加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 原創phoebelaw♂黑社會校花 VS 黑社會校草♀~
載入中 ...
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
I-See幣 9722 錢
GAME幣 117 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-4-29
註冊天數 6208
來自 ♥∴♀天使一族∮∴♥
狀態 離線
  只顯示 天使街002 的帖子
原創phoebelaw♂黑社會校花 VS 黑社會校草♀~

主角:
(我)藍怡: [黑之花]o既大佬,佢行走江湖o既名係-[dark angel],冇人知佢o既真名,因為佢唔想比人知道佢係一個有錢女,好有錢,勁勁勁令女,勁串,中三,校花第一名,勁多男fans,勁好打,15歲,成績=.=’’,一時溫柔,一時暴力,外表好堅強,其實好軟弱,有好多不可告人o既秘密,同玲一齊住

(玲)青玲:藍怡o係[黑之花]o既助手,好令女,中三,15歲,好打得,六項全能,有錢,知道藍怡所有野,o係藍怡o既最好朋友,勁串,行走江湖名係:[紫藤]

(炎)狄炎:[地獄之王]o既大大佬,勁有錢,中三,校草第一名,勁多女fans,勁好打,15歲,成績=.=’’,有時好溫柔,花心,勁串,行走江湖名:[炎火]

(軒)宇軒: [地獄之王]
大佬,好串,好好打,中三,15歲,有錢,同炎好好兄弟,勁令仔,校草第2名, 行走江湖名係:[影風],有時有d cool
配角:
Ella:姣婆,妒嫉心好重,校花第3名,少男fans,視愛情為玩樂,有d錢,以前係怡o既好朋友(而家係敵人),o係小學同怡一班(6年都係)

Matthew:花心,有錢,藍怡o既前男友,賤格,下流,馬馬地令仔
黑社會名介紹:
[黑之花]:一個勢力遍佈全中國o既組織,係藍怡一手一腳創辦o既,理面o既成員全部都係女,d人一聽到呢個名都好驚,大約有9千幾個成員,同[地獄之王]係勢不兩立o既

[地獄之王]:一個勢力遍佈全亞洲o既組織,係狄炎同宇軒創辦o既,理面o既成員只有男,大約有五萬名成員,同[黑之花]係勢不兩立o既
~~以上o既組織都係o係亞洲數一數二o既幫派~~

作者:唔記得左提,呢個story理面d [ x ]係粗口,全部角色都o係一間band3中學讀書,用英文名o既係奸角~

…佢地o既相遇o係係中三o既開學日相遇…
Miss:今年我地school有4個新生,大家要好好相處……(下刪300字)
炎:miss,你咪啦,咁x長氣架你!介紹我地啦,企左好耐啦我!!你再係咁信唔信我叫我呀爸炒左你呀!!!(小小惡+串)
Miss:你…係啦,我地而家請4位插班生入黎!
我:大家好呀!我叫藍怡,你地可以叫我做係呀怡!(露出一個好甜美o既笑容)
玲:大家好,我叫青玲,你地可以叫我做呀玲。(露出一個好令o既笑容)
全班男仔:嘩!好令女呀!你幾号電話呀?有冇男友呀?...
Ella:你地班xx!家下我唔令咩!你地一個二個同我收聲!(好惡)
Miss(全班靜曬):好好好!而家有請2個男生進場~~(花痴)=.=’’
炎:你地好!我係狄炎!叫我全名或呀炎都得!(放電)
軒:我係軒。Miss,我坐邊呀?
全班女花痴:嘩!好令仔呀><
Ella:你地班姣婆收x啦!炎炎,你好呀,我係Ella!(發姣)
炎:你邊位呀!叫我炎炎,你算吧啦!(好惡)
我:miss  chan,我地坐邊呀???(溫柔)
Miss:咁牙…你坐o個度,狄炎坐你隔離,軒坐你後面,玲你就坐…軒隔離啦!ok?
我:唔係牙,miss,我唔想同個白痴坐呀!!
炎:你講多次!(講笑)
我:你係白痴!miss,都話架啦,你而家信佢係白痴啦!(白痴講得特別大聲)
Miss:狄炎,我相信你唔會咁[咩]o既!係唔係呀?(分明想[我]同佢坐啦)
炎:miss,你話咩咪咩囉,miss~(放電)
Miss:好喇,各位同學快d番埋位啦!
~第一堂~
炎:咦@@令女,你好呀!我係炎呀><(同[我]講)
我:咦!有狗係度吠喎,玲,你聽唔聽到呀?(串[炎])
玲:仲係隻花心狗喎!!@.@
軒:炎呀,好男不與惡女鬥呀!
玲:呀怡,好女不與醜男鬥呀!
炎:咁串,我鐘意呀!(對眼發光,有dd串)
我:你個xx呀,面皮咁x厚架!
軒:我地係咁架啦,吹咩!
突然,炎同軒一齊電話響…..

+''♥招fd=)
i_l0ve_ka030@hotmail.com
--轉ac;>s1uYeE;}
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
||◇.;戀曖〃焯
吹水學徒

會員編號 399561
精華 0
積分 2376
帖子 1103
威望 0 點
I-See幣 10940 錢
GAME幣 105 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2008-1-9
註冊天數 5953
來自 sayumi *v*
狀態 離線
我想問.."我"係邊個?= =

IamCheukkin-_-@hotmail..鍾意就add啦-.-
I am a boy-_-"

sayumi*v*
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6076
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
又幾好睇wo^_^
快d post啦!!!!
唔知狄炎係咪鍾意左阿怡呢!?@@

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
頂部
男女男_;
吹水老手

會員編號 388293
精華 0
積分 16970
帖子 5956
威望 0 點
I-See幣 53567 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-11-24
註冊天數 5999
狀態 離線
  只顯示 男女男_; 的帖子
甘快就中意左人喇''
sUPp*

頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6208
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ||◇.;戀曖〃焯 於 2008-4-18 12:13 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
我想問.."我"係邊個?= =

(我)藍怡: [黑之花]o既大佬,佢行走江湖o既名係-[dark angel],冇人知佢o既真名,因為佢唔想比人知道佢係一個有錢女,好有錢,勁勁勁令女,勁串,中三,校花第一名,勁多男fans,勁好打,15歲,成績=.=’’,一時溫柔,一時暴力,外表好堅強,其實好軟弱,有好多不可告人o既秘密,同玲一齊住

+''♥招fd=)
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6208
狀態 離線
第2集~

…突然,狄炎,宇軒同一時間電話響…
軒,炎:喂?
軒,炎:係,即到!(收左線)
炎:miss  chan~
Miss:咩事?
炎:我同軒有d頭暈呀,我地而家去保健室,ok?
Miss: okay! you  may  go  now!  
~狄炎同宇軒就跑走左,跟住藍怡同青玲都電話響~
玲,我:喂?......咁大件事,好即黎!(收左線)
我(舉手):miss,我同青玲個肚好痛呀,可唔可以去洗手間呀?
Miss:  okay!

乜你地認為佢地肚痛同頭暈咩?!Of corse not!之後,玲,我,軒,炎都带左個[面具]然後就去左同一個地方。當然,佢地梗係唔知對方o既真名啦,佢地只會知道大家o既江湖名
炎:乜咁錯蕩呀,[dark angel]~
我:炎火,咁你又黎我地頭做咩呀!
炎:冇野,我黎係想睇下[黑之花]o既手領[dark angel]有幾勁ja,點知…咪又係妹妹仔一個,1d特別都冇~
我: ‘9’仰大名喎,[炎火],[影風],成日聽d人講你地有幾勁,不過,咪又係牛排,sorry喎,我對beef冇興趣喎~~
炎:夠串~I  like it!
玲:樣衰~口花花,你食X大架!
炎:x婆,你好啦喎!你前幾日打傷我d馬仔都未同你計,而家本少爺對你呢件【極品】有興趣,你行運啦,仲咁串,你唔驚本少爺搵人追殺你牙!(火火地)
我:你家下姓屈架!第一,我冇打傷你d馬仔,第二,你自稱少爺牙,好心你搵塊鏡照下啦,死牛排!
炎:你好野!兄弟,上!
我:girl ~ go!
之後佢地雙方開戰,炎,軒打到傷曬,閃左,而玲同我因為冇落場打1d傷都冇~到左lunch time,我同玲都番番學校~~
我(見到炎同軒成傷曬):你地冇事ar嗎?傷成咁o既?
炎:冇野o既~唔洗理我地啦,你地去死lunch啦~(個樣好辛苦)
我:等等下~我而家去攞d急救用品!你地留o係度唔好沃!(玲同我落左去)

多謝大家既支持~~多d cm得唔得/.\''
請繼續支持=]

+''♥招fd=)
頂部
天使@新
初級會員

會員編號 251641
精華 0
積分 881
帖子 234
威望 0 點
I-See幣 12943 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-12-23
註冊天數 6335
來自 地球的某一角落
狀態 離線
  只顯示 天使@新 的帖子
很好睇丫___:::''
Sup*

頂部
『kinman=]]
初級會員

會員編號 411199
精華 0
積分 336
帖子 110
威望 0 點
I-See幣 10926 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-4-19
註冊天數 5852
來自 香港
狀態 離線
我覺得小說一般囉
主角假左d
好似無咩可能
但系都sup

豬頭明  啜啜
衰lemon 吾啜
欣欣豬 啜啜
豬豬婷 啜啜
沈建宏  啜
王力宏  啜啜
小豬     啜啜啜
jolin      啜啜啜啜>3<
頂部
~~根根~~
認證會員
●○●沒有愛就會死的人◆◇◆

會員編號 374938
精華 0
積分 1850
帖子 914
威望 0 點
I-See幣 15626 錢
GAME幣 6391 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 junior01
閱讀權限 60
註冊 2007-9-28
註冊天數 6056
來自 我老豆同我老母
狀態 離線
  只顯示 ~~根根~~ 的帖子
都OK呀..................
   十卜呀..........

~~根根~~

☆  ---◇◇◇   永遠的永遠...回憶著回憶...等待著你曾經的等待~

■♂我愛你◆◇◆~….`☆♀愛到甚麼時候●○●♂愛到妳不愛我的時候….■

[[對不起....我愛你]]
頂部
she_he
嬰兒上路

會員編號 410561
精華 0
積分 299
帖子 54
威望 0 點
I-See幣 10466 錢
GAME幣 499 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-3-26
註冊天數 5876
狀態 離線
  只顯示 she_he 的帖子
十卜
好想睇

重要的東西用眼睛是看不見的 ----小王子
I  will  learn to cherish the things I  have
__AvE
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...