加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [[轉]] 我的*,,↓變態!!表哥+°°↑*[[ [[粗口]]] <<<完左啦>>>
載入中 ...
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6387
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
[[轉]] 我的*,,↓變態!!表哥+°°↑*[[ [[粗口]]] <<<完左啦>>>

[口語]我的*,,↓變態!!表哥+°°↑*[[

{{{{1}}}}
<回想>
我:表哥,,我要,,我要,,
表:<<<佢俾佢食過過枝我[[[珍寶珠]]]>>>拿,,
我:<<<好開心咁食左>>>
表:哈哈,,ON99,,
我:咩牙???<<<好白痴>>>
表:好唔好味牙??
我:嗯嗯,,好好味牙,,<<<滿足咁又食左兩啖>>>
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
<<<現在>>>
我:你話D條友仆唔仆街丫!!!
[[[我叫雷夢婷,,,17歲喇,,,樣??卡卡,,緊係靚LA,,家境,,唔錯咁LA..]]]
琪:嘩,,你細個好CUTE喎,,
[[[佢,,係我個死黨,,叫袁海琪,,都好靚女架,,唔係點做我個FD,,依加就係佢既超大豪華屋企既房裹面傾緊計]]]
我:仲好白痴添
琪:又真係幾架!!
我:係咪玩野牙八婆!!?
琪:唔好嬲LA大小姐,,跟住點牙??哈哈,,
我:唔好笑呀!!我唔講架喇!!!
琪:嗯嗯,,<<<冷靜左一陣>>>講LA,,
我:=333333=
琪:講LA!趕你出屋架!!
我:唔係咁牙你,,一諗起火都黎埋,,佢跟住仲要拎多支新既出黎自己食AR!!!食左兩啖,,
(((表:E,,好難食,,喂,,
    我:下,,,??
    表:拿,,請你食LA,,
    我:<<<好開心咁笑>>>多謝表哥,,)))
我:你話佢係咪人渣丫!!!!我果時得3歲咋!!!!
琪:<<<笑到錶眼淚>>>你唔好同人講牙,,實笑到你面黃,,
我:E加咪知LOR..==
琪:其實你仲有$$過我LA,,點解成日都要黎我間HOME姐
我:我憎我DAD.D同MUM咪LOR!!!
琪:下,,但
我:喂!!唔好講佢地得唔得牙
琪:5
<<<靜晒>>>
我:喂,,
琪:<<<整左個問咩架表情出黎>>>
我:好悶牙,
琪:係呢,,你仲有冇見過你表哥牙??
我:有..<<<好冷淡>>>
琪:佢乜樣架?
我:好樣衰,,,,好樣賤,,,好犯賤,,,好八婆,,好侮街,,好人渣,,,好口臭,,,好樣衰<<<重覆100次不等>>>
琪:<<<呆左,,O晒咀>
我:?
琪:睇黎你好憎佢WOR,,,頭先你好似青山果D病人咁
我:=0=,,俾你係我一早俾人送左入精病院添牙!!!!唔爭在講多單俾你聽!!!
(((表:玩唔玩千秋牙??
    我:呵,,上次果單玩唔夠
    表:唔係咁小氣AR,,D女仔個個都係咁..
    我:你講咩AR仆街!!!!!!)))
琪:嘩,,估唔到你7歲就識爆粗WOR=.=
我:妖,,唔好打亂人哥柄LA!!
(((表:嘿,,細細個識講粗口喇,,
    我:講左去邊Q到牙你!!??玩千秋!!!
    表:又話唔玩??
    我:<<<怒啤佢>>>
    表:去LOR<<<出現100%奸笑>>>
    我:<<<<果時既我已經咩都睇唔到,,因為我好憎佢講果句野>>>>
    <<<去到>>>
    表:我推你丫,,
    我:又好!我睇你搞到咩花樣!
    表:<<<愈推愈高,,,但我冇咩事,,,因為我係咁玩慣,,>>>)))
我:直到,,,
琪:直到咩牙!<<<好緊張咁問>>>
我:牙姐,,好頸喝牙,,
琪:你唔講我唔俾你飲!
我:非溶!!
非:WHAT??
我:WHITE,COFFEE,,AND,,,ICE,CREAM(((白咖啡同雪糕)))
非:OH~YES,,MUN打
琪:=.=
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
GAME幣 245 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6387
狀態 離線
{{{{2}}}}
我:<<<扮到隻眼水汪汪咁望住琪>>>做咩勾起人地唔開心既...既童年姐.....
琪:=口="""""""你唔好去演戲
我:哈,,
(((表:<<<超大力推我背脊>>>牙!!!!!!!!!!!!!!!<<<飛左出街>>>
   <<<表哥亦一走了之>>>
   <<<我亦扑穿左個頭,,,,,流血流到吧吧聲>>>)))
琪:唔係ma...
我:所我我憎死佢.....你知我老味仲鬧我痴線添牙!!!!!佢話我死左點幫佢搵多D錢!!!!!!!!!
琪:=.=*
((((下刪一百字))))
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
琪:8點幾喇WOR!!
我:車,,,咁早,,,,,
琪:唔係牙,,你快D走LA,,我呀爸,,呀媽番黎喇!!!
佢MUN:AR女,,
琪:<<<推左我入E櫃>>>
我:嘩!
琪MUM:<<<推開道房門>>>今日有客日牙,,換件3先LA,,
(((我:放我出黎牙,,,=/\=)))
琪MUN:E???.....<<<打開個E櫃>>>
我:<<<仆街>>>
琪:SORRY...牙...MUN...
琪MUN:哦,,,唔緊要,,,,俾件3佢換LA,,88
我:噓,,嚇死....
琪:好野WOR,,,我牙MUN好小對人好架!
我:證明我勁LA,,
琪:唉,,唔好講咁多!換3!!!<<<俾左件低胸既晚禮服我>>>
我:嘩!!!!!!
琪:我同你一齊著D件牙,,=.=唔同色咁解
<<<兩分鐘,,已經換好喇>>>
琪/我:你好靚牙!!!!!!....^^
琪:換理對高爭鞋LA,,
我:55,,
琪:/\/\出去LA,,
我:哦...
<<<落到去>>>
我((我見到一個好型仔既身影,,著住黑色西裝,,5.....應該17幾LA.....但.....點解好似好熟咁既...)))

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
依琳
初級會員

會員編號 112148
精華 0
積分 738
帖子 191
威望 0 點
I-See幣 11220 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-1
註冊天數 6661
狀態 離線
  只顯示 依琳 的帖子
留番比你先xD.

頂部
jimmy203
高級會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 269339
精華 0
積分 1597
帖子 770
威望 0 點
I-See幣 13848 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-1-31
註冊天數 6296
來自 m78星雲
狀態 離線
  只顯示 jimmy203 的帖子
sup...加油啦...幾好睇

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
GAME幣 245 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6387
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 依琳 於 2007-12-2 07:13 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
留番比你先xD.

thx..
多謝你回我牙..
咁記住睇啦~

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
GAME幣 245 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6387
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 jimmy203 於 2007-12-2 08:10 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
sup...加油啦...幾好睇

我回啦~
你都睇啦
thX.
多謝`!

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
GAME幣 245 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6387
狀態 離線
{{{{4}}}}
[[[一走番出黎,,我就覺得成個人舒服晒lu,,因為我真係唔想見到佢....]]]
(((記得果時我15歲....
    峄:做我女朋友丫....<<<面紅>>>
    雖然,,佢玩過我好多次,,
    但佢真係愈大愈靚仔,,
    我,,應成左.....
    我:5.....
    峄:<<<成個抱起我,,而我既初吻,,都冇埋lu>>>
    跟住佢日日番完學之後都黎陪我,,
    我真係好開心牙,,
    我亦都轉左去佢間學校,,
    佢係學校,,
    不但冇理我,,
    我仲見住佢攬住第二個女仔,,
    但我仲係咁傻...
    自己偷偷地喊...
    第二日...
    我去搵佢果時..
    係課室門口,,
    我竟然見到,,
    佢同另一個女仔,,
    做同我做既野,,..
    而且對佢好過我100倍,,
    佢攬住個女仔,,
    錫左好耐好耐,,
    我真係忍唔到...
    又喊喇,...
    我:牙峄...
    峄:<<<冇理到我,,咀女>>>
    我:<<<好大聲>>>我地分手la!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    果時..佢先望埋黎,,
    我真係唔想俾佢知道我喊牙,,
    我跑走左,,佢都冇追番我..)))
我:我對天發誓!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!我再愛佢一擭!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!不得好死!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..........<<<我d淚水自己流落黎,,我即刻抺左佢>>>
[[[我真係好驚牙....牙琪...我勸唔到你...]]]
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
[[番到屋企,,又得番我一個,,唉,,訓覺lu]]]
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
[[[學校]]]
a:今日好似有個男仔轉校入黎牙,,
b:唔知靚唔靚仔架呢?!
琪:牙婷!,,<<<行埋黎>>>
我:乜你仲記得我d個fd咩=/\=?
琪:我同牙峄一齊,,你會祝福我架可???
我:佢..
琪:佢琴晚錫我牙...<<<面紅>>>
我:嗯...[[[走lu,,唉,,睇住自己個fd俾佢玩....]]]
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
[[[番到課室]]]
潔:你做咩牙,,咁唔開心咁既???
[[[佢,,叫林欣潔,,靚女黎架,,我第二個最好的fd,,]]]
我:係掛...{{{睇到牙琪同第二個傾得好開心}}}唉,,,
潔:牙哥叫我俾你架,,[[[拎左個手飾盒出黎]]]
[[[佢牙哥,,叫林浩風,,追左我好耐喇,,但好衰唔衰,,佢係牙峄個死黨,,係我入牙峄間學校果時,,
唔知點解會咁,,勁靚仔架,,仲好有$$,,同峄差唔多,,但,,我驚佢會好似峄咁,,佢地兩個出左名"風流*]]]
我:俾番佢LA,,
潔:哦,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
MISS:今...日,,有兩個新同學黎左,,
ALL:[[[拍手]]]
我:嘩!!!!!唔係牙!!!!!!!
{{{我見到既係,,牙峄同牙風}}}
MISS:<<<望住佢地流口水>>>
男:MISS!!!!!!!你流口水牙!!!!!!
ALL:<<<笑>>>>
女:好靚仔牙,,<<<沖左出去,,>>>
A:俾個簽名我丫,,
B:俾個香吻我丫,,
C:俾你D口水我丫,,
[[[下刪數十個]]]
<<<得番D男仔,,牙潔,,牙琪,,同我坐係度>>>
我:你牙哥唔係18歲讀完大學架咩=X=???E加走黎讀中6????!!!!!
[[[係牙,,佢地兩個18歲而經讀完大學架喇,,因為佢地係異形,,入埋果D唔知咩天才學校,,2年而經搞掂左=.=]]]
潔:佢黎媾你掛,,
我:咁牙峄呢,,
潔:點知
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
I-See幣 13928 錢
GAME幣 687 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6593
狀態 離線
  只顯示 Hiu_-細曉 的帖子
好 睇 呢!?
我 想 繼 續 睇 牙

頂部
jimmy203
高級會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 269339
精華 0
積分 1597
帖子 770
威望 0 點
I-See幣 13848 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-1-31
註冊天數 6296
來自 m78星雲
狀態 離線
  只顯示 jimmy203 的帖子
繼續支持......

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
GAME幣 245 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6387
狀態 離線
{{{{5}}}}
峄:<<<已經係到左擁右抱,,不論靚女醜女,,總之係女就攬,,>>>
風:<<<攬住一個>>>
女:耶,,,,峄峄,,咀啖LA,,
峄:<<<照咀>>>
我:<<<行過去牙琪度>>>你唔理架?!
琪:算LA,,係咁架LA,,
我:哦.....呀潔,,<<<行番過去>>>
潔:下?
我:有冇錢係身牙?
潔:有牙,,做咩??<<<拎左幾張一千蚊出黎>>>
我:借黎丫,,
潔:哦,,
我:<<<企起身>>>邊個幫我除仆街峄條[富]出黎!!!!D錢就係佢既!!!!!!!!!
峄:嘩!<<<O晒咀>>>
D女:[[[唉,,為左錢,,緊係靚仔都冇得傾LA]]]
[[[D男仔更加沖左出去]]]
風:嘩,,有報應牙你...
峄:死仔丫!!!仲講風涼話!!!!!!幫拖LA!!!!!!!我唔想打人牙!!!!!!
風:<<<求求其其>>>走開LA...走開LA....
潔:哈哈,,咁你都諗到,,勁WOR,,
琪:<<<行埋黎>>>牙婷,,唔好咁LA,,
我:乜WOR!!我幫你咋,,重色輕友=333333=
峄:<<<拎張金咭出黎>>>邊個幫我捉雷夢婷過黎,,D張咭任佢LOOK!!!!!!
我:下!!!!!!
潔:牙哥!!!!!!你幫下牙婷LA!!!!!!!!!
我:<<<已經俾人捉左過去喇>>>牙潔!!!!!!!你班仆街!!!!!!!!!!!!!!
潔:牙哥!!!!
風:算LA,,牙婷話晒女仔,,
峄:你飛女果時唔見你咁講!!!!!!!!!D女喊到跪埋係度添LA,,又唔見你咁講!!!!!!
我:我話俾你老豆知!!!!!!!!!!
峄:<<<捉住我,,,格硬咀左我一啖>>>
[[[突然冇人出聲]]]
我:<<<喊>>>衰人!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
峄:<<<呆左>>>[[[隻手都鬆開左]]]
琪:牙峄....牙婷
潔((我從來未見過牙婷喊架.....)))
MISS:<<<望住我地>>>
婷:你開心LA!!!!!!!!!!!!!!??你老味....<<<跑左出去>>>
婷((逃學...我唔係未試過...但我真係好耐冇喊過...因為D個人...令我再喊...)))
風:你會唔會玩得大左D牙.....
峄:.........乜WOR...我以前都咀過佢架LA!!!!!(((扮鎮定)))
琪:MISS牙....我想早退....[[[跟住就行左出去]]]
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...