加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 咩星座最發姣?
載入中 ...
ymjrmfmi
吹水學徒

會員編號 391707
精華 0
積分 2074
帖子 1240
威望 0 點
I-See幣 15620 錢
GAME幣 276 個
口水 2 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-12-9
註冊天數 5997
狀態 離線
  只顯示 ymjrmfmi 的帖子
咩星座最發姣?

咩星座最發姣?

第一位:天蠍座
不要以為天蠍人外表冷冰冰的,實情是外冷內熱,一眼之間,佢可能已經深深愛上你,仲計畫連串大計將你俘虜,再加上性感得來又熱情,有時連自己發功「ed」都唔知,所以企魒倥鴽A,練定攭w力好!

第二位:水瓶座
好易愛上人的水瓶,好易動情,但又好易後悔,就像一片風,當你或者正在盤算應唔應該接受佢份真愛的同時,對唔住,可能佢已經愛上了其他人。

第三位:雙魚座
太有豐富想像力的雙魚人,太容易被自己想像出來的感覺感動起來!多情,多變的雙魚人,別人未開始發動攻勢便已經酒不醉人自醉,恐防最後變成自己一個人戀愛!

第四位:天秤座
善解人意的性格,再加上可愛的外表,通常都能戰無不勝,想呢個得呢個,所以成日俾人花心感覺!最弊仲係佢真係有計仔,令佢愛的人掉番轉追佢呢樣先難學,無乎!

第五位:巨蟹座
好敏感好浪漫的星座,同雙魚有得揮,成日鍾意埋無結果的感情,因為太有家庭觀念,所以太想有個人愛,不自覺發起姣上來,老女人幻有此症,俗稱「發老姣」,大忌!

第六位:白羊座
太衝動令佢太易愛上人,咪睇佢好似毫不上心,其實已經燒到入心,不過怕衰先至唔俾你睇清佢個心!不過白羊人有樣好,就伙輸了最多再來個,唔使死!一日未死仲有排玩!

第七位:金牛座
金牛原本對愛情執著,普遍來說係好表現,但如果接收了錯誤密碼,以為別人愛上她,那就大鑊加大鑊!執著的她會竭盡所能,愛到你死!如果發錯對象,相信會變成瘀到死!

第八位:人馬座
愛情對人馬人來說,最緊要好玩,合則來不合則去,唔使發姣,話做就做,話愛就愛,講多無謂,行動最實際!要發姣先至得,寧可揀個就手方便快捷,仲好!

第九位:獅子座
太要面、太有尊嚴,點會在你面前寬衣解帶,求你乞憐一點愛?!發姣留俾其他人,發惡就一定不作他人選!對獅子人,軟功比硬功好!姣功又真的比武功好,所以出招時請謹記!

第十位:雙子座
唔好以為雙子人多數花心,一定會好易發姣!對唔住,聰明的人通常都被聰明誤!太多的計算,太計較得失,最後反而得不償失!所以姣功留俾其他人,心算就留番俾自己活學活用!

第十一位:山羊座
山羊座太過守舊,太過古板,除非太多年無發市,否則佢寧可活在自已的世界中,跟工作談戀愛會更有安全感!山羊人對愛情有自己的一套,但唔代表呢一套唔得,只不過嫌太過冷門!

第十二位:處女座
沒有一個星座比處女人更計算!可惜愛情通常在矇盛盛的情況之下才有發展!所以處女人並不適宜找甜心談戀愛,反而身邊甜心,似同事或同屋主更為貼切!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
kateau
吹水新手

會員編號 266721
精華 0
積分 6482
帖子 2873
威望 0 點
I-See幣 16966 錢
GAME幣 104 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-1-25
註冊天數 6314
來自 我老娘xp`
狀態 離線
  只顯示 kateau 的帖子
唔好以為雙子人多數花心,一定會好易發姣!對唔住,聰明的人通常都被聰明誤!太多的計算,太計較得失,最後反而得不償失!所以姣功留俾其他人,心算就留番俾自己活學活用!

哈哈..第十..
太好啦''吾系醉姣個D

好愛狄易達xd

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
i_lub_nathan
初級會員

會員編號 393978
精華 0
積分 475
帖子 170
威望 0 點
I-See幣 10558 錢
GAME幣 741 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-15
註冊天數 5991
狀態 離線
  只顯示 i_lub_nathan 的帖子
第六位:白羊座
太衝動令佢太易愛上人,咪睇佢好似毫不上心,其實已經燒到入心,不過怕衰先至唔俾你睇清佢個心!不過白羊人有樣好,就伙輸了最多再來個,唔使死!一日未死仲有排玩!

下..
系咪架!?

本帖最近評分記錄
moonting1011   2008-8-28 05:25 PM  代幣  -4   違反版規
頂部
loveu4evertt
初級會員

會員編號 396561
精華 0
積分 236
帖子 150
威望 0 點
I-See幣 8457 錢
GAME幣 254 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-26
註冊天數 5979
狀態 離線
  只顯示 loveu4evertt 的帖子
he.
我第九位,,但係好似唔係好啱咁啵!~~

頂部
chicken20023005
中級會員

會員編號 239354
精華 0
積分 508
帖子 369
威望 0 點
I-See幣 13259 錢
GAME幣 150 個
口水 3 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-12-2
註冊天數 6369
狀態 離線
第十一位:山羊座
山羊座太過守舊,太過古板,除非太多年無發市,否則佢寧可活在自已的世界中,跟工作談戀愛會更有安全感!山羊人對愛情有自己的一套,但唔代表呢一套唔得,只不過嫌太過冷門!

我一d都唔姣

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6089
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
好敏感好浪漫的星座,同雙魚有得揮,成日鍾意埋無結果的感情,因為太有家庭觀念,所以太想有個人愛,不自覺發起姣上來,老女人幻有此症,俗稱「發老姣」,大忌!

下-0-''我根本唔姣仔!!姣黎有咩用呀= =''咪令自己更加黑人憎= =''

頂部
金惠恩
吹水學徒
★- 1m YaN

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 382751
精華 0
積分 3168
帖子 1953
威望 0 點
I-See幣 29591 錢
GAME幣 290 個
口水 147 滴
MSN宣傳 9 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-10-30
註冊天數 6036
來自 英國
狀態 離線
  只顯示 金惠恩 的帖子
第一位:天蠍座
不要以為天蠍人外表冷冰冰的,實情是外冷內熱,一眼之間,佢可能已經深深愛上你,仲計畫連串大計將你俘虜,再加上性感得來又熱情,有時連自己發功「ed」都唔知,所以企魒倥鴽A,練定攭w力好!

下..
系咪架!?

本帖最近評分記錄
moonting1011   2008-8-23 04:37 PM  代幣  -4   1) 字數少於4個 2)複製他人的回覆
頂部
╭☆檸檬
吹水新手
` 鬼王- 粉絲:)))

會員編號 165080
精華 0
積分 5590
帖子 2661
威望 0 點
I-See幣 22616 錢
GAME幣 17592 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-5-17
註冊天數 6568
來自 某 地 方 – *
狀態 離線
  只顯示 ╭☆檸檬 的帖子

發老姣,,,我唔要呀 >3<

頂部
S!U寶
高級會員

會員編號 277901
精華 0
積分 1709
帖子 574
威望 0 點
I-See幣 14582 錢
GAME幣 154 個
口水 0 滴
MSN宣傳 21 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-2-20
註冊天數 6288
來自 [/!天國~*
狀態 離線
  只顯示 S!U寶 的帖子
第十二位:處女座
沒有一個星座比處女人更計算!可惜愛情通常在矇盛盛的情況之下才有發展!所以處女人並不適宜找甜心談戀愛,反而身邊甜心,似同事或同屋主更為貼切!

本帖最近評分記錄
moonting1011   2008-8-23 04:38 PM  代幣  -6   違反版規* 只複 制 文 章 部 份 內 容 ...
頂部
yi_602
初級會員

會員編號 377887
精華 0
積分 309
帖子 125
威望 0 點
I-See幣 10700 錢
GAME幣 985 個
口水 10 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-10-8
註冊天數 6058
來自 h.k
狀態 離線
  只顯示 yi_602 的帖子

好彩姐,,
唔係最姣頭三位

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...