加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {完}(轉)[口語+粗口]我一直__都在",,}'你身後[[等待
載入中 ...
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6091
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
睇下睇下就唔誇張嫁喇,我又post喇~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6091
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
Ch.3                           {{你 係 牙 文 ?!`}}

牙彤出到去7-11,,,見唔到有咩人`!但係又唔記得拎牙文個電話....

之後就係到呆等啦!`

{{你都幾好耐性Wor"}}

無啦啦有人係到講野`!牙彤即刻另左過去`!見到1個...啡色頭髮既型仔!'`

彤心諗::超...一定唔係牙文啦...牙文甘令仔既話就唔會冇人陪佢啦!`實係黎搭傘....!`

彤:: 乜水呀你"!`我等人又關你事?!"

文::你等人係唔關我事...但係你等我咪關我事囉!`

彤::超...我鬼係等....你係..牙文!?{唔係掛..!}

文::係呀`! 唔係點會同你講野呀! 你當我過黎搭傘咩!`{的確係=)}

彤::下..唔係...估唔到jE``你又知邊個係我既`!`

文::估唔到我甘令仔呢xD`你Msn 有你張相架嘛!`白痴婆!`

彤::咩呀!`我點知wOR`! 而且你令仔...?!咪講笑`而且要我等仲要話我白痴婆!{最多係型Je`}

文::kAKa`! 今日生日...我大哂!`xD`

{之後望望牙彤全身!`牙彤即刻雙手交差護住先!}

彤::望咩呀你!`死咸濕佬`!

文::嗯~ 唔錯...行啦`!

彤::去邊呀!?!"{唔係真係搞D甘既野呀!`}

文::去我個生日ParTY!`

彤::下..你唔係話佢地唔得閒架咩!`? {又俾人坤TIM`!}

文::坤你咋嘛=)`! 呵呵`

彤::哦...你好野呀你!`!{怒睥佢!!}

文::KakA`唔好嬲..係Wor ...禮物呢?!"

彤::{死!出得黎甘急...無買!}我....

文::無買呢...唉..心淡...!

彤::sORRY 呀..我...

文::算啦...不過你要幫我做1件事!`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6091
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
cH.4     

文::算啦...但係..你要應承我一樣野!`

彤::下,,,咩ah?"!`

文::做我1日女朋友!`

彤::痴線` 咪玩啦`!{最憎花心既人`!}

文::唔係玩架..`我d fd囉`話我一定要搵條女先可以去個ParTy!`唔係我都唔使約你la__*

彤::你d咩fd 黎架!`

文::唔該你呀....唔該你呀..姐姐{扮細路`勁得意>w<`}

彤::{唉..算啦...反正同牙言都散左...今日又係佢生日....}好啦..`!

文::好野...甘行囉!`xD`

彤::去邊呀?!"

文::My B-Day pARTY!`

彤::哦``{跟住牙彤就比佢拖住手行啦!`}

之後行行下..."牙彤見到有條手繩...係深藍溝淺藍既...`d花紋好令`!

牙彤望到定哂!`

文::好肚痛T!M`你係到等等我...好冇..or 你周圍行下`我一陣call你呀!`=v=`

彤::哦..好呀`!

之後牙文就入左去洗手間啦`!而牙彤就走圍行下..睇下有咩買比佢啦=)

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6091
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
cH.6

牙文牙彤入到K房...見到3~4個人""

男仔::WOO! 你黎啦!!

女仔::都話牙文唔愁無女陪黎架啦!`

彤::點解得甘少人既?!"{仲以為會有好多人TIM!}

文::我唔中2太多人!`佢地全部都係我D FD`!

男仔::你好呀..我叫牙豪....{令仔...}

男仔::牙嫂你好....我係牙智.....{好飛仔FEEL,,都係令仔!}

文::算你識做..{笑...}

彤::咩呀...我..

女仔::牙嫂唔使怕羞啦...全部都係自己人...我叫牙雯..你呢?!"`{斯斯文文甘..}

彤::牙彤....{個心開始定...}

女仔::我叫牙瑤...{得意女孩=)}

智::係我條女!=)

瑤::條咩呀條......我E家係一條條架咩?!"{扮嬲...勁得意}

智::唔係唔係...係我唔岩`你係我..親愛既老婆大人=)

瑤::甘就差唔多...=]

豪::牙雯係我女朋友!`

彤::哦..=)你地好呀!` {開始放鬆個人啦...!}

文::唱歌啦..我要你唱歌比我聽=)

彤::哦..好啦..`!

智::不如合唱啦!

豪::好呀!"

之後牙彤同牙文就合唱左..

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6091
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
post到呢到啦,請支持~

頂部
~~根根~~
認證會員
●○●沒有愛就會死的人◆◇◆

會員編號 374938
精華 0
積分 1850
帖子 914
威望 0 點
I-See幣 15626 錢
GAME幣 6391 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 junior01
閱讀權限 60
註冊 2007-9-28
註冊天數 6116
來自 我老豆同我老母
狀態 離線
  只顯示 ~~根根~~ 的帖子
好睇好睇~~~~!!!
繼續十卜你~~~!!!

~~根根~~

☆  ---◇◇◇   永遠的永遠...回憶著回憶...等待著你曾經的等待~

■♂我愛你◆◇◆~….`☆♀愛到甚麼時候●○●♂愛到妳不愛我的時候….■

[[對不起....我愛你]]
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6091
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
我又post喇,睇啦~

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6091
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
之後牙彤同牙文就合唱左..24!""{JANICE+應昌佑}

同埋只對你有感覺"{飛輪海..+hebee}勁有FEEL`十足一對情侶...勁SwEET`!

文::微笑 再美 再甜
不是你的都不特別

彤::眼淚 再苦 再咸
有你安慰又是晴天

文::靠的 再近 再貼
少了擁抱就算太遠

合唱::全世界只對你有感覺

文::玩的 再瘋 再野
你瞪一眼我就收斂

彤::馬路 再寬 再遠
只要你牽就很安全

文::我會 又乖 又黏
溫柔體貼絕不敷衍

合唱::我只對你有感覺

智::woo!!`正呀!`牙文好野..牙嫂好野..!

彤::好難聽呀>/\<"`

文::唔係呀`好襯我把聲呀`=)

彤::你甘好聽!`>/\<"

文::你都好甜呀把聲=)`

牙彤面紅...

彤::{肯定成日同人講!!!哼!!}

之後唔知邊個點左首Rainie既{失眠的睡美人}.....

彤::故事最後....
會有哪些情節可以當紀念
曾經你說,,,要最疼我
要最想我,,,每天每天
在你身後,,,感覺就像
一條透明的拋物線,,,當它下墬
再美的童話,,,,也會失去感覺
睡美人,,,想著,,,誰,,,想,,,到失眠,,,
空蕩蕩,,,是你..給...我...的...

嗚嗚.....

-------------------------------------------------------
{好掛住你呀老婆...}
{傻佬...分開左一陣咋wOR!!}
{秒秒鐘都掛死我啦!!=)}
{係咪架?!"}
{之前係,,,而家係,,,之後都係!!!}
{KAKA...算你啦....}

{哼,,,唔理呀!你恰我既...!!}
{邊有呀...我至錫係你呀=)至錫係牙彤...全世界至錫係老...婆...仔....}
-------------------------------------------------------------------------------------------

牙彤一路唱..一路諗番起牙言...`!D眼淚就係甘流係甘流!`

佢地睇到O哂咀...而牙文..就好心痛!"

文::D!U,,邊個點架..!

瑤::SORRY呀...我唔知...,,,牙彤唔好喊啦`!!

文::唔好喊啦""喊就唔令架啦...{拎紙巾幫牙彤抹眼淚,,,勁溫柔,,,}

彤::嗚..嗚..點解..."

文::今日我生日呀`!!唔好甘啦`!!`

彤::對唔住呀..我....>/\<`

文::望住我..!{抬起牙彤個頭.."}

文::你係我女朋友!!我唔準你諗第2個!!!我唔準你為左第2個黎喊!!"

以後...我會盡我能力...但係起碼而家...你唔得!`{勁深情....勁溫柔...}

彤::牙文....{無錯!我E家係佢條女...即使得1日!!我唔可以諗第2個架!!}

牙文係衫袋度拎左D野出黎...

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6091
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
ch.8

牙文係衫袋度拎左條手繩出黎..就係岩岩深藍溝淺藍個條!`!

彤::牙文....你幾時買架,,,

{牙彤睇到條手繩好感動T/\T`諗番起自己無送野比佢就好內疚...}

文::岩岩去完toLiET 囉,,,,

彤::牙文..多謝你呀....

{係牙文塊面到錫左一啖...}

彤::你等我一陣..我好快番...!"{衝左出去...}

文::喂..你去邊呀!!`!{擔心...!}

牙彤走左之後,,牙文就無乜心機甘...無乜點唱歌...`

智::喂....今日你生日呀..Hap! d啦!`

雯::條女走左,,點會hap!呀!?"

豪:或者佢係去買禮物呢...`!

瑤::買野買甘耐..-0-`成個鐘啦wOR"

智::shU! 出少句聲無人話你啞架!`

俾牙瑤怒睥!!!`

智::SORRY!SORRY!>/\<下次唔敢...!"

牙瑤好開心甘笑...

文::我點解會甘心痛架呢-3-? 我唔係中2牙晴架咩?!"

我唔係因為唔想搵第2個先要搵牙彤黎扮我女朋友架咩?!

但係點解....唔通我真係中2左.....牙彤..你去左邊呀...我好掛住你呀`

你唔係去搵佢呀"!

牙文諗番起牙言..!"

{{誰都只得那雙手...靠擁抱亦難任你擁有....要擁有必先等失去怎接受}}

來電顯示::牙彤...

文::喂....白痴妹..你係邊呀?"!{心急!}

彤::SORI呀!我而家有D 急事要做呀!"我遲D先再搵你呀!"

你玩得開心D啦..!!!BYE!"{CUT左線...}

文::有咩緊要得過我生日Wor"`唔通去搵番岩岩個條仔?!"{勁dOWN`!勁興!勁灰!`}

之後牙文就自己1個番左屋企啦...

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6091
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
post到呢到,慢慢睇啦~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...