加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [葵青區] 請大家支持I-SEE官方聚會搞打野戰!!
載入中 ...
la柑
吹水之臣

會員編號 399168
精華 0
積分 21710
帖子 12629
威望 0 點
I-See幣 43266 錢
GAME幣 100 個
口水 17 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2008-1-7
註冊天數 5968
狀態 離線
  只顯示 la柑 的帖子
請大家支持I-SEE官方聚會搞打野戰!!

大家一齊去打WAR GAME吧!!

見大家講下咁多人......

不如我加d睇相0既野la-w-

等我今日做個睇相佬先~-w-" 發下up風先

今日第一個見到 光爺~講左佢先...

光爺 ...你好高~份人都幾好笑同都幾好相處-w-~仲有你件tee都幾正!!~

基哥-你真人幾靚仔~覺得靚仔過你d相.....你係唔係万刀甲私生子?@0@點解覺得你有d似佢~

靴師妹-你都唔高得我好多=0="請不要笑我矮了-w-"妳份人都應該可以幾好傾0既....下次再出黎吹下水啦-w-"

小魚-你好可愛~~~感覺上妳未來應該係酒量不錯的人

金魚-其實妳幾斯文~將來應該從事文職~或者會係miss果類教下人做野...第時似係會將d心事擺0係心自己成日去諗的人.-w-

邦-你最小出聲~但你應該隱藏左不小材能的人~好好運用吧

細-又無同妳影相=0=" 得閒出多d街~你應該會行多d桃花運...不過小心選擇

樂天熊仔 餅爺-你份人都幾易話為~ 呢幾年好好把握機會吧-w-"有d機會過左~你就會後悔的了

wing-妳唱歌真係好好聽~勁阿=0= 第一次出席聚會~可能有d唔慣~同令到妳悶-w- ...小心 身子

唱k果班人......講完

ky-妳個樣好幸福woo~~不過唔好將d唔開心的野成日諗~仲要某d野越諗越壞~唔得咁-w-"

小魚蘿莉-妳最細~哈~妳將來應該都係走設計路線....從事藝術有關的行業

胡胡-成日都覺得妳0係相入面係幾黑咁可能俾某一,兩張相0既光暗呃左...原來妳都幾白...仲要幾可愛~第時可以考慮下做美容/化妝

殷-妳面色感覺上好左=) 小心身子及努力

鼠-感覺上妳腦入面反應不錯~但沒表現出來~服務行業會令妳吸收得很多經驗..

me-又無咩同妳講野~感覺上妳是向專長發展形=w="可以多學點技能

后寶-無咩聽妳真人講野-w-"妳...休息多d吧...妳似最近幾攰咁woo....

林-你靚仔左~~最近係唔係有d咩開心野-w-?

臻-虛心學習,吸收多點智識~在你朋輩中會較受歡迎~ 未來要忍受多點挫折吧~雨過後有彩虹吧

JT-你個人都算今日咁多男仔中,我覺得比較有安全感的那個,有時間的話,把握晉升機會吧

KC-細細話妳幾靚女~都真係WOO~感覺上妳係個女生中的好姊妹~未來可能有人搵妳做伴娘,姊妹團~都會經常遇妳

西MAN-你處理工作同感情都很好的...  你未來也是個好老公

龍爺~你好帥!!好彩(?)我唔係女仔咋=0="你人生中大部份時間很平穩向上的~可能升幅不是太大~~應該冷靜想清楚每一步

天欣-哈~依家都幾好丫=)叫妳地過黎果時~好似阻左妳地二人時間-W-"平凡是福~沒有憂慮最好...

昆-第一個和I-SEE的人握手是你..哈-W-. 近來與人合作方面~可能有點不順~可聽多點意見

細WING版主-只係記得妳記大家的名的時段..最近在慎重的時間小心點....平常也小心點....尤其財物上

岑岑~妳個樣幾得意阿-W-不過果日見到妳個樣0既時間好小~哈~妳會幾好嫁~好多時身邊都會有人照顧妳0既人~=)

記得0既人暫時係咁多.....小左個0既話...就唔好意思...~稍後可再更新.大家可以睇完睇下就算-W-"

覺得有點準確的話~可回應我

其實好多人無咩傾過計....好多時我都係靠感覺....但又有D人覺得我剩係感覺性都好似佢睇過0既睇相佬...我都應該有潛質~XD

聚會上無咩影相~電話又無咩電...原來同靴藍芽完唔記得關番...所以比平時快咁多無電=0="

收費單
編號:價格:金額 已付費的會員名單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

邪惡集團 極上之總頭目

邪惡集團m群歡迎大奸大惡的你

group318062@msnzone.cn

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
ngtinyan;D
吹水學徒
︽古古力xp隊’

會員編號 113124
精華 0
積分 1334
帖子 1672
威望 0 點
I-See幣 10615 錢
GAME幣 171 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-2
註冊天數 6672
來自 bI Bu;]
狀態 離線
  只顯示 ngtinyan;D 的帖子
搶1111111111111''
你無阻住也;];];];]
佢都吾想上黎xdxdxd

wHy LeAvE mE aLoNe'?'     
i aM天欣*v*
-♥因為在乎`所以害怕失去-
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
邦邦仔
中級會員

會員編號 411944
精華 0
積分 591
帖子 320
威望 0 點
I-See幣 9403 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-1
註冊天數 5853
狀態 離線
  只顯示 邦邦仔 的帖子
咁話我呀-口- 多謝wo~

沒甚麼相....我又實又矮~唱歌又難聽/____\<-- 可以唔使+  -.-

頂部
LxiyxChan.
灌水神手
fuck you

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 207141
精華 0
積分 88525
帖子 48825
威望 1 點
I-See幣 85826 錢
GAME幣 2533 個
口水 108 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 150
註冊 2006-8-31
註冊天數 6462
狀態 離線
  只顯示 LxiyxChan. 的帖子
LA爺你好矮

Hello
頂部
ngtinyan;D
吹水學徒
︽古古力xp隊’

會員編號 113124
精華 0
積分 1334
帖子 1672
威望 0 點
I-See幣 10615 錢
GAME幣 171 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-2
註冊天數 6672
來自 bI Bu;]
狀態 離線
  只顯示 ngtinyan;D 的帖子
其實我都知吾中意而家既生活;;
得過且過吧;

wHy LeAvE mE aLoNe'?'     
i aM天欣*v*
-♥因為在乎`所以害怕失去-
頂部
邦邦仔
中級會員

會員編號 411944
精華 0
積分 591
帖子 320
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-1
註冊天數 5853
狀態 離線
  只顯示 邦邦仔 的帖子

QUOTE:
原帖由 軟膠膠 於 2008-7-16 03:18 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
LA爺你好矮

不算~

頂部
LxiyxChan.
灌水神手
fuck you

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 207141
精華 0
積分 88525
帖子 48825
威望 1 點
I-See幣 85826 錢
GAME幣 2533 個
口水 108 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 150
註冊 2006-8-31
註冊天數 6462
狀態 離線
  只顯示 LxiyxChan. 的帖子

QUOTE:
原帖由 CKBHK 於 2008-7-16 03:20 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

不算~

靴靴同小魚都話高過佢-_-

Hello
頂部
邦邦仔
中級會員

會員編號 411944
精華 0
積分 591
帖子 320
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-1
註冊天數 5853
狀態 離線
  只顯示 邦邦仔 的帖子

QUOTE:
原帖由 軟膠膠 於 2008-7-16 03:20 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

靴靴同小魚都話高過佢-_-

佢地講大話!!

頂部
潛水基.
等待驗證

會員編號 413673
精華 0
積分 5280
帖子 2614
威望 0 點
I-See幣 10056 錢
GAME幣 392 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 jwujwu
閱讀權限 0
註冊 2008-5-29
註冊天數 5825
狀態 離線
  只顯示 潛水基. 的帖子
好多人都話我真人靚過相haha

頂部
邦邦仔
中級會員

會員編號 411944
精華 0
積分 591
帖子 320
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-1
註冊天數 5853
狀態 離線
  只顯示 邦邦仔 的帖子

QUOTE:
原帖由 REBORN. 於 2008-7-16 03:22 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好多人都話我真人靚過相haha

你真係靚仔wo!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...