加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 《受夠傷了,,,,我會離開這場地….》_SIU 下我啦
載入中 ...
S!U澄
初生嬰兒

會員編號 401155
精華 0
積分 206
帖子 2
威望 0 點
I-See幣 10991 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-16
註冊天數 6006
狀態 離線
  只顯示 S!U澄 的帖子
《受夠傷了,,,,我會離開這場地….》_SIU 下我啦

《受夠傷了,,,,我會離開這場地….》

人物介紹:
女主角-----
周凱婷(呀婷):周凱欣家姐,,好靚(好多人追),,好中2笑,,對打扮好有研究,,好有錢,,好鍚細妹<=算配角又算主角XD
周凱欣(呀欣):周凱婷細妹,,好可愛(好多人追),,好中2笑,,對打扮好有研究,,好有錢,,好鍚家姐
男主角-----
高俊然(呀然):高俊杰呀哥,,好師(女孩的夢中情人),,好中2串人,,不過有時對人好好(睇邊個啦不過),,好有錢,,好鍚細佬
高俊杰(呀杰):高俊然細佬,,好師(女孩的夢中情人),,好中2串人,,好幽默,,好有錢,,好鍚呀哥
配角-----
范麗嘉(呀嘉):周凱婷同周凱欣死黨,,,好靚
張芷瑤(呀瑤):周凱婷同周凱欣死黨,,,好靚
麥嘉威(呀威):高俊然同高俊杰死黨,,,ok師
林嘉豪(呀豪):高俊然同高俊杰死黨,,,師
黃玉鳳:周凱婷同周凱欣呀媽,,,董事長夫人,,,對2個女好好
周奇:黃玉鳳老公,,,兩個女既呀爸,,,一間公司既董事長,,,對2個女好嚴
李彩玉:高俊然同高俊杰呀媽,,,警長夫人,,,對2個仔好好
高嘉華: 李彩玉老公,,,兩個仔既呀爸,,,警長,,,對2個仔好嚴

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
S!U澄
初生嬰兒

會員編號 401155
精華 0
積分 206
帖子 2
威望 0 點
I-See幣 10991 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-16
註冊天數 6006
狀態 離線
  只顯示 S!U澄 的帖子
第1章
[[7:00am,星期1]]
鳳:唉!!兩個女又唔起身,,,(之後上到呀婷同呀欣既房),,,喂!!起身啦!!
婷:得啦!!得啦!!(慢慢起身)
鳳:呀欣呢??
欣:係!!係到!!(擦緊牙)
鳳:都係呀欣乖,,,呀婷都乖,,,好啦,快D啦
婷+欣:知道!!
[[婷同欣係房道搞左好耐,因為要打扮,,,之後食完早餐,,就返學]]
[[學校門口]]
欣:家姐,你睇下果道,,好多女仔圍住
婷:係WOR,你估做咩?
欣:咪又係果D,有男仔轉左過尼LOR
婷:你咁肯定?!
欣: D女仔見到D型仔既,咪走過去LOR
婷:哈,咁又係
欣:我地去揾呀嘉同呀瑤LA
婷:好…
[[當呀欣一行果陣,呀婷叫住左佢,,,]]
欣:做咩AR
婷:呀嘉同呀瑤係,,係果班人到…
欣:下!!果D男仔有冇咁巴閉AR,,呀嘉同呀瑤冇咁易對男仔起feel + wor
婷:拉番佢地過尼LA
[[之後佢地兩姊妹去左果班人到,,見到呀嘉同呀瑤,想拉佢地走既時候,,見到果兩個男仔,呀婷同呀欣都覺得好熟口面….]]
欣:家姐你覺唔覺佢地好熟口面AR?
婷:你都覺AR,,,好似係呀爸搞個個慶祝會到見過佢地
欣:係呀!!我記得na,,佢地呀爸係警長,同我地呀爸好fd + ma,我好似同佢地兩個傾過一兩         句,佢地好似一個叫高..高俊然,一個叫高俊..杰ㄚma
婷:係ar係ar,,我記得na
然:唔好意思,我地係咪見過+ ?
杰:係lor,好熟口面
然:你地係咪周凱婷同周凱欣?
婷+欣:係ar,,係咪係慶祝會見過ar?
杰:係ar,,我記得na
[[係佢地傾計既時候,,d女仔係咁望住佢地…]]
[[過左一陣,呀婷同呀欣就上班房,而呀然同呀杰就繼續被d女仔圍住...呀嘉同呀瑤就追住呀婷同呀欣….]]
嘉:喂!!呀婷,呀欣你地點解識佢地?
婷:係我呀爸個慶祝會識
瑤:做咩唔話我地聽?
欣:咁我地又唔係好熟,只係傾過一兩句乍…
嘉:哦,,,,
瑤:老師AR,,,
嘉:快D番位NA
MISS:同學早晨
眾:MISS早晨
MISS:哇!!D女仔呢?得你地乍?
嘉+瑤+婷+欣:係AR
欣:佢地圍住果2個男仔
MISS:果2個男仔咪我地班既插班生LOR
眾男:下,咁我地溝女無望LU     XD
嘉:就算冇佢地,你地都無望
MISS+瑤+婷+欣:HAHA
然+杰:M..MISS 我地…
MISS:得NA,,不過你地種未脫到身
然+杰:救命AR!!!
MISS:好NA,,你地LI班女仔好坐番買位NA
眾女:係...…
然+杰:THANK MISS
MISS:唔洗,,各位同學,LI兩位係插班生,,自己介紹一下,,,,,
然:你地好,我係高俊然,叫我呀然[[D女仔:WOWOW,,,,,除左婷同欣]]
杰:你地好,我係高俊杰,叫我呀杰[[D女仔:WOWOW,,,,,除左婷同欣]]
MISS:好!!你地兩個坐嘉威同嘉豪後面
然+杰:知道
豪+威:HIHI,,,
然+杰:HI~
豪:做個FD LA
然:好,,,,,
威:你地知嘛?你地成為校園熱門人物AR
豪:同果兩姊妹一樣,一入LI間學校,就成為校園熱門人物
杰:果兩姊妹係咪周凱婷同周凱欣?
威:係AR,,,,呀婷同呀欣都好靚
然:佢地AR,,,OK LA
威:咩OK AR?!佢地好多人追+!!!!
杰:咁好野?!
MISS:你地講完野未AR???
杰:講講完NA
[[呀婷同呀欣見到,,,笑左出尼]]
[[小息,,,呀然同呀杰走左去呀婷同呀欣身邊….]]
然:你地呀,,,岩岩笑咩?
欣:笑你地LOR
然:我地有咩好笑AR?
婷:比MISS問講完野未
杰:咁就好好笑?!
欣:幾+
婷:好NA,,呀欣反夠NA
欣:HA(對住呀然同呀杰笑)
[[D男仔見到,,好憎佢兩個{不是呀威同呀豪},,之後呀然同呀杰出左去]]
然:你覺唔覺呀欣笑果陣,個樣好甜好可愛AR?
杰:OK NA…..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
`寶。
吹水新手

會員編號 399470
精華 0
積分 5248
帖子 2540
威望 0 點
I-See幣 14203 錢
GAME幣 138 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2008-1-9
註冊天數 6014
來自 `大英帝國.v.香港
狀態 離線
  只顯示 `寶。 的帖子
SUPX]]''
Thx 4 ShArInG;]]

頂部
男女男_;
吹水老手

會員編號 388293
精華 0
積分 16970
帖子 5956
威望 0 點
I-See幣 53567 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-11-24
註冊天數 6059
狀態 離線
  只顯示 男女男_; 的帖子
甘快識左既..
supp

頂部
啜卜030
初生嬰兒

會員編號 298065
精華 0
積分 264
帖子 37
威望 0 點
I-See幣 5122 錢
GAME幣 100 個
口水 7 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-1
註冊天數 6296
狀態 離線
  只顯示 啜卜030 的帖子
幾得。

十卜呀。!>>

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...