加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [新發現] 勁似google map 嘅虛擬香港
載入中 ...
Carmen1986
初生嬰兒

會員編號 443610
精華 0
積分 153
帖子 2
威望 0 點
I-See幣 8491 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-6-17
註冊天數 5429
狀態 離線
  只顯示 Carmen1986 的帖子
[新發現] 勁似google map 嘅虛擬香港

有個friend 介紹我上咗一個勁似Google Map既網, 仲以為Google又出咗新Map tim. 後來入到去先發現個網係虛擬香港 , 叫VXRWorld.com 。好似The Sims噤玩, 每個player有自己既人仔同屋企, 可以買衫, 買家俬, 化妝, 帶狗仔行街, 玩Game & 同其他player chat , 都OK好玩。   我係上面叫XXX呀, add我做friend 吖! 佢地 試過 攪D活動 ,  我仲贏咗2張海洋公園飛同Pizza Card  tim!

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
kenneth_fun
初生嬰兒

會員編號 439399
精華 0
積分 175
帖子 15
威望 0 點
I-See幣 8576 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-5-7
註冊天數 5471
狀態 離線
  只顯示 kenneth_fun 的帖子
我都有friend介紹我玩, 但係入到去唔知點攪呀. 有D迷惘wor!! 噤黎入去不如你add我吖, 我叫 K.Celestial Being..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
威風琳琳:D
吹水老手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 38707
精華 0
積分 8531
帖子 5802
威望 0 點
I-See幣 28199 錢
GAME幣 1023 個
口水 5 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 彤兒`
閱讀權限 100
註冊 2005-9-7
註冊天數 6809
狀態 離線
好似好得意咁a_a

頂部
-Taenyk
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 433943
精華 0
積分 4858
帖子 2178
威望 0 點
I-See幣 13961 錢
GAME幣 288 個
口水 97 滴
MSN宣傳 273 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2009-3-17
註冊天數 5522
來自 少女時代<3
狀態 離線
  只顯示 -Taenyk 的帖子
唔係貼過咩?

頂部
戀づ音﹋愛
嬰兒上路

會員編號 427904
精華 0
積分 860
帖子 81
威望 0 點
I-See幣 21802 錢
GAME幣 110 個
口水 28 滴
MSN宣傳 98 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2009-1-4
註冊天數 5594
狀態 離線
  只顯示 戀づ音﹋愛 的帖子
我一早就玩啦,好好玩的說><

頂部
bAbII`;;爰儿
中級會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 464130
精華 0
積分 550
帖子 308
威望 0 點
I-See幣 11695 錢
GAME幣 205 個
口水 82 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2010-4-7
註冊天數 5136
來自 HK ;D
狀態 離線
  只顯示 bAbII`;;爰儿 的帖子
..........玩咩嫁

http://blog.qooza.hk/qUeEn2468  ◆莪滴格釨`*;;

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...