

我[好牙,,整咪整!!!!!]

吾好以為我系有錢女就吾識整野食牙!!!

我[想偷師牙你?"仲吾出去!!!]

源[驚你燒著我個廚房喳!!!!!]

我[你定D!!!你會我都吾會,,出去啦!!!!]

睇下佢屋企有咩材料先!!!!
差吾多全部都系出前一丁架!!
最勁系佢連出前一丁都煎{洞}得!!!
有D雞蛋W0R,,就整蛋啦!!!

*-過佐陣-*

我[食得啦!!!!!]

源[有冇銀針牙?"我廢事死佐都冇人知牙!!!!!]

我[你吾食就算牙!!!我食算!!!!]

源[食啦食啦!!!!!不過入廠既話,,搵間私家架,,D公立要等好耐架!!!!]

我[得啦,,死佐燒多D野俾你!!!!]

源(食佐)

源[估吾到食得過W0R,,未死得!!!仲要幾好味!!!]

我[駛咩講!!緊系啦!!!]

源(食得好Q ING)

佢吾串人既時候真系幾Q,,仲幾令仔TIM,,
咪住點解我會咁諗架,,佢咁樣衰,,
冇可能架,,冇可能架!!!

源[我系吾系好令仔牙!!!!!眼金金望住我做咩牙?"]

我[我睇你幾時噎死炸,,](面紅!NG)

源[捨得咩你?"](哄埋黎)

我[吾好玩野啦!!!](面紅!NG)

源[食完啦!!!!番學啦!!!]
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
源[系W0R,,隻蛋點解咁好味既!!!!]

夢[因為個隻系炸蛋,,]

源[咁仲有幾耐爆炸啦?"]

夢(奸笑ING)

源(爆驚ING)

夢[3.2.1.0]

源[AH~~~~]

有個鬧鐘響緊,,

頂部
阿fish
認證會員

會員編號 201388
精華 0
積分 1544
帖子 842
威望 0 點
I-See幣 16005 錢
GAME幣 380 個
口水 2 滴
MSN宣傳 15 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-8-16
註冊天數 6524
狀態 離線
  只顯示 阿fish 的帖子
11111111左啦...
好西利呀我,,,,又第一啦..呵呵''
源真系傻..有炸蛋XDDDDD''
AK41呀,,,好勁架BO...一粒蛋可以即時死人...
我諗夢可能系真系愛上左源啦...
怡同呀邊個個感情會幾耐呀啦...

頂部
┌貞┐∼*
嬰兒上路

會員編號 163909
精華 0
積分 416
帖子 82
威望 0 點
I-See幣 10310 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-5-14
註冊天數 6618
狀態 離線
  只顯示 ┌貞┐∼* 的帖子
我十卜你呀...

頂部
草貓
初級會員

會員編號 226401
精華 0
積分 570
帖子 210
威望 0 點
I-See幣 10949 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-11-4
註冊天數 6444
來自 不明地區
狀態 離線
  只顯示 草貓 的帖子
好好睇呀,.

快d p0

sup

頂部
小LA
初級會員

會員編號 330238
精華 0
積分 707
帖子 215
威望 0 點
I-See幣 13046 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-6-7
註冊天數 6229
狀態 離線
  只顯示 小LA 的帖子
SUP*
掌聲鼓勵
啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪``

頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
I-See幣 12804 錢
GAME幣 6047 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-11-19
註冊天數 6064
來自 媽媽的肚肚@v@"
狀態 離線
  只顯示 shan14twins 的帖子
好好睇牙...

唔係...係好好睇同好好笑

(肚仔痛中)

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6136
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
  只顯示 ×°酷愛♀欣 的帖子
加油呀你..
我一定會十卜你嫁!!
你快d post啦!!>0<

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
頂部
Win}公仔面
初級會員
Wa ka ka

會員編號 234445
精華 0
積分 237
帖子 299
威望 0 點
I-See幣 13432 錢
GAME幣 165 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-11-22
註冊天數 6426
狀態 離線
  只顯示 Win}公仔面 的帖子
Sup*]
10卜...
加油唷...>~<

我愛六小棒`醉愛邱小翊*莊敖狗*邱小橙`
我愛八妞妞`醉愛吳鬼鬼*周牙牙*黄蘋果*郭Mei Mei`]
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...