加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 原創(口語+粗口)§﹏初時死對頭~後來變情侶?
載入中 ...
jimmy203
高級會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 269339
精華 0
積分 1597
帖子 770
威望 0 點
I-See幣 13848 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-1-31
註冊天數 6348
來自 m78星雲
狀態 離線
  只顯示 jimmy203 的帖子
好想睇埋落去呀

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
上官芷
中級會員

會員編號 345968
精華 0
積分 1129
帖子 445
威望 0 點
I-See幣 14118 錢
GAME幣 310 個
口水 14 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-7-13
註冊天數 6185
來自 地獄的某一忽
狀態 離線
  只顯示 上官芷 的帖子
繼續繼續呀..
支持支持...
GO go
sup.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
bgg24682002
認證會員

會員編號 230442
精華 0
積分 1353
帖子 969
威望 0 點
I-See幣 9968 錢
GAME幣 2591 個
口水 0 滴
MSN宣傳 30 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-14
註冊天數 6426
來自 yoyo~xD
狀態 離線
  只顯示 bgg24682002 的帖子
第八章

瑤好驚!冇喇喇佢地三個後面有個背影!個個係樂!

樂:喂你地三個唔係想蝦一個細佬女呀?

a+b+c:蝦佢未蝦佢囉!又關你事既??

樂:佢係我朋友!佢既事姐係我既事!我唔會唔理!

a:你話佢既事姐係你既事!咁我地姐係可以同你傾下計喇!

b+c:係囉!係囉!黎!黎!黎!我地傾計

a+b+c佢地正想打樂...樂避開阻反擊打反佢地轉頭...打到佢地唔掂

a+b+c:你同我睇住黎!

樂:好!依家我慢慢俾你睇!睇完好走!唔係我收費用嫁!

樂:瑤!有冇事呀??

瑤(驚):岩先我好驚呀T.T~好彩有你係道~唔係我都唔知點算好!

樂:係呀!唔係有我係道嫁話你一早死得嫁喇xD!

瑤(嬲):我頂你呀!玩野!我嬲你呀!

樂:=W=!唔好嬲喇!對唔住喇!我買隻大公仔俾你喇!唔好嬲喇!

瑤(興奮):咩話!你講多次!我聽唔到呀!!

樂:=o=!我話買隻大公仔俾你呀!叫你唔好嬲!

瑤(開心):好呀@W@我要jack!jack!大公仔@W@!

樂:=o=!呢道冇得買jack!jack!大公仔嫁喎=o=!

瑤(興奮):傻瓜!出面未有囉!

樂:哦!我搵到俾你!我買黎送俾你!當係謝禮!

瑤(興奮):好呀!好呀~^W^~!

樂(心唸):=W=!我救阻佢!佢竟然咁樣對我!=W=!心淡!不過算喇~^W^~起碼我同佢既關系親密阻少少!xD

樂:你玩夠未呀!玩到六點嫁喇!!

瑤:玩夠喇!xD!

樂:咁我地搭車走喇!

瑤:哦!好呀!

樂同瑤上阻巴士瑤佢訓著阻教!樂靜靜雞影阻瑤個訓教樣!

樂(心唸):佢訓教個樣好得意呀>W<!好似隻貓仔咁樣訓教!好想錫佢一淡xD!

到左站樂係咁叫瑤起身

樂:瑤!瑤!瑤!起身喇到站喇!

瑤:唔也!俾我訓多陣喇!好累呀!

樂:起身喇!有jack!jack!公仔呀!

瑤:@W@!邊道呀!邊道有jack~jack~公仔呀@W@??

樂:哈!哈!我玩你嫁炸!鬼叫你咁耐都唔起身呀!

瑤(嬲):哈!你玩我!你唔好走呀!你同我企係道呀!

樂:落阻車!我俾你捉到!我就企係道俾你打xD!

瑤(嬲):好呀!你俾我捉到!你要企係道俾我打呀!

樂:好呀!你捉到我先算!

樂同瑤佢地二個係咁跑!跑左到一個公園道!佢地好似二個大細佬!係咁跑!係咁跑!但瑤此終都捉唔到佢!

樂:點呀!你跑到冇曬氣喇喎!你點捉我呀!

瑤(嬲):你玩野跑咁快炸!

樂:哈!哈!哈!唔好話你跑得慢呀xD!

瑤(嬲):哼!哼!哼!你好野呀!

樂走埋去瑤個道

樂:你嬲呀!瑤瑤!

瑤一野捉住樂但係又捉唔到就二個一齊跌阻落地下道二個你眼望我眼

瑤(爆面紅):哼...頌唔俾我捉到你呀!

樂(爆面紅):係喇!係喇!俾你捉到我喇!咁點呀!

進咁岩行過個公園...俾佢見到瑤同樂咁樣既情景

進:樂!你地二個做咩呀!

進一野捉開阻樂

樂:=W=!岩先我同佢係道跑!唔少心一齊跌阻落地下炸!

進:係咩!我唔信囉!

樂:事實真係!!!

進:瑤!等我送你反屋企!

瑤:哦!樂!星期一見喇!

樂:哦=W=!

進:點解頭先會咁既???發生咩事呀??

瑤:頭先我跑唸住捉住佢~點知捉佢唔到!一齊跌阻落地下!

進(心唸):屌!有冇搞錯!樂玩成咁!講過瑤係我嫁!

進:瑤呀!其實你覺唔覺得我同你有緣嫁??

瑤:下!有少少喇!次次你咁岩都出現係我面前!我覺得我同你都幾有緣>W<

進(心唸):硬係喇!次次我都叫人跟蹤你地二個!我又點會唔知喎xD!

瑤:做咩呀?唸緊d咩呀??

進:下冇呀!係呢!你聽日有咩做呀??

瑤:冇呀!可能係屋企做賴訓豬又或者出去行陣街掛

進:哦!好喇時間都唔早嫁喇!我送你反屋企呀!

瑤:好呀!

進送瑤反屋企個時咁岩撞到一個人!

﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏
進送瑤反屋企個時咁岩撞到一個人!個個係邊個黎呢!請留意下集

好悶]~想識下朋友仔傾下計有意=]
add>bgg24682002@hotmail.com<~
頂部
純情小火雞
初生嬰兒

會員編號 391587
精華 0
積分 248
帖子 23
威望 0 點
I-See幣 11096 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-8
註冊天數 6036
狀態 離線
  只顯示 純情小火雞 的帖子
老婆豬
你要努力加油牙~
你D小說fans緊等你出下一章牙

老公豬支持你牙><

頂部
bgg24682002
認證會員

會員編號 230442
精華 0
積分 1353
帖子 969
威望 0 點
I-See幣 9968 錢
GAME幣 2591 個
口水 0 滴
MSN宣傳 30 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-14
註冊天數 6426
來自 yoyo~xD
狀態 離線
  只顯示 bgg24682002 的帖子
回復 #54 純情小火雞 的帖子

>W<~多謝也>W<我會加油>3<

好悶]~想識下朋友仔傾下計有意=]
add>bgg24682002@hotmail.com<~
頂部
jimmy203
高級會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 269339
精華 0
積分 1597
帖子 770
威望 0 點
I-See幣 13848 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-1-31
註冊天數 6348
來自 m78星雲
狀態 離線
  只顯示 jimmy203 的帖子
支持呀.........

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6083
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
唔知個個人係邊個呢?!
好想知呀~
+油呀~

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
頂部
tinatwins
中級會員

會員編號 168667
精華 0
積分 231
帖子 412
威望 0 點
I-See幣 14469 錢
GAME幣 215 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-5-26
註冊天數 6598
狀態 離線
  只顯示 tinatwins 的帖子
SUP廿..ADD OIL NA/\/\
好好睇..

頂部
天魔之神
初生嬰兒

會員編號 391500
精華 0
積分 238
帖子 9
威望 0 點
I-See幣 11066 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-8
註冊天數 6037
來自 世界某一點~
狀態 離線
  只顯示 天魔之神 的帖子
很巧呀!~~唔錯~唔錯~

頂部
apple-bear
初級會員

會員編號 382940
精華 0
積分 203
帖子 129
威望 0 點
I-See幣 9158 錢
GAME幣 161 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-10-31
註冊天數 6075
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 apple-bear 的帖子
好好睇呀!!!快post啦!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...