加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}{口語+粗口]當令仔踫上醜女時〞x
載入中 ...
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6091
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
{轉}{口語+粗口]當令仔踫上醜女時〞x

當令仔踫上醜女時〞x

角色介紹

♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀
彤:唔令,但偏偏性格樂於助人,為人奇蠢

琪:彤的好朋友,有咩事都會幫彤,令女

穎:九哩1個,人地有福佢就要同人享,到人地大難臨頭就走人

玲:幾令女,最叻點人做野,成績好好,但以為自己最令

峰:爆令仔,有錢,好多人中意

浚:令仔,好中意幫人,成日想氹人開心,所以學左好多門手藝

希:對任何認識既人都甚為了解

♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6091
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
今日,彤佢正式第一日踏上高1既旅途,由於成績唔好,所以讀左一間離自己屋企好遠既學校...

鈴鈴鈴....鈴鈴鈴......((鬧鐘聲))

啪!

彤:死啦!8點都泥緊頭!!實遲到啦!T口T

彤:唔該借開,滾水!死啦死啦T______________T

叮噹叮噹.........

咯咯咯咯......

彤:對...對唔住呀....MISS....我...我遲到.....

MISS:你做咩第一日返學就遲到呀!?

彤:因為我成績唔好.....

MISS:成績唔好又關遲到咩事呀!?

彤:因為成績唔好,派到間學校好遠

MISS:咁又點!?

彤:我今日遲左起床

MISS:咁姐係事實上你係遲左起床先遲到啦!

彤:...........-V-"係....

MISS嬲)咁又同你成績唔好有咩關係呀!

彤:..............................(真係慘....第1日番學就比人鬧,,魚死><

MISS:求其搵個位座低!@@"

彤:= ="

琪:你係新轉泥架!?舊年唔見你既!?

彤:吓!?係...係呀......

琪:唔洗怕醜喎,叫我琪丫!

彤:哦,,我叫彤呀!

琪:你好呀彤!^^

彤:^^

((((((((((小息))))))))))

男同學A:你睇下D人,新生真係新生,簡個位都唔識簡,簡正坐係個令女格離喎!

彤(((努力咁做功課,完全聽唔到人地話佢)))

男同學B:扮聽唔到牙!?

彤:100加50等於咩呢!?(((呢個都唔識)))

男同學A(走過去))喂!同你講緊野呀!

彤:吓!???做咩呀!?

男同學A'''(發現比人無視後,勁無奈))你....你...我...

彤:你係唔係都唔識計呀!?咁都正常,100加50真係好難呀T﹏T

男同學A''''((冇佢咁好氣,,走左)))

彤:100加50...100加50...

浚:等於150呀,,

彤:係喎,,點解諗唔到呢!?唔該晒呀,我叫彤呀,你呢!?

浚:叫我浚得啦!!

彤:哦,,浚牙,,你D數學好叻喎,你平時係唔係成日溫書架!?(((根本就係你自己蠢))))

浚:吓!?我唔溫書都唔聽書個喎!

彤:唔係牙,,嘩~你真係一個天才呀!

浚:= =''''

放學後—

彤''''(終於放學啦!!^^快D走先!))

MISS:呀彤,,你今日係值日生,幫手擦埋個黑板先走好唔好呀!?

彤:.......好......好呀.....T﹏T

MISS:咁你去洗手間裝桶水先啦!我走啦!

彤:哦,拜拜MISS....

彤:真係黑仔....仲諗住快D番屋企架嘛..."點知仲要擦黑板.....

啪!

彤:呀!!倒瀉水啦!!T﹏T

彤'''((一個唔小心,「扇」親,成個人攬住左準備走既峰)))

峰+彤:...............= =

峰'''''(((又攬住彤))))細細聲講:估唔到你咁OPEN喎!

彤''''(即刻放手+彈開))你做咩攬住我呀!!!!有冇攪錯呀!食錯藥咩!(鬧)

峰:=口=(第1次比人咁鬧法)........小姐,我攬你係你既榮幸啦!仲有,好似係你攬我先個喎!

彤:......我....我攬你..你就要攬我架啦咩!仲..仲有我都係唔小心咋嘛!

峰:明明係你自己OPEN姐,仲話番我轉頭!?

彤:咁你做咩要攬我呀!

峰:因為....因為我未攬過樣衰既人囉!<-----藉口

彤:......= ="細細聲:咁我又真係樣衰左D既......TT

峰:知就好啦!((走左))

彤:-/\-'咁D水點呀!?丫!用紙巾!(((低B人用既方法)))

浚:E!?係你牙,,你做緊咩呀!?

彤:哦,冇呀,,"擘"緊地呀!

浚:唔係牙,你用紙巾牙!傻婆,,你咁樣幾多包紙巾先夠你用呀!?

彤:............

浚:你係度等我,我去拎地拖呀!

玲:E!?浚!?乜你未走咩!?

浚:未呀,我要"擘"地呀!

玲:你今日都唔係值日生,"擘"咩地呀!??  ?_?

浚:冇呀,,我幫彤佢咋嘛!

玲:彤!??哦~果個新生牙~?!唉,你咪由佢一個人攪掂囉,,走啦((拉左浚走))

浚:喂...喂...

15分鐘後.......

彤:咁奈既!?等多陣囉......

第2日

彤番緊學既時候.......

浚:喂,

彤:哇!E!?係你牙!?早晨!

浚:........!????=口=

彤:做咩!?

浚:你唔嬲我咩!?

彤:我做咩嬲你!?

浚:我琴日...我....

彤:哦,,,冇野啦!

浚:我係因為有D事所以...

彤:得啦,,我明!

浚:多謝你,,咁我地一齊番學丫!

彤:嗯!

彤+浚2人一路上有講有笑......

去到課室門口......

彤+峰:呀!

峰:你做乜撞我呀!

彤:你撞我先架!

峰:明明就係你撞我先架!仲有呀,琴日我都未同你計呀!

彤:我.....我....我唔夠你講呀!!((走))

峰:喂!

((待續))

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6091
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
((天台))

峰:喂!

彤:!?

峰:你嬲牙!?

彤:冇呀!

峰:sor囉......

彤:我都冇嬲你....

峰:係唔係呀!?(笑)

彤:嗯,,

突然峰捉實彤,然後一野咀落去

彤嚇"蛭"左,呆晒

彤:你...你攞左我既初吻......

峰:我中意你....

彤:吓!?((咁大個女都冇人咁同我講野架!^^)

峰:我.....

彤 開心到走左))

--------第二日-------彤落到樓下.......

峰:HI!

彤:點...點解你係度既!?

峰:等你同你一齊番學囉!

彤:^^等左好奈牙!?

峰:係呀,,我要你錫錫補番數!

彤:   !口!可唔可以....

峰:唔可以!快D啦!((MAY埋眼等待中...))

彤:唔好啦....放學先啦....((拖得幾奈得幾奈))

峰:好~你話架!

----番到學校----

琪:喂喂,,聽人講你同峰一齊喎,,係唔係真架!????

彤 驚訝))係...不過我.....

琪:丫,,你個衰妹丫,,好快手喎~你點攪掂佢架!?

彤:.............

((有個女仔走埋泥))

玲:你條8婆,,搶我個峰峰!!!

彤:吓!?...你係.....

A女:我地個玲姐你都唔識,仲話學人溝仔,食屎啦!

玲:我話你知,你遲早有一日會比佢飛,大家都係女仔,我都會體恤你既,而家我就比條下台階你,即刻離開我個峰峰,咁你都仲有D好日子過!

彤:.....吓.......我...

B女:仲諗咩呀!我地玲姐開到聲比條生路你行,你仲依依哦哦,想打牙!

琪:喂!你地好囉喎!彤,唔好理佢地,我地唔好同D8婆講野,走!((拖左彤走))

-----小息------

課室入面得番峰同佢D朋友

彤:大頭蝦!唔記得攞錢tim....((走到課室門口))

a 男 對峰講))嘩,,估唔你咁快手喎~

b男:有我地峰哥出馬,,唔好話個醜妹啦,幾令女都攪得掂啦!

c男:咁又係,,喂喂,不過比我就唔得啦,咁樣衰,點溝得落手呀!仲要同佢咀喎!嘔死...

a男'''(攞左張1000蚊))拿,峰哥,今次抵比你既,我就輸得心服口服啦!

峰'''笑+走出課室,,見到彤)

彤''''扮冇野)咁啱既!?哈哈...

峰''''以為冇事)哦,,係囉,,你番泥做咩!?

彤:我..我拎d野姐....

峰''''想拖住彤,點知彤一手fing開)

彤''''苦笑幾聲,,跑走左)

峰:!??

彤''''(走左入廁所))嗚嗚嗚.....嗚....嗚~~~

突然有人入泥

x:小姐,,小姐

彤''''(驚訝))你做咩入女廁呀!

x:!?=口="小姐,,呢度係男廁呀!!

彤:吓..是但啦,,我一陣會走......

x:你喊牙!?

彤:唔係呀.....T_____________T

X:但係你眼紅晒喎~!

彤:我....我撞親.....

x''''笑)唔好喊啦!

彤:我都話冇囉!

X''''(比張紙巾佢))

彤:唔該

x'''(=口=))係呢,我叫希,你呢!?

彤:彤....

希:哦~

希:你係果個新生呀!?

彤:嗯嗯....

希:我同你同班架,,以後有咩事都可以搵我呀!

彤:多謝你呀!我...我有d事走先!

希:哦,88

彤:88

((((((((天台)))))))

峰:做咩呀!?你想補番個錫錫呀!?

彤:你玩我呀!?

峰:咩呀!??你聽邊個講架!?

彤:聽你班朋友講架,,你係唔係玩我,,唔中意我!?

峰:係..係呀...咩事姐!

彤''''(想打峰))

峰:打囉,年中都唔知比d女打幾多次啦!

彤'''''(衰心軟))你知唔知我個初吻同初戀都比左你,但係原來我係你心中只係值1000蚊!哼!

峰''''(我係唔係好過份呢!?))

((待續))

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6091
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
post住2張先,
好睇就回個cm啦~

頂部
i_lub_nathan
初級會員

會員編號 393978
精華 0
積分 475
帖子 170
威望 0 點
I-See幣 10558 錢
GAME幣 741 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-15
註冊天數 6038
狀態 離線
  只顯示 i_lub_nathan 的帖子
呢個P0好似有人P0過喇*

頂部
時界少年
初級會員

會員編號 389282
精華 0
積分 547
帖子 273
威望 0 點
I-See幣 11138 錢
GAME幣 225 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-11-30
註冊天數 6053
狀態 離線
  只顯示 時界少年 的帖子
SUppOrt
快d post 啦

頂部
男女男_;
吹水老手

會員編號 388293
精華 0
積分 16970
帖子 5956
威望 0 點
I-See幣 53567 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-11-24
註冊天數 6059
狀態 離線
  只顯示 男女男_; 的帖子
supp..
好過份丫..

頂部
朵桃蘼._.
吹水學徒
鐦噗噗Ъ;

會員編號 381948
精華 0
積分 4149
帖子 1335
威望 0 點
I-See幣 20383 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-10-27
註冊天數 6087
來自 沉睡;>
狀態 離線
  只顯示 朵桃蘼._. 的帖子
女主角傻duck好可愛-v-;ilikeit:>
果乜乜好衰ah-3-`

楽;;
頂部
莓[[子]
初生嬰兒

會員編號 399516
精華 0
積分 285
帖子 42
威望 0 點
I-See幣 11186 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-9
註冊天數 6013
狀態 離線
  只顯示 莓[[子] 的帖子
好想知之後點牙
快D post啦!!!!

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6091
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
玲:哈!話左你條8婆實比人飛架啦!不過又估唔到會咁快囉!正常既,
我諗你應該係冇用過尿去照自己個樣頂啦!

A,B,C女:哈哈哈哈......

玲:同我「的」起佢!仆街,前世未比人打過!(起手準備打)

浚大聲)停手!你攪咩呀!?放番佢落泥!

A,C女:............

浚仲大聲)你地聽唔到我講咩呀!

玲:叫你地放就放啦!死8婆,算你好彩,下次我....

浚大聲)仲有下次咩!叫埋我丫!仲唔走!

玲:哼!走!(A,B,C女+玲走左)

浚:下次佢地再攪事呢,你要同我講呀!知冇!

彤:對唔住呀,煩到你.....T______________T嗚....嗚~~我好冇用....嗚~~我...嗚~~

浚:做咩喊呀!?佢地嚇親你牙!?

彤:嗚~~~

浚:好啦好啦!你跟我泥啦!

------------------------公園----------------------

浚:拿,請你食啦!

彤:雪糕!?

浚:嗯,,咁會開心D架!^^

彤:^^多謝,,咁.......唔洗比番錢你架可!?

浚:梗係啦!><

彤'''(真係好人呀!!!))

浚:我比D野你睇,,拿,,呢度有張8達通,我變!

彤'''''(驚訝))點解我張學生證係你度架!?

浚:^^KAKA,,我E+呢,,就畫個哈哈笑落去你張相度,咁你以後就要笑多D啦!因為咁先至係你呀!

彤:^^係!

峰:浚!你係度做咩!?((見到浚同彤一齊,,嬲嬲地))

浚:冇呀,,彤佢...

彤''''mon一mon浚件衫,狂令頭))

浚:哦...彤..彤佢想食雪糕丫嘛!

峰:食雪糕一個人食咪得囉!

彤''''(嬲))

浚'''(見到個局咁薑))佢冇帶錢呀......

峰:哦~"痴"餐牙~!

彤'''(喊))好....好囉喎,,見親你都冇好野!點解你要連一分鐘既開心都唔比我喎!

我喊你係唔係好開心呀!((走))

浚:你又做乜呀!?唉~

峰:佢...佢...我睇佢唔順眼呀!((走))

琪:喂喂,,彤彤牙,,你可唔可以...丫唔係..我可唔可以去你屋企住呀!?我呀爸同媽媽都要出國呀!

彤:好呀好呀!!多個人住好好多!

琪:^^咁一齊放學啦!

彤:嗯!

(((((((((((天台)))))))))

峰:你唔好痴住佢啦!

浚:邊個!?

峰:你知我講緊彤....

浚:點解!?

峰:冇點解,我叫你唔好痴就唔好痴!

浚:唔得!

峰:你....

浚:你知唔知因為你,攪到彤佢好唔開心!

峰:..................

浚:你係唔係中意彤!?

峰:我......我.....

Bom拍

浚:邊個!?

峰:出泥!比我搵到你我打你一身架!出泥!

穎:唔好打我呀,,我出,,我出.......

峰:又係你條8婆,,咁多野8,8完又通街唱,等我"長"9你個咀!仆街丫!

穎:唔好呀,我靠把口搵食架!><

峰'''(起手))

彤:停!你做咩打人呀!

峰:佢同你好熟咩!幫住晒!

彤:關你咩事呀!

峰:.............我.......

彤'''拖住穎走)哼!我地走!

穎:你做咩要幫我!?

彤:我唔幫你,唔通睇住你比人打咩!

穎:^^唔該晒你呀!

Miss:好!唔好嘈住!今個星期四,,我地班會攪個宿營,我地..........

a男:嘩,,唔係牙,,仲細咩,,唔好無聊啦!

係囉係囉....唔去呀....白痴.....幾多歲呀......唔去啦...

miss:咪嘈!miss我早就估到你地唔想去架啦!所以,如果今次有去既人,可以唔洗小測兩次!

b男:有冇咁筍呀!

miss:我都係想你地有多d群體活動姐!拿,3日之後就係啦,,你地咩都唔洗買,就咁當今次係去朋友屋企住咁,我地
會去南丫島,有地方你住!

琪:喂,,彤,,你會唔會去呀!?

彤:去下都好丫,還掂唔洗小測.....

-----------------3日後------------((南丫島某旅館))

miss:好,,我e+分房,xxx同xxx+xxxx一間..........................呀浚,呀琪,呀峰同呀彤一間.....

彤:唔係呀嘛.T_____________________T

同學們也在BBQ中..........

彤:返房拎支水先!

咔擦

房入面,,只係得峰一人......

彤'''扮睇唔到)

峰:我有D野想同你講.....

彤:我唔想聽.....(走)

峰:比次機會聽下我講得唔得呀!

-----------晚上------------

彤上床訓覺果陣,,峰突然撲上去攬住彤''醉)我....我好中意你........

彤:!?放手啦!

峰:NONONO我唔...唔放!

彤:我唔係你中意果個呀!我又樣衰,又黑你憎,又8,又.....

峰:唔係....你係XX彤,,(大聲)我中意XX彤!

咔嚓(門比人打開左)

彤:!?

((((大家估下邊個開左門!?)))))哈哈

((待續))

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...