加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉]:::'●- *我愛你 ♥ ♥請不要傷害我 '
載入中 ...
白之戀人
嬰兒上路

會員編號 394792
精華 0
積分 306
帖子 76
威望 0 點
I-See幣 11252 錢
GAME幣 105 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-18
註冊天數 6035
狀態 離線
  只顯示 白之戀人 的帖子
**上回講到:亞詩超唔開心...去左佢平時去開既公園仔..
.楚係個千秋度..冇啦啦有人推佢...

我: 牙…!!!!唔好推牙…我好驚牙….嗚…
佢停左….原來係亞俊….
我: 你做咩推我牙..?

俊: 我咁我見你楚係個千秋度..咁咪推下你..同你玩下囉….點知原來你…

我: 你知唔知我好驚家..我好驚趺左落黎.....

俊: 唔..咁你唔講我又點會知尼….唔洗驚家..我係度牙ma…

我: 5..點解你會知我係度ge..

俊: 我打左俾yuki牙..佢同我講你一唔開心就會黎左尼度…佢都好擔心你牙..

我: 哦..

又有個sms…..又係亞傑..
sms: 詩詩..你做咩唔覆我牙..你唔覆我..遲d你就知死….

我又喊….亞俊睇左個sms..

俊: 個pk傑..仲sd msg俾你..唔好理佢啦..亞詩..你冇左佢都得家,,,

我: 我都以為我自己會得..但係我一見番佢..我就知我自己係唔得家..!!!!!!嗚….

俊(惡): 你唔好再喊啦..再喊我唔理你家啦..!!

我(愈喊愈勁): 唔理咪唔理囉…我唔洗你理牙..!!衰人..!!嗚….

俊(溫柔): 我又點會唔理你牙..唔好喊啦..傻妹….(攬住我)

果陣我覺得好溫暖…未試有尼種感覺….係亞俊既懷抱我好舒服…
唔知過左幾耐…我個肚開始打鼓…(放開亞俊)

我: 好肚餓牙..我想食野牙…(扁咀)

俊: 唔…咁我地去食野啦..

我(笑): 好牙….

我地就去左食野…

俊: 不如我地食完野去唱k牙..唱歌可以發洩下心情..

我(有dd唔想..但係都想試下): …好牙…

食完我地就去左唱k..但係我都係冇唱過..

俊: 做咩唔唱牙..

我: 我唱得好難聽家..廢事驚親你啦…

俊: 唔驚喎….唱完會開心d家…

我: 哦..我試下啦..

點知首歌係”十個他不如你一個”..亞俊驚我會唔開心..叫我唱過第2首..但係我都照唱..

以後無論再找十個他不相似…什或意…(首歌好慘..但係唔知點解我又冇喊到)

俊: 你唱得好好聽牙..你以後唔好再話自己唱得難聽牙下..

我: 唔唔.

我糸小羽
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
白之戀人
嬰兒上路

會員編號 394792
精華 0
積分 306
帖子 76
威望 0 點
GAME幣 105 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6035
狀態 離線
係咁我就唱唱唱..唱完….又真係幾開心喎./..行左出街

俊: e..有人開心番哂啦喎/…

我: 係牙…thx~你牙..

俊: 有咩報答我先…

我: 唔知牙….等我諗下先啦…

俊: 咁你慢慢諗啦..我去個廁所先/…等我牙…

咁我就係度諗.諗諗下..有架白色van仔停左係我前面…我冇理到佢…點知…

架車開左門…有幾個男人出左黎..男人a: 你係xx詩牙話…

我(驚): 我..係…牙…你..你..搵我咩事牙..

佢地就拉左我上車..我見到亞俊牙…

俊: 亞詩…點解佢會俾人捉左家….邊條行x牙..

佢係咁追住架車…但係架車太快啦..我見唔到佢地…

俊果邊..
(上左架的士)
俊: 亞詩..你唔好有事牙… 司機..唔該開快d牙…

詩果邊….
佢地用黑布蒙著我對眼…跟住拉左我落車…唔知過左幾耐…有
人解左我塊布…我一睜大眼…我見到……….

我糸小羽
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
白之戀人
嬰兒上路

會員編號 394792
精華 0
積分 306
帖子 76
威望 0 點
GAME幣 105 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6035
狀態 離線
我: 亞傑…(驚)….你搵你捉我黎尼度做咩牙?…你想點牙….

傑(淫笑): 你估下….你咁對我….我咁愛你…

我: 你愛我…你愛我…就唔好hurt我…(喊(..\點解你要要搵第2個女牙…!!!!!!!!

傑(冇出聲…想除我件3)

我擒左佢一把….: 賤格…(想走…但係佢好大力)

傑: 你咪洗指意走牙…冇人會知你係度…冇人會救你家…哈哈哈/…(一把擒落我度…我好痛…暈左…)

我糸小羽
頂部
白之戀人
嬰兒上路

會員編號 394792
精華 0
積分 306
帖子 76
威望 0 點
GAME幣 105 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6035
狀態 離線
過左唔知幾耐….我醒番…..係一個唔知咩既地方…..我好驚…唔知亞傑佢有冇…;.

我(諗): 尼度邊度黎家…咁似男仔房ge…死啦…會唔會就係亞傑間房..我係咪俾佢咩左啦….

我(喊): 嗚….嗚….我既第1次俾左果個衰人…..嗚…我冇面見人啦….(喊得超勁…)
(聽到有d聲…好驚…)

俊: 醒左那?!!!!!

我: 點解你會係度家…我係邊度…亞傑….有冇咩牙…點解會咁家….??(喊)

俊(玩佢): 亞傑佢……….佢咩…..

我: 佢咩左我…嗚….死啦…..賤人……(喊)

俊(笑): 傻妹…我玩你咋….件事係咁ge….(講番頭先)

**我落左的士./..

: 係尼度啦…架van仔係度牙…!!!!!亞詩….你唔好有事牙…..詩…..(好激動)
(亞俊就走左上樓…..***果度賓館…)

我逐間逐間咁搵….(心急) : 亞詩…你係邊牙…!!!!

搵到一間…踢開房門…(亞傑除緊我d 3..我暈左…)

(嬲..激動) : 行x傑你係度做咩牙…(一拳打落亞傑度…)

俊: 你根本就唔愛亞詩…你愛亞詩就唔會咁做…(2個係度打../.)

傑: 我唔愛亞詩???!!!我唔愛佢就唔會搵番佢啦….

最後亞傑唔夠我打…我抱左亞詩番我屋企….**

我糸小羽
頂部
白之戀人
嬰兒上路

會員編號 394792
精華 0
積分 306
帖子 76
威望 0 點
GAME幣 105 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6035
狀態 離線
俊: 件事就係咁啦… 佢痛咩到你牙…傻妹…唔好喊///(攬住我…)

我: 佢點解要咁做牙… (喊)

我喊左好耐.;…喊到眼麵腫埋….但係亞俊一路都冇放開過我….

我: 係唔係尼個世界上個個男人都係咁賤…冇個好家…

俊: 咁我尼?….我都係咁賤牙?…

我: 唔……,咁除左你啦….(笑)

俊: 係牙…我係””好男仔”””黎家喎….(暗示)

我(唔明佢既暗示): 係牙..得啦..我知啦…(笑)

俊: 笑番咪好囉…喊得多就唔靚女家啦…笑多d啦…

我: 我喊唔喊都唔靚家啦…

俊: 唔係喎… (細聲) 我覺得你好靚牙…

我: 你講咩話..??

俊: 冇講咩牙…

俊: 你今晚就留係度訓啦…等我睇住你…

我: 唔….但係會唔會阻住你d屋企人牙…??

俊: 我d屋企人…我亞媽死左嚕…亞爸娶左第2個…冇同我住…

我: sorry牙…

俊: 唔mind啦..我都冇咩所謂…..

我(笑): 唔… ..我…我想問你一d野牙….(怕羞)

俊: 你問啦.. ..

我: //…..我….我….想….想..問你………..

俊:有咩就問啦...唔好吞吞吐吐啦….

我: 我想問你有冇見到我咩牙??…(面紅)

俊: 咩咩牙?????

我: 咁亞傑有冇除哂我d 3牙?(紅到超勁)

俊: 哈哈哈…你係咪想問我有冇睇到你既全相牙ma?????(大笑)

我: 係…係..牙..咁有冇牙.. ..

俊(奸笑): 嘻嘻…可惜冇尼個機會….有機會我都想睇下牙…..(淫笑)

我: 你…..賤格!!!

俊: 我同你玩下家咋….

我糸小羽
頂部
╴|~丫瑤~|╴
初級會員

會員編號 395969
精華 0
積分 319
帖子 106
威望 0 點
I-See幣 10604 錢
GAME幣 99 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-23
註冊天數 6030
狀態 離線
冇啦??好想睇呀!!!!

頂部
apple-bear
初級會員

會員編號 382940
精華 0
積分 203
帖子 129
威望 0 點
I-See幣 9158 錢
GAME幣 161 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-10-31
註冊天數 6083
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 apple-bear 的帖子
快post啦
好好睇呀

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...