加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: (原創)♥°×寧願錯愛,;也不要錯失一次;||♥[粗 口]ch.31 一刀•兩斷
載入中 ...
人妖哥哥 (詩`)
吹水使者

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:口水第二名
勳章介紹:口水第二名    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 427516
精華 0
積分 19381
帖子 14938
威望 8 點
I-See幣 48394 錢
GAME幣 5724 個
口水 2989 滴
MSN宣傳 236 次
性別  男
配偶 Kathy.F
閱讀權限 110
註冊 2009-1-1
註冊天數 5595
來自 你媽媽的肚子
狀態 離線
  只顯示 人妖哥哥 的帖子
(原創)♥°×寧願錯愛,;也不要錯失一次;||♥[粗 口]ch.31 一刀•兩斷

人物介紹已del,請直接往下看
thanks

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2009-2-12 08:57 PM  代幣  +4   原創內容...sup
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
人妖哥哥 (詩`)
吹水使者

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章

會員編號 427516
精華 0
積分 19381
帖子 14938
威望 8 點
口水 2989 滴
MSN宣傳 236 次
性別  男
配偶 Kathy.F
閱讀權限 110
註冊 2009-1-1
註冊天數 5595
來自 你媽媽的肚子
狀態 離線

ch.1   首次見面?

琳:咦牙詩呢?佢唔番呀又

欣:唔係呀  佢話遲小小先黎wor

10分鐘後

Miz:有今日有2個插班生入黎讀

女a:我一定要溝到佢地

女b:係到係凝姐同詩姐溝啦  幾時輪到你呀

2個男仔入左黎

軒:hi你地好  我叫藍俊軒  你可以叫我牙軒

樂:every body,我叫陳子樂

女c:哇哇哇  好型呀

女a:嗯嗯嗯

miz:陳子樂坐係個到(指住唯一一個空位)

um...牙軒 你介唔介意坐住個個位先呀(指住牙詩[我]個位)

軒:佢格離咪有一個位囉??

Miz:佢一陣就番啦

軒:咁個個人個會番啦

Miz:咁你坐唔坐呀

軒:唔坐唔通企咩

Miz:- -"開始上堂

^*#&%$(@*#&^#()*&%^$*#

上上下Maths個陣  度門俾人打開左

Miz:程曉詩  你又遲到牙

我:遲到好過冇番啦呀哇

Miz:你...

我:你乜呀你  一係我而家番埋位  一係就出去

Miz:你同我即刻番埋位(激到彈左起身)

行到埋位

我:妖  你係邊撚個呀

軒:關你叉事

我:你而家坐左我個位關唔關我事呀

Miz:你攞張<登>坐住陳子樂格離先啦

軒:哦-_______-"

佢地2人都唔記得對方係邊個

但係其實佢地一早就識

仲有一件事發生過係佢地身上

令佢地刻骨銘心

跟住個20分鐘  成個課室都好靜

之後

門再一次被開

開門既會係邊個呢  記住留意下一集啦

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
`小翼
認證會員
*.. 最愛鬼鬼x王子____!X

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 146462
精華 0
積分 632
帖子 941
威望 1 點
I-See幣 43936 錢
GAME幣 1053 個
口水 51 滴
MSN宣傳 515 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-4-2
註冊天數 6600
狀態 離線
  只顯示 `小翼 的帖子
第一^Z^...
+油牙!!

Infinite shop <3
- 團訂令令衫 超平=)
- 團訂令令鞋 超平=)
- 團訂脫毛膏 又平又好用=)
- 即影即有自拍鏡頭 都係$45一個
- 有意訂購可inbox=)
https://www.facebook.com/home.php#!/pages/Infinite-Shop/359221717481564
頂部
人妖哥哥 (詩`)
吹水使者

榮譽勳章

會員編號 427516
精華 0
積分 19381
帖子 14938
威望 8 點
口水 2989 滴
MSN宣傳 236 次
性別  男
配偶 Kathy.F
閱讀權限 110
註冊 2009-1-1
註冊天數 5595
來自 你媽媽的肚子
狀態 離線
回復 #3 daisy124 的帖子

THX X100000000000000000
估唔到咁快有人復我
happy

我會努力架啦

頂部
melodychiu1996
初生嬰兒

會員編號 429306
精華 0
積分 154
帖子 2
威望 0 點
I-See幣 9486 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-1-17
註冊天數 5579
來自 熊 貓 媽 媽 的 肚 子
狀態 離線
sup
222222v_________v``

頂部
人妖哥哥 (詩`)
吹水使者

榮譽勳章

會員編號 427516
精華 0
積分 19381
帖子 14938
威望 8 點
口水 2989 滴
MSN宣傳 236 次
性別  男
配偶 Kathy.F
閱讀權限 110
註冊 2009-1-1
註冊天數 5595
來自 你媽媽的肚子
狀態 離線
ch.2 決絕…
Miz:你又遲到呀
X:你次次都係呢句,有冇第二句牙
女a:風~你番黎啦
風:你咪嘈喇  成個人棟係到  你話番左未啦
Miz:唔好嘈啦
琳:一番到黎就係到嘈住晒
風:你講咩呀
琳:講咩唔好呀
詩:芷琳  你陪我出一出去
天台
琳:你…有咩想講牙
沉默20分鐘………………………………………..
詩:落去啦
課室
女a:風呀  今日同我地去食luch  lor
風:唔去
女b:{姣}你去啦
風:都話唔去囉(走左)
Miz:喂   
Miz:{細聲}唉…個個都當我冇到
樓梯
琳:其實點解佢會同你分手既?
詩:唔知  你可唔可以唔提佢呀
琳:………………………………………
風企係另一邊聽佢地既對話
竟然不自覺咁流淚…
但係佢地唔知趙雅凝係另一邊睇住佢地
凝:{點解你同佢分左手佢都仲掛住你呀> <我唔會放過你架}
==================================================
呢集好似小咁D呀可
下一集牙軒會激嬲牙詩喔..點解??
記住睇下一集喇

頂部
DoubleFifi:D.
吹水學徒
★Fifi ; )

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 304563
精華 0
積分 3020
帖子 1058
威望 1 點
I-See幣 15938 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 214 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-4-13
註冊天數 6224
來自 李浩沅的心XD
狀態 離線
嘻<3.
點解激嬲佢.3.!?
留意著v3v!!
期待期待

- INFINITE *
頂部
人妖哥哥 (詩`)
吹水使者

榮譽勳章

會員編號 427516
精華 0
積分 19381
帖子 14938
威望 8 點
口水 2989 滴
MSN宣傳 236 次
性別  男
配偶 Kathy.F
閱讀權限 110
註冊 2009-1-1
註冊天數 5595
來自 你媽媽的肚子
狀態 離線

ch.3
誤會?!

課室

樂:覺唔覺得佢地好怪呀
軒:程曉詩佢地?
樂:嗯
軒:拍左拍佢前面個個:喂  你知唔知佢地發生咩事呀
x:你叫我牙
軒:係呀  你叫咩名呀
x:我叫牙賢  
佢地係一個禮拜前分左手  好似係因為趙雅凝wor
仲有呀  你地要小心D呀  一陣lunch time實有大把人過黎呢度呀
軒:點解呀-口-
賢:你地睇唔到岩岩入黎個陣D女既反應咩
樂:咁好玩呀
軒:玩你條命牙
樂:= ="

某吧
x:你同佢散左喇?
詩:[cool]嗯
x:咁你識做架喇
詩:我明喇

究竟個個人係邊個呢?!佢又要牙詩做D咩呢?

==============================================================

學校
賢:牙詩  一陣可唔可以陪我去食lunch呀?[期待]
詩:[cool]唔得
軒:你駛唔駛咁呀  人地特登約你食飯係想俾D驚喜你姐
詩:我就睇下你有D咩驚喜
賢:其實..........[未講完]
軒:其實呢  你想食D咩呀
賢:....................................
詩:是但
軒:咁就我話事架啦
詩:米住  
而家你約我去食飯咩 咁多事做乜呀
軒:超  我咪唔講野囉
詩:仲有 我要搵人陪我去
賢:邊個呀??
詩:牙欣
賢:哦

幾個鐘過左................................................................
lunch之後
x同y係到打交
其實係牙軒俾錢佢地咁做
至於點解?我就要賣下關子先  

詩:同我即刻停手
x:你邊撚個牙  阻叉住晒
詩:唔知既我可以話你知
不過我會call雨曈過黎
叫佢親自話你自牙下
y:你.........你係詩姐?
x:sor牙  我地......我地走先喇
軒:{妖  你地呢幾個廢物     我係要你地令到佢出手呀}
詩:仲唔走
x y:係   即走
軒:邊個係牙曈牙[扮唔知]
賢:佢個全名係葉雨曈牙
你唔係未聽過牙
軒:好似聽過
咁牙詩你跟佢架
欣:你都痴線既  佢地齊名架
同埋佢地係好姊妹黎架ma
點會牙詩跟佢呀
軒:哦
賢:係呢
你係美國唔係黑社會黎既咩
你乜都唔知架
軒:= ="咩呀  咁個度得我同牙哥出名
機本上我地玩晒既  點會聽過呀
詩:米自大喇你  懶係野咁
軒:關你乜事
詩:第一  你係度嘈住晒  第二xxxxxxxxxx(下del一百字)
軒:咁都得牙
詩:why not
軒:你......[冇野好講]
欣:算喇  唔好嘈喇
軒:都係欣姐最好
欣:妖 米叫老晒  我細過你架
軒:咁叫欣欣囉
欣:我同你好熟咩家陣
叫牙欣好喇
軒:ok靚女話事  豬扒死開
樂:邊個係豬扒牙?
軒:呢度得2條女  一個係靚女  之後個個米豬扒囉
醒目
詩:你..........牙欣  我地走
藍俊軒  你好野   話我豬扒~
軒:咦  我講你咩  自認呀
俾牙詩踢左佢一野
跟住同牙欣走左
軒:仆街  你乜事牙
賢:抵架你 咁講野  牙樂  我地走囉
樂:牙軒  你自己攞黎架  哈哈哈哈
D人走晒
軒:你地幾個好野
咁岩  芷琳經過
琳:咦  你做咩坐係地下既
軒:咪俾你個好姊妹搞成咁囉
琳:sor牙  我扶你牙
軒:又唔係你做錯  做咩幫佢姐
琳:咁你都識講佢係我好姊妹啦
軒:唉...姊妹情深
俾你個手提我牙
琳:做咩牙
軒:攞黎喇
呢個係我電話  記住喇
遲D打俾你牙我
bye~

========================================
軒:喂  你幫我查多D野  
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
a:OK  最遲後日俾你
軒:嗯
遲D我會過5十萬去你戶口架喇

==============================================
牙軒要知D咩呢?

佢會唔會呃牙琳呢?

牙詩又會唔會阻止到呢?
想知就要留cM喇~

頂部
DoubleFifi:D.
吹水學徒
★Fifi ; )

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 304563
精華 0
積分 3020
帖子 1058
威望 1 點
I-See幣 15938 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 214 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-4-13
註冊天數 6224
來自 李浩沅的心XD
狀態 離線
想知d咩
快D P0**!!
期待t_t`!!

- INFINITE *
頂部
人妖哥哥 (詩`)
吹水使者

榮譽勳章

會員編號 427516
精華 0
積分 19381
帖子 14938
威望 8 點
口水 2989 滴
MSN宣傳 236 次
性別  男
配偶 Kathy.F
閱讀權限 110
註冊 2009-1-1
註冊天數 5595
來自 你媽媽的肚子
狀態 離線

ch.4約會
[是你讓我看見樂趣哭笑  傻的你蠻的你...]
琳:喂,邊個牙
x:你唔認得我牙
琳:牙軒?
軒:係呀  我想問下你 後日得唔得閒姐
琳:得牙
軒:咁我後日11:00黎車你去 ok?
琳:下..你要去邊牙 你點?知我住邊o架
軒:你後日米知囉  問甘多做乜
琳:= ="約人出去又唔話人知去邊
軒:甘你去唔去牙
琳:是但喇
牙詩入左黎
詩:咦 邊個黎架?
琳:um...唔同你講住啦  聽日見喇
軒:哦(收左線)
詩:邊個姐  新仔牙
琳:[甜笑]你理得我姐  喂  聽日得唔得閒牙
詩:唔得wor
琳:車  你咪一樣重色輕友]
詩:咦  阿曈姐姐幾時做左仔牙?[玩佢]
琳:.......[無言]
詩:算喇  唔玩你喇  我出去先喇  bye~
===========================================================
[是你讓我看見樂趣哭笑  傻的你蠻的你...]
詩:喂  邊個牙
軒:楊芷琳呢
詩:係toilet牙  你邊個搵佢牙
軒:你係程曉詩?
詩:你係?
軒:藍俊軒囉  喂?
(俾牙詩cut左線)
詩:楊芷琳  藍俊軒搵你
琳:下,哦 你話佢知我好快落去牙
詩:cut左線喇  原來你約個個係佢
琳:有咩問題牙
詩:冇  但我想話你知佢唔係好人姐  我搵人起緊佢底喇
琳:是但你
詩:{牙琳真係變左好多  莫非佢真係鐘意左牙軒?}
琳:我出去啦  bye~
詩:我今晚唔番黎喇  你幫我同牙欣講呀
琳:哦

7仔
琳:唔怪得唔見你喇  原來你走左黎呢度
軒:廢話少講  行喇[拉住牙琳行]
琳:[有少少面紅]喂牙  去邊姐
軒:你攞野蒙住對眼先
琳:點解牙
軒:乜你咁多點解架姐  陣間米知囉

唔知過左幾耐...................................

琳:[攞開左塊布]哇  好靚牙個沙灘
軒:嗯  你鐘意就得喇

另一邊既牙詩
某D
x:喂 呢邊
詩:咁早牙  唔似你wor
x:詩姐吩咐  點咁唔到
詩:葉雨曈  我警告你唔好叫老晒wor
曈:詩詩姐姐  你要既野係到[扮Q]
詩:嘔啦我  咦  點解張相咁熟口面既
曈:{大製喇}哦  無野無野
詩:佢係咪你條新仔牙
曈:下...係牙係牙[好彩姐]
==============================================================================
相中人係邊個呢*點解雨曈好似唔想俾呀詩知呢?
牙軒又會唔會開始行動追牙琳呢*
想知就留個小小既cM*俾我喇  thz~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...