加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉貼]男校女生╳欺騙是為了愛...還是!?[[女卧底與黑社會的戀情]]
載入中 ...
yin08
中級會員

會員編號 401932
精華 0
積分 540
帖子 385
威望 0 點
I-See幣 12403 錢
GAME幣 2608 個
口水 4 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-1-20
註冊天數 5943
來自 i-see
狀態 離線
  只顯示 yin08 的帖子
[轉貼]男校女生╳欺騙是為了愛...還是!?[[女卧底與黑社會的戀情]]

只有20幾集左右,而且結局是出乎意料
所以...我在這勸勸大家...千萬不要被以下的角色次序而混淆了男/女主角
[[其實就係唔想俾你地知邊個係男/女主角]]
因為次序第一不代表佢就係主角,,其實我係特登調轉D次序!!!
咁就可以配合到我嘅出乎意料的結局喇!!!
唔講咁多...睇角色啦!!!
男:::
銘:::黑社會份子,,,令仔...天真樂觀[但做事可以好殘忍]...成績差

夜:::黑社會份子,,,勁令仔...cool冷靜細心``做事宗旨:::對敵人仁慈=對自己殘忍唔讀書但成績好

羽:::黑社會份子,,,令仔...溫柔``對人好仁慈成日叫銘同夜放過D敵人...成績好過夜

女:::

南:::警察派出嘅卧底...令女...性格:::按情況同環境需要=3=’’拍拖無數
[但每次都冇真感情,因為全部都係做臥底果陣需要嘅] 但當佢遇到愛嘅人...可以放棄一切

珊:::也是卧底一名...令女...傻傻地,,,好大頭蝦``成績好~~同呀南係識左十幾年嘅老友

請留下cm...支持一下我啦=]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
yin08
中級會員

會員編號 401932
精華 0
積分 540
帖子 385
威望 0 點
口水 4 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5943
來自 i-see
狀態 離線
Ch.1,,,{愛一個人}
……西九龍重案組嘅茶水間……
南:::呀珊,,,如果有一日你鍾意左個黑社會嘅人…咁你會唔會放棄做卧底??
珊:::下!?如果我真係好愛佢…我會+…我仲可以會為左佢而做埋黑社會添!!!咁你呢?
南:::我會…
就係呢個時候,,,
警a:::王sir…叫你地入房搵佢
南,珊:::係
.......王sir間房......
南:::sir,,,今次叫我地有咩事??
王:::梗係有case俾你地做呢!!!
南:::但係我唔想又做人地條女喇叭!!
珊:::me2
王:::放心…今次唔洗啦,,,只不過要女扮男裝姐
珊:::好呀!!!一定好好玩+
南:::嗯…但係如果我地俾人發現我地係女仔呢
王:::咁就到時先算啦
南::: -3-
王:::我諗大家都知黑社會大佬[[大飛]]俾人暗殺左
珊:::知…但係咁唔係仲好咩??
王:::係…但就係因為呢件事黑社會個邊一直不肯俾外界知道邊個係繼承者
南:::但係我地警方需要知道邊個係繼承者,,,先可以阻止罪案發生
王:::呀南…你講得啱!!!而我地有線索指果個繼承者係讀緊一間男校叫[[楓高中學]
南:::下…個繼承者係中學生??
王:::係…而且係男仔
珊:::咁我地負責調查邊個係[[繼承者]]
王:::冇錯!!!你地天日開始去果間男校讀啦
南/珊::: YES SIR!!! GOODBYE SIR!!!
珊:::你好似未答我條問題wo!!!
南:::{如果我真係好愛一個人…我可以為佢放棄一切…}但係我呢世都唔會遇到呢個人+

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
siu寶唄
初生嬰兒

會員編號 442947
精華 0
積分 192
帖子 32
威望 0 點
I-See幣 8631 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-6-11
註冊天數 5434
來自 火星v3v
狀態 離線
  只顯示 siu寶唄 的帖子
你係冰到轉

頂部
yin08
中級會員

會員編號 401932
精華 0
積分 540
帖子 385
威望 0 點
口水 4 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5943
來自 i-see
狀態 離線
Ch.2,,, {是你嗎?}
{make a wish 不能更改天氣幻變 }<<珊電話響
珊:::喂…咩事呀??
南:::起身返學啦…我ge意思係[[做野]]!!珊:::我係m記食緊早餐啦wo -3-‘’
南:::我都係wo…你坐邊??
珊:::我坐問口果邊!!!
南:::好…我過黎啦!!!
……珊果邊……
南:::hihi
珊:::嗯…
南:::我覺得我地讀男校…應該改過個名!!!
珊:::我都係咁諗…咁我叫小傑啦!!!!
南:::好..咁我叫小翼
珊:::就咁話…差唔多要返學喇!!
南:::咪住…我地現家個樣一d都唔似男仔呀
珊:::唔…等我幫你搞搞佢先………10mins後……
珊::k哂啦!!
南:::返學喇!!
……學校……
miss:::大家靜下先…
all:::做咩呀??
Miss:::有新生呀…
銘:::喂…係咪女仔呀???
男a:::銘哥…呢間係男校又點會有女仔呢??
銘:::好似係wo…唔好理啦!!
夜:::唔好浪費我d時間
miss:::係ge係ge [[驚]]…你地入黎啦!!
南:::我係呀南…唔係講錯…我係小翼
男a:::好cool又好q,,,唔講以為佢係女仔
珊:::我係…小傑
男b:::好乸呀!!!
南:::你講咩呀???收啦…  [[惡]
男b:::你…
銘:::收聲!!!! [[惡]]
南:::我覺得坐果邊個3個男仔有機會係果個[[繼承者]]
珊:::我都係咁諗…有計!!!   Miss,,,我地可唔可坐係果3個ge隔離
miss:::下…你地諗清楚未??唔好後悔wo!!!
南:::嗯   憑呢個miss ge反應…我肯定我ge諗法冇錯!!!
Miss:::好…咁你地坐…
夜/南/銘/珊/羽
珊:::你地好…我係呀珊
銘:::呀珊??你唔係叫…
南:::佢up錯姐…
羽:::哦…小傑你好呀….[[笑了]
]珊:::好帥呢><
夜:::你地可以靜d末?? [[cool]]
南:::你咩意思呀?? [[串]]
銘:;:.夜…你唔好咁啦
夜:::[[狠狠咁睥住呀銘]]
羽:::夜…冷靜d啦
夜:::嗯
南:::直覺話俾我知…呀銘同呀夜都有機會係繼承者,,,
珊:::咁…羽啦?
南:::有機會..但係微d lo
珊:::嗯…
銘:::喂…miss,,,竟然有2個新生黎不如今晚開番個party啦
miss:::下…但係
銘:::咩呀??你唔係想講唔得[[睥]
]miss:::唔係…咁大家記住去啦
南:::但係你住邊??
銘:::xxxxxxxxxxxxxxx 今晚見啦**

下集個party會點??而繼承者會係邊個呢??

頂部
yin08
中級會員

會員編號 401932
精華 0
積分 540
帖子 385
威望 0 點
口水 4 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5943
來自 i-see
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 siu寶唄 於 2009-6-13 05:13 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
你係冰到轉

做咩呀??

頂部
adrianna
初生嬰兒

會員編號 471257
精華 0
積分 7
帖子 7
威望 0 點
I-See幣 7011 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 30
註冊 2010-8-11
註冊天數 5009
狀態 離線
  只顯示 adrianna 的帖子
快d post啦t^t!~

sUp!~$#

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...